תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 22:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 16/12
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 13:48 
http://www.sport2.co.il/content/78743
מקורבי תמוז: הוא יחתום במכבי
16/12/2012 | 09:44
במועדון האדום נכנסו ללחץ אחרי התיקו מול הפועל ר"ג ומחפשים חיזוק לקראת חלון העברות בינואר. בקבוצה רוצים למכור את החלוץ לאירופה ולא לראות אותו עובר ליריבה העירונית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 13:49 
שוב,שיביאו את זהבי אין מה לעשות.
לא צריך שחקן שלא שיחק באופן רציף חודשיים כדורגל,ובטח ובטח שלא על אותה בלטה שמשחקים ורמוט,גורדנה,וממן שהשניים האחרונים אולי לא בכושר טוב עכשיו,אבל עוד נהנה מהם בעתיד.
הבאת זהבי לא תפתור את הבעיה של הקבוצה,והבעיה העיקרית שאין מגנים.
לפי מה שאני קורא יביאו מגן ימני ישראלי , על מגן שמאלי אפשר לחלום.
יגאל עד המוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 13:53 
בסוף ימכרו את תמוז ולא יביאו את זהבי, שיילך למכבי, ונקבל נאום בכו לי שתו לי רגיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 13:56 
עוד פעם הספין הזה שתמוז הולך למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
ואני שוב שואל -
עמותת האוהדים שילמה פי חמש מסיימון כץ
על הנייר יש לנציג העמותה 5 אצבעות בהצבעה כשלסיימון כץ יש רק אצבע אחת

יש לעמותה דיעה רשמית בדיון על זהבי, תמוז וכו'
או שבגלל שסיימון יכול להכניס היד לארנק והעמותה-לא, לכן אין לעמדת העמותה השפעה בדיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 16/12
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 13:58 
joshsoos כתב:
בסוף ימכרו את תמוז ולא יביאו את זהבי, שיילך למכבי, ונקבל נאום בכו לי שתו לי רגיל

לא רגיל. משודרג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
הידיעה על דמארי וטבח כל כך נשמעת כמו יכולת עיתונאית של ליגה ז', שאני הצלחתי אפילו לצחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 14:01 
nirog כתב:
ואני שוב שואל -
עמותת האוהדים שילמה פי חמש מסיימון כץ
על הנייר יש לנציג העמותה 5 אצבעות בהצבעה כשלסיימון כץ יש רק אצבע אחת

יש לעמותה דיעה רשמית בדיון על זהבי, תמוז וכו'
או שבגלל שסיימון יכול להכניס היד לארנק והעמותה-לא, לכן אין לעמדת העמותה השפעה בדיון?

כולם בעד להביא את זהבי להפועל, כולם בעד להשאיר את טוטו. אבל מה זה קשור? יש תקציב למועדון ויש גרעון שצריך לכסות
בסוף השנה ויש גם דרישות מקצועיות של המאמן. השאלה היא מה לפני מה. מה יותר חשוב מקצועית לקבוצה ומהי מסגרת התקציב.
זה מה שדירקטוריון צריך להחליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 14:40 
כצפוי, האשכולות על השחקנים היסטריים תחת הרושם של המשחקים האחרונים. מזכיר שרק לפני זמן מה ירדו על דמארי והתיאשו סופית מדג'מבא.
הקבוצה במשבר. אבל, המשבר אינו מהותי אם לא קורה קורה פה סוג של סבוטאג' של השחקנים כמו נגד עטר בחיפה.

בהנחה שאין סבוטאג', אנחנו באמצע העונה בעמדה טובה גם לאליפות. יתכן שנצליח ויתכן שלא, אלא שההיסטריה הנוכחית היא כל דבר חוץ ממנטליות כדורגל. מנטליות שבה לא מזלזלים בר"ג ובעכו ולא נכנעים בפוזיציה כה טובה. מזכיר שאחרי התיקו נגד מכבי בעונת הדאבל, היה אשכול - "תתפלאו אבל זה עוד לא נגמר". ואז, בתוך מספר ימים זכינו בדאבל.

בנושא הסגל - הנקודה אינה בזהבי, כשם שלא היתה בורמוט, אלא בחיזוק ההגנה.
בנושא המאמן - הוא "מאמן נבחרות" בדוק" החל מחטאפה. כרגע עדין מוקדם לדעת אם גם "מאמן קבוצות" ברמה גבוהה אבל יש מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 15:18 
אבוקסיס: למה אתם נראים כאילו אנחנו במקום 7?
http://one.co.il/Article/210008.html

ורמוט שוב לא התאמן , כוס עמק אני מקווה שהוא יהיה כשיר לשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
א. בוודאות לפ"ת יש אופציה להציע את דאמרי למכירה במועדים קבועים מראש, מה שאמור להשתנות תוך 3 שנים בחוזה שלו שעד אז כל סכום שמתחת ל 3 מליון יורו / דולר,
להפועל יש את הסמכות להגיע ל אוטומטית. אחרי 3 שנים אם יציעו על דאמרי "רק" 2 מליון להפועל אין זכות וטו בנושא.
ב. אין לי מושג מה החוזה עם בן חיים, אבל אם זה לא צויין מפורשות בחוזה לפ"ת אין מה לעשות בנידון, כי הוא חתום על חוזה בהפועל.
ג. ראצ'ו, כשאתה עומד שבסוף השנה יהיו גם דרישות של המאמן, זה אומר שכבר יודעים מי יהיה המאמן בשנה הבאה? כבר יש לו תבנית משחק ורשימת קניות מיועדת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 18:31 
מולי לוי כתב:
עזרא כתב:
JR12 כתב:
הדבר הראשון שצריך לעשות זה לפטר את יוסי

ולהביא את פרדי דוד.

לא צריך לפטר את יוסי אבל אם כבר מאמן אז יובל נעים

מזמן לא שאלתי,מאיפה אתם באים?יש איזה קו יצור לאוהדים עם טמטום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
מה עם הבן של אלוהים?
לא פנוי במקרה לעוד איזה קדנציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
מולי לוי כתב:
עזרא כתב:
JR12 כתב:

ולהביא את פרדי דוד.

פרדי דוד זו תשובה צינית לרעיון הפיטורים ההזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 22:54 
עזרא כתב:
nati כתב:
מולי לוי כתב:
עזרא כתב:
JR12 כתב:

ולהביא את פרדי דוד.

פרדי דוד זו תשובה צינית לרעיון הפיטורים ההזוי.

רעיון הפיטורים אינו הזוי אלא קיצוני , ועתיד יקבע אם קיצוני מידי , בכלל הרקע להצעתי היא לא מקצועית אלא בגלל הדרך שמועדון אמור להתנהל בה , גם מר אבוקסיס לא גדול יותר מהמועדון והגיע הזמן שיקח אחריות במקוום לקטר ולקנטר את כל העולם , אם המצב יהיה קשה (בוא נקווה שלא) לא השחקנים ולא הקהל יתמכו בו , בצורה שבה הוא מתבטא .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 23:02 
תשמע,
אם אתה מצפה מאבוקסיס לקחת אחריות אתה צריך שהיה לו על מה לקחת אחריות כי בינתיים הוא עם מאזן טוב מאוד (מספרית)
אז נכון שצריכים להשתפר מאוד ונכון שיש מגבלות שלא הוא אחראי אליהן (4 מגינים שביחד הם רגל ימין של קנדה ביום רע).
בגדול העצבים על שני המשחקים האחרונים מוצדקים, משהו לא דופק בהנעת הכדור ובייצור המצבים, לדעתי זה קשור עד מאוד לעובדה שאין לנו מגנים נורמלים תוקפים וכמו שאמר יוסי האמת, יש שלושה חלוצים שמחפשים את הכדור רק לעומק ולא מבינים שהם צריכים להיות אופציה להנעת כדור, בנוסף לזה שממן הרבה פעמים מאוד חסר סבלנות וגורדנה בשבועות האחרונים מסתובב סביב עצמו על המגרש ולא עוזר לא לכאן ולא לכאן (גם באשדוד הוא היה מחריד). הבעיה הכי ענקית זה החוסר לחץ, קבוצות יוצאות נגדנו בקלות בלתי נסבלת (הפעמים היחידות שזה היה טוב היה נגד אשדוד במחצית השניה ונגד חיפה במחצית הראשונה), וזה עוד משהו שצריך לעבוד עליו ועל התיאום שלו. ברגע שנתחיל לחטוף כדורים באמצע המגרש, נראה הפועל יותר מהירה ויותר מסוכנת.
אני מאמין שזה ישתפר
במידה ולא ישתפר ויחמיר אז נוכל לזרוק את יוסי לאשפתות כמו שאתם דורשים.

זה שהוא יצא על הקהל, במידה מסוימת הוא צודק, הפועל אמנם עם חלק התקפי מרשים אבל בזה זה מסתכם, לא שיחקנו טוב עם שירזי ובטוח שאנחנו משחקים יותר עכישו, עוד קצת סבלנות, ינואר מגיע ואיתו אולי רכש טוב. (אני מעדיף מאמן שלא יתחנף ויפחד מכל דבר שהוא יעשה, הוא רואה את הטובה של הקבוצה שלו לנגד עיניו ובדיעבד החילוף של תמוז הוא לא כזה נוראי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 23:03 
ואגב יובל נעים
תמות נפשי עם פלישתים לפני שהליצן הזה אי פעם יזכה להדריך את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 23:07 
מי שהציע את יובל נעים להפועל צריך לזכות בפרס הודעת השנה בפורום שדים.
באמת שאני מקוה ש99.9% מהאנשים כאן יודעים למה אסור שהאיש הזה ידרוך בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 23:08 
Roman כתב:
תשמע,
אם אתה מצפה מאבוקסיס לקחת אחריות אתה צריך שהיה לו על מה לקחת אחריות כי בינתיים הוא עם מאזן טוב מאוד (מספרית)
אז נכון שצריכים להשתפר מאוד ונכון שיש מגבלות שלא הוא אחראי אליהן (4 מגינים שביחד הם רגל ימין של קנדה ביום רע).
בגדול העצבים על שני המשחקים האחרונים מוצדקים, משהו לא דופק בהנעת הכדור ובייצור המצבים, לדעתי זה קשור עד מאוד לעובדה שאין לנו מגנים נורמלים תוקפים וכמו שאמר יוסי האמת, יש שלושה חלוצים שמחפשים את הכדור רק לעומק ולא מבינים שהם צריכים להיות אופציה להנעת כדור, בנוסף לזה שממן הרבה פעמים מאוד חסר סבלנות וגורדנה בשבועות האחרונים מסתובב סביב עצמו על המגרש ולא עוזר לא לכאן ולא לכאן (גם באשדוד הוא היה מחריד). הבעיה הכי ענקית זה החוסר לחץ, קבוצות יוצאות נגדנו בקלות בלתי נסבלת (הפעמים היחידות שזה היה טוב היה נגד אשדוד במחצית השניה ונגד חיפה במחצית הראשונה), וזה עוד משהו שצריך לעבוד עליו ועל התיאום שלו. ברגע שנתחיל לחטוף כדורים באמצע המגרש, נראה הפועל יותר מהירה ויותר מסוכנת.
אני מאמין שזה ישתפר

זה שהוא יצא על הקהל, במידה מסוימת הוא צודק, הפועל אמנם עם חלק התקפי מרשים אבל בזה זה מסתכם, לא שיחקנו טוב עם שירזי ובטוח שאנחנו משחקים יותר עכישו, עוד קצת סבלנות, ינואר מגיע ואיתו אולי רכש טוב. (אני מעדיף מאמן שלא יתחנף ויפחד מכל דבר שהוא יעשה, הוא רואה את הטובה של הקבוצה שלו לנגד עיניו ובדיעבד החילוף של תמוז הוא לא כזה נוראי)

מסכים,זה משגע אותי איך הקבוצה הזאת לא יודעת ללחוץ.
אחריי ה2:1 שלנו אתמול פשוט כל השחקנים הלכו אחורה ונתנו לר"ג להניע כדור כאילו כלום,אני לא יודע אם זה נובע מזה שאין להם אוויר או שפשוט זה הוראה של יוסי.
המשחק נגד הפועל חיפה יקבע המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 23:22 
Yalla Hapoel כתב:
Roman כתב:
תשמע,
אני מאמין שזה ישתפר

אחריי ה2:1 שלנו אתמול פשוט כל השחקנים הלכו אחורה ונתנו לר"ג להניע כדור כאילו כלום,אני לא יודע אם זה נובע מזה שאין להם אוויר או שפשוט זה הוראה של יוסי.

אני לא יכול להכנס לראש של יוסי, אבל נסיגה אחרי שעה יתרון דקה 80 היא מובנת, בעיקר בהתאום לנסיבות של הגול וכל המחצית שניה, אסור לשכוח שהגול השני הוא נטו ואך ורק טעות של שוער וסגירה לא טובה באגף שמאל שוב (למרות שלדעתי עם מנגה היה צריך להיות קשר אחורי), אבל כן הייתה בעיה, כי העובדה היא כשהפועל רמת גן הייתה עם 10 שחקנים מאחורי הכדור אנחנו לא הצלחנו להניע בין קו הקישור וקו ההגנה ושאנחנו היינו ככה הם הצליחו, הקבוצה הזאת לא לוקחת כדורים ראשון והקשרים האחוריים שהם לא דג'מבה, אני לא חושב שהם זורקים בהגנה אני חושב שהם עומדים לא נכון פשוט.
התגוננות טובה עשינו בכל המשחקים כמעט, למעט ביתר. פתאום מול רמת זה פשוט לא דפק ב10 דקות האחרונות, את זה אני אקשר ללחץ, הם אחרי תיקו שערורייתי בדרך לניצחון דחוק, הם רק רצו להעביר את מה שנשאר ולשמוע את השריקה.
עוד משהו, שים לב שהגול מתחיל מאיבוד של ויקטור שאחרי זה גם זורק זין בהגנה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2012, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
Roman כתב:
תשמע,
אני מאמין שזה ישתפר

כמעט כל המחצית השניה רמת גן שלטו. פשוט הרגשתי שאנחנו הקבוצה הקטנה.
והכי מעצבן שיוסי בכלל אומר שהם שלטו רק מהכרטיס האדום.
פשוט גניבת דעת.

Roman
אהבתי את הסיכום שלך.
אומרים שהשלב הראשון למציאת פתרון לבעיה , זה להבין את הבעיה.
ועל פניו יוסי לא מבין מה הבעיה, לא יודע איך לפתור אותה או שפשוט לא מצליח.
בכל מקרה זה התפקיד שלו.
וצריך לקחת אחריות.
להאשים את ה"אנשים" שמצפים מהפועל כביכול לשחק כמו בדאבל זה פשוט חוצפה.
להראות כמו קבוצה זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: