תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 01:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי, 18/12
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 20:34 
חדשות טובות לשחקני שאר הליגה שימשיכו לקבל 5 מטר חופשיים לכל הרמה לטובת הסרטון השיווקי לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 20:35 
עזרא כתב:
אולי כדאי לנסות את ג׳ון פנסטיל כמגן שמאלי?

בוריס קליימן יותר טכני ממנו
לעשות הסבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
RaPPeR כתב:
יובל כתב:
RaPPeR כתב:
יובל כתב:
מה זה עוזר רופלי, גם אם יביאו את דני אלבס אנחנו עדיין תקועים בצד השני עם הנזק. אני לא יודע מה לחשוב כבר.

אתה מעדיף שנשאר גם עם פנטסיל ?
הרע במיעוטו.

אם עומדים לקטוע לי את רגל שמאל ובנוסף יש לי גם שפעת אני מעדיף להחלים מהשפעת מאשר להמשיך לחלות בה, זה לא ממש ינחם אותי ויעזור לי במשהו, כי עדיין עומדים לקטוע לי את רגל שמאל.

יותר בכיוון של אם שתי גפיים פגועות ואחת בוודאות אפשר להציל. תרצה שלא יתפלו באף אחת ?

אי אפשר להשוות בין אנטבי לפנטסיל או חוטבא. זה נזק בסדר גודל אחר, אבל כמובן יגאל סמל ויגאל לבפרחלב ואנטבי הוא מעל הכל (איזה חרא אנחנו אוכלים עכשיו על הבדיחה המטומטמת ההיא) והוא גם חבר של יוסי, ואסור לגעת בו. את דנין משחררים, את פנטסיל משחררים, חוטבא, אלרואי כהן, פטקוביץ', חיימוביץ', בן יוסף, רק יגאל בסדר, רק יגאל באנקר, כל מה שצריך זה גיבוי בשבילו על הספסל.
אני פשוט לא מאמין לסיטואציה ההזויה הזאת, אין לו מקום בקבוצה בליגה ז' והוא נשאר בהרכב ועומד לחרב לנו את האליפות, וכלום לא קורה. מה אפשר לעשות? להתחיל לשרוק לו בוז כשהוא נוגע בכדור? ללכת לאימונים ולקלל? לדרוש מההנהלה התערבות בשערורייה הזאת? איזה עצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
הכל בסדר יובלי אפשר להרגע.
רופלי זה מגן ימני שיכול לשחק גם מגן שמאלי, פטקוביץ' זה בלם שיכול לשחק גם מגן שמאלי, פאביצ'ביץ' זה בלם שיכול לשחק גם מגן ימני.
זה לא שאין מי שישחק בשמאל... פשוט אף אחד מהם לא יודע לשחק בתפקיד של יגאל אנטבי, זה ז'אנר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
יגאל 300 :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 20:56 
בקרוב זה כבר יגאל 400

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 21:01 
Dushi כתב:
עזרא כתב:
אולי כדאי לנסות את ג׳ון פנסטיל כמגן שמאלי?

בוריס קליימן יותר טכני ממנו
לעשות הסבה

אם כבר בוריס, סתם לידע הוא שיחק גם חלוץ עוד בנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 21:13 
הלוואי שיביאו עוד מגן.
בכל מקרה,טוב שמחתימים שחקנים לפניי ינואר או בסוף ינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי, 18/12
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 21:17 
אני יודע שעכשיו בפורום זה קצת מצחיק כל הירידות על יגאל אבל בסופו של דבר במשחק בא לי לתלוש שערה שערה מהראש שלי אז נראה לי באמת שהפיתרון היחיד הוא להתחיל לשרוק כל פעם שהוא עושה טעות, זה הולך לקרות הרבה... אין מצב שיוסי משאיר אותו על המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 21:26 
אין כאן שום דבר מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 21:27 
לא נשארו כמה גרושים כדי להביא קשר אחורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
אנדרסיטו כתב:
אני יודע שעכשיו בפורום זה קצת מצחיק כל הירידות על יגאל אבל בסופו של דבר במשחק בא לי לתלוש שערה שערה מהראש שלי אז נראה לי באמת שהפיתרון היחיד הוא להתחיל לשרוק כל פעם שהוא עושה טעות, זה הולך לקרות הרבה... אין מצב שיוסי משאיר אותו על המגרש

לשרוק ליגאל יתפרש בצורה לא יפה כלפיו ולא מגיע לו

אם להגיד את האמת בכל מצב שננסה להתערב נצא לא טוב אבל אין ברירה, אי אפשר להמשיך לשחק עם יגאל ואפילו לא נראה שנזכה לחיזוק שיחליף אותו
הרעיונות שעלו לי לראש הם:

להרים שלט קטן(בסגנון השלטים הפתטיים של ואסלי וכל אוהדי חיפה) שאומר משהו בסגנון - יגאל אוהבים אותך אבל זה כבר לא זה , תנו ליגאל לפרוש בכבוד, אוהבים אותך אבל באמא שלך תרד לספסל

לפנות דרך המקום שלנו בהנהלה -אבל לפי דעתי לעמותה אין שום זכות להתערב בהחלטות המאמן

כמו שאמרו לשרוק בוז - יבזה את יגאל ולשחקן ששיחק מעל עשור בהפועל ואחראי לכל כך רגעים טובים במועדון זה פשוט יריקה בפנים

להתחיל לשלוח לגורמים בהפועל סרטונים של מגנים שמאליים ולקוות שהם יבינו את המסר -אם הם לא הבינו עד עכשיו אז מה הטעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
תדברו דיבורים כמה שאתם רוצים, בוז כבר קיים ולא רק כלפי יגאל. דווקא יגאל, שבעצם היחיד שנותן כל מה שיש לו, בעוד שאר הילדודס לידו עושים לעצמם הנחות.
והבחור פה עוד מתלבט איך לשרוק ליגאל בוז בלי לפגוע בו.
מה נהייה מכם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 21:35 
אחרי 11 וחצי שנים שיגאל לובש אדום יש פה אשכרה אנשים שמציעים לשרוק לו בוז?
יגאל :HEART2:
הוא ממש לא אשם שהמאמן שלו פוליטיקאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה איבדו את הצפון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 21:56 
אסור לשרוק בוז לשחקן הפועל באשר הוא, בטח על יכולת מקצועית. יגאל נותן מה שיש לו ומה שהוא יכול, זה שמקצועית הוא לא מספיק טוב אני מאשים את אבוקסיס שנותן לו לשחק, בטח לא אותו. לשרוק לו בוז זה לא מתאים ולא מכבד את יגאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:01 
oMeR1 כתב:
אסור לשרוק בוז לשחקן הפועל באשר הוא, בטח על יכולת מקצועית. יגאל נותן מה שיש לו ומה שהוא יכול, זה שמקצועית הוא לא מספיק טוב אני מאשים את אבוקסיס שנותן לו לשחק, בטח לא אותו. לשרוק לו בוז זה לא מתאים ולא מכבד את יגאל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
ההנהלה חייבת להתערב בנושא הזה, על המאמן חייבים להיות ביקורת ופיקוח והוא לא יכול לעשות כל מה שהוא רוצה, מה גם שהשערורייה הזאת גם ככה לא נובעת ממניעים מקצועיים.

אם ההנהלה יכלה להודיע לאבוקסיס שיש מצב שמינואר הוא לא יכול לשתף את טוטו משיקולי חוזה היא גם יכולה להודיע לו שיפסיק לעשות פרוטקציות לחברים שלו ויוציא כבר את אנטבי מההרכב לפני שהוא מחסל לנו את סיכויי האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:07 
יובל כתב:
ההנהלה חייבת להתערב בנושא הזה, על המאמן חייבים להיות ביקורת ופיקוח והוא לא יכול לעשות כל מה שהוא רוצה, מה גם שהשערורייה הזאת גם ככה לא נובעת ממניעים מקצועיים.

אם ההנהלה יכלה להודיע לאבוקסיס שיש מצב שמינואר הוא לא יכול לשתף את טוטו משיקולי חוזה היא גם יכולה להודיע לו שיפסיק לעשות פרוטקציות לחברים שלו ויוציא כבר את אנטבי מההרכב לפני שהוא מחסל לנו את סיכויי האליפות.

ואז הוא יתרעם שמתערבים לו בשיקולים המקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

לא מסככים, עד שלא ימונה מנהל מקצועי (מנג'ר, אבל עם סיבה וביצים, לא שירזי), אי אפשר לשפוט את יוסי יותר מאשר במבחן התוצאה.
רמון יכול לחשוב שדווקא טב"ח הוא הבעיה כי הוא עצבני וילד זין, ואלרואי צריך לשחק יותר בגלל האופי השקט שלו, או להעדיף את גורדנה על ממן רק בגלל שיש לו רומנטיקה לשחקני בית.
אני בתקווה שזה יהיה תקווה (למרות שמצד שני, אני לא בטוח אם הוא עשה מספיק בשביל להיות ראוי לתפקיד....)

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
יובל כתב:

אם הוא קיבל את האפשרות של ספסול של טוטו, אני מאמין שאפשר להחליק גם ספסול של אנטבי.

שער 5 הוא קרנבל, אם אני מתעלם מהדעה ההזויה שהבעת בעבר (ואני מקווה שאתה לא מחזיק בה יותר) שאנטבי בסדר ועדיף על דנין: ההנהלה לא צריכה לתת הנחיות על כל דעה מקצועית שיש לה, אלא היא צריכה להציב למאמן גבולות כשההחלטות שלו לא עוברות את מבחן הסבירות. וההתנהלות השערורייתית הזאת (והלא מקצועית, אני מקווה שאף אחד לא חי בסרט שאבוקסיס מעדיף את אנטבי מסיבות מקצועיות נטו) לא עוברת שום רף של סבירות, כמה נמוך שלא תציב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
hapoelta5 כתב:
oMeR1 כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:23 
כיפה אדומה כתב:
hapoelta5 כתב:
oMeR1 כתב:

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:23 
אני מבין שזה קאלט לרדת על יגאל , אבל הוא הבעיה הפחות דחופה של הפועל ולפי מה שהיה עד עכשיו יותר טוב מדנין .
הנה אמרתי את זה , עכשיו תמשיכו לקשקש על למה דנין לא פותח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי, 18/12
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:26 
סימרוטיץ כתב:
אני מבין שזה קאלט לרדת על יגאל , אבל הוא הבעיה הפחות דחופה של הפועל ולפי מה שהיה עד עכשיו יותר טוב מדנין .

א. אין לך מושג
ב. קאלט ביטוי לא רלוונטי כאן
ג. הביקורת היא לא על אנטבי אלא על מי שמחליט שהוא צריך לשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:33 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:

א. אין לך מושג
ב. קאלט ביטוי לא רלוונטי כאן
ג. הביקורת היא לא על אנטבי אלא על מי שמחליט שהוא צריך לשחק

יכול להיות ועדיין אני חושב כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:35 
אני היחיד שחושב שגם אם ג'ורדי אלבה היה מפזז באגף השמאלי שלנו זה לא היה גורם לנו להיראות טובים יותר?
יגאל הוא אחד הבעיות של הפועל, אם כי לדעתי לא הבעיה המרכזית והסיבה למשחק הרפוי והגרוע של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
ג'ודי שלום וסלים טועמה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4320874,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:45 
הגלמוד מלוד כתב:
אני היחיד שחושב שגם אם ג'ורדי אלבה היה מפזז באגף השמאלי שלנו זה לא היה גורם לנו להיראות טובים יותר?
יגאל הוא אחד הבעיות של הפועל, אם כי לדעתי לא הבעיה המרכזית והסיבה למשחק הרפוי והגרוע של הפועל.

העובדה שאין לנו בכלל משחק אגפים היא לא רק בגלל יגאל. העניין הוא שבניגוד לעמדות אחרות עליהן יש לפחות דיבור, לעמדה שלו לא מחפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
zink כתב:
יובל כתב:

אם הוא קיבל את האפשרות של ספסול של טוטו, אני מאמין שאפשר להחליק גם ספסול של אנטבי.

שער 5 הוא קרנבל, אם אני מתעלם מהדעה ההזויה שהבעת בעבר (ואני מקווה שאתה לא מחזיק בה יותר) שאנטבי בסדר ועדיף על דנין: ההנהלה לא צריכה לתת הנחיות על כל דעה מקצועית שיש לה, אלא היא צריכה להציב למאמן גבולות כשההחלטות שלו לא עוברות את מבחן הסבירות. וההתנהלות השערורייתית הזאת (והלא מקצועית, אני מקווה שאף אחד לא חי בסרט שאבוקסיס מעדיף את אנטבי מסיבות מקצועיות נטו) לא עוברת שום רף של סבירות, כמה נמוך שלא תציב אותו.

אני מעולם לא טענתי שאנטבי עדיף על דנין, טענתי שאין לי מושג מי מהם יותר גרוע כי לא ראיתי את דנין כמעט (למרות שאנטבי משתדל ומוריד את הרף בכל משחק מחדש).
ואיך אתה יודע שהמחשבה של אבוקסיס היא לא מקצועית (גם לי זה לא נראה ככה)? איך אתה יכול לקבוע את זה? זה לא שדנין מגן על ומוכח כל כך שרק מחכה לקרוע את הליגה (גם כאן יש משתמש שטוען אחרת ממך), ויכול להיות שבאימונים הוא משאיר שחקנים פנויים על ימין ועל שמאל.
וגם אם זה ממש נראה שזה החלטה לא מקצועית (וזה ממש נראה ככה), איך אתה קובע את זה? מה הקריטריונים? מי הוא מון שיחליט מי יותר טוב אנטבי או דנין? הוא למד כדורגל? הוא היה שחקן? הוא היה מאמן?

וזו הסיבה שצריך מנג'ר, כי הוא כן אמור לדעת ולבקר את המאמן, כמו הרשות המחוקקת והמבצעת, המנג'ר אמור להציב חוקים, שיטת משחק, שחקנים וכו', והמאמן אמור לבצע אותם (ועם כבר נילך על משל המדינה עד הסוף - ההנהלה שופטת אותם על פי מבחן התוצאה ולא כי "נראה להם").

בכל מקרה אם יש טענה שאני מתנגד אליה בכל תוקף לגבי דנין (שוב, כי ב3 שנים האחרונות ראיתי אותו אולי ב3-4 משחקים) זה ש"אפשר לחיות איתו" או "הוא מגן טוב לליגה", לא כי אני חושב שהוא לא כזה, כי אני פשוט לא יודע.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: