תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 07:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 7/12+8/12 [מידע+דיונים]
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 11:20 
באמת שזה הגבול
אם יש נציגי אוהדים בהנהלה , והם קוראים פה בפורום (ואני מתאר לעצמי שכן)
צריכה להיות פה דרישה להטיל וטו על מהלך כזה
שיחקו מספיק בכסף השנה
דני בונדר לא שחקן כדורגל, לא היה ולא יהיה ואין לו מקום בהפועל ת"א אפילו עם מגנים כמו חוטבא ופנסטיל
להביא אותו זה פשוט בזיוון ואסור שיקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 11:22 
כן, טוב בהגנה...פחחחח, הוא לא טוב בשום דבר. אבל מי אמר שלא מביאים זרים, הבחור זר לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
קודם כל, להשאיר את פטקוביץ' זה טמטום. גם כי הוא יותר גרוע משושן (ויותר טוב מחיימוביץ' רק בזכות זה שחיימוביץ' משחק בלי בטחון ומפחד מהכדור),
אבל גם אם מישהו חושב שהוא יותר טוב משושן, אין סיבה להשאיר שחקן זר בשביל שישב על הספסל.

דבר שני, מה הקטע שמרעי בדרך למכבי פ"ת?
איך זה שכל שחקן שעולה מהנוער של חיפה מושאל לקבוצה מליגת העל,
ואצלנו שחקן שכבר היה שנה שלמה שחקן הרכב בליגת העל וכבש משהו כמו 9 שערים בעונה שעברה, הולך לליגה השנייה?
אין קבוצה בליגת העל שרוצה אותו? הפועל חיפה שכבשה 5 גולים העונה מסופקת מהחלוצים שלה?

מקווה בשבילו שיושאל בכל זאת לקבוצה בליגת העל, ובשביל שרם שיצליח קצת יותר ממנו כחלוץ שלישי.
לגבי פטקוביץ', אני נזהר לדבר עליו בגלל שהוא עוד לא הראה הרבה, אבל פחות טוב משושן? הוא הרבה יותר מהיר, חזק, זריז וגבוה והמשחק ראש שלו גם יותר טוב. עזוב את הנסיון והמשחק ברמות הגבוהות שהוא צבר. קבוצה שמביאה את פאביצביץ' כחיזוק יכולה להשתמש בפטקו כמגן או כבלם ולהנות ממנו בכל שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
KID A כתב:
קודם כל, להשאיר את פטקוביץ' זה טמטום. גם כי הוא יותר גרוע משושן (ויותר טוב מחיימוביץ' רק בזכות זה שחיימוביץ' משחק בלי בטחון ומפחד מהכדור),
אבל גם אם מישהו חושב שהוא יותר טוב משושן, אין סיבה להשאיר שחקן זר בשביל שישב על הספסל.

ואצלנו שחקן שכבר היה שנה שלמה שחקן הרכב בליגת העל וכבש משהו כמו 9 שערים בעונה שעברה, הולך לליגה השנייה?
אין קבוצה בליגת העל שרוצה אותו? הפועל חיפה שכבשה 5 גולים העונה מסופקת מהחלוצים שלה?

מקווה בשבילו שיושאל בכל זאת לקבוצה בליגת העל, ובשביל שרם שיצליח קצת יותר ממנו כחלוץ שלישי.
לגבי פטקוביץ', אני נזהר לדבר עליו בגלל שהוא עוד לא הראה הרבה, אבל פחות טוב משושן? הוא הרבה יותר מהיר, חזק, זריז וגבוה והמשחק ראש שלו גם יותר טוב. עזוב את הנסיון והמשחק ברמות הגבוהות שהוא צבר. קבוצה שמביאה את פאביצביץ' כחיזוק יכולה להשתמש בפטקו כמגן או כבלם ולהנות ממנו בכל שבוע.

אין לו שום ניסיון, הוא לא היה שחקן הרכב באף קבוצה שהוא שיחק בה, די עם הבלוף הזה.
וחוץ ממהירות אין לו שום יתרון על מור שושן. אולי הוא יכול להיות מגן שמאלי פחות גרוע מיגאל, אבל הוא לא בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
ויקטור לא יזוז מהפועל
אני שורף ליוסי את הבית אם הוא משחרר אותו
מעבר לזה שאני חושב שהוא שחקן טוב, הוא החלוץ המחליף הראשון והיחיד שלנו. אין עוד.

גם שחרור של שושן ופטקוביץ' זה טעות איומה. שניהם במגמת השתפרות ולהביא מישהו חדש לא יעזור לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
אגב, איפה פורסם שקוטיניו בדרך לבני יהודה?
דיברו על זה פה אתמול ולא יצא לי לראות בשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
מה ההתנפלות על בונדר?
הוא יותר טוב גם מחוטבא וגם מפנטסטיל
הלוואי שיחזור :ROSE:

מה שכן,מיותר לשחרר את פטקוביץ',ויותר דחוף מגן שמאלי כי דנין ואנטבי בדיחה

KID A כתב:

הוא יותר טוב גם משושן וגם מחיימוביץ'
אין סיבה להביא את פאביצ'ביץ' הזה,רכש הכי מיותר שהיה אפשר לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

KID A כתב:

אדום עולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:

ספורט5:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 59&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 11:43 
אני לא מאמין לכל הספקולציות האלה. בכל אופן כפי שזה נראה יש סכנה מוחשית שבינואר לא רק שלא נתחזק אלא נחלש.
ג׳וני במגמת שיפור ולדעתי הוא הרבה יותר טוב מבונדר. צריך לתת לו עוד צ׳אנס.
גם עם פטקוביץ׳ הייתי מחכה קצת.

וכמובן שלדעתי גם לשחרר את ויקטור זו טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 11:54 
שוב זה לא משנה אם תביא את פאביצ'ביץ' או תישאר את פטקוביץ' או שושן.
מרכז ההגנה זה לא הבעיה העיקרית של הפועל,אם תשימו לב,רוב הגולים שאנחנו חוטפים זה אשמת המגנים , וגם בגלל המגנים משחק ההתקפה נתקע לגמרי.
ברצינות,אם היה פה את דדי וקנדה של עונת הדאבל , הקבוצה הזאת עם 30 שערים עכשיו בליגה ואני לא צוחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 7/12+8/12 [מידע+דיונים]
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 12:00 
Yalla Hapoel כתב:
שוב זה לא משנה אם תביא את פאביצ'ביץ' או תישאר את פטקוביץ' או שושן.
מרכז ההגנה זה לא הבעיה העיקרית של הפועל,אם תשימו לב,רוב הגולים שאנחנו חוטפים זה אשמת המגנים , וגם בגלל המגנים משחק ההתקפה נתקע לגמרי.
ברצינות,אם היה פה את דדי וקנדה של עונת הדאבל , הקבוצה הזאת עם 30 שערים עכשיו בליגה ואני לא צוחק.

מסכים לגמרי. מגינים הרבה יותר חשובים כרגע מעוד בלם, גם אם הוא קצת יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
באיזה מגמת שיפור בדיוק ג'וני?
באיזה רגע במשחק באשדוד שאבו ענזה חגג עליו על הקו הרגשתם שהוא משתפר?
לפני שהוא העביר לו בין הרגליים או אחרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 12:10 
האדס כתב:

השיפור הוא לא בהגנה.
השיפור שלו הוא בגדול בכושר הגופני, הוא חזר לעלות הרבה למעלה ולתת אופציה בצד ימין.

הוא עדיין אחת מ2 הנקודות הכי חלשות בסגל, בתנאי שאבוקסיס יואיל בטובו לתת לדנין לפתוח ולסגור לנו את הפינה בצד שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 12:16 
מגינים חשובים יותר אצלנו מאחר ובליגה שלנו לכולם הגנות חלשות ממילא, ומה שחשוב הוא איכות הקישור האחורי ומי יבקיע יותר ולא מי יספוג פחות ( וגם בשנה שעברה שהייתה כביכול החריג, ק"ש לקחה אליפות כי ההתקפות של האחרים היו חלשות ). ומכאן גם החשיבות של המגינים, שמספיק עמרי קנדה אחד, שעולה כל הזמן, פותח את האגף ומושך אליו מגן ובלם, ובכך מאפשר מרחב מחייה לשחקנים אחרים. כמו מניפה שנפתחת, כמו קיצוני ימין בכדוריד שמושך אליו שחקן ומכאן הכדור עובר שמאלה ושמאלה עד שמגיע לשחקן חופשי.
זה כל כך פשוט שילד שרק אתמול התחיל לראות כדורגל יבין את זה, ובכל זאת גאוני הכדורגל במועדון הפועל תל אביב רוצים להביא את דני פאקינג בונדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
מגינים חשובים יותר אצלנו מאחר ובליגה שלנו לכולם הגנות חלשות ממילא, ומה שחשוב הוא איכות הקישור האחורי ומי יבקיע יותר ולא מי יספוג פחות ( וגם בשנה שעברה שהייתה כביכול החריג, ק"ש לקחה אליפות כי ההתקפות של האחרים היו חלשות ). ומכאן גם החשיבות של המגינים, שמספיק עמרי קנדה אחד, שעולה כל הזמן, פותח את האגף ומושך אליו מגן ובלם, ובכך מאפשר מרחב מחייה לשחקנים אחרים. כמו מניפה שנפתחת, כמו קיצוני ימין בכדוריד שמושך אליו שחקן ומכאן הכדור עובר שמאלה ושמאלה עד שמגיע לשחקן חופשי.
זה כל כך פשוט שילד שרק אתמול התחיל לראות כדורגל יבין את זה, ובכל זאת גאוני הכדורגל במועדון הפועל תל אביב רוצים להביא את דני פאקינג בונדר.

עומרי קנדה הוא יותר נפיחה מאשר מניפה.
חוץ מזה שהוא חתום ברומניה, אז מה אתם לעזאזל רוצים?
אם כבר שחקן תחת חוזה, אז אלעד גבאי.
ואם אין, אז נשאר עם פנסטיל. זה מה יש, וזה לא שלמתחרים שלנו בצמרת יש מגנים סופה (צד אחת זיפת, וצד שני כל קונוס אפשרי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 12:21 
לא צריך את עמרי קנדה עצמו, צריך מגן התקפי כמוהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
נראה שאנחנו בדרך לעוד ינואר שבו אנחנו ניחלש במקום להתחזק.
נפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 12:36 
אני פשוט לא מאמין לאנשים שרוצים את דני בונדר. בדוק אתם משתמשים של מכבי

ופטקוביץ' לפי דעתי הכי חלש מבין כל הבלמים שלנו. אתמול איבד כ"כ הרבה כדורים ורץ עם הראש בקיר. ממש לא טכני גם. אם סאבו מגיע אין סיבה שלא ישחררו אותו

והלוואי ויתנו סוף סוף צ'אנס לאלירן דנין. במשחקים שעלה באירופה שיחק מעולה

אה וכל מילה של pogi.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 7/12+8/12 [מידע+דיונים]
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 12:42 
בבקשה רק לא בונדר, בבקשה רק לא הוא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
אנדרסיטו כתב:
בבקשה רק לא בונדר, בבקשה רק לא הוא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אותה מובילים תומר בן יוסף,ניקולה פטקוביץ',מור שושן,זאב חיימוביץ' וג'ון פנסטיל

אין מצב שזה אמיתי

לא ישחררו 4 בלמים ויביאו במקומם 2-3..

פטקוביץ' ושושן חייבים להישאר, חיימוביץ' מתנדנד לפי דעתי ובן יוסף כבר ממזמן בחוף הים
פנטסיל צריך לעזוב אך ורק אם ימצאו לו מחליף ולא דקה לפני
בונדר זה בדיחה עצובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 13:20 
IdanTheLittle כתב:
"הבוקר הודיע תובע ההתאחדות שלום אבן עזרא כי הגיש כתב אישום נגד הפועל, שתועמד לדין. הסיבה: שלט שהניף הקהל האדום במשחק מול אשדוד עליו היה כתוב ''פניני לגז''. המועדון יעמוד לדין בגין התנהגות בלתי הולמת והתנהגות בלתי ספורטיבית בנסיבות מחמירות ."

1. בראבו להיגיון של ההתאחדות לכדורגל שמעניש קהל שלם בגלל 2-3 ברברים.
2. מישהו שעוקב אחרי העונשים שלנו (אם אפשר בכלל... יש כל כך הרבה): יש לנו איזה "על תנאי" על אחד מהסעיפים האלה?

א) אין לנו תנאי
ב) מדהים, אבן עזרא כל הזמן משמיט סעיפים לבית״ר (החפץ על תמוז היה ״התנהגות בלתי הולמת״ ולא ״התפרעות אוהדים״ כמו שהם שם לכל הקבוצות במקרים דומים, והמצית היה ״התפרעות אוהדים״ במקום שיהיה פגיעה בשופט בנסיבות מחמירות. אפילו הדיין אמר לבית״ר שיש לה מזל שזה מה שהתובע עשה), ואצלנו יותר תקדימים ומעמיד לדין עם סעיפים מיוחדים רק לנו. חלאה מזופתת, פחדן מלוכלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 13:20 
האדס כתב:

במגמת שיפור במד האנטי כדורגל, מגמת שיפור... :bang:
ובונדר עדיף עליו בכל פרמטר, אבל כל שחקן עדיף על בלוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
באמת שזה הגבול
שיחקו מספיק בכסף השנה
דני בונדר לא שחקן כדורגל, לא היה ולא יהיה ואין לו מקום בהפועל ת"א אפילו עם מגנים כמו חוטבא ופנסטיל

איכס.
עזוב את זה שאתה מטנף שחקן אדום שגדל הפועל בלי סיבה הגנונית (בונדר הרבה יותר טוב ממה שיש לנו).
אבל מי אתה אדון פוגי שתחליט בשביל המאמן איזה שחקן ראוי להביא ואיזה שחקן לא.
אין לי בעיה עם ביקורת, לגיטימי, בונדר רחוק מלהיות שחקן טוב גם לטעמי.
אבל אבוקסיס היחיד שמחליט מי יהיה בהפועל במסגרת התקציב ומי לא, לא חיים רמון, לא העמותה ולא אף אחד אחר.

אגב, הבדיחה הזאת שדני לא יודע לעשות הקפה די מיצטה את עצמה, אמנם זה בהחלט הצד החלש שלו אבל הוא בהחלט יודע לעשות דברים בהתקפה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 14:36 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
pogi כתב:
באמת שזה הגבול
שיחקו מספיק בכסף השנה

איכס.
עזוב את זה שאתה מטנף שחקן אדום שגדל הפועל בלי סיבה הגנונית (בונדר הרבה יותר טוב ממה שיש לנו).
אבל אבוקסיס היחיד שמחליט מי יהיה בהפועל במסגרת התקציב ומי לא, לא חיים רמון, לא העמותה ולא אף אחד אחר.

אגב, הבדיחה הזאת שדני לא יודע לעשות הקפה די מיצטה את עצמה, אמנם זה בהחלט הצד החלש שלו אבל הוא בהחלט יודע לעשות דברים בהתקפה.

1. זה שהוא גדל בהפועל ואוהד הפועל מחמם לי את הלב במיוחד ביום חורפי זה , אך זה טרם הופך אותו לשחקן כדורגל שהוכיח את עצמו מתישהו כמתאים לליגה שהיא מעל הליגה הארצית.
2. מה שחוטבא ופנסטיל שכחו, בונדר לא למד ולא יילמד (ולדעתי שניהם מגנים פח אשפה שאין להם מקום אצלנו) וזה רק מראה לך מה דעתי על השחקן החלש הזה. דרך אגב, אני מסכים איתך שהבדיחה שהוא לא יודע לעשות התקפה מיצתה .כי משתמע ממנה שהוא יודע לעשות הגנה וגם את זה הוא לא יודע לעשות.
3. את החלק הזה כדאי לך ללמוד ולשנן, [b]לא לכל מאמן, במיוחד לא למאמן צעיר שהתחיל לאמן אתמול, נותנים לעשות מה שהוא רוצה בלי בקרה[/b] ברור לך שאנחנו משלמים כבר עכשיו על היד החופשית שנתנו לשירזי לבנות קבוצה ולהביא שחקנים הזויים בקיץ נכון? לדעתך הכסף נופל מהשמיים? הרי אם לא נביא אליפות אז נצטרך לכסות שנה הבאה על ההוצאות של כוכבים כמו קוטניו ובן יוסף. לכן אבוקסיס ממש אבל ממש לא צריך להיות היחיד שמחליט. ואם הוא יראה לנכון שבמצבנו ראוי שנוציא עכשיו עשרות או מאות אלפי דולרים כדי להביא את דני בונדר, אני מצפה מההנהלה להסביר לו במילים עדינות שלא יקרה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
pogi כתב:
באמת שזה הגבול
שיחקו מספיק בכסף השנה

איכס.

1. זה שהוא גדל בהפועל ואוהד הפועל מחמם לי את הלב במיוחד ביום חורפי זה , אך זה טרם הופך אותו לשחקן כדורגל שהוכיח את עצמו מתישהו כמתאים לליגה שהיא מעל הליגה הארצית.
2. מה שחוטבא ופנסטיל שכחו, בונדר לא למד ולא יילמד (ולדעתי שניהם מגנים פח אשפה שאין להם מקום אצלנו) וזה רק מראה לך מה דעתי על השחקן החלש הזה. דרך אגב, אני מסכים איתך שהבדיחה שהוא לא יודע לעשות התקפה מיצתה .כי משתמע ממנה שהוא יודע לעשות הגנה וגם את זה הוא לא יודע לעשות.
3. את החלק הזה כדאי לך ללמוד ולשנן, [b] לא לכל מאמן, במיוחד לא למאמן צעיר שהתחיל לאמן אתמול, נותנים לעשות מה שהוא רוצה בלי בקרה [/b] ברור לך שאנחנו משלמים כבר עכשיו על היד החופשית שנתנו לשירזי לבנות קבוצה ולהביא שחקנים הזויים בקיץ נכון? לדעתך הכסף נופל מהשמיים? הרי אם לא נביא אליפות אז נצטרך לכסות שנה הבאה על ההוצאות של כוכבים כמו קוטניו ובן יוסף. לכן אבוקסיס ממש אבל ממש לא צריך להיות היחיד שמחליט. ואם הוא יראה לנכון שבמצבנו ראוי שנוציא עכשיו עשרות או מאות אלפי דולרים כדי להביא את דני בונדר, אני מצפה מההנהלה להסביר לו במילים עדינות שלא יקרה .

על 1-2 אני לא אגיב, כנראה הדעה שלנו לגבי תפקיד המגן (כמו שלי עם הרבה אנשים אחרים) שונה.
על 3 - ברור שלא צריך לתת לו לעשות מה שהוא רוצה בלי בקרה, הייתי מבין אם היו אומרים שהוא רוצה קשר התקפי לסגל שלנו, אם הייתי איש הנהלה הייתי מטיל על זה אולי גם ווטו.
אבל יוסי יודע את מגבלותיו של דני, וכולם יודעים שאנחנו זקוקים למגן ימני, אם הוא רוצה את דני, ודני נמצא במסגרת התקציב, אני לא מבין למה מישהו מהעמותה/הנהלה צריך בכלל לחשוב על להטיל על זה איזשהו סוג של ווטו.
אגב, סתם בשביל הקטע :
דני בונדר - 76 הופעות, שער אחד
עמרי קנדה - 108 הופעות, 0 שערים.
מי יותר טוב בהתקפה ;)

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 14:59 
החלום שלי היה להיפטר מאנטבי ובונדר האפורים והמשועמיים ובתקופה שדדי וקנדה פתחו חשבתי שהשלמנו את המעבר ...
הסיוט חוזר... אני לא חושב שבונדר לא יותר טוב לא מחוטבא ולא מג'ון עדיף לחסוך כסף ולהביא מגן שמאלי כבר במקום יגאל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 15:34 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
חבל שאנחנו מתנהגים כמו מועדון חברים ולא מועדון כדורגל, צריך לומר את זה בקול.

!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: