אין סיבה לפאניקה, הכל הולך הפוך, אבל זה יתאזן בהמשך. בעונת הדאבל פתחנו זוועה, חיפה נראתה מחוברת, מאוזנת ובלתי ניתנת להכנעה. בלי הקיזוז היה 7 הפרש כמה מחזורים לסוף...הייתה לנו הגנה זוועה, זה רק כדי להסיר את האגדות והכתרים שאנשים פה מחלקים לדדי (שהיה גדול בכיבוש, אך זוועה בהגנה), נאתכו (שקיבל פה קללות לאורך כל הסיבוב הראשון), זהבי (שיקום מי שלא אמר בזמנו "זה לא שחקן ברמה להפועל"), להלה (שללא הפועל הוא שחקן ליגה שנייה) ואני יכול להשיך...קבוצת הדאבל זכורה בעיקר בגלל איך שהסתיימה, אם לא היינו לוקחים, היום לא היו זוכרים את העונה הזאת, למרות שהייתה מהנה בחצי השני שלה. הנקודה היא שזוכרים את הסוף, את הפינאלה, ולשם צריך לכוון.
במחצית הראשונה היום היה נראה שאנחנו סוף סוף מתחברים והשחקנים מראים מה יש להם ברגליים, אבל אז קרה מה שקרה, ויש לזה המון סיבות, אך הסיבה העיקרית היא חוסר ניצול מצבים. אני דווקא חושב שהשחקנים היום הפנימו שאסור להוריד רגל מהדוושה וזה לא יקרה שנית (ואם זה יקרה, אז לא מגיע לנו לרוץ השנה עד הסוף). יש עוד סיבוב שלם ופלייאוף מטורף, שגם קבוצה שתגיע ממקום שלישי עם 6-8 הפרש ממקום ראשון תוכל לקחת את כל הקופה.
אני שואב אופטימיות מהחצי הראשון, ומפיל את האשמה בחצי השני על חוסר ניצול מצבים, עם חילופים של גילי או ממן, והגנה נורמאלית הכל היה נראה אחרת, אבל זו היסטוריה.
חסר להפועל רוע, אני מקווה שרופלי ופאביצ'ביץ' יוסיפו את המימד הזה, שחסר מאוד. בנוסף, גורדנה פשוט לא בוגר ולא בשל להוביל את הקישור האחורי, נקודה.
אם הפועל תשחק 4-4-2, יהיה קשה לעצור את ההתקפה שלנו.
ההרכב שישחק החל מינואר:
אדל
דנין, פאביצ'ביץ', באדיר, רופלי
דג'מבה ממן
וורמוט בן חיים
דמארי תמוז
ספסל:
שי,טועמה, גורדנה, אנטבי, חוטבא, שרם, שושן
יש סיכוי גדול שיהיה רכש נוסף לאגף שמאל, אבל זה קשור ביכולת למצוא קבוצות לשחקנים המשוחררים. יש גם סיכוי קטן לזהבי (עובדים קשה מאחורי הקלעים), מצב שיוריד את ממן לספסל ויעבה אותו.
אין טעם להשאיר את פטקוביץ', מרעי ושאר המשוחררים, עדיף לקדם שחקני נוער בשביל חילופים בדקה ה 80.
שיהיה שבוע טוב, ממשיכים הלאה, כי אין ברירה אחרת