תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 03:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פאניקה
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
גם מצד ההנהלה וגם מצד האוהדים.
אנחנו משחקים חלש אבל זה לא שאנחנו נלחמים ראש בראש מול קבוצה גדולה או אפילו מול קבוצה רגועה ומחוברת כמו ק"ש בשנה שעברה. מכבי כרגע קבוצה מוגבלת הרבה יותר מאיתנו ועם כל התקציב המפואר ו 17 המאמנים שלהם הם נמצאים נקודה מעלינו רק בגלל שאנחנו נתנו להם להגיע למצב הזה.
האוהדים שלנו צריכים לקחת צעד אחד אחורה ולתת לשחקנים את הגב לצאת מהתקופה המגעילה הזו. אני בהחלט מסכים שהשחקנים יכלו לגמור היום את המשחק ולא כל האשמה נופלת על המאמן הנפלא שלנו אבל רבאק, בשביל מה אנחנו אוהדים אם לא בשביל כאלה מצבים ?
ההאדרה ליכולת של המחלה בד בבד עם ההלקאה העצמית ליכולת שלנו בסוף יהרגו אותנו. זה באמת לקחת את המזוכיסים צעד אחד קדימה מדי.
הגיע הזמן שנפסיק להתעסק עם השופטים, עם המאמן, עם מכבי, עם השחקנים ולחפש מתחת לסלע על מה להתלונן כמו באדיר וסיפור העקב כשבכלל צריך להסיר בפניו את הכובע בכל שניה שהוא על המגרש.
חלאס עם הבכיינות, האליפות בהחלט בהישג יד. ההנהלה צריכה לתפוס את המאמן ולהרגיע אותו (בהנחה והיא מאמינה בו), גם אנחנו מצדנו צריכים להירגע ולהרגיע. דווקא היום, כשבא לדפוק את הראש בקיר מעצבים ותסכול, זו ההזדמנות שלנו להראות ממה עשוי הקהל של הפועל. משחק טקטי גדול כנראה כבר לא נראה מהפועל לצערי, האליפות השנה תוכרע על תשוקה במגרש ועל האטרף ביציעים.
העונה הזו, אולי יותר מתמיד, כל גרון ביציע יכול לעשות את ההבדל.
יום שבת מלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פאניקה
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:01 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
יש עובדה אחת שהיא לא נתונה לויכוח
בשביל שהקהל יהייה בטירוף, השחקנים צריכים להיות בטירוף.
כל טענה אחרת היא אחיזת עיניים בלבד.
כשהבני זונות האלה יראו שאכפת להם, הם יקבלו תמיכה גם אם ישחקו רע.
מדכא אותי לחשוב שיש עוד משחקים העונה שאני צריך לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:02 
לפעמים גם לתמימות ולאופטמיות האינסופית יש גבול

כל עוד המועדון הזה ימשיך להתנהל כמו אחרון דוכני הלימונדות בשוק לא יעזור לך גם אם תקרע את מיתרי הקול מרוב עידוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אנחנו משחקים חלש אבל זה לא שאנחנו נלחמים ראש בראש מול קבוצה גדולה או אפילו מול קבוצה רגועה ומחוברת כמו ק"ש בשנה שעברה. מכבי כרגע קבוצה מוגבלת הרבה יותר מאיתנו ועם כל התקציב המפואר ו 17 המאמנים שלהם הם נמצאים נקודה מעלינו רק בגלל שאנחנו נתנו להם להגיע למצב הזה.
האוהדים שלנו צריכים לקחת צעד אחד אחורה ולתת לשחקנים את הגב לצאת מהתקופה המגעילה הזו. אני בהחלט מסכים שהשחקנים יכלו לגמור היום את המשחק ולא כל האשמה נופלת על המאמן הנפלא שלנו אבל רבאק, בשביל מה אנחנו אוהדים אם לא בשביל כאלה מצבים ?
ההאדרה ליכולת של המחלה בד בבד עם ההלקאה העצמית ליכולת שלנו בסוף יהרגו אותנו. זה באמת לקחת את המזוכיסים צעד אחד קדימה מדי.
הגיע הזמן שנפסיק להתעסק עם השופטים, עם המאמן, עם מכבי, עם השחקנים ולחפש מתחת לסלע על מה להתלונן כמו באדיר וסיפור העקב כשבכלל צריך להסיר בפניו את הכובע בכל שניה שהוא על המגרש.
חלאס עם הבכיינות, האליפות בהחלט בהישג יד. ההנהלה צריכה לתפוס את המאמן ולהרגיע אותו (בהנחה והיא מאמינה בו), גם אנחנו מצדנו צריכים להירגע ולהרגיע. דווקא היום, כשבא לדפוק את הראש בקיר מעצבים ותסכול, זו ההזדמנות שלנו להראות ממה עשוי הקהל של הפועל. משחק טקטי גדול כנראה כבר לא נראה מהפועל לצערי, האליפות השנה תוכרע על תשוקה במגרש ועל האטרף ביציעים.
יום שבת מלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
צודק. אין צורך בפאניקה.
אפשר להשאיר אותי למרץ, כשמכבי יהיו בפור 15. אז נוכל להתחיל לחשוב איפה פספסנו את האליפות.

יש זמן. יש חלון העברות.
מועדון כמו הפועל ת"א לא צריך להתרפס או לחפש צידוקים.
הוא צריך לשאוף גבוה, וגבוה פירושו להודיע ליוסי אבוקסיס על סיום עבודתו לאחר איבוד של 6 נק' קלות. כן, קלות.
להודיע באותה נשימה לטוטו שהוא נשאר עד הקיץ, ואם הוא לא רוצה להאריך חוזה הוא מוזמן לעזוב.
להחתים קשר אחורי ועוד מגן ולקחת את האליפות העלובה הזו שמחכה רק לנו.

כל השאר, וכל שיפעל או יעשה אחרת, הוא מנהל גרוע. חיימקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

התפקיד שלך בתור אוהד הוא לעודד את השחקנים. לא הם אמורים לעודד אותך. לא תמיד הכל יהיה וורוד ונשחק כדורגל כמו בעונת הדאבל.
הקהל של הפועל הוכיח יותר מפעם אחת שהוא מסוגל להכניס לטירוף גם קבוצות יותר אנמיות ממה שיש לנו השנה.
אולי אחרי 3 תוצאות תיקו מסריחים יחזור גם לקהל השבע סוף סוף התאבון, ונחזיר את הרעב קודם לעצמנו ואז לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
צודק. אין צורך בפאניקה.
אפשר להשאיר אותי למרץ, כשמכבי יהיו בפור 15. אז נוכל להתחיל לחשוב איפה פספסנו את האליפות.

יש זמן. יש חלון העברות.
מועדון כמו הפועל ת"א לא צריך להתרפס או לחפש צידוקים.
הוא צריך לשאוף גבוה, וגבוה פירושו להודיע ליוסי אבוקסיס על סיום עבודתו לאחר איבוד של 6 נק' קלות. כן, קלות.
להודיע באותה נשימה לטוטו שהוא נשאר עד הקיץ, ואם הוא לא רוצה להאריך חוזה הוא מוזמן לעזוב.
להחתים קשר אחורי ועוד מגן ולקחת את האליפות העלובה הזו שמחכה רק לנו.

כל השאר, וכל שיפעל או יעשה אחרת, הוא מנהל גרוע. חיימקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:09 
unknown כתב:
אדום נחמד כתב:

התפקיד שלך בתור אוהד הוא לעודד את השחקנים. לא הם אמורים לעודד אותך. לא תמיד הכל יהיה וורוד ונשחק כדורגל כמו בעונת הדאבל.
הקהל של הפועל הוכיח יותר מפעם אחת שהוא מסוגל להכניס לטירוף גם קבוצות יותר אנמיות ממה שיש לנו השנה.
אולי אחרי 3 תוצאות תיקו מסריחים יחזור גם לקהל השבע סוף סוף התאבון, ונחזיר את הרעב קודם לעצמנו ואז לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
אין קשר לתמימות, כמות החרא שאכלנו מהפועל לאורך השנים הוציאה את התמימות ממזמן. הניסיון המר שלנו מלמד אותנו שבשביל לצאת מתקופה קשה ומדכאת צריך קהל תומך.
גם כשהיינו בליגה השניה, גם בשנות התשעים עם סיני, גם בעונת גילי/שייע, גם בעונת לוזון/גוטמן. הקהל זה מה שלא נותן לכדור השלג להתגלגל יותר מדי, בדיוק ההיפך ממה שקורה מעבר לכביש בשנים האחרונות. אז פתאום השנה הם אלה שנותנים לקבוצה שלהם את השקט ואנחנו אלה שנלחצים ומלחיצים ?
מכבי על הזין, רק הפועל צריך לעניין אותנו. זה הזמן שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
אדום נחמד כתב:

אני לא צריך עידוד מהם, ולא ביקשתי שנשחק כדורגל כמו בדאבל.
רק רצון. רק מלחמה. להפסיד כל מאבק על כדור במשך מחצית שניה לא קשור למאמן או לקהל. קשור לזריקת זין.
אני רוצה לתת תמיכה לשחקנים שמגיעה להם התמיכה הזו
ואם שחקן לא נותן מאה אחוז כי הגיעו רק 1500 לחיפה ולא 5 אלף, אז שילך לאלף עזזל. לקריאת עידוד בודדת הוא לא יזכה ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
למה שלא נשחק כדורגל כמו בדאבל?
כי יוסי אמר שאין לו את אותו חומר שחקנים?
כמה פעמים הפועל הגיעה היום למצב של גול כשהיא ניסתה להניע כדור?
כמה פעמים השחקנים החליטו שלא לעשות ככה כי לא הייתה להם משמעת טקטית ?

דיי כבר עם האגדות האורבניות האלו על קבוצת הדאבל.
שיחק בה מאהרן לאלא, שהוא חלוץ בינוני, מנטשוואלי שהוא קשר כלום, ערן זהבי שבאותה עונה לא היה רחוק מלהיות חנן ממן של היום, וגילי ושכטר.
כל השאר אגדות ופחות או יותר זהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
למה שלא נשחק כדורגל כמו בדאבל?
כי יוסי אמר שאין לו את אותו חומר שחקנים?
כמה פעמים הפועל הגיעה היום למצב של גול כשהיא ניסתה להניע כדור?
כמה פעמים השחקנים החליטו שלא לעשות ככה כי לא הייתה להם משמעת טקטית ?

דיי כבר עם האגדות האורבניות האלו על קבוצת הדאבל.
שיחק בה מאהרן לאלא, שהוא חלוץ בינוני, מנטשוואלי שהוא קשר כלום, ערן זהבי שבאותה עונה לא היה רחוק מלהיות חנן ממן של היום, וגילי ושכטר.
כל השאר אגדות ופחות או יותר זהה.

פשוט כי זה צירוף של הרבה דברים
אני מסכים איתך שאין סיבה שלא נראה הרבה הרבה יותר טוב, רק שזה לא מה שאני דורש משחקן. רק מלחמה. כל השאר יבוא לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פאניקה
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:20 
שוב האוהדים? איזה אוהדים של קבוצה אחרת היו מתנהגים באופן שונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
סופסוף תגובה לעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פאניקה
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 23:49 
pogi כתב:
כל עוד המועדון הזה ימשיך להתנהל כמו אחרון דוכני הלימונדות בשוק לא יעזור לך גם אם תקרע את מיתרי הקול מרוב עידוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 03:14 
אין סיבה לפאניקה, הכל הולך הפוך, אבל זה יתאזן בהמשך. בעונת הדאבל פתחנו זוועה, חיפה נראתה מחוברת, מאוזנת ובלתי ניתנת להכנעה. בלי הקיזוז היה 7 הפרש כמה מחזורים לסוף...הייתה לנו הגנה זוועה, זה רק כדי להסיר את האגדות והכתרים שאנשים פה מחלקים לדדי (שהיה גדול בכיבוש, אך זוועה בהגנה), נאתכו (שקיבל פה קללות לאורך כל הסיבוב הראשון), זהבי (שיקום מי שלא אמר בזמנו "זה לא שחקן ברמה להפועל"), להלה (שללא הפועל הוא שחקן ליגה שנייה) ואני יכול להשיך...קבוצת הדאבל זכורה בעיקר בגלל איך שהסתיימה, אם לא היינו לוקחים, היום לא היו זוכרים את העונה הזאת, למרות שהייתה מהנה בחצי השני שלה. הנקודה היא שזוכרים את הסוף, את הפינאלה, ולשם צריך לכוון.

במחצית הראשונה היום היה נראה שאנחנו סוף סוף מתחברים והשחקנים מראים מה יש להם ברגליים, אבל אז קרה מה שקרה, ויש לזה המון סיבות, אך הסיבה העיקרית היא חוסר ניצול מצבים. אני דווקא חושב שהשחקנים היום הפנימו שאסור להוריד רגל מהדוושה וזה לא יקרה שנית (ואם זה יקרה, אז לא מגיע לנו לרוץ השנה עד הסוף). יש עוד סיבוב שלם ופלייאוף מטורף, שגם קבוצה שתגיע ממקום שלישי עם 6-8 הפרש ממקום ראשון תוכל לקחת את כל הקופה.

אני שואב אופטימיות מהחצי הראשון, ומפיל את האשמה בחצי השני על חוסר ניצול מצבים, עם חילופים של גילי או ממן, והגנה נורמאלית הכל היה נראה אחרת, אבל זו היסטוריה.

חסר להפועל רוע, אני מקווה שרופלי ופאביצ'ביץ' יוסיפו את המימד הזה, שחסר מאוד. בנוסף, גורדנה פשוט לא בוגר ולא בשל להוביל את הקישור האחורי, נקודה.

אם הפועל תשחק 4-4-2, יהיה קשה לעצור את ההתקפה שלנו.

ההרכב שישחק החל מינואר:

אדל
דנין, פאביצ'ביץ', באדיר, רופלי
דג'מבה ממן
וורמוט בן חיים
דמארי תמוז

ספסל:

שי,טועמה, גורדנה, אנטבי, חוטבא, שרם, שושן

יש סיכוי גדול שיהיה רכש נוסף לאגף שמאל, אבל זה קשור ביכולת למצוא קבוצות לשחקנים המשוחררים. יש גם סיכוי קטן לזהבי (עובדים קשה מאחורי הקלעים), מצב שיוריד את ממן לספסל ויעבה אותו.

אין טעם להשאיר את פטקוביץ', מרעי ושאר המשוחררים, עדיף לקדם שחקני נוער בשביל חילופים בדקה ה 80.

שיהיה שבוע טוב, ממשיכים הלאה, כי אין ברירה אחרת :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 07:03 
amirgk כתב:
אין סיבה לפאניקה, הכל הולך הפוך, אבל זה יתאזן בהמשך. בעונת הדאבל פתחנו זוועה, חיפה נראתה מחוברת, מאוזנת ובלתי ניתנת להכנעה. בלי הקיזוז היה 7 הפרש כמה מחזורים לסוף...הייתה לנו הגנה זוועה, זה רק כדי להסיר את האגדות והכתרים שאנשים פה מחלקים לדדי (שהיה גדול בכיבוש, אך זוועה בהגנה), נאתכו (שקיבל פה קללות לאורך כל הסיבוב הראשון), זהבי (שיקום מי שלא אמר בזמנו "זה לא שחקן ברמה להפועל"), להלה (שללא הפועל הוא שחקן ליגה שנייה) ואני יכול להשיך...קבוצת הדאבל זכורה בעיקר בגלל איך שהסתיימה, אם לא היינו לוקחים, היום לא היו זוכרים את העונה הזאת, למרות שהייתה מהנה בחצי השני שלה. הנקודה היא שזוכרים את הסוף, את הפינאלה, ולשם צריך לכוון.

במחצית הראשונה היום היה נראה שאנחנו סוף סוף מתחברים והשחקנים מראים מה יש להם ברגליים, אבל אז קרה מה שקרה, ויש לזה המון סיבות, אך הסיבה העיקרית היא חוסר ניצול מצבים. אני דווקא חושב שהשחקנים היום הפנימו שאסור להוריד רגל מהדוושה וזה לא יקרה שנית (ואם זה יקרה, אז לא מגיע לנו לרוץ השנה עד הסוף). יש עוד סיבוב שלם ופלייאוף מטורף, שגם קבוצה שתגיע ממקום שלישי עם 6-8 הפרש ממקום ראשון תוכל לקחת את כל הקופה.

אני שואב אופטימיות מהחצי הראשון, ומפיל את האשמה בחצי השני על חוסר ניצול מצבים, עם חילופים של גילי או ממן, והגנה נורמאלית הכל היה נראה אחרת, אבל זו היסטוריה.

חסר להפועל רוע, אני מקווה שרופלי ופאביצ'ביץ' יוסיפו את המימד הזה, שחסר מאוד. בנוסף, גורדנה פשוט לא בוגר ולא בשל להוביל את הקישור האחורי, נקודה.

אם הפועל תשחק 4-4-2, יהיה קשה לעצור את ההתקפה שלנו.

ההרכב שישחק החל מינואר:

אדל
דנין, פאביצ'ביץ', באדיר, רופלי
דג'מבה ממן
וורמוט בן חיים
דמארי תמוז

ספסל:

שי,טועמה, גורדנה, אנטבי, חוטבא, שרם, שושן

יש סיכוי גדול שיהיה רכש נוסף לאגף שמאל, אבל זה קשור ביכולת למצוא קבוצות לשחקנים המשוחררים. יש גם סיכוי קטן לזהבי (עובדים קשה מאחורי הקלעים), מצב שיוריד את ממן לספסל ויעבה אותו.

אין טעם להשאיר את פטקוביץ', מרעי ושאר המשוחררים, עדיף לקדם שחקני נוער בשביל חילופים בדקה ה 80.

שיהיה שבוע טוב, ממשיכים הלאה, כי אין ברירה אחרת :hapoel:

הבעיה בקבוצה הזו היא הרבה יותר חמורה מהסגל
הסגל יחסית סביר ובליגה החובבנית שלנו יכול להתמודד על האליפות

אבל יש לנו בעיות חמורה של חוסר יד מכוונת, השחקנים עושים מה שבא להם
והכי גרוע אין משמעת , לא משמעת טקטית ולא משמעת בהתנהגות
לא יכול להיות שכל שבוע נקבל כרטיס אדום, לא יכול להיות שכל פעם יבוא ה"גיבור" התורן שיריב עם השופט בדקות האחרונות במקום לנסות ולכבוש, לא יכול להיות שמגיע שחקן חדש ועוד לפני שערך אימון אחד מתחיל לבלבל את המוח בתקשורת שמכבי זבלים ואנחנו מעולים.

יש הרגשה שהשחקנים מרגישים שהכל מותר וזה בא לידי ביטוי במגרש.
ככה אי אפשר להמשיך . והאשמה היא אך ורק של ראשי המערכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 08:24 
kobster כתב:
יום שבת מלחמה.

ויורשה לי להוסיף שההתבכיינות הזו היא ההפך מכדורגל ומספורט שם תמיד יש תקווה. ולא היה מזיק לזכור גם את הצד השני של זהירות אפילו נגד קבוצות חלשות. לא צריך הרבה דמיון מה רבים מהמגיבים היו כותבים בפיניש של הפרמייר אילו היו אוהדי הסיטי כאשר ליונייטד הפרש נקודות משמעותי ומשחקים קלים כמו נגד שק החבטות הקבוע שלהם מויגאן.

בצד העניני, בעיית הכושר היא אנדרייטד. לא מייחסים לה את המשקל הראוי בתוצאות, למרות שרואים הבדל בין 2 המחציות.
נראה שקשה לתקן את הנזק תוך כדי עונה, אבל צריך להיות יותר חדים ומודעים לבעיה ולמצוא לה פתרונות. דוגמא לפיתרון היא הרחבה מבוקרת של הסגל הרחב בעיקר באמצעות תהליך מבוקר של מתן הזדמנות לשחקני הנוער. של שרם, כפיר ואחרים. על השחקנים להיות חדים בכל דקות המשחק.
בכל מקרה, זו (בעית הכושר) ירושה איומה שיוסי קיבל. השאלה היא האם נעשה המירב להתמודד איתה.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 23 דצמבר 2012, 08:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 09:05 
כמובן שלא צריך להיות בפאניקה יש עוד הרבה נק' ושאר הקלישאות
אבל בשורה התחתונה של 3 השבועות האחרונים אנחנו איבדו 6 נק' שאם יורשה לי לקחת הימור מאוד פרוע *כבי לא הולכת לאבד נגד הקבוצות האלה
ואנחנו רק מינוס נקודה בגלל של*כבי היו 2 משחקים קשים מאוד.
אז את ה 6 נק' האלה אנחנו נצטרך להשיג בסיבוב הזה בב"ש, בק"א, בסכנין ובוא נקווה שלא נגיע שוב לדרבי של להיות או לחדול.
שלא לדבר על זה שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להפסיד יותר נק' בבלומפילד בסיבוב הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, ברגע שאדון מאמן יסיים את החילוף ההזוי הקבוע שלו לאחרונה, מרעי בטוטו, אני רק יאהד ואצעק יוסי אדום בנשמה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 10:27 
צוויץ צוויץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 10:43 
kobster כתב:
יום שבת מלחמה.

בשביל להירגע אנחנו צריכים לדעת שיש תקווה.
אם יוסי היה מתראיין אחרי המשחק ואומר שאנחנו נראים כמו חרא ושיש לו מלא עבודה, הייתי יותר רגוע.
כרגע יוסי והקהל רואים דברים שונים לגמרי.
הפועל משחקת את הכדורגל הכי גרוע ומכוער שאני זוכר וזה רק הולך ומחמיר.
עכשיו זה גם מתחיל לבוא לידי ביטוי בתוצאות.
אם נפסיד את האליפות ונצטרך בדיעבד להצביע על נקודת הזמן שאיבדנו אותה, זה יהיה בסביבות היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
belos כתב:
kobster כתב:
יום שבת מלחמה.

בשביל להירגע אנחנו צריכים לדעת שיש תקווה.
אם יוסי היה מתראיין אחרי המשחק ואומר שאנחנו נראים כמו חרא ושיש לו מלא עבודה, הייתי יותר רגוע.
כרגע יוסי והקהל רואים דברים שונים לגמרי.
הפועל משחקת את הכדורגל הכי גרוע ומכוער שאני זוכר וזה רק הולך ומחמיר.
עכשיו זה גם מתחיל לבוא לידי ביטוי בתוצאות.
אם נפסיד את האליפות ונצטרך בדיעבד להצביע על נקודת הזמן שאיבדנו אותה, זה יהיה בסביבות היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 11:03 
אם לא היינו מתמודדים לאליפות עם מכבי, יש מצב שהייתי מסכים עם פותח האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: