Yalla Hapoel כתב:
Roman כתב:
תשמע,
אם אתה מצפה מאבוקסיס לקחת אחריות אתה צריך שהיה לו על מה לקחת אחריות כי בינתיים הוא עם מאזן טוב מאוד (מספרית)
אז נכון שצריכים להשתפר מאוד ונכון שיש מגבלות שלא הוא אחראי אליהן (4 מגינים שביחד הם רגל ימין של קנדה ביום רע).
בגדול העצבים על שני המשחקים האחרונים מוצדקים, משהו לא דופק בהנעת הכדור ובייצור המצבים, לדעתי זה קשור עד מאוד לעובדה שאין לנו מגנים נורמלים תוקפים וכמו שאמר יוסי האמת, יש שלושה חלוצים שמחפשים את הכדור רק לעומק ולא מבינים שהם צריכים להיות אופציה להנעת כדור, בנוסף לזה שממן הרבה פעמים מאוד חסר סבלנות וגורדנה בשבועות האחרונים מסתובב סביב עצמו על המגרש ולא עוזר לא לכאן ולא לכאן (גם באשדוד הוא היה מחריד). הבעיה הכי ענקית זה החוסר לחץ, קבוצות יוצאות נגדנו בקלות בלתי נסבלת (הפעמים היחידות שזה היה טוב היה נגד אשדוד במחצית השניה ונגד חיפה במחצית הראשונה), וזה עוד משהו שצריך לעבוד עליו ועל התיאום שלו. ברגע שנתחיל לחטוף כדורים באמצע המגרש, נראה הפועל יותר מהירה ויותר מסוכנת.
אני מאמין שזה ישתפר
במידה ולא ישתפר ויחמיר אז נוכל לזרוק את יוסי לאשפתות כמו שאתם דורשים.
זה שהוא יצא על הקהל, במידה מסוימת הוא צודק, הפועל אמנם עם חלק התקפי מרשים אבל בזה זה מסתכם, לא שיחקנו טוב עם שירזי ובטוח שאנחנו משחקים יותר עכישו, עוד קצת סבלנות, ינואר מגיע ואיתו אולי רכש טוב. (אני מעדיף מאמן שלא יתחנף ויפחד מכל דבר שהוא יעשה, הוא רואה את הטובה של הקבוצה שלו לנגד עיניו ובדיעבד החילוף של תמוז הוא לא כזה נוראי)
מסכים,זה משגע אותי איך הקבוצה הזאת לא יודעת ללחוץ.
אחריי ה2:1 שלנו אתמול פשוט כל השחקנים הלכו אחורה ונתנו לר"ג להניע כדור כאילו כלום,אני לא יודע אם זה נובע מזה שאין להם אוויר או שפשוט זה הוראה של יוסי.
המשחק נגד הפועל חיפה יקבע המון.
אני לא יכול להכנס לראש של יוסי, אבל נסיגה אחרי שעה יתרון דקה 80 היא מובנת, בעיקר בהתאום לנסיבות של הגול וכל המחצית שניה, אסור לשכוח שהגול השני הוא נטו ואך ורק טעות של שוער וסגירה לא טובה באגף שמאל שוב (למרות שלדעתי עם מנגה היה צריך להיות קשר אחורי), אבל כן הייתה בעיה, כי העובדה היא כשהפועל רמת גן הייתה עם 10 שחקנים מאחורי הכדור אנחנו לא הצלחנו להניע בין קו הקישור וקו ההגנה ושאנחנו היינו ככה הם הצליחו, הקבוצה הזאת לא לוקחת כדורים ראשון והקשרים האחוריים שהם לא דג'מבה, אני לא חושב שהם זורקים בהגנה אני חושב שהם עומדים לא נכון פשוט.
התגוננות טובה עשינו בכל המשחקים כמעט, למעט ביתר. פתאום מול רמת זה פשוט לא דפק ב10 דקות האחרונות, את זה אני אקשר ללחץ, הם אחרי תיקו שערורייתי בדרך לניצחון דחוק, הם רק רצו להעביר את מה שנשאר ולשמוע את השריקה.
עוד משהו, שים לב שהגול מתחיל מאיבוד של ויקטור שאחרי זה גם זורק זין בהגנה שם.