RedMan כתב:
pogi כתב:
RedMan כתב:
יוסי אבוקסיס המאמן הכי טוב שיכול להיות לנו היום.
מעניין שלפני שני המשחקים האלה לא אמרו את כל הדברים האלה, היו לבבות וכו', לפעמים המאמן הוא לא האשם.
באמת מעניין אותי לפי מה הקביעות הנחרצות שהוא המאמן הכי טוב שיכול להיות לנו היום.
במה הוא יותר טוב מאלי אוחנה, משה סיני , וכל מיני נפילות אחרות שאין להם חצי מושג באימון?
מה בשיטת המשחק העלובה שהקבוצה מציגה גורם לכם לראות בו מאמן? או שאולי זה בעצם הרזומה העשיר שלו ...
באמת מעניין אותי ...
אז אני אענה לך.
1- אלי אוחנה? אתה רציני?
2- משה סיני??
אבוקסיס עשה עונה שלדעתי מצויינת עם בני יהודה בתנאים ממש לא קלים כשכל הקהל היה נגדו.
הפועל נתנו כמה הצגות כדורגל מאוד יפות השנה ועד שני המשחקים האחרונים היית תקופה של כדורגל בסדר גמור (שוב, לדעתי) ואסור לשכוח מה שקרה בקיץ האחרון ובאיזה תנאים יוסי הגיע אלינו.
אני ממש לא רואה שום אופציה אחרת כרגע בשוק המאמנים שהיא יותר טובה, בטח לא אלי אוחנה עם תוצאות מהממות עם הנוער של ישראל ולא סיני.
חוץ מזה אני לא רואה הרבה פסול במה שיוסי אמר, יכול להיות שאפשר היה להגיד את זה יותר בעדינות אבל פאק מאמנים אמרו דברים גרועים מאלה, גם גוטמן הגדול לפעמים "האשים" את השחקנים.
שורה תחתונה, יש אנשים שמחפשים את יוסי ייתר על המידה וחושבים שאנחנו ברצלונה, לתת לו שקט זאת האופציה הכי טובה כרגע.
1. לגבי ההערה על
ההצגות היפות שהפועל נתנו השנה , אשמח אם תמנה לי הצגה אחת השנה שהפועל נתנו . בשל קושי השאלה (הייתי מכנה אותה אפילו שאלה מאתגרת) יש לך אפשרות לציין גם משחקים שלנו העונה באירופה .
2. אכן יוסי נמצא בתנאים קשים מאוד , עם דמארי, בן חיים, ממן ותמוז קשה מאוד לשחק נורמלי בבית נגד הפועל ר"ג .. עדיין הייתי מצפה מהמאמן הדגול להעמיד את הקבוצה בצורה יותר נאותה על המגרש , ואפילו לתת לשחקנים את ההוראה הקטלנית - לרוץ וללחוץ. על מנת שייראו קצת יותר טוב .
3. לא רואה אופציה אחרת? מה אבוקסיס עשה בקריירה שעושה אותו יותר טוב מאוחנה?סיני?לנדאו?יוסי מזרחי?אלי כהן (שני האלי כהן) איזה יתרון יש לו על פניהם ? זה שהוא היה צמוד ל
גוטמן הגדול ? לא מספיק.
4. דווקא מה שיוסי אמר או לא אמר בראיון מעניין לי את הביצה , מבחינתי כל עוד הקבוצה משחקת כדורגל שיגיד מה שבא לו , הבעיה שהקבוצה לא משחקת .
לסיום, כדי שלא תשאל איפה הייתי עד היום
הנה אשכול שפתחתי עוד בימיו הראשונים של אבוקסיס בהפועל
viewtopic.php?f=4&t=88489ואני טוען היום את מה שטענתי מהתחלה , ליוסי אבוקסיס אין כלים, ניסיון וידע והוא לא כשיר להיות מאמן של קבוצה כמו הפועל , וזה בלי קשר אם יש או אין את מי להביא במקום .