תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 03:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לפטר לאלתר
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
RedMan כתב:
pogi כתב:
RedMan כתב:
יוסי אבוקסיס המאמן הכי טוב שיכול להיות לנו היום.
מעניין שלפני שני המשחקים האלה לא אמרו את כל הדברים האלה, היו לבבות וכו', לפעמים המאמן הוא לא האשם.

באמת מעניין אותי לפי מה הקביעות הנחרצות שהוא המאמן הכי טוב שיכול להיות לנו היום.

במה הוא יותר טוב מאלי אוחנה, משה סיני , וכל מיני נפילות אחרות שאין להם חצי מושג באימון?

מה בשיטת המשחק העלובה שהקבוצה מציגה גורם לכם לראות בו מאמן? או שאולי זה בעצם הרזומה העשיר שלו ...

באמת מעניין אותי ...

אז אני אענה לך.
1- אלי אוחנה? אתה רציני?
2- משה סיני??
אבוקסיס עשה עונה שלדעתי מצויינת עם בני יהודה בתנאים ממש לא קלים כשכל הקהל היה נגדו.
הפועל נתנו כמה הצגות כדורגל מאוד יפות השנה ועד שני המשחקים האחרונים היית תקופה של כדורגל בסדר גמור (שוב, לדעתי) ואסור לשכוח מה שקרה בקיץ האחרון ובאיזה תנאים יוסי הגיע אלינו.
אני ממש לא רואה שום אופציה אחרת כרגע בשוק המאמנים שהיא יותר טובה, בטח לא אלי אוחנה עם תוצאות מהממות עם הנוער של ישראל ולא סיני.
חוץ מזה אני לא רואה הרבה פסול במה שיוסי אמר, יכול להיות שאפשר היה להגיד את זה יותר בעדינות אבל פאק מאמנים אמרו דברים גרועים מאלה, גם גוטמן הגדול לפעמים "האשים" את השחקנים.
שורה תחתונה, יש אנשים שמחפשים את יוסי ייתר על המידה וחושבים שאנחנו ברצלונה, לתת לו שקט זאת האופציה הכי טובה כרגע.

בעיקר בגלל ראיונות כאלו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 15:31 
RedMan כתב:
pogi כתב:
RedMan כתב:
יוסי אבוקסיס המאמן הכי טוב שיכול להיות לנו היום.
מעניין שלפני שני המשחקים האלה לא אמרו את כל הדברים האלה, היו לבבות וכו', לפעמים המאמן הוא לא האשם.

באמת מעניין אותי לפי מה הקביעות הנחרצות שהוא המאמן הכי טוב שיכול להיות לנו היום.

במה הוא יותר טוב מאלי אוחנה, משה סיני , וכל מיני נפילות אחרות שאין להם חצי מושג באימון?

מה בשיטת המשחק העלובה שהקבוצה מציגה גורם לכם לראות בו מאמן? או שאולי זה בעצם הרזומה העשיר שלו ...

באמת מעניין אותי ...

אז אני אענה לך.
1- אלי אוחנה? אתה רציני?
2- משה סיני??
אבוקסיס עשה עונה שלדעתי מצויינת עם בני יהודה בתנאים ממש לא קלים כשכל הקהל היה נגדו.
הפועל נתנו כמה הצגות כדורגל מאוד יפות השנה ועד שני המשחקים האחרונים היית תקופה של כדורגל בסדר גמור (שוב, לדעתי) ואסור לשכוח מה שקרה בקיץ האחרון ובאיזה תנאים יוסי הגיע אלינו.
אני ממש לא רואה שום אופציה אחרת כרגע בשוק המאמנים שהיא יותר טובה, בטח לא אלי אוחנה עם תוצאות מהממות עם הנוער של ישראל ולא סיני.
חוץ מזה אני לא רואה הרבה פסול במה שיוסי אמר, יכול להיות שאפשר היה להגיד את זה יותר בעדינות אבל פאק מאמנים אמרו דברים גרועים מאלה, גם גוטמן הגדול לפעמים "האשים" את השחקנים.
שורה תחתונה, יש אנשים שמחפשים את יוסי ייתר על המידה וחושבים שאנחנו ברצלונה, לתת לו שקט זאת האופציה הכי טובה כרגע.

1. לגבי ההערה על ההצגות היפות שהפועל נתנו השנה , אשמח אם תמנה לי הצגה אחת השנה שהפועל נתנו . בשל קושי השאלה (הייתי מכנה אותה אפילו שאלה מאתגרת) יש לך אפשרות לציין גם משחקים שלנו העונה באירופה .
2. אכן יוסי נמצא בתנאים קשים מאוד , עם דמארי, בן חיים, ממן ותמוז קשה מאוד לשחק נורמלי בבית נגד הפועל ר"ג .. עדיין הייתי מצפה מהמאמן הדגול להעמיד את הקבוצה בצורה יותר נאותה על המגרש , ואפילו לתת לשחקנים את ההוראה הקטלנית - לרוץ וללחוץ. על מנת שייראו קצת יותר טוב .
3. לא רואה אופציה אחרת? מה אבוקסיס עשה בקריירה שעושה אותו יותר טוב מאוחנה?סיני?לנדאו?יוסי מזרחי?אלי כהן (שני האלי כהן) איזה יתרון יש לו על פניהם ? זה שהוא היה צמוד לגוטמן הגדול ? לא מספיק.
4. דווקא מה שיוסי אמר או לא אמר בראיון מעניין לי את הביצה , מבחינתי כל עוד הקבוצה משחקת כדורגל שיגיד מה שבא לו , הבעיה שהקבוצה לא משחקת .

לסיום, כדי שלא תשאל איפה הייתי עד היום
הנה אשכול שפתחתי עוד בימיו הראשונים של אבוקסיס בהפועל
viewtopic.php?f=4&t=88489

ואני טוען היום את מה שטענתי מהתחלה , ליוסי אבוקסיס אין כלים, ניסיון וידע והוא לא כשיר להיות מאמן של קבוצה כמו הפועל , וזה בלי קשר אם יש או אין את מי להביא במקום .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 09:01 
pogi כתב:

1. לגבי ההערה על ההצגות היפות שהפועל נתנו השנה , אשמח אם תמנה לי הצגה אחת השנה שהפועל נתנו . בשל קושי השאלה (הייתי מכנה אותה אפילו שאלה מאתגרת) יש לך אפשרות לציין גם משחקים שלנו העונה באירופה .
2. אכן יוסי נמצא בתנאים קשים מאוד , עם דמארי, בן חיים, ממן ותמוז קשה מאוד לשחק נורמלי בבית נגד הפועל ר"ג .. עדיין הייתי מצפה מהמאמן הדגול להעמיד את הקבוצה בצורה יותר נאותה על המגרש , ואפילו לתת לשחקנים את ההוראה הקטלנית - לרוץ וללחוץ. על מנת שייראו קצת יותר טוב .
3. לא רואה אופציה אחרת? מה אבוקסיס עשה בקריירה שעושה אותו יותר טוב מאוחנה?סיני?לנדאו?יוסי מזרחי?אלי כהן (שני האלי כהן) איזה יתרון יש לו על פניהם ? זה שהוא היה צמוד ל גוטמן הגדול ? לא מספיק.
4. דווקא מה שיוסי אמר או לא אמר בראיון מעניין לי את הביצה , מבחינתי כל עוד הקבוצה משחקת כדורגל שיגיד מה שבא לו , הבעיה שהקבוצה לא משחקת .

ואני טוען היום את מה שטענתי מהתחלה , ליוסי אבוקסיס אין כלים, ניסיון וידע והוא לא כשיר להיות מאמן של קבוצה כמו הפועל , וזה בלי קשר אם יש או אין את מי להביא במקום .

תזכיר לי מה הייתה העונה האחרונה שניצחנו את ק"ש בחוץ, אשדוד בחוץ (ופירוק של חיפה בבית), ואם בלינקים עסקינן אתה רוצה שאני אשלח לך לינקים מה היו הדיבורים אחרי המשחקים האלה ששיחקנו יחסית טוב!
תסתכל ימינה ושמאלה, אתה לא ברסה ואפילו לא אברטון טוטו ודמארי הם לא מהטובים בעולם, תראה איך חיפה ומכבי נראות עם קבוצות טובות משלנו.
עכשיו בו נזרום איתך באימרה להעיף, לפטר, שילך הביתה (מזכיר קצת את קופמן) זה אומר ניקח אליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 09:17 
RedMan כתב:
pogi כתב:

3. לא רואה אופציה אחרת? מה אבוקסיס עשה בקריירה שעושה אותו יותר טוב מאוחנה?סיני?לנדאו?יוסי מזרחי?אלי כהן (שני האלי כהן) איזה יתרון יש לו על פניהם ? זה שהוא היה צמוד ל גוטמן הגדול ? לא מספיק.

תזכיר לי מה הייתה העונה האחרונה שניצחנו את ק"ש בחוץ, אשדוד בחוץ (ופירוק של חיפה בבית), ואם בלינקים עסקינן אתה רוצה שאני אשלח לך לינקים מה היו הדיבורים אחרי המשחקים האלה ששיחקנו יחסית טוב!
תסתכל ימינה ושמאלה, אתה לא ברסה ואפילו לא אברטון טוטו ודמארי הם לא מהטובים בעולם, תראה איך חיפה ומכבי נראות עם קבוצות טובות משלנו.
עכשיו בו נזרום איתך באימרה להעיף, לפטר, שילך הביתה (מזכיר קצת את קופמן) זה אומר ניקח אליפות?

אתה מוזמן לראות את המשחקים נגד ק"ש, אשדוד ואפילו נגד חיפה . באף משחק הקבוצה לא הרשימה , ושוב , גם אם שם ניצחת אז בסוף זה מתקזז ואת הנקודות הפסדת מול עכו ור"ג בבית.
יש גבול לכל בלוף.
אתה לא בארסה ואברטון, אבל גם הפועל ר"ג לא
ובקשר ללהעיף , לפטר. אני לא אומר שזה יביא אליפות , אני אומ שלדעתי יוסי אבוקסיס בודאות לא יביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
כל הבעיות מובילות למאמן, יוסי מקבל החלטות מהבטן ולא מהשכל, עושה איקסים על שחקנים בלי באמת לתת להם צ'אנס, לא סופר עד 2 לפני שהוא מוציא עוד שטות מהגרון, ניהול המשחק שלו הססני ועושה רושם שהוא לא כל כך מחובר למהלך המשחק.
אבל רבותי, זה מה שיש לנו ועם זה נצא למלחמה.
לדעתי המפתח להצלחה שלנו (תדהמה) זה הקהל, שבשני משחקים האחרונים היה בהלם ולחץ היסטרי שהשפיע על השחקנים.
אם נמשיך בציד מכשפות בפורום כנגד כל מי שזז בהפועל בטח לא נתרום להצלחת הקבוצה.
אז מה נותר לכולם לעשות?
לעודד ולעודד אנשים לידכם להצטרף לעודד ולעודד ולעודד.
נקווה לטוב.
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
הפורום פשוט התאהב בלהעיף אנשים מהפועל.
ראינו שהיה כיף עם טביב, אז למה לא להמשיך?

בשורה התחתונה, כל מי שהיום צועק לזרוק את יוסי שונא אותו כבר שנים ולא רצה שהוא יבוא בכלל. מעיקר ממניעים אישיים.
האמת, זה דוחה לראות.

גם לי יש ביקורת עליו. מקצועית והתנהלותית. אבל הוא לא השטן שאתם מציירים.

עכשיו אפשר להמשיך עם ה׳קושר האחורי׳, ׳אבוקוף׳ ושאר כינויים מרנינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
כבר מזמן לא שאלתי את זה אבל זה נראה למישהו פה הגיוני שחבר בעמותת החברים של אוהדי ביט"ר ואולי בעלים חלקי בביט"ר יאמן את הקבוצה שאוהדי ביט"ר (שהוא כאמור חבר בעמותה שלהם) הכי שונאים?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הפורום פשוט התאהב בלהעיף אנשים מהפועל.
ראינו שהיה כיף עם טביב, אז למה לא להמשיך?

בשורה התחתונה, כל מי שהיום צועק לזרוק את יוסי שונא אותו כבר שנים ולא רצה שהוא יבוא בכלל. מעיקר ממניעים אישיים.
האמת, זה דוחה לראות.

גם לי יש ביקורת עליו. מקצועית והתנהלותית. אבל הוא לא השטן שאתם מציירים.

עכשיו אפשר להמשיך עם ה׳קושר האחורי׳, ׳אבוקוף׳ ושאר כינויים מרנינים.

הפורום ממש לא העיף את טביב.
אם הפורום היה קובע אנחנו היום עם טביב ובלי קבוצה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
תה מדבר שטויות.
הפורום היה פלטפורמה מעולה למחאה ולמרות התנגדויות טרוליות למיניהן הרוב המכריע היה פעיל במחאה..
וזה לא משנה את מה שאמרתי. בקלות בלתי נסבלת שולחים אנשי מקצוע הביתה. זה כולל כמובן רשעים (וכל אחד יחליט מי רשע בעיניו), אבל עדיין נהנים מזה.

אגב, זה כולל גם שחקנים למרבה הבושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
כבר מזמן לא שאלתי את זה אבל זה נראה למישהו פה הגיוני שחבר בעמותת החברים של אוהדי ביט"ר ואולי בעלים חלקי בביט"ר יאמן את הקבוצה שאוהדי ביט"ר (שהוא כאמור חבר בעמותה שלהם) הכי שונאים?

הוא וויתר על החברות בעמותה שלהם.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
ItaiH6 כתב:

כן כן. הוא העביר אותה לבן שלו או משהו כזה בשביל שאנשים לא ידברו.
הוא עדיין תרם להם כסף למען קיומם הפסול ולכן (וממספיק סיבות אחרות אבל הדבר הספציפי הזה הוא מעל ומעבר) הוא פסול כבן אדם ובטח בתור מאמן של האנטיתזה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 16:39 
ItaiH6 כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
ItaiH6 כתב:

כן כן. הוא העביר אותה לבן שלו או משהו כזה בשביל שאנשים לא ידברו.
הוא עדיין תרם להם כסף למען קיומם הפסול ולכן (וממספיק סיבות אחרות אבל הדבר הספציפי הזה הוא מעל ומעבר) הוא פסול כבן אדם ובטח בתור מאמן של האנטיתזה שלהם.

די כבר עם הפרימיטיביות הזאת, צאו מזה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 16:42 
RedMan כתב:
ItaiH6 כתב:

די כבר עם הפרימיטיביות הזאת, צאו מזה!

מצטער, נשמה, זה לא אנחנו פוסלים, אלה הם חוקי הפורמט!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
once a cheater always a cheater.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 14:22 
שער 7 הוא אדום כתב:
גם אם השחקנים מתארגנים בעצמם בלי מאמן,אנחנו נראים לא פחות טוב מאשר כרגע עם אבוקסיס.
אפס דרך,אפס שיטה,קיבעון מטופש על שחקנים שבליגה ג' לא היו מקבלים מקום בהרכב.
איש מגעיל ונאלח שמתהפך כמו סטייק בשביל לשמור על עצמו,ובכל הזדמנות דרך על המועדון לטובתו האישית.

כמה עצוב שזה כלכך נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
aichan כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
גם אם השחקנים מתארגנים בעצמם בלי מאמן,אנחנו נראים לא פחות טוב מאשר כרגע עם אבוקסיס.
איש מגעיל ונאלח שמתהפך כמו סטייק בשביל לשמור על עצמו,ובכל הזדמנות דרך על המועדון לטובתו האישית.

כמה עצוב שזה כלכך נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2012, 14:49 
גביזון כתב:
aichan כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

כמה עצוב שזה כלכך נכון

קשקשנות לשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: