תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 21:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 19:40 
apu כתב:
גם אם כן, מה זה משנה?
הם פה, והם עם, והם יקבלו מדינה, השאלה היחידה זה זמן.

שיקבלו אלף מדינות, שיקראו לעצמם באלף כינויים, אני אפילו אפרגן. לא על חשבוני, לא על חשבון ילדיי, לא באופן שמסכן את עתיד מדינת ישראל ויוביל, מתיישהו לחיסולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 19:43 
קומוניסים כתב:
apu כתב:
גם אם כן, מה זה משנה?

שיקבלו אלף מדינות, שיקראו לעצמם באלף כינויים, אני אפילו אפרגן. לא על חשבוני, לא על חשבון ילדיי, לא באופן שמסכן את עתיד מדינת ישראל ויוביל, מתיישהו לחיסולה.

בפועל אתה לא שם, הם כן, יש להם יותר מלגיטימציה לקבל מדינה.
זה שאתה חושב שזה שלך זה יפה, הם תכלס גרים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 19:50 
apu כתב:
קומוניסים כתב:
apu כתב:
גם אם כן, מה זה משנה?

בפועל אתה לא שם, הם כן, יש להם יותר מלגיטימציה לקבל מדינה.
זה שאתה חושב שזה שלך זה יפה, הם תכלס גרים שם.

ראשית- תקן אותי אם אני טועה אבל המהלך שאותו מציעים מנהיגי ישראל לבצע הוא הקמת מדינה להם במהלך שכן כרוך בגירוש מאות אלפי יהודים מביתם, אז בפועל אני כן שם ויש מי שרוצה לגרש אותי משם, אז בוא נדייק.
שנית- הלגיטימציה שלהם מבחינת העולם הוא בדיוק בגלל שמדינת ישראל ומנהיגה לא עומדים ונאבקים למען האינטרסים שלנו כעם יהודי שחזר לארצו ומולדתו להקים לו בית לאומי, הם מכירים באוייב ומסייעים לו אם זה ע"י העברת נשק וכסף ואם זה על ידי הסכמה והצהרה בדבר נכונותה של ישראל לתת לו להקים פה מדינה. זאת הסכנה הגדולה וזה מה שהוביל ללגיטימציה הזאת שאתה מדבר עליה ולעידוד הטרור. השינוי מצריך הבנה של מקור הטעות ושינוי דרסטי מיידי לעומת כל מה שנעשה עד היום מבחינה פוליטית-מדינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 19:52 
קומוניסים, כמו שהסבירו לך, לקרוא לישראלים יהודים זה כינוי גנאי. זה כינוי שמקורו בסופו של דבר בפלישתים. רק אתה יודע למה אתה לטעמך חשוב שיקראו לעם ישראל על שם אחד מאוייביו ההיסטורים המרים.

בכל מקרה, זה לא ממש מעניין. יש לי קושיה: אני יודע שמפלגת הטרור שאתה מועמד ברשימתה תומכת בסיפוח מלא של יהודה ושומרון לישראל, רק שמאוד התקשתי למצוא במצע של המפלגה שלך, מצע שללא ספק נוסח בהקפדה יתרה, כל אמירה באשר לגורלם של אותם לא יהודים שגרים כיום ביהודה ושומרון. לכן, אולי אתה יכול להאיר את עיני ולאמר לי מה, לתפיסת המפלגה הזו, יש לעשות עם אותה אוכלוסיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 20:07 
קומו ואם ההסכם ידבר רק על השטח שבשליטה דה-פקטו שלהם? (עזוב רגע את הרצף)
נגיד וזה הסכם שישראל תצא ממנו מרווחת גם בטווח הקצר וגם בארוך, אתה תתמוך בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 20:49 
גיא האדום כתב:
קומוניסים, כמו שהסבירו לך, לקרוא לישראלים יהודים זה כינוי גנאי. זה כינוי שמקורו בסופו של דבר בפלישתים. רק אתה יודע למה אתה לטעמך חשוב שיקראו לעם ישראל על שם אחד מאוייביו ההיסטורים המרים.

בכל מקרה, זה לא ממש מעניין. יש לי קושיה: אני יודע שמפלגת הטרור שאתה מועמד ברשימתה תומכת בסיפוח מלא של יהודה ושומרון לישראל, רק שמאוד התקשתי למצוא במצע של המפלגה שלך, מצע שללא ספק נוסח בהקפדה יתרה, כל אמירה באשר לגורלם של אותם לא יהודים שגרים כיום ביהודה ושומרון. לכן, אולי אתה יכול להאיר את עיני ולאמר לי מה, לתפיסת המפלגה הזו, יש לעשות עם אותה אוכלוסיה?

א- זה מאוד מעניין. לא רק שלא התייחסת לעובדות שהצגתי קודם, ומבלי להכנס כרגע לדיון הבלשני מאחורי הכינוי הלועזי לא"י פלשתינה, כרכת אותו גם אתה בעצמך עם העם היהודי, בצורה כזאת או אחרת. וזה בדיוק מה שרציתי להוכיח. ב- לתפיסתי האישית לאחר מספר צעדים שלהם שיראו לנו שפניהם אכן לשלום, כולל ויתור על השם פלשתינה והפסקת השימוש בו להגדרתם העצמית, כולל פירוק מלא מתחמושת והכרזה על ביטול הג'יאהד והכרה בישראל כמדינתו של עם ישראל, ייקבע למי מבינהם שלא יהיה מוכן לצאת מפה תמורת שלל הטבות ותמריצים כלכליים במימון המעצמות, מעמד תושב מיוחד המקנה להם זכויות אדם ושיפור דרסטי של רמת החיים בכל התחומים, מביאות ותעסוקה, שיפור תשתיות, חינוך ורווחה-והכל בשמחה כאדם לאדם בשלום של אמת. בנוסף- הם לא יחוייבו בחובות החלים על אזרחי ישראל ומנגד לא יזכו לזכויות המוענקות לאזרחי ישראל. אני חושב שזו הצעה הוגנת ואנושית. לא רוצה לפגוע באף אחד. לא לגרש אף אחד. רוצה לחיות בשקט , לכבד את הסביבה ומצפה לכבוד בסיסי בחזרה. ושלום על ישראל. במקביל לצעדים אלו תפעל ישראל לחיזוק דמותה היהודית של ישראל, התיישבות יהודית מאסיבית יזומה , עידוד עליה יהודית לישראל ואכלוס העולים ביהודה ושומרון, בגליל ובגולן ובנגב. הקמת ישובים וערים אלה גם תיצור אלפי מקומות עבודה, ותניע את המשק, תוריד מחירי דיור במרכז הארץ ותחזק את עוצמתה וחוסנה של ישראל. זאת ראיה קדימה, לא רק למחר, גם לעוד 50 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים,
א. תהיה להם תנועה חופשית בבת-ים? יורשו לגור בהרצליה?
ב. נניח והחזון שלך מתגשם וכולם מוכנים לקבל את ההסדר כמו שהצעת. לאחר תקופה מסויימת עולה לשלטון בארץ מפלגה שרוצה להעניק זכויות שוות לכל התושבים. מה תעשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
קומוניסים,
א. תהיה להם תנועה חופשית בבת-ים? יורשו לגור בהרצליה?
ב. נניח והחזון שלך מתגשם וכולם מוכנים לקבל את ההסדר כמו שהצעת. לאחר תקופה מסויימת עולה לשלטון בארץ מפלגה שרוצה להעניק זכויות שוות לכל התושבים. מה תעשה?

ואני אחדד את השאלה - לא "אם הם יעשו ככה", או "במידה ויצהירו על...".
תהיה להם תנועה חופשית בבת-ים ויורשו לגור בהרצליה? בדיוק כמוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 21:34 
בית המשפט אגב, פסל את הקמפיין של עוצמה לישראל :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 21:36 
19 כתב:

הקמפיין המבחיל שכבר רץ על האוטובוסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 21:37 
לא יודע. יש להם כמה?
מרצ עתרה, והיום בית המשפט פסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 21:39 
אולי העלו משהו חדש ואפילו יותר מגעיל אני לא יודע, המודעות שלהם היו הראשונות שראיתי ממערכת הבחירות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 21:39 
ציטוט:
כבר כמה שבועות מתנוססת הכרזה "בלי זכויות- אין חובות" על גבי האוטובוסים ושלטי החוצות, ועכשיו, בזכות עתירתנו, נפסל הקמפיין.

מועמד מרצ לכנסת, מוסי רז , שהגיש את תלונה נגד עוצמה לישראל ליו״ר ועדת הבחירות רובינשטיין:

״אני מברך את יור ועדת הבחירות, שנתן החלטה חסרת תקדים לפסול קמפיין שלקה בגזענות קיצונית שלא נראתה לעולם במערכות בחירות בישראל. לא שאלת קיום החובות למדינה, כמו גיוס לצה״ל, מעניינת את עוצמה לישראל אלא ההסתה הבוטה נגד הערבים״.

טוב, לא בית המשפט. ג'אסט אז גוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
למי שאין מה להצביע, או שהתכוון להשאר בבית, עלה ירוק - הרשימה הליברלית עושים רושם של מהפך למפלגה רצינית ביותר גם מעבר לנושא הקאנביס.
זה קול שיכול להשפיע משמעותית.

http://aleyarok.org.il/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 21:40 
אז זה ההוא מקודם.
היו להם עוד כמה פנינים.
אגב אולי הם מרוצים מהפסילה הזו, לך תדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2012, 21:54 
קומוניסים כתב:
גיא האדום כתב:

א- זה מאוד מעניין. לא רק שלא התייחסת לעובדות שהצגתי קודם, ומבלי להכנס כרגע לדיון הבלשני מאחורי הכינוי הלועזי לא"י פלשתינה, כרכת אותו גם אתה בעצמך עם העם היהודי, בצורה כזאת או אחרת. וזה בדיוק מה שרציתי להוכיח. ב- לתפיסתי האישית לאחר מספר צעדים שלהם שיראו לנו שפניהם אכן לשלום, כולל ויתור על השם פלשתינה והפסקת השימוש בו להגדרתם העצמית, כולל פירוק מלא מתחמושת והכרזה על ביטול הג'יאהד והכרה בישראל כמדינתו של עם ישראל, ייקבע למי מבינהם שלא יהיה מוכן לצאת מפה תמורת שלל הטבות ותמריצים כלכליים במימון המעצמות, מעמד תושב מיוחד המקנה להם זכויות אדם ושיפור דרסטי של רמת החיים בכל התחומים, מביאות ותעסוקה, שיפור תשתיות, חינוך ורווחה-והכל בשמחה כאדם לאדם בשלום של אמת. בנוסף- הם לא יחוייבו בחובות החלים על אזרחי ישראל ומנגד לא יזכו לזכויות המוענקות לאזרחי ישראל. אני חושב שזו הצעה הוגנת ואנושית. לא רוצה לפגוע באף אחד. לא לגרש אף אחד. רוצה לחיות בשקט , לכבד את הסביבה ומצפה לכבוד בסיסי בחזרה. ושלום על ישראל. במקביל לצעדים אלו תפעל ישראל לחיזוק דמותה היהודית של ישראל, התיישבות יהודית מאסיבית יזומה , עידוד עליה יהודית לישראל ואכלוס העולים ביהודה ושומרון, בגליל ובגולן ובנגב. הקמת ישובים וערים אלה גם תיצור אלפי מקומות עבודה, ותניע את המשק, תוריד מחירי דיור במרכז הארץ ותחזק את עוצמתה וחוסנה של ישראל. זאת ראיה קדימה, לא רק למחר, גם לעוד 50 שנים.

אנם אתה מסכים שפלסטינאי זה מילה שיהודים ניסו לברוח ממנה והמוסלמים בא"י לאמץ אותה אז אני לא ממש מבין מה הנקודה שלך (וזה לא ממש מעניין) . מה שמעניין זאת ההצעה שלך.
ראשית, מה הכוונה "ביטול הג'אהד"? אנחנו מניחים בשלב הזה שכבר אין רשות פלסטינית. יש מליונים רבים של אנשים. אין מנהיגות לציבור הזה. אם אין מנהיגות אין מי שיכריז על ג'אהד או על ביטולו. אלו יחידים ואין ברירה אלא להתייחס אליהם כיחידים.
שנית, אין לי ספק שה"מעצמות" ישמחו לממן את תוכנית הטיהור האתני שאתה מציע. ברור.
שלישית, אלו זכויות אתה מוכן לתת לאוכלוסיה הלא-יהודית הזאת? אני מניח שלהצביע יהיה אסור להם. מה בדבר מגורים בת"א? מסכות אב"כ? ביטוח לאומי? ביטוח בריאות? מיסים? מי ידאג לכל הצרכים הבסיסים של הציבור הזה - רשיונות נהיגה? חשמל ומים? כבישים? חינוך? האם מי שידאג לזה ישתמש בסטנדרטים הנהוגים בישראל?
רביעית, והכי חשוב – האם אתה מכיר בכך שמה שאתה מציע זה משטר אפרטהייד? למה הפרטים האלו לא מופיעים במצע של המפלגה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני מבין על מה ההתקטנות הזו על סמנטיקה, אבל נגיד שהפלסטינאים מוותרים על השם, קוראים לעצמם הבוקרים, האם אתה מוכן לתת להם מדינה?(מתוקף זכותם להגדרה עצמית כעם הבוקרים).
אגב, עם כבר סמנטיקה, בעברית לפחות, אפשר להבדיל בין העם הפלסטינאי (בס') ופלשתינה (בש').

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 09:38 
walla 13-12-2012

לפי סקר "הגל החדש" שפורסם בישראל היום, "התנועה" מתחזקת לעומת הסקר הקודם שערכו, אולם במקביל מאבדות העבודה ו"יש עתיד" מנדט כל אחת, ונתניהו שומר על כוחו עם 39
תגיות: סקרים,ציפי לבני,בנימין נתניהו,בחירות 2013

מפלגת "התנועה" זוכה לתשעה מנדטים, אולם לא מחלישה את הליכוד ביתנו ששומר על כוחו עם 39 מנדטים - כך עולה הבוקר (חמישי) מסקר "הגל החדש", שפורסם בישראל היום. בהשוואה לסקר הקודם שערך המכון, העבודה ו"יש עתיד" איבדו מנדט כל אחת וכעת נאמד כוחן ב-19 וב-9 מנדטים, בהתאמה. עוד לפי הסקר, ש"ס מתחזקת במנדט ועולה ל-12 מנדטים, הבית היהודי שומר על כוחו עם 10 מנדטים, יהדות התורה עם חמישה מנדטים, מרצ נשארת עם ארבעה, כמו חד"ש; רע"מ-תע"ל עולה משלושה לארבעה מנדטים, בל"ד 3 וקדימה עם 2. מפלגת עם שלם, בראשות הרב חיים אמסלם, שזכתה בסקר הקודם בשני מנדטים - אינה עוברת את אחוז החסימה. כך גם לגבי רשימת הימין "עוצמה לישראל". לפי הסקר, שנערך שלשום בקרב מדגם מייצג של 620 נשאלים מכלל האוכלוסייה, היחס בין הגושים נשמר באופן יחסי, כאשר גוש השמאל עולה מ-53 מנדטים ל-54, לעומת 66 לגוש הימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 10:12 
אין פרטנר לשלום
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4319310,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

אבל את חנין זועבי הזבלים האלה לא יפסלו

מה בדיוק המצע של עוצמה לישראל שהיה כול כך חשוב לפסול אותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 12:13 
RedAlert כתב:
19 כתב:

אבל את חנין זועבי הזבלים האלה לא יפסלו

מה בדיוק המצע של עוצמה לישראל שהיה כול כך חשוב לפסול אותה?

לא פסלו את המפלגה (וחבל) פסלו מודעות קמפיין שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 12:45 
סתם כי בא לי אדום כתב:

חמאסניק בחליפה ליברמן אומר.

נערך לאחרונה על ידי zink בתאריך 13 דצמבר 2012, 12:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 12:46 
הפסילה המבישה והבזיונית של קמפיין עוצמה לישראל מצד השופט רובינשטיין בתואנת גזענות רק מדגישה את הצורך לעשות מהפיכה.
מהפיכה כזו תתקיים רק בעבודה קשה של כל אחד ואחת מאיתנו.
הגיע הזמן להעיף את אליטת השמאל הקיצוני מבתי המשפט, האקדמיה והתקשורת ולהכניס כח אדם יהודי הנאמן לעמו ומולדתו.
שוב התגלו "אבירי הדמוקרטיה וחופשי הביטוי" במערומיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
יאללה, Bürgerbräu-Putsch!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 12:48 
zink כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

חמאסניק בחליפה ליבמרן אומר.

במובן מסויים הוא גרוע שכן הוא עוטף בדיפלומטיות את שאיפותיו הרצחניות להשמיד את ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 12:51 
קומוניסים כתב:
הפסילה המבישה והבזיונית של קמפיין עוצמה לישראל מצד השופט רובינשטיין בתואנת גזענות רק מדגישה את הצורך לעשות מהפיכה.
מהפיכה כזו תתקיים רק בעבודה קשה של כל אחד ואחת מאיתנו.
הגיע הזמן להעיף את אליטת השמאל הקיצוני מבתי המשפט, האקדמיה והתקשורת ולהכניס כח אדם יהודי הנאמן לעמו ומולדתו.
שוב התגלו "אבירי הדמוקרטיה וחופשי הביטוי" במערומיהם.

אני מצטער, אבל מוסוליני עם כיפה לא יכול להתלונן על צנזורה.
אני לא ראיתי במה מדובר ככה שאני טרם הבאתי דעה, אבל אין לכם שום זכות להתלונן על מניעת חופש ביטוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
יאללה, Bürgerbräu-Putsch!

אל תבלבל אותם עם מוריהם הרוחניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 12:52 
קומוניסים כתב:
zink כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

במובן מסויים הוא גרוע שכן הוא עוטף בדיפלומטיות את שאיפותיו הרצחניות להשמיד את ישראל.

הוא כל כך גרוע שהוא מתחנן להגיע איתנו להסכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 13:10 
סתם כי בא לי אדום כתב:
קומוניסים כתב:
zink כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

הוא כל כך גרוע שהוא מתחנן להגיע איתנו להסכם.

חחחחחחחחחחחחחחחח ענק!! :LOL2: הוא. הארכי מחבל, מכחיש השואה, שתמך לא פעם בטרור, הנציח מחבלים ומחבלות כשקרא על שמם רחובות וכיכרות, הד"ר להכשת שואה שהצהיר שזכותו לשוב לצפת, הוא המסכן שרק רוצה שלום (ומשום מה לא הסכים כשאולמרט הציע לא גמעט גם את כפר סבא, ואנחנו הסרבנים שלא מוכנים לכך.. כל הזמן מציבים תנאים מוקדמים .. פשוט לא פייר מצידנו ולא יאה , מנהיג ארגון השלום פת"ח רוצה בדו קיום ואנחנו פשוט לא מאפשרים לו למרות כל התחנונים. בושה!

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 13 דצמבר 2012, 13:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 13:13 
"בית משפט" עלק..העיקר לא לזרוק נעל על השופטת.בדיחה.
וקומוניסים אין לך מה לדאוג.גם אם בל"ד מרץ וחד"ש ינהיגו פה,מדינה פלסטינאית לא תקום.הם ידאגו לחרבן את זה כמו תמיד כי מדינה הוצעה להם מספיק פעמים.
אפשר להיות רגועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: