יובל כתב:
אוגוסטוס היל, למעט חמ"ן שהוא אנומליה, כל השחקנים שבאו עם קבלות הם הצלחה וכל השחקנים האחרים הם כשלון. כולם ידעו שגילי וטל הם שחקנים אדירים, וג'מבה ג'מבה הזר היחיד שבא עם רזומה מרשים.
לעומת זאת, כל השחקנים שנכשלו היוו רכש גרוע שהיה מועד לכישלון מלכתחילה, אבל זה לא הפריע לכולם להתלהב ממנו. פנטסיל הגיע גמור, חיימוביץ' הגיע אחרי שנתיים שלא שיחק כדורגל (ועוד לפני זה הוא היה בלם חלש) וברונו הגיע עם רקורד של שלושה בישולים לעונה בליגה יותר חלשה מהליגה הישראלית. כשאני כתבתי את כל זה בתחילת אוגוסט כולם קפצו עליי.
קובסטר, אני לא מבין למה אתה מתבל את ההודעות שלך בעובדות לא רלוונטיות שידועות לכולם. זה שחוטבא לא שחקן לא הופך את בונדר לראוי. זה גרוע וזה גרוע. ואת אותם דברים שאתה ואחרים אומרים על הרכש בינואר אמרתם על הרכש הכושל בקיץ.
ממי התלהבתי בקיץ ? מברונו ? מפטקוביץ' ? מבן יוסף ? לי היה דווקא די ברור שיש יותר סיכוי שהם יהיו פח מאשר שנצליח איתם.
חשבתי ואני עדיין חושב שפנטסיל מגן טוב לליגה הזו , גם בגילו. חשבתי שחיימוביץ' דווקא יכול להיות לא רע ולצערי הוא לא פוגע גם כשקיבל הרבה הזדמנויות.
הרכש בקיץ נעשה בחופזה ובלי להשקיע יותר מדי מחשבה. אתה התרעת שנשלם על זה וצדקת.
בינואר צריך מגן ימני, בלם ואולי גם קשר אחורי.
יכולים להיזרק לאוויר אלף שמות, אבל במגבלות התקציב (כפי שהמועדון מציג אותם) בונדר ופאביצ'ביץ' הם רכש סביר ביותר. אף אחד מהם הוא לא השחקן הראשון שהייתי רוצה לראות בתפקיד הזה אבל יש סיכוי לא רע שהם יעלו על מי שנמצא כרגע בתפקיד.