שער 5 הוא קרנבל כתב:
el dudernio כתב:
גילי נמצא בשיא כשהוא בתנועה, עם הכדור במגרש פתוח, לא כשהוא עומד והכדור אצלו ברגל כשליידו 2 שחקני הגנה של היריב.
מעבר לזה לבנות משחק על כדורים אורכים של ממן לצד זה נחמד אבל זה בדיוק האנטי גדורגל שראינו בתחילת השנה.
אבל בסדר, אני ממציא, אני מכיר את הכיוון הזה כבר.
אדל הוא ליצן.
דג'מבה לא שחקן.
הלוואי שקנדה יעוף.
למה טוטו?
וכו'....
הזמן אומר את שלו.
הוא אכן נמצא בשיא כשהוא בתנועה, אבל הוא מגיע לתנועה הזאת אחרי שהוא משתחרר מ2 שחקנים ונשאר לו שטח פנוי, אין לו היום את המהירות לרוץ על שטח פתוח מבלי שיסגרו אותו.
ולגבי הפסקה האחרונה שלך, נורא כיף להראות את המקומות שצדקת בהם, אגב, גם אני האמנתי באדל, ג'מבה, וטוטו (קצת פחות).
אבל אני לעומת זאת לא טענתי שאלרואי שחקן טוב אחרי שנה שלמה שהוא עשה בעיקר שטויות (חוץ מחודשים).
א. הרבה פעמים ממש לא, הוא מגיע אחרי שהוא מקבל כדור כשאין עליו שחקן. הוא לא צריך להיות מהיר אבל ברגע שיש לו מגרש פתוח לפניו הרבה יותר "קל" לו להראות מה הוא יודע.
ב. לאלרואי כהן יש הרבה נקודות חזקות, לרגע לא אמרתי שהוא ראוי להיות בהרכב, טוטו / דאמרי / ורמוט / טב"ח, אמורים להיות לפניו ויש מבחינתי מקום "רק" ל3 מהם, ככה שהוא מחליף
שני ל שלישיה הקדמית. אני כן אומר שהוא שחקן הרבה, אבל הרבה יותר טוב ממרעי.
ג. כאמור המטרה שלנו היא להבליט את היתרונות שלנו על פני היריב, היתרון הבולט שלנו הוא החלק ההתקפי, לשים את ורמוט במרכז המגרש זה להפסיד את וורמוט מקדימה. במקרה של עכו,
שהם קבוצה מאוד מאוד חלשה, זה אולי לא נורא, אבל כתור שיטה זה מחריד.