החתול של שרדינגר כתב:
סתם נקודה למחשבה-הרבה דברים טובים, בעיקר כאלה שהם טובים בגלל האנשים שגורמים להם, נהרסים בגלל שהם הופכים גם ל"מגניבים", ואנשים שאין להם שום עניין בדבר עצמו אלא רק בליהיות "מגניבים" מנסים להדחף בכח בשביל זה, ובעצם גם מבריחים את האנשים שהפכו את זה לטוב מלכתחילה, וגם פוגעים בעצמם בדבר עצמו.
ואם ליהיות יותר ספציפי-פעם היה ברור שרק מי שמתכוון לעודד כל המשחק הולך לגוש של שער 5, רק שמאז זה נהיה "מגניב" ליהיות בשער 5 ובמיוחד בגוש, והרבה אנשים שמלכתחילה העידוד לא עניין אותם החליטו להדחף לשם. אולי זה שבשנים האחרונות שער 5 הפךבעיני לא מעט אנשים למותג יותר חשוב מה"מותג" שנקרא "הפועל תל אביב"(ואני ממש לא מדבר על אלה שהפכו אותם לכאלה, אלא על אותם ילדים שבאים לשער 5 בשביל להשוויץ שהם בשער 5) זה מהגורמי0 לכל הבעיות שאנשים התלוננו עליהם באשכול הזה?
אם שער 5 היה נחשב יותר "היציע שאליו הולכים אלה שמתכוונים לעודד 90 דקות" ופחות "היציע של המגניבים" היו שם הרבה פחות ילדים שבאים להצטלם בשער 5. אולי זה כבר בלתי הפיך, אבל רוצים לגרום לשער 5 להפסיק ליהיות "מותג" אני חושב שזה יכול להתחיל מפחות "שער 5" בשירים(לפחות כשזה היציע היחיד שמצויין בהם), יותר "הפועל תל אביב" ופחות "אולטראס הפועל"(שבאמת שיש לי המון הערכה לאותם אנשים שמשקיעים זמן ומאמץ בלתי נתפסים למען הצלחת הקבוצה, אבל השם הזה נקשר אוטומטית בשער 5) בתפאורות ובמרצ'נדייז, וכ'.
שוב פעם,
הבעיה זה לא הילדים "המגניבים" שכולם אוהבים ליפול עליהם.
הבעיה זה שנגיד בשני המשחקים האחרונים אני כבר מוצא את עצמי מוקף בעיקר באותם ילדים שעוד באים למרכז שער 5 ונותנים טיפה עידוד. איפה נעלמו כל אותם ותיקים "לא מגניבים" שנעלמים במשחקים כאלו? אנשים מגיעים לגיל 23-24 וכבר מרגישים שהם מיצו, ובא להם לשבת בשער 4 לפצח גרעינים. אם התופעה הזו לא תיעלם, אז אי אפשר לבוא אל הילדים בטענות שיש מי שמפנה להם את המקום.
למה שער 5 היה הרבה פחות צפוף בשני המשחקים האחרונים מאשר הוא היה בדרבי או מול חיפה? פתאום יותר נוח לבוא לעודד שיש משחק גדול?
כמו שאמרו, אם היציע נותן תחושה לשחקנים שרק במשחקים גדולים איכפת, אז מגיע לנו שהשחקנים יראו כמו שהם יראו במשחקים מול ר"ג ועכו...
אגב,
אני לא באמת חושב שמשהו חדש השנה לעומת שנים קודמות. כל פעם מגיעים לנקודה הזו בשנה והבעיות הן אותן בעיות...