תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 01:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 19/12
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2012, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
ברור שטביב חיפש למקסם רווח עתידי על טוטו תמוז. עם זאת, וזה פורסם לא מעט, הוא גם טען שמקצועית תמוז עדיף על שריקי. זכותו של בעל מועדון לדיעה מקצועית וזכותו להתוות רכש (נגיד, העדפת חלוץ צעיר ומבטיח על פני חלוץ מבוגר). ברמת העובדות, טוטו תמוז די החזיק את הקבוצה בשנה וחצי-שנתיים האחרונות.
אגב, אותו טביב העדיף בינואר 2011 להביא את עומר דמארי במקום אלרואי כהן. שוב, לא כל הסיבות טהורות, אני מאמין, אבל היו שם גם נקודות מקצועיות שעלו. אבל הודות למוני הראל וגוטמן הפועל הלכה על אלרואי כהן.

אבל אתם מסיטים את הדיון לפינות לא רלוונטיות. העיקרון הוא שבעלי קבוצות עושים טעויות מכל מיני סיבות ולא (תמיד) בכוונה. גם חיים רמון וכן, גם אלי טביב. אז אולי 10 מתוך 10 טעויות של רמון נעשו לא בכוונה, ואצל טביב רק 1 מכל 10 טעויות נעשו לא בכוונה. זה בטח לא הופך את טביב לבעלים מוצלח או לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2012, 12:26 
moshiko כתב:
גבעתיים כתב:
moshiko כתב:
צור ש. כתב:
משהו מסריח בהגעה של בן יוסף .
הוא היה שחקן גמור גם לפני שבא וגם בבית"ר לא ספרו אותו.
מישהו עשה כאן כסף על חשבון הפועל וזה מריח לא טוב, לפחות נגמר.

אני בטוח שלו הרכב הבעלים היה שונה, היו רצים כאן דרישות לועדת חקירה על מסע הרכש המוזר שהתרחש בקיץ האחרון.

כי כולם יודעים שהחרא מאחורי זה היה שירזי ולא רמון.
אצל הבעלים הקודם החרא היה ברור לכולם טביב כולל המינוי של שירזי.

למה ? נראה לך שיש איזה שהוא סרט שלרמון, בעודו מקבץ פרוטה לפרוטה ועושה מאמצים אדירים למרות עיסוקיו האחרים להציל את הפועל, היתה שניה ובכלל כוונה לעשות קופה מבן יוסף ?

מסע הרכש של הקיץ האחרון זה בית ספר לשלומיאליות. במקרה הטוב תמימות מרושלת.
בקבוצה לחוצה מבחינה כספית, המשמעות של החתמת שחקנים שלא משחקים או מסולקים כעבור כמה חודשים זה דבר חמור.
לא רוצים לבדוק? סבבה.
שלא לדבר על זה שפתאום אף אחד כבר לא מתעניין "איפה הכסף".

שירזי, ניצן שירזי.
לא הבנתי איך יצא משלום מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2012, 12:31 
גם כאשר התנגדתי ביותר לטביב, תמיד הדגשתי שהאיש מלא מזל. ועדין, בסך הכל ניצלנו כאשר עף.
והמזל התחיל בכך שהגיע לקבוצה עם מאמן הקבוצות הטוב בארץ שגם השביח (כמעט) כל שחקן ונגד הרוח הביא לו 50 מליון.

טוטו - גוטמן התכוון לעשות התקפה נוסח בארסה ללא חלוץ מטרה.
דמארי - נתן למוני לגנוב על אלרואי ובהמשך התאפשר לו לגנוב על דמארי. מישהו חושב שאם היה יכול לגנוב על אלרואי כמו שגנב על דמארי, היה מתנגד לו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום רביעי 19/12
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2012, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
moshiko כתב:
גבעתיים כתב:
moshiko כתב:
צור ש. כתב:
משהו מסריח בהגעה של בן יוסף .
הוא היה שחקן גמור גם לפני שבא וגם בבית"ר לא ספרו אותו.
מישהו עשה כאן כסף על חשבון הפועל וזה מריח לא טוב, לפחות נגמר.

אני בטוח שלו הרכב הבעלים היה שונה, היו רצים כאן דרישות לועדת חקירה על מסע הרכש המוזר שהתרחש בקיץ האחרון.

כי כולם יודעים שהחרא מאחורי זה היה שירזי ולא רמון.
אצל הבעלים הקודם החרא היה ברור לכולם טביב כולל המינוי של שירזי.

למה ? נראה לך שיש איזה שהוא סרט שלרמון, בעודו מקבץ פרוטה לפרוטה ועושה מאמצים אדירים למרות עיסוקיו האחרים להציל את הפועל, היתה שניה ובכלל כוונה לעשות קופה מבן יוסף ?

מסע הרכש של הקיץ האחרון זה בית ספר לשלומיאליות. במקרה הטוב תמימות מרושלת.
בקבוצה לחוצה מבחינה כספית, המשמעות של החתמת שחקנים שלא משחקים או מסולקים כעבור כמה חודשים זה דבר חמור.
לא רוצים לבדוק? סבבה.
שלא לדבר על זה שפתאום אף אחד כבר לא מתעניין "איפה הכסף".

שירזי, ניצן שירזי.
לא הבנתי איך יצא משלום מאיתנו.

לא נראה לי שאפשר להגדיר את מצבו כ״יצא בשלום״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2012, 20:33 
ערן כתב:
ברור שטביב חיפש למקסם רווח עתידי על טוטו תמוז. עם זאת, וזה פורסם לא מעט, הוא גם טען שמקצועית תמוז עדיף על שריקי. זכותו של בעל מועדון לדיעה מקצועית וזכותו להתוות רכש (נגיד, העדפת חלוץ צעיר ומבטיח על פני חלוץ מבוגר). ברמת העובדות, טוטו תמוז די החזיק את הקבוצה בשנה וחצי-שנתיים האחרונות.
אגב, אותו טביב העדיף בינואר 2011 להביא את עומר דמארי במקום אלרואי כהן. שוב, לא כל הסיבות טהורות, אני מאמין, אבל היו שם גם נקודות מקצועיות שעלו. אבל הודות למוני הראל וגוטמן הפועל הלכה על אלרואי כהן.

אבל אתם מסיטים את הדיון לפינות לא רלוונטיות. העיקרון הוא שבעלי קבוצות עושים טעויות מכל מיני סיבות ולא (תמיד) בכוונה. גם חיים רמון וכן, גם אלי טביב. אז אולי 10 מתוך 10 טעויות של רמון נעשו לא בכוונה, ואצל טביב רק 1 מכל 10 טעויות נעשו לא בכוונה. זה בטח לא הופך את טביב לבעלים מוצלח או לגיטימי.

גם בשיא המחאה נגד טביב הייתי מוכן להגיד לך שלטביב יש עין טובה לכדורגלנים והוא מבין איפה יש ואיפה אין עסקה. דה-סילבה, ידין, יבואה, טוטו, דמארי...
כל שאר ההחלטות שלו, המקצועיות והניהוליות, היו שערוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2012, 07:36 
טביב כמו קופמן - בהמה עם אינטרסים צרים שלפעמים יוצא לו משהו טוב.
כלומר - אם במקרה יש הצטלבות דרכים בין האינטרסים שלו לאלה של הקבוצה - יוצאות לו החלטות טובות. לי ברור שמה שעמד נגד עיניו זה טובתו האישית, בעיקר כספית.
אני רק חשבתי אז לתומי, שיש סבירות גבוהה לזהות אינטרסים ומצב של "win Win".
בסוף ברור שהוא עשה דברים דווקא כדי להזיק, אבל אני חושב שזה בעקבות המחאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: