יובל כתב:
zink כתב:
יובל כתב:
ההנהלה חייבת להתערב בנושא הזה, על המאמן חייבים להיות ביקורת ופיקוח והוא לא יכול לעשות כל מה שהוא רוצה, מה גם שהשערורייה הזאת גם ככה לא נובעת ממניעים מקצועיים.
אם ההנהלה יכלה להודיע לאבוקסיס שיש מצב שמינואר הוא לא יכול לשתף את טוטו משיקולי חוזה היא גם יכולה להודיע לו שיפסיק לעשות פרוטקציות לחברים שלו ויוציא כבר את אנטבי מההרכב לפני שהוא מחסל לנו את סיכויי האליפות.
ואז הוא יתרעם שמתערבים לו בשיקולים המקצועיים.
אם הוא קיבל את האפשרות של ספסול של טוטו, אני מאמין שאפשר להחליק גם ספסול של אנטבי.
שער 5 הוא קרנבל, אם אני מתעלם מהדעה ההזויה שהבעת בעבר (ואני מקווה שאתה לא מחזיק בה יותר) שאנטבי בסדר ועדיף על דנין: ההנהלה לא צריכה לתת הנחיות על כל דעה מקצועית שיש לה, אלא היא צריכה להציב למאמן גבולות כשההחלטות שלו לא עוברות את מבחן הסבירות. וההתנהלות השערורייתית הזאת (והלא מקצועית, אני מקווה שאף אחד לא חי בסרט שאבוקסיס מעדיף את אנטבי מסיבות מקצועיות נטו) לא עוברת שום רף של סבירות, כמה נמוך שלא תציב אותו.
אני מעולם לא טענתי שאנטבי עדיף על דנין, טענתי שאין לי מושג מי מהם יותר גרוע כי לא ראיתי את דנין כמעט (למרות שאנטבי משתדל ומוריד את הרף בכל משחק מחדש).
ואיך אתה יודע שהמחשבה של אבוקסיס היא לא מקצועית (גם לי זה לא נראה ככה)? איך אתה יכול לקבוע את זה? זה לא שדנין מגן על ומוכח כל כך שרק מחכה לקרוע את הליגה (גם כאן יש משתמש שטוען אחרת ממך), ויכול להיות שבאימונים הוא משאיר שחקנים פנויים על ימין ועל שמאל.
וגם אם זה ממש נראה שזה החלטה לא מקצועית (וזה ממש נראה ככה), איך אתה קובע את זה? מה הקריטריונים? מי הוא מון שיחליט מי יותר טוב אנטבי או דנין? הוא למד כדורגל? הוא היה שחקן? הוא היה מאמן?
וזו הסיבה שצריך מנג'ר, כי הוא כן אמור לדעת ולבקר את המאמן, כמו הרשות המחוקקת והמבצעת, המנג'ר אמור להציב חוקים, שיטת משחק, שחקנים וכו', והמאמן אמור לבצע אותם (ועם כבר נילך על משל המדינה עד הסוף - ההנהלה שופטת אותם על פי מבחן התוצאה ולא כי "נראה להם").
בכל מקרה אם יש טענה שאני מתנגד אליה בכל תוקף לגבי דנין (שוב, כי ב3 שנים האחרונות ראיתי אותו אולי ב3-4 משחקים) זה ש"אפשר לחיות איתו" או "הוא מגן טוב לליגה", לא כי אני חושב שהוא לא כזה, כי אני פשוט לא יודע.