joshsoos כתב:
רק שא' לא קשור לב' ואף פעם לא היה קשור. אתה תמיד כתבת שלא צריך להתרכז בטעויות שיפוט, וכשאנשים התרעמו על חוסר האחידות זה בד"כ לא עניין אותך וכתבת שנתרכז בעצמנו. אז סוף סוף הגעת לעניין הקווים המקבילים, שאצל חלק גדול ממי שהתלונן על הדברים האלו (ביניהם אנוכי ) היה קיים ועודנו...
שים לב שגם היום (שסוף סוף אהבת אותי ...) לא דיברתי על טעויות השיפוט, כי יש הבדל בין טעויות שיפוט להעמדות של בית דין.
אני מסרב להאמין שיש החלטה בהתאחדות ובאיגוד השופטים לדפוק את הפועל. מודה, אולי אני נאיבי, אבל זו האמונה שלי.
אם אני דבק בהנחה הזו, אז צריך אולי להתרעם על טעויות השיפוט בשביל לגרום ללחץ על שופטים, אבל יותר מזה, אין במה להתעסק.
כמובן שכשמשחקים גם כדורגל יותר טוב, אז משחק שלישי ברציפות שבו אנחנו מקופחים ע"י השופטים, לא משפיע על התוצאה ואנחנו יוצאים מנצחים (וזה כמובן לא אומר שאני מקבל את הטעויות האלה באהבה).
גם דרך אגב במקרה משיח, אני חושב שהוא שופט חצוף, אבל לא בגלל שהוא שונא הפועל, אלא בגלל שהוא אוהב לעשות דווקא.
שמתעסקים יותר מדי עם השופטים, זה משפיע על השחקנים, הם עולים עצבניים, מתעסקים לא בכדורגל וזה עושה רק רע.
בעניין בתי הדין וכל הירקות האלה, פה יש עניין של הסברה, דעת קהל ותקשורת שלצערי הרב קובעים את סדר היום, בטח בענף שמנהלים אותו אנשים חסרי ערכים, מוסר וחוט שדרה כמו הכדורגל הישראלי ושאני שומע את איינשטיין במשך שבוע מנהל דיון על מלפפון חמוץ אחרי שאתה מראה לי נהמות בטדי מתוך השידור של ערוץ 1 ואין אדם אחד בכל המערכת הזו שנקראת הפועל ת"א שמסוגל להביא את הקטע לידיעת הציבור, זה מעצבן אותי.