תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 879 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יהונתן פולארד התמוטט ואושפז בסוף השבוע
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 09:54 
רומאריו הכת שאתה מדבר עליה היא "הבונים החופשיים?",עוד שאלה,אתה רואה ומאמין לכל דיסק צרוב שמביא לך הומלס מקבץ נדבות שעומד בצומת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 10:00 
עמוס נחייסי כתב:
רומאריו הכת שאתה מדבר עליה היא "הבונים החופשיים?",עוד שאלה,אתה רואה ומאמין לכל דיסק צרוב שמביא לך הומלס מקבץ נדבות שעומד בצומת?

סדר עולמי חדש.

אני לא מאמין לשום דיסק אלא אם כן זה דיסקים של ברסלב שמחיים את הנשמה.
ולא כל הומלס שאתה רואה בצומת הוא באמת הומלס,לפעמים נשמות של צדיקים גדולים מתעברות שם.

שאלה:
אתה מאמין לכל מה שהרופא רושם לך?
אתה לוקח כדורים בלי לדעת ממה הם מורכבים ומה הם יכולים לגרום?
איזה סוג תיקים אתה קונה?

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 10:19 
מה זאת אומרת נשמות של צדיקים מתעברות? הם מחרבנים נשמות?
ויותר קל לי בדרך כלל "להאמין" לרופאים בטח בנושאים פשוטים ,כי סבירות גבוהה,שזה דבר ש"דשו בו רבים" יעני,הם קיבלו דיפלומות שהם יודעים מה הם עושים וזה כבר עבד פעם(רק בתחום הספציפי של רפואה) ,לעומת זאת,כל קוקוריקו שקורא לעצמו רבינו שליטא,וטוען בעקבות זה שליטה והבנה בכל תחום בחיים,זה קצת מוזר לי.
ורומאריו,אני לא הולך לנהל פה דו שיח על דת,פשוט חשבתי שאתה מתכוון לבונים החופשיים איזה מנטרה שהכניסו לחבר שלי כמה ברסלבים,מה גם שאין לי מושג אם אתה מתלוצץ בעקבות החברות תיקים של 19,או שאתה מדבר ברצינות,אני בכלל לא מבין אותך תכלס וזה לא כזה מפריע לי,אני לא מבין הרבה דברים
שיהיה אחלה שבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 10:37 
אחלה שבוע.
בדקת פעם את התמלוגים שהרופאים מקבלים מחברות התרופות כדי שירשמו את התרופות שלהם במרשמים?

לא משנה,בכל מקרה אני יורד מהנושא כרגע.
ומאחל לג'ונתן פולארד שחרור נעים בקרוב ממש.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 11:20 
אומר מילה בקשר לדיון שהתפתח פה - לדעתי כמו בכל דבר בחיים, גם ברפואה וגם בתחומים אחרים קיים המונח איזון. בין הקצוות של להאמין לכל מילה שכל רופא אומר ולקחת כל דבר לבין להתנער לחלוטין מהרפואה השגרתית יש מרחק ולדעתי, וכך אתנהל כשתהיה לי משפחה, הדבר הרצוי הוא לאזן בין הדברים, לשמוע גם וגם. אסור להיות קיצוני בעניין זה. רומארי , כתוב בתורה "ורפא ירפא" רש"י שואל מדוע יש כאן כפל לשון ומסיק שכאן במילים אלו ניתנה הרשות לרופא לרפאת. ה' האציל מחכמתו ונתנה ביד אדם למען ירפא וגם מצד פיקוח נפש ו"אין סומכין על הנס" אסור לזלזל חלילה בדברי הרופא, אם כי תמיד מומלץ ורצוי להיוועץ באנשי מקצוע נוספים ולשמוע את דעתם. מצד שני יש גם רופאים עליהם נאמר "הטוב שברופאים לגיהנום" ולצערי גם הייתי עד ליותר ממקרה אחד של אבדן חיי אדם בגלל רשלנות רפואית בוטה. אין גם ספק שחברות התרופות הן מסחריות וכחברה מסחרית האינטרס שלהם הוא לשווק כמה שיותר את המוצרים. האם זה תמיד נעשה ביושר? לא יודע. האם זה בהכרח אומר שכל מה שהם מוציאים תחת ידם הוא רעל? אני יודע בוודאות שלו. אבי שיחיה סובל מבעיה ורק תרופה מסויימת מאפשרת לו חיים שקטים ותקינים. לא צריך להסחף לא לפה ולא לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 11:25 
לגבי יהונתן: לפי שעה אין שינוי או עדכון , יהונתן עדיין מאושפז בבית החולים , נאמר לי שייתכן והוא ינותח. גם היום מי שיכול לומר פסוק או פרק בתהילים לרפואתו. לנוחויותכם אמרו את הפסוק הבא: לרפואת יהונתן בן מלכה "למנצח מזמור לדוד . יענך אדוני ביום צרה אשגבך שם אלוהי יעקב. "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
bloodbrother כתב:
קומוניסים כתב:
מאז שכתבת את זה עברו כל כך הרבה ימים שהם כ"כ הרבה סבל ויסורים עבור יהונתן. עד מתי נסבול את ההתעללות האכזרית בו?
בימים הקרובים אני מקווה בע"ה שיעלה בידי לבצע מהלך שיאחד את כל המפלגות ויפדין אחדות בדרישה לשחרור פולארד ובדרישה משמעון פרס לנצל את קשריו ויכולותיו כדי להביא לשחרורו. בזמן הזה שעבר מאז שכתבת יהונתן נכנס לשנתו ה28 בכלא. הגיע הזמן לעשות סוף לטרגדיה הזו.

פושע שנכנס לכלא, זאת לא בדיוק טרגדיה. מה גרם לפולרד לעשות את הפשע? (אני שואל ברצינות, לא בקי בסיפורו. האם היה תחת השפעת סמים? אלכוהול? האם רעב ללחם או נזקק לכסף למטרה אחרת?)
יש לי זכרון מעומעם שהעסק של אשתו הסתבך בחובות והוא ניסה לעזור לה ע"י מכירת סודות לסינים. אבל כבר עבר הרבה זמן מאז שממש התעניינתי, רק בגלל קומונעץ אנחנו מדברים על הסיפור הלא חשוב הזה.

הערה צדדית קודם: זה שאתה כותב "קומונעץ" לא אמור לשנות את המהות של מה שהתכוונת, ולדעתי צריך להעיף אותך (ואחרים שמשתמשים בזה שלא בבדיחות הדעת) על זה.

ולנושא, רגע - הוא לא ריגל למען ישראל אפילו? הוא ריגל למען סין?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
לגבי יהונתן: לפי שעה אין שינוי או עדכון , יהונתן עדיין מאושפז בבית החולים , נאמר לי שייתכן והוא ינותח. גם היום מי שיכול לומר פסוק או פרק בתהילים לרפואתו. לנוחויותכם אמרו את הפסוק הבא: לרפואת יהונתן בן מלכה "למנצח מזמור לדוד . יענך אדוני ביום צרה אשגבך שם אלוהי יעקב. "

מותר להגיד "אלוהי"? זה לא אמור להיות "אלוקי"?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 11:59 
בלאד- יהונתן ריגל למען ישראל ובשליחותה ומסר מידע חיוני ומדוייק שתרם רבות לבטחון ישראל ועסק בהתחמשות מדינות ערב. כל הספקולציות והטענות לפיהם הוא מסר מידע גם למדינות אחרות מוכחשות , ככל הידוע הוא. לא נשפט עליהן ואין כל הוכחה או ביסוס לכך שיש בהן בדל אמת. לשאלתך- אסור לומר את שם ה' אלא אם כן אתה אומר פסוק שלם , אז כדאי ורצוי שתאמר את שם ה'.

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 05 דצמבר 2012, 12:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 11:59 
מותר להגיד כאשר אתה אומר פסוק שלם או מברך.

כאשר מדברים שיחת חולין אומרים "אלוקים" כמו שכתוב "לא תשא את שמי לשווא"

בשורות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 12:35 
קומוניסים כתב:
אומר מילה בקשר לדיון שהתפתח פה - לדעתי כמו בכל דבר בחיים, גם ברפואה וגם בתחומים אחרים קיים המונח איזון. בין הקצוות של להאמין לכל מילה שכל רופא אומר ולקחת כל דבר לבין להתנער לחלוטין מהרפואה השגרתית יש מרחק ולדעתי, וכך אתנהל כשתהיה לי משפחה, הדבר הרצוי הוא לאזן בין הדברים, לשמוע גם וגם. אסור להיות קיצוני בעניין זה. רומארי , כתוב בתורה "ורפא ירפא" רש"י שואל מדוע יש כאן כפל לשון ומסיק שכאן במילים אלו ניתנה הרשות לרופא לרפאת. ה' האציל מחכמתו ונתנה ביד אדם למען ירפא וגם מצד פיקוח נפש ו"אין סומכין על הנס" אסור לזלזל חלילה בדברי הרופא, אם כי תמיד מומלץ ורצוי להיוועץ באנשי מקצוע נוספים ולשמוע את דעתם. מצד שני יש גם רופאים עליהם נאמר "הטוב שברופאים לגיהנום" ולצערי גם הייתי עד ליותר ממקרה אחד של אבדן חיי אדם בגלל רשלנות רפואית בוטה. אין גם ספק שחברות התרופות הן מסחריות וכחברה מסחרית האינטרס שלהם הוא לשווק כמה שיותר את המוצרים. האם זה תמיד נעשה ביושר? לא יודע. האם זה בהכרח אומר שכל מה שהם מוציאים תחת ידם הוא רעל? אני יודע בוודאות שלו. אבי שיחיה סובל מבעיה ורק תרופה מסויימת מאפשרת לו חיים שקטים ותקינים. לא צריך להסחף לא לפה ולא לשם.

תגובה נורמאלית של אדם נורמאלי.
אין לי טענה אלייך או לדומייך.
ואני גם לא הולך להרחיב פה,בכל מקרה כאשר מדברים על רופא צריך להבין מה זה רופא ומה תפקידו אפילו בשבועת היפוקרטס רשום דברים שונים ממה שהיום הרפואה מציעה.
לגבי חברות התרופות זה הרבה יותר מרשלנות רפואית.הם משלמים לכתבי עת רפואיים כדי שיפרסמו מחקרים שהם מוציאים על תרופות,הם משלמים מאות אלפים לפרופסורים מסוימים כדי שימליצו על התרופה שלהם(למרות שיש לזה השלכות קשות) נונים הטבות של מלונות וכל מיני צ'ופרים לרופאים.
אותו רופא שקיבל מהם 100000 דולר כדי לפרסם ביקורת חיובית על תרופה מסויימת אחראי גם על הורדת רמת הכולסטרול בבדיקות הדם ובכך הכניס מיליוני אנשים בארה"ב למעגל תרופות הסטטינים בהוראת חברות התרופות.

יש הרבה מתחת לפני השטח.

בהצלחה עם ג'ונתן ורק תדע שבגבעת שמואל יש קבוצה גדולה שפועלת בנושא הזה ומבקרים אותו בכלא וב"ה שתצליחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 14:33 
romario כתב:
קומוניסים כתב:

תגובה נורמאלית של אדם נורמאלי.
אין לי טענה אלייך או לדומייך.
ואני גם לא הולך להרחיב פה,בכל מקרה כאשר מדברים על רופא צריך להבין מה זה רופא ומה תפקידו אפילו בשבועת היפוקרטס רשום דברים שונים ממה שהיום הרפואה מציעה.
לגבי חברות התרופות זה הרבה יותר מרשלנות רפואית.הם משלמים לכתבי עת רפואיים כדי שיפרסמו מחקרים שהם מוציאים על תרופות,הם משלמים מאות אלפים לפרופסורים מסוימים כדי שימליצו על התרופה שלהם(למרות שיש לזה השלכות קשות) נונים הטבות של מלונות וכל מיני צ'ופרים לרופאים.
אותו רופא שקיבל מהם 100000 דולר כדי לפרסם ביקורת חיובית על תרופה מסויימת אחראי גם על הורדת רמת הכולסטרול בבדיקות הדם ובכך הכניס מיליוני אנשים בארה"ב למעגל תרופות הסטטינים בהוראת חברות התרופות.

יש הרבה מתחת לפני השטח.

בהצלחה עם ג'ונתן ורק תדע שבגבעת שמואל יש קבוצה גדולה שפועלת בנושא הזה ומבקרים אותו בכלא וב"ה שתצליחו.

תשמע, אני בטוח שבחברות התרופות יש שחיתות (כמו כל מערכת גדולה אחרת) ואין לי ספק שהיו אנשים שמוכנים לעשות פחות או יותר את הדברים שאתה מתאר, אבל האם אתה באמת חושב שכל דבר שנכתב באיזה מגזין רפואה (לא משנה איזה יוקרתי הוא יהיה) נלקח בקרב קהילת הרופאים כאל 'תורה מסיני' ?

כלומר, ברור שאצל אנשים שלא מבינים בזה (האדם הממוצע ברחוב), הם כן יתייחסו לזה כאל תורה מסיני, אבל יש גם אנשים שכן מבינים בנושא וכן בודקים אתץ זה .

רק בריאות לפולארד :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 18:34 
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/437/ ... =479&loc=8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אלוהים ישמור איזו כתבה מביכה.
יש ערמות של אנשים שריגלו למען ברה"מ שעדיין נמקים בבתי כלא אמריקאים, ושם מדובר באנשים שעשו את זה למען המדינה שלהם בזמן שהיא היתה אוייבת מוצהרת של ארה"ב, שזה נתפס כפחות חמור ממה שפולארד עשה, שבגדול נראה להם כבגידה לכל דבר ועניין.
לא הכל קשור לישראל, אפילו לא באמריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: "קלף מיקוח" :LOL2:

האמריקאים ממש צריכים קלפי מיקוח נגד האימפריה הישראלית הסוררת

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 09:41 
אמיר כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

יש ערמות של אנשים שריגלו למען ברה"מ שעדיין נמקים בבתי כלא אמריקאים, ושם מדובר באנשים שעשו את זה למען המדינה שלהם בזמן שהיא היתה אוייבת מוצהרת של ארה"ב, שזה נתפס כפחות חמור ממה שפולארד עשה, שבגדול נראה להם כבגידה לכל דבר ועניין.

אתה מדבר?
במדינה שלך היה מותר עד לפני כמה ימים לנצל שחורים למטרות עבדות. רק עכשיו זה בוטל.
אני במקומך הייתי יושב בשקט.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/437/ ... 666&loc=64

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מאמצים לשחרור פולארד לקראת ביקור אובאמה בישראל
הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
זה לא ממש לעניין לעדכן כל הזמן את הכותרת של האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
זה לא ממש לעניין לעדכן כל הזמן את הכותרת של האשכול.

או שזה ממש לא לעניין :-)
וכן :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אמיר כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אתה מדבר?
במדינה שלך היה מותר עד לפני כמה ימים לנצל שחורים למטרות עבדות. רק עכשיו זה בוטל.

לא נראה לי שגיא גר במיסיסיפי.

אגב הסיפור הזה מגלה לנו שגזעני כל העולם משתמשים בבירוקרטיה בתירוץ, לא רק הגזענים הישראלים (ראו למשל את נושא הכביש שיעבור בלב בית צפאפא).

עריכה: כשכתבתי גיא התכוונתי כמובן לאמיר.

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 21 פברואר 2013, 20:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אמיר כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אתה מדבר?

לא ברור לי מה הקשר בין מחט לתחת, אבל עבדות היא בלתי חוקית במיסיסיפי (שהיא בחיים לא היתה ולא תהיה "המדינה שלי") מ 1865, כמו בכל ארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 20:19 
אמיר כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אמיר כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אתה מדבר?

לא ברור לי מה הקשר בין מחט לתחת, אבל עבדות היא בלתי חוקית במיסיסיפי (שהיא בחיים לא היתה ולא תהיה "המדינה שלי") מ 1865, כמו בכל ארה"ב.

אמיר לא מבין ציניות? כנראה שהמצב בארה"ב באמת חמור...
וטקנו - זה אמיר, לא גיא. אתה לא חד בזמן האחרון כמו פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
כן, שמתי לב.
תסלח לי, אני בארץ אחרת ויורד עליי מלא גשם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 20:56 
להציל את פולארד מחברי הכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מאמצים לשחרור פולארד לקראת ביקור אובאמה בישראל
הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 20:59 
teknoboy כתב:
כן, שמתי לב.

מזל טוב! סוף סוף חבר פורום שלא רק מדבר, אלא גם עושה.
שיהיה בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
teknoboy כתב:
כן, שמתי לב.

מזל טוב! סוף סוף חבר פורום שלא רק מדבר, אלא גם עושה.
שיהיה בהצלחה!

עוד לא מזל טוב, אבל תודה.

ואני אמנם חזק בדיבורים, אבל אני עוד יותר חזק במעשים. :SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2013, 08:34 
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MmKDeAPAAk

לאיזה מהנשיאים הם התכוונו?..

http://news.walla.co.il/?w=/9/2620018

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2013, 13:06 
אוף שימות כבר שנגמור עם זה.
בן אדם מאוס שמעניין לובי מאוס של משוגעים מאוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2013, 13:13 
apu כתב:

דווקא יובל המבולבל בחור טוב.
לא מתאים.

אדמין לטיפולך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2013, 13:28 
romario כתב:
apu כתב:

לא מתאים.

אדמין לטיפולך..

כבר קשה לי לעקוב אחרי מחלת הנפש שלך,
יובל המבולבל הכוונה ל?
ולמה נראה לך שכתבתי משהו שגורר הרחקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2013, 13:33 
apu כתב:
romario כתב:
apu כתב:

לא מתאים.

אדמין לטיפולך..

כבר קשה לי לעקוב אחרי מחלת הנפש שלך,
יובל המבולבל הכוונה ל?
ולמה נראה לך שכתבתי משהו שגורר הרחקה?

אה סליחה,חשבתי שהתכוונת ליובל המבולבל יש לו לובי מאוס של משוגעים.
אבל לפחות פולארד במצבו הרעוע בכלא לפחות שלח דובי במתנה לתמר פוגל שמשפחתה נרצחה ע"י בני עכברושים באיתמר.
יובל המבולבל שלח לה דובי?
אתה שלחת לה דובי?

למה לאחל לבן אדם למות?
מה זה מוכיח עלייך?
זה מוציא לך שם טוב?

אשרייך צדיק
שיהיה יום של התחזקות.
די לגלות קדימה התגלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 879 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: