BLIzZaRd כתב:
שחר כתב:
[ אז זה חוסך עוד לחיצה אחת או שניים, במכשיר הקודם היה גם לי מרכז עדכונים שכזה, לדעתי זה משהו שהמשתמש הממוצע בכיף יכול לוותר עליו תמורת הרגשה בטוחה יותר עם מכשיר לא פרוץ שלא תגרום לסיבוכים בכל השדרוגים, הסנכרונים והגיבויים.
הדבר הזה הוא קטן, אבל שוב אני אומר, אלה הדברים הקטנים שמאוד חשובים לי ובלעדיהם המכשיר יהיה משעמם (כמו עוד דוגמה למשל עיצוב המכשיר, שאפשר לעשות רק כשהוא פרוץ).
הרגשה בטוחה יותר?
כנראה שאתה פשוט לא מבין מספיק, כשהמכשיר פרוץ ההרגשה שלי הרבה יותר בטוחה.
זאת גם הסיבה שאני לא משדרג כרגע את ה-4S שלי לגרסה 6.
לגבי סנכרון? לא יודע על מה אתה מדבר, אני מסנכרן את המכשיר שלי בלי בעיה ושום דבר שאני לא רוצה שיקרה לא קורה.
גיבוי? אני מגבה את המכשיר כל הזמן ואפילו יותר מאשר אם לא הייתה פריצה כי יש לי אופציה גם לגבות עוד דברים שגיבוי אייטונס לא מאפשר (כמו תמונות למשל שיכול להיות מאוד בעייתי דרך אייטונס).
לסיכום: תנסה לבדוק ותראה שאנשים שפרצו מרוצים יותר מהמכשיר שלהם כי זה נותן יותר, ואנשים שלא פרצו פשוט לא מבינים מספיק ופוחדים להתעסק מהסיבה הזו (ומפסידים בגדול).
הסיכום שלך לא משהו, היה לי כמה שנים טובות מכשיר פרוץ והיום יש לי 4s לא פרוץ ואני לא מרגיש כל צורך לפרוץ אותו, באמת שלא חסר לי שום דבר שהיה קודם.
עם כל הכבוד לכל העיצובים והקשקושים, אם אתה לא משדרג את המכשיר שלך לגרסא 6 , שנותנת הרבה יותר פיצ'רים מכל פריצה (חוץ מהאפליקציות חינם), אז אתה בטח לא יכול לכתוב שההרגשה שלך הרבה יותר בטוחה.[/quote]
מה גרסה 6 נותנת שאי אפשר להשיג דרך סידיה? (חוץ מאינטגרציה מובנית עם פייסבוק, אפשר לעשות הכל דרך האפליקציה בכל מקרה).
המפות של אפל?

[/quote]
למשל זרם התמונות שזה בעיניי פיצ׳ר מדהים, אפשרות לעדכן אפליקציות הלי להכניס ססמא, אפשרויות מתקדמות של דחיית שיחה, צילום פנורמי מובנה, ספארי משופר, איך אתה אומר? כל מיני דברים קטנים שמשפרים את החוויה. כמי שהחזיק שלוש שנים מכשיר פרוץ עם כל האפשרויות שהיה אפשר לנצל בו, לא הצלחת לשכנע אותי למה עדיף להשתמש במכשיר פרוץ.[/quote]
חוץ מזרם התמונות (לא יודע בדיוק מה זה אבל אין לי ממש שימוש בזה, את התמונות שלי אני או מעלה לפייסבוק או שומר על המחשב)
את כל מה שאמרת אפשר להוריד מהסידיה...
לעדכן אפליקציות בלי להכניס סיסמה - PasswordPilot.
אפשרויות מתקדמות של דחיית שיחה (ואפילו יותר מתקדמות מגרסה 6) - CallBar.
צילום פנורמי מובנה - מאוד פשוט גם לגרסה 5 (אפילו בלי לפרוץ)
http://www.redmondpie.com/enable-the-na ... jailbreak/ספארי משופר - יש כל כך הרבה תוספים לספארי שעושים אותו לא פחות טוב מזה של גרסה 6 (Bookmarks+, Home Page in Safari, HomeSafari, Pull To Refresh Safari, Safari Download Manager, Tab+, Safari Omnibar)
אם אתה רוצה אני גם אפרט לך מה כל אחד מהם עושה.[/quote]
אם אתה לא יודע מה זה זרם תמונות, למה אתה בדיוק אומר שאין לך שימוש בזה?
זה פיצ'ר מעולה לשתף חברים באלבומים מלאים בלי לשלוח אותם ובלי להעלות אותן לשום מקום כולל תגובות וכו'
לגבי שאר הדברים, זה נחמד שאפשר לפתור את זה באפליקציות ותוספות, אבל נראה לי שזה בדיוק הענין שאתה לא צריך להתחיל חפש כל דבר באפליקציות ויישומים אלא שהכל כבר מגיע לך מובנה ונוח בתוך המכשיר.
בקיצור, לא השתכנעתי....תנסה משהו יותר מרשים מעיצוב וwi fi ב2 לחיצות במקום 3.