תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 22:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שער 5
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 22:00 
בסוף נחזור לאלימות וחבל.. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
שאקו כתב:
בסוף נחזור לאלימות וחבל.. :bang:

תנגח לכולם בביצים

כמה מזל יש לך שאני רחוק :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 22:04 
שאקו כתב:
אני כל המשחק עסוק בלהעיר לכל מי שלידי ולהעיר את כל מי שלידי.
אני מניח שכל מי שבאיזור הגוש רואה את זה.
לפעמים אני דוחף, לפעמים נסתיר עם הדגל ולפעמים זורק מטבעות של עשר אגורות או כוסות.
אם כל אחד מהאנשים פה יעשה אותו דבר ויעיר כל הזמן לסביבה שלו המצב ישתפר בהרבה.
הרבה מאוד מהאנשים לא מעודדים כי הם פשוט מסתכלים על המשחק ולא שמים לב שהפסיקו לשיר, צריך פשוט להסב את תשומת ליבם לכך.

אני לא רחוק מלהרביץ לאנשים אבל לפעמים אני חוזר הביתה ומצטער מזה.
אנחנו הקהל הפחות טוב מארבעת הגדולות וצריך להודות בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 22:21 
שאקו כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עידוד כזה חלש לא היה הרבה שנים בבלומפילד.
משהו רע עובר על הקהל שלנו...
היה מדהים לראות את ההבדל בין המשחק נגד חולון לבין שעה אחרי למשחק נגד עכו(ולא זה שזה אולם ו2000 אוהדים זה לא משנה-כולם עודדו!)
כנראה שהרבה אנשים(כולל אני) התבגרו ועברו את הגיל של לעודד 90 דקות במשחקי ליגה כאלה והדור היותר צעיר לא בא בשביל לעודד.. חבל..

מה אתה מטומטם?
מה זה התבגרת ועברת את הגיל לעודד 90 דקות?
למה בן כמה אתה יא ילד?
איכס
בדיוק בגלל זה אין עידוד

גולדברג אתה חתיכת דביל. ממש אבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזה הכל בגלל ה"הפועל עולה" החדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 23:18 
אדום נחמד כתב:
אני חושב שזה הכל בגלל ה"הפועל עולה" החדש.

אתה אמיתי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 23:26 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
תומר לביא כתב:
שאקו כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עידוד כזה חלש לא היה הרבה שנים בבלומפילד.
משהו רע עובר על הקהל שלנו...
היה מדהים לראות את ההבדל בין המשחק נגד חולון לבין שעה אחרי למשחק נגד עכו(ולא זה שזה אולם ו2000 אוהדים זה לא משנה-כולם עודדו!)
כנראה שהרבה אנשים(כולל אני) התבגרו ועברו את הגיל של לעודד 90 דקות במשחקי ליגה כאלה והדור היותר צעיר לא בא בשביל לעודד.. חבל..

מה אתה מטומטם?
מה זה התבגרת ועברת את הגיל לעודד 90 דקות?
למה בן כמה אתה יא ילד?
איכס
בדיוק בגלל זה אין עידוד

גולדברג אתה חתיכת דביל. ממש אבל.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
שאקו כתב:
אני כל המשחק עסוק בלהעיר לכל מי שלידי ולהעיר את כל מי שלידי.
אני מניח שכל מי שבאיזור הגוש רואה את זה.
לפעמים אני דוחף, לפעמים נסתיר עם הדגל ולפעמים זורק מטבעות של עשר אגורות או כוסות.
אם כל אחד מהאנשים פה יעשה אותו דבר ויעיר כל הזמן לסביבה שלו המצב ישתפר בהרבה.
הרבה מאוד מהאנשים לא מעודדים כי הם פשוט מסתכלים על המשחק ולא שמים לב שהפסיקו לשיר, צריך פשוט להסב את תשומת ליבם לכך.

אני לא רחוק מלהרביץ לאנשים אבל לפעמים אני חוזר הביתה ומצטער מזה.
אנחנו הקהל הפחות טוב מארבעת הגדולות וצריך להודות בזה.

עם כל הביזיון שהולך בשער 5, וזה ביזיון, אנחנו עדיין לא מגיעים לרמה של הקהל של מכבי.

שאף אחד לא יזיין את השכל, בעונת הדאבל העידוד היה בדיוק כמו שהוא היום. העניין הוא שהקהל שלנו שבע ויקח כמה עונות (אלא אם כן ניקח אליפות) עד שהרעב יחזור. בניגוד מוחלט לכדורסל שם מרגישים שהקהל רעב להישגים.
אגב, נראה לי שבשער 5 היום יש פחות ילדים בכתה ז' שלא מעודדים מלפני 3-4 שנים.

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 00:53 
לפי דעתי אחת הסיבות שהעידוד חלש היא שמרבית היציע נכנס למגרש בעודו מסטול וקשה לאנשים להתרכז גם בלראות את המשחק וגם בלעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 01:56 
מאור הראל כתב:
פשוט בושה.
השחקנים עולים לחימום - 600 איש במגרש.

לדעתי גם זו העונה האחרונה של השירי שחקנים בהפועל ,
אין טעם - המעמד מבזה.

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 03:22 
ofri כתב:
MENTELCASE כתב:
אני חושב שצריכים להביא גם לשבע איש ברזלים, כי יש שם פוטנציאל עידוד אבל אנשים צריכים דחיפה בכיוון וזה גם יכול לעזור לתיפוף הביזיוני שהולך שם. המצב כיום הוא שכל זין או ילדה קטנה מתחילים לתופף והורסים את הקצב והעידוד

גם שיש תיפוף סביר אתם לא מעודדים שם אז ב3 המשחקים האחרונים היה מזה יבש שם, וכן ניסו לחפש מישהו שיתפוף

נכון שהעידוד לא משהו אבל גם כשמתחיל עידוד הוא ישר יוצא מקצב בגלל התיפוף ואנשים פשוט מפסיקים לשיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
כולם למה רושמים למה לא... מישהו יכול להגיד מה כן?!!?

לא מעודדים כי....
אין אווירה כי...

תגידו, זה הגיוני שהפועל עולה על הדשא לחימום ושומעים את הפועל ר"ג? בבלומפילד?!
שער 5 מתמלא ב19:10 שהשריקה ב19:15, שער 5 - לא שער 2...

הברזל מעולה, השירים מעולים.. מספיק עם התירוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
מאור הראל כתב:

לא מעודדים כי....
אין אווירה כי...

:ROSE:
לכל הצבועים פה, שבוכים שאין עידוד כי אין עוד איש גדר בצדדים - אולי פשוט תעודדו ותרימו את מי שלצידכם אם זה כל כך חשוב לכם?
יכול להיות שפיזור של האולראס לצדדים כן יעזור אבל בחיאת, בכדורסל השנה בגלל אילוצים של האולם יש איש גדר אחד אם אפשר לקרוא לזה ככה (הוא עומד על מין הגבהה אדומה) והוא במיקום שמי שרואה אותו תוך כדי משחק זה רק אלו שעומדים מלפניו ומצדדיו - אולי 50 איש - זה לא מפריע לעידוד לזרום.
אל תתחילו עם זה שבכדורסל זה שונה,אולי זה נכון, אבל בכדורגל פשוט יש מין אפאטיות בלתי נסבלת, אדישות, בדיוק כמו השחקנים שלנו, בדיוק כמו על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 11:49 
מאור הראל כתב:

לא מעודדים כי....
אין אווירה כי...

מאור , זה הקהל שלנו מאה אחוז אנטי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 13:07 
מצחיק שיש כאן אנשים שמעידים על עצמם שהם לא מעודדים או הפסיקו לעודד, אבל מתלוננים על העידוד. זה שיא חדש של חוצפה. חלקם עוד מדברים על הגיל שלהם, כאילו מי ישמע מדובר על בני 60 שכבר זקנים מדי בשביל לעודד.
אם כל אחד ייקח על עצמו לגרום לשניים-שלושה אוהדים, שלא מעודדים, לעודד, אז כבר יהיה הרבה יותר טוב. הבעיה היא גם שיש כאלה שרק חושבים שהם מעודדים. מקסימום עושים עם השפתיים.
אבל אין לי בעיה עם אוהדים שלא מעודדים, לא יעודדו וגם לא איכפת להם אם אחרים יעודדו או לא. יש לי בעיה עם אוהדים שהעידוד כן חשוב להם, אבל מעדיפים שאחרים יעשו את העבודה במקומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
בשתיים-שלוש העונות האחרונות בדרך כלל כבר אין איש גדר בשירי השחקנים, וזו הסיבה העיקרית לכך שהם נחלשו כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
בשתיים-שלוש העונות האחרונות בדרך כלל כבר אין איש גדר בשירי השחקנים, וזו הסיבה העיקרית לכך שהם נחלשו כל כך.

שוב למה לא?

א. אני אישית עמדתי המון פעמיים בשלוש שנים האחרונות (מלבד השנה) גם בשירי שחקנים.

ב. רוב המשחקים (מלבד דרבי וכד') אין יותר מ-500 איש בשער 5 עד לסיום החימום

ג. אפשר לעודד גם בלי ברזל, תאמינו לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
מצחיק שיש כאן אנשים שמעידים על עצמם שהם לא מעודדים או הפסיקו לעודד, אבל מתלוננים על העידוד. זה שיא חדש של חוצפה. חלקם עוד מדברים על הגיל שלהם, כאילו מי ישמע מדובר על בני 60 שכבר זקנים מדי בשביל לעודד.
אם כל אחד ייקח על עצמו לגרום לשניים-שלושה אוהדים, שלא מעודדים, לעודד, אז כבר יהיה הרבה יותר טוב. הבעיה היא גם שיש כאלה שרק חושבים שהם מעודדים. מקסימום עושים עם השפתיים.
אבל אין לי בעיה עם אוהדים שלא מעודדים, לא יעודדו וגם לא איכפת להם אם אחרים יעודדו או לא. יש לי בעיה עם אוהדים שהעידוד כן חשוב להם, אבל מעדיפים שאחרים יעשו את העבודה במקומם.

:ROSE:

ורושם שורות אלו יותר מבוגר ממני.
ואני עוד נחשב זקן ביציע כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 13:35 
אני לא יושב שער 5, אבל אני יכול להעיד שבכמה וכמה משחקי חוץ, אין כמעט שירי שחקנים, כי אין מי שיתחיל אותם...
רואים שהתופים דגלים וכו' הכל נמצא בחוץ אצא אנשי האולטראס ומה שקורה שעד 10 דק' לפני השריקה אין כלום ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

בכל עדר נורמטיבי, יש את המובילים( לרוב, מעטים) ואת הרוב שהם מובלים. כאלה שצריכים את החזקים בשביל לקחת כיוון. בדיוק כמו אצל עדר בקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
טוב בתור אחד שכבר שנתיים או 3 לא ישב בגוש המעודד אלא יותר בצדדים
(וכן שר,וכן משתדל להגיע לשירי השחקנים)
אני חושב שזה הזמן של כל אותם אנשים כמוני (+-) לשנות מיקום ולהצטרף לגוש.ויש הרבה כאלה ש'ברחו'
ואם מישהו יכול לקחת על עצמו להדפיס שירי שחקנים לשערים אחרים,זה חשוב.כי את השיר של אדל,ורמוט ובאדיר כולם מכירים.גם את של טוטו ופנטסיל
אבל הם אלה אותם שחקנים שפחות צריכים את השירים האלה, ושירה מיציעים אחרים חשובה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
" אל תשאלו איך העידוד יכול להשתפר, תשאלו איך אתם יכולים לשפר את העידוד "

ואגב,
לי אישית פחות כואב נושא העידוד עצמו,
מה שבאמת מפריע לי זה נושא האווירה.
הקהל מזלזל, הקהל שם זין - הקבוצה ניראת ככה בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 14:55 
אולי אפשר לשקול להחזיר את אסי,נונה ואודי ליציע. :ROSE:

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 15:15 
לירון האדום כתב:
אני לא יושב שער 5, אבל אני יכול להעיד שבכמה וכמה משחקי חוץ , אין כמעט שירי שחקנים, כי אין מי שיתחיל אותם...
רואים שהתופים דגלים וכו' הכל נמצא בחוץ אצא אנשי האולטראס ומה שקורה שעד 10 דק' לפני השריקה אין כלום ביציע.

מה אתה מדבר שטויות ?!
באיזה משחק חוץ בדיוק לא היה שירי שחקנים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 15:32 
תומר לביא כתב:
לירון האדום כתב:
אני לא יושב שער 5, אבל אני יכול להעיד שבכמה וכמה משחקי חוץ , אין כמעט שירי שחקנים, כי אין מי שיתחיל אותם...

מה אתה מדבר שטויות ?!

יש שירי שחקנים אך לרוב זה ממש כמה דק' לפני השריקה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
סתם נקודה למחשבה-הרבה דברים טובים, בעיקר כאלה שהם טובים בגלל האנשים שגורמים להם, נהרסים בגלל שהם הופכים גם ל"מגניבים", ואנשים שאין להם שום עניין בדבר עצמו אלא רק בליהיות "מגניבים" מנסים להדחף בכח בשביל זה, ובעצם גם מבריחים את האנשים שהפכו את זה לטוב מלכתחילה, וגם פוגעים בעצמם בדבר עצמו.
ואם ליהיות יותר ספציפי-פעם היה ברור שרק מי שמתכוון לעודד כל המשחק הולך לגוש של שער 5, רק שמאז זה נהיה "מגניב" ליהיות בשער 5 ובמיוחד בגוש, והרבה אנשים שמלכתחילה העידוד לא עניין אותם החליטו להדחף לשם. אולי זה שבשנים האחרונות שער 5 הפךבעיני לא מעט אנשים למותג יותר חשוב מה"מותג" שנקרא "הפועל תל אביב"(ואני ממש לא מדבר על אלה שהפכו אותם לכאלה, אלא על אותם ילדים שבאים לשער 5 בשביל להשוויץ שהם בשער 5) זה מהגורמי0 לכל הבעיות שאנשים התלוננו עליהם באשכול הזה?
אם שער 5 היה נחשב יותר "היציע שאליו הולכים אלה שמתכוונים לעודד 90 דקות" ופחות "היציע של המגניבים" היו שם הרבה פחות ילדים שבאים להצטלם בשער 5. אולי זה כבר בלתי הפיך, אבל רוצים לגרום לשער 5 להפסיק ליהיות "מותג" אני חושב שזה יכול להתחיל מפחות "שער 5" בשירים(לפחות כשזה היציע היחיד שמצויין בהם), יותר "הפועל תל אביב" ופחות "אולטראס הפועל"(שבאמת שיש לי המון הערכה לאותם אנשים שמשקיעים זמן ומאמץ בלתי נתפסים למען הצלחת הקבוצה, אבל השם הזה נקשר אוטומטית בשער 5) בתפאורות ובמרצ'נדייז, וכ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
סתם נקודה למחשבה-הרבה דברים טובים, בעיקר כאלה שהם טובים בגלל האנשים שגורמים להם, נהרסים בגלל שהם הופכים גם ל"מגניבים", ואנשים שאין להם שום עניין בדבר עצמו אלא רק בליהיות "מגניבים" מנסים להדחף בכח בשביל זה, ובעצם גם מבריחים את האנשים שהפכו את זה לטוב מלכתחילה, וגם פוגעים בעצמם בדבר עצמו.
ואם ליהיות יותר ספציפי-פעם היה ברור שרק מי שמתכוון לעודד כל המשחק הולך לגוש של שער 5, רק שמאז זה נהיה "מגניב" ליהיות בשער 5 ובמיוחד בגוש, והרבה אנשים שמלכתחילה העידוד לא עניין אותם החליטו להדחף לשם. אולי זה שבשנים האחרונות שער 5 הפךבעיני לא מעט אנשים למותג יותר חשוב מה"מותג" שנקרא "הפועל תל אביב"(ואני ממש לא מדבר על אלה שהפכו אותם לכאלה, אלא על אותם ילדים שבאים לשער 5 בשביל להשוויץ שהם בשער 5) זה מהגורמי0 לכל הבעיות שאנשים התלוננו עליהם באשכול הזה?
אם שער 5 היה נחשב יותר "היציע שאליו הולכים אלה שמתכוונים לעודד 90 דקות" ופחות "היציע של המגניבים" היו שם הרבה פחות ילדים שבאים להצטלם בשער 5. אולי זה כבר בלתי הפיך, אבל רוצים לגרום לשער 5 להפסיק ליהיות "מותג" אני חושב שזה יכול להתחיל מפחות "שער 5" בשירים(לפחות כשזה היציע היחיד שמצויין בהם), יותר "הפועל תל אביב" ופחות "אולטראס הפועל"(שבאמת שיש לי המון הערכה לאותם אנשים שמשקיעים זמן ומאמץ בלתי נתפסים למען הצלחת הקבוצה, אבל השם הזה נקשר אוטומטית בשער 5) בתפאורות ובמרצ'נדייז, וכ'.

שוב פעם,
הבעיה זה לא הילדים "המגניבים" שכולם אוהבים ליפול עליהם.
הבעיה זה שנגיד בשני המשחקים האחרונים אני כבר מוצא את עצמי מוקף בעיקר באותם ילדים שעוד באים למרכז שער 5 ונותנים טיפה עידוד. איפה נעלמו כל אותם ותיקים "לא מגניבים" שנעלמים במשחקים כאלו? אנשים מגיעים לגיל 23-24 וכבר מרגישים שהם מיצו, ובא להם לשבת בשער 4 לפצח גרעינים. אם התופעה הזו לא תיעלם, אז אי אפשר לבוא אל הילדים בטענות שיש מי שמפנה להם את המקום.

למה שער 5 היה הרבה פחות צפוף בשני המשחקים האחרונים מאשר הוא היה בדרבי או מול חיפה? פתאום יותר נוח לבוא לעודד שיש משחק גדול?
כמו שאמרו, אם היציע נותן תחושה לשחקנים שרק במשחקים גדולים איכפת, אז מגיע לנו שהשחקנים יראו כמו שהם יראו במשחקים מול ר"ג ועכו...

אגב,
אני לא באמת חושב שמשהו חדש השנה לעומת שנים קודמות. כל פעם מגיעים לנקודה הזו בשנה והבעיות הן אותן בעיות...

נערך לאחרונה על ידי unknown בתאריך 17 דצמבר 2012, 20:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 19:56 
מה עשיתם משירי שחקנים? גם ככה זה נוהג שאני לא מצליח להבין עד הסוף. שחקן בא, שחקן הולך, מי הוא בכלל שנחבר לו שיר רק כי הוא לבש לחמש דקות את המדים של הפועל?
שיר השחקן הכי רלוונטי ששמעתי בשנים האחרונות היה "איתי שכטר שיר זמני".

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 20:10 
לירון האדום כתב:
תומר לביא כתב:
לירון האדום כתב:

מה אתה מדבר שטויות ?!

יש שירי שחקנים אך לרוב זה ממש כמה דק' לפני השריקה....

בולשיט. יש מספיק על מה לדבר. אל תחפשו איפה שאין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
אשכול מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: