pogi כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
pogi כתב:
באמת שזה הגבול
אם יש נציגי אוהדים בהנהלה , והם קוראים פה בפורום (ואני מתאר לעצמי שכן)
צריכה להיות פה דרישה להטיל וטו על מהלך כזה
שיחקו מספיק בכסף השנה
דני בונדר לא שחקן כדורגל, לא היה ולא יהיה ואין לו מקום בהפועל ת"א אפילו עם מגנים כמו חוטבא ופנסטיל
להביא אותו זה פשוט בזיוון ואסור שיקרה
איכס.
עזוב את זה שאתה מטנף שחקן אדום שגדל הפועל בלי סיבה הגנונית (בונדר הרבה יותר טוב ממה שיש לנו).
אבל מי אתה אדון פוגי שתחליט בשביל המאמן איזה שחקן ראוי להביא ואיזה שחקן לא.
אין לי בעיה עם ביקורת, לגיטימי, בונדר רחוק מלהיות שחקן טוב גם לטעמי.
אבל אבוקסיס היחיד שמחליט מי יהיה בהפועל במסגרת התקציב ומי לא, לא חיים רמון, לא העמותה ולא אף אחד אחר.
אגב, הבדיחה הזאת שדני לא יודע לעשות הקפה די מיצטה את עצמה, אמנם זה בהחלט הצד החלש שלו אבל הוא בהחלט יודע לעשות דברים בהתקפה.
1. זה שהוא גדל בהפועל ואוהד הפועל מחמם לי את הלב במיוחד ביום חורפי זה , אך זה טרם הופך אותו לשחקן כדורגל שהוכיח את עצמו מתישהו כמתאים לליגה שהיא מעל הליגה הארצית.
2. מה שחוטבא ופנסטיל שכחו, בונדר לא למד ולא יילמד (ולדעתי שניהם מגנים פח אשפה שאין להם מקום אצלנו) וזה רק מראה לך מה דעתי על השחקן החלש הזה. דרך אגב, אני מסכים איתך שהבדיחה שהוא לא יודע לעשות התקפה מיצתה .כי משתמע ממנה שהוא יודע לעשות הגנה וגם את זה הוא לא יודע לעשות.
3. את החלק הזה כדאי לך ללמוד ולשנן,
[b] לא לכל מאמן, במיוחד לא למאמן צעיר שהתחיל לאמן אתמול, נותנים לעשות מה שהוא רוצה בלי בקרה [/b] ברור לך שאנחנו משלמים כבר עכשיו על היד החופשית שנתנו לשירזי לבנות קבוצה ולהביא שחקנים הזויים בקיץ נכון? לדעתך הכסף נופל מהשמיים? הרי אם לא נביא אליפות אז נצטרך לכסות שנה הבאה על ההוצאות של כוכבים כמו קוטניו ובן יוסף. לכן אבוקסיס ממש אבל ממש לא צריך להיות היחיד שמחליט. ואם הוא יראה לנכון שבמצבנו ראוי שנוציא עכשיו עשרות או מאות אלפי דולרים כדי להביא את דני בונדר, אני מצפה מההנהלה להסביר לו במילים עדינות שלא יקרה .
על 1-2 אני לא אגיב, כנראה הדעה שלנו לגבי תפקיד המגן (כמו שלי עם הרבה אנשים אחרים) שונה.
על 3 - ברור שלא צריך לתת לו לעשות מה שהוא רוצה בלי בקרה, הייתי מבין אם היו אומרים שהוא רוצה קשר התקפי לסגל שלנו, אם הייתי איש הנהלה הייתי מטיל על זה אולי גם ווטו.
אבל יוסי יודע את מגבלותיו של דני, וכולם יודעים שאנחנו זקוקים למגן ימני, אם הוא רוצה את דני, ודני נמצא במסגרת התקציב, אני לא מבין למה מישהו מהעמותה/הנהלה צריך בכלל לחשוב על להטיל על זה איזשהו סוג של ווטו.
אגב, סתם בשביל הקטע :
דני בונדר - 76 הופעות, שער אחד
עמרי קנדה - 108 הופעות, 0 שערים.
מי יותר טוב בהתקפה