תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 13:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הרכב לעכו.
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שיצופפו את האמצע. שרק לא ישכחו להדליק את האורות בשביל מסלולי ההמראה לדמארי וטב"ח.
אם אנחנו נדע לשחק נכון, בסבלנות, על הארץ ועם תמיכה סבירה של מגנים, אין הגנה בליגה העלובה הזו שיכולה להתמודד עם החמישיה הזו. יצופפו את האמצע - נכה בהם בצדדים. יסגרו עם קשרים מהאמצע לצדדים - לחמ"ן ולגילי יהיה מרחב פעולה לעשות את מה שהם רוצים. ישמרו עם הגנה גבוהה את גילי - כדור אחד טוב לטוטו מאחורי ההגנה וזה גול.
עם הרכב כזה, מול כל הגנה בליגה, זה תלוי אך ורק בנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
גילי נמצא בשיא כשהוא בתנועה, עם הכדור במגרש פתוח, לא כשהוא עומד והכדור אצלו ברגל כשליידו 2 שחקני הגנה של היריב.
מעבר לזה לבנות משחק על כדורים אורכים של ממן לצד זה נחמד אבל זה בדיוק האנטי גדורגל שראינו בתחילת השנה.

אבל בסדר, אני ממציא, אני מכיר את הכיוון הזה כבר.
אדל הוא ליצן.
דג'מבה לא שחקן.
הלוואי שקנדה יעוף.
למה טוטו?
וכו'....

הזמן אומר את שלו.

הוא אכן נמצא בשיא כשהוא בתנועה, אבל הוא מגיע לתנועה הזאת אחרי שהוא משתחרר מ2 שחקנים ונשאר לו שטח פנוי, אין לו היום את המהירות לרוץ על שטח פתוח מבלי שיסגרו אותו.
ולגבי הפסקה האחרונה שלך, נורא כיף להראות את המקומות שצדקת בהם, אגב, גם אני האמנתי באדל, ג'מבה, וטוטו (קצת פחות).
אבל אני לעומת זאת לא טענתי שאלרואי שחקן טוב אחרי שנה שלמה שהוא עשה בעיקר שטויות (חוץ מחודשים).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 14:29 
בקיצור ההרכב זה

אדל
אנטבי פטקוביץ' באדיר פנטסיל
גורדנה דג'מבה ממן
ורמוט
תמוז דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
el dudernio כתב:
גילי נמצא בשיא כשהוא בתנועה, עם הכדור במגרש פתוח, לא כשהוא עומד והכדור אצלו ברגל כשליידו 2 שחקני הגנה של היריב.
מעבר לזה לבנות משחק על כדורים אורכים של ממן לצד זה נחמד אבל זה בדיוק האנטי גדורגל שראינו בתחילת השנה.

אדל הוא ליצן.
דג'מבה לא שחקן.
הלוואי שקנדה יעוף.
למה טוטו?
וכו'....

הזמן אומר את שלו.

הוא אכן נמצא בשיא כשהוא בתנועה, אבל הוא מגיע לתנועה הזאת אחרי שהוא משתחרר מ2 שחקנים ונשאר לו שטח פנוי, אין לו היום את המהירות לרוץ על שטח פתוח מבלי שיסגרו אותו.
ולגבי הפסקה האחרונה שלך, נורא כיף להראות את המקומות שצדקת בהם, אגב, גם אני האמנתי באדל, ג'מבה, וטוטו (קצת פחות).
אבל אני לעומת זאת לא טענתי שאלרואי שחקן טוב אחרי שנה שלמה שהוא עשה בעיקר שטויות (חוץ מחודשים).

א. הרבה פעמים ממש לא, הוא מגיע אחרי שהוא מקבל כדור כשאין עליו שחקן. הוא לא צריך להיות מהיר אבל ברגע שיש לו מגרש פתוח לפניו הרבה יותר "קל" לו להראות מה הוא יודע.
ב. לאלרואי כהן יש הרבה נקודות חזקות, לרגע לא אמרתי שהוא ראוי להיות בהרכב, טוטו / דאמרי / ורמוט / טב"ח, אמורים להיות לפניו ויש מבחינתי מקום "רק" ל3 מהם, ככה שהוא מחליף
שני ל שלישיה הקדמית. אני כן אומר שהוא שחקן הרבה, אבל הרבה יותר טוב ממרעי.
ג. כאמור המטרה שלנו היא להבליט את היתרונות שלנו על פני היריב, היתרון הבולט שלנו הוא החלק ההתקפי, לשים את ורמוט במרכז המגרש זה להפסיד את וורמוט מקדימה. במקרה של עכו,
שהם קבוצה מאוד מאוד חלשה, זה אולי לא נורא, אבל כתור שיטה זה מחריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
el dudernio כתב:

אדל הוא ליצן.
דג'מבה לא שחקן.
הלוואי שקנדה יעוף.
למה טוטו?
וכו'....

הזמן אומר את שלו.

א. הרבה פעמים ממש לא, הוא מגיע אחרי שהוא מקבל כדור כשאין עליו שחקן. הוא לא צריך להיות מהיר אבל ברגע שיש לו מגרש פתוח לפניו הרבה יותר "קל" לו להראות מה הוא יודע.
ב. לאלרואי כהן יש הרבה נקודות חזקות, לרגע לא אמרתי שהוא ראוי להיות בהרכב, טוטו / דאמרי / ורמוט / טב"ח, אמורים להיות לפניו ויש מבחינתי מקום "רק" ל3 מהם, ככה שהוא מחליף
שני ל שלישיה הקדמית. אני כן אומר שהוא שחקן הרבה, אבל הרבה יותר טוב ממרעי.
ג. כאמור המטרה שלנו היא להבליט את היתרונות שלנו על פני היריב, היתרון הבולט שלנו הוא החלק ההתקפי, לשים את ורמוט במרכז המגרש זה להפסיד את וורמוט מקדימה. במקרה של עכו,
שהם קבוצה מאוד מאוד חלשה, זה אולי לא נורא, אבל כתור שיטה זה מחריד.

א. שוב , היום אין לו את המהירות לפתוח באגף ולעבור שחקנים, בדרך כלל כשהוא מקבל כור בלי שחקן הוא סתםמניע אותו (לא שזה רע...).
ג. לשים את ורמוט במרכז זה ממש לא לאבד אותו מקדימה , בלי שהוא נכנס למרכז אנחנו לא מניעים כדור, יותר מזה, אם הוא פותח באגף הוא לא מצליח לעשות כלום, אז הוא עובר לאמצע ואז נוצר פקק אמיתי במרכז המגרש (ואנחנו מאבדים את אגף ימין.

בכל מקרה מחר זה לא קריטי כי טב"ח פצוע.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: