תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 12:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גם זה היה צפוי ( העמדה לדין על פניני לגז )
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
אני מאמין שזה ייגמר ב2 רדיוסים מה שאומר שזה טוב לי ורע לתושבי מדינת תל אביב שיצטרכו לצאת ב12 בצהרים בשביל להגיע למשחק בנתניה ב8.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 13:43 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אני מאמין שזה ייגמר ב2 רדיוסים מה שאומר שזה טוב לי ורע לתושבי מדינת תל אביב שיצטרכו לצאת ב12 בצהרים בשביל להגיע למשחק בנתניה ב8.

תגיד לי, מה יש לך?
לך לדיון ותגיד לדיין שזה צריך להיות העונש וזהו. בשביל מה לכתוב את זה פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 13:45 
שלט מגעיל, לא מצחיק, לא מתוחכם, שאך ורק מזיק להפועל.
מסוג השלטים שגורמים לך לחשוב שזה בדיוק מה שאוהד של הקבוצה היריבה היה מרים ביציע שלנו כדי לפגוע בנו.

הפועל לא צריכה להיענש, אבל האוהד הזה כן. לפעמים נענשים על טמטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 13:47 
אני רואה שטיפה לא הובנתי, לא טענתי שצריך להניף שלטים כאלה בכוונה כי ככה נלחמים בהתאחדות. יש בזה מן ההתרסה אבל כמו שאמרתם זו באמת לא הדרך הכי חכמה ומועילה להלחם. א-ב-ל להפסיק להניף שלטים כאלה בכלל הרודנות של ההתאחדות זה גם לא מקובל בעיניי ומבחינתי זו כניעה לתנאים שלה. איך להלחם? על ידי העמותה תקשורת מחאות קהל שלטים ספציפים נגד ההתאחדות. אבל קודם כל שהאוהדים יהיו מודעים ויפנו את החצים למקומות הנכונים ולא לאוהדים אחרים (שלא משנה כמה הם מטומטמים בעיניהם, אין ספק שהמעניש זה עדיין ההתאחדות).

ציטוט:
אם יהיה חוק שחובה לשבת אז תשב, כי זה החוק, כמה שהוא דבילי בעיניך. אתה חי במדינת חוק לא במערב הפרוע.
אם יהיה חוק שחובה לשים חולצה תשים חולצה.
אם יהיה חוק לא חוקתי תוכל לפנות לבית המשפט ולבקש לפסול אותו. אולי פעם תנסה לבוא לתיאטרון בלי חולצה מעניין אם יתנו לך להיכנס.

טוב עם זה אני ממש לא מסכים, יש לי את המוסר שלי ואת הערכים שלי (ובמקרה הנ"ל גם את ההגיון הבריא שלי) החוק ממש לא מעניין אותי. אם קהל הצופים של התאטרון והשחקנים היו מוכנים שאנשים ישבו בלי חולצה (מקביל לאוהדים ולשחקני כדורגל במקרה שלנו) וועדת תרבות או משהו הייתה כופה חוק שאסור להיות בלי חולצה בתאטרון הייתי ועוד איך מופיע בלי חולצה. אם השחקנים וקהל הצופים לא רוצים שאנשים יהיו בלי חולצות זה כבר עניין אחר אין לי שום סיבה לעשות בכוונה. סלח לי על הבוטות אבל ציות עיוור לחוק כפי שהצגת בהודעתך ללא ספק מוביל להשוואות מעוותות כמו שעשית עם התאטרון, קצת תפתח את הראש ותחשוב בעצמך, חוק הוא לא קדוש תהייה ביקורתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

תגיד לי, מה יש לך?

אה? כל אשכול שני מישהו מעריך שיהיה לנו 7000 משחקי רדיוס.
וברור שזה לא צריך להיות העונש, לא צריך להיות עונש, צריך להיות גינוי של הפועל ותפיסת האשמים.
כתבתי מה יהיה, לא מה צריך להיות או מה שהייתי רוצה שיהיה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 13:56 
tamiror כתב:
אני רואה שטיפה לא הובנתי, לא טענתי שצריך להניף שלטים כאלה בכוונה כי ככה נלחמים בהתאחדות. יש בזה מן ההתרסה אבל כמו שאמרתם זו באמת לא הדרך הכי חכמה ומועילה להלחם. א-ב-ל להפסיק להניף שלטים כאלה בכלל הרודנות של ההתאחדות זה גם לא מקובל בעיניי ומבחינתי זו כניעה לתנאים שלה. איך להלחם? על ידי העמותה תקשורת מחאות קהל שלטים ספציפים נגד ההתאחדות. אבל קודם כל שהאוהדים יהיו מודעים ויפנו את החצים למקומות הנכונים ולא לאוהדים אחרים (שלא משנה כמה הם מטומטמים בעיניהם, אין ספק שהמעניש זה עדיין ההתאחדות).

ציטוט:
אם יהיה חוק שחובה לשבת אז תשב, כי זה החוק, כמה שהוא דבילי בעיניך. אתה חי במדינת חוק לא במערב הפרוע.
אם יהיה חוק לא חוקתי תוכל לפנות לבית המשפט ולבקש לפסול אותו. אולי פעם תנסה לבוא לתיאטרון בלי חולצה מעניין אם יתנו לך להיכנס.

טוב עם זה אני ממש לא מסכים, יש לי את המוסר שלי ואת הערכים שלי (ובמקרה הנ"ל גם את ההגיון הבריא שלי) החוק ממש לא מעניין אותי. אם קהל הצופים של התאטרון והשחקנים היו מוכנים שאנשים ישבו בלי חולצה (מקביל לאוהדים ולשחקני כדורגל במקרה שלנו) וועדת תרבות או משהו הייתה כופה חוק שאסור להיות בלי חולצה בתאטרון הייתי ועוד איך מופיע בלי חולצה. אם השחקנים וקהל הצופים לא רוצים שאנשים יהיו בלי חולצות זה כבר עניין אחר אין לי שום סיבה לעשות בכוונה. סלח לי על הבוטות אבל ציות עיוור לחוק כפי שהצגת בהודעתך ללא ספק מוביל להשוואות מעוותות כמו שעשית עם התאטרון, קצת תפתח את הראש ותחשוב בעצמך, חוק הוא לא קדוש תהייה ביקורתי.

גבררר דפקת את הממסד יא אללה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:03 
לא רוצה להתייפייף, אני שרתי "שתהיה שואה למכבי", אני גם לא חסיד אומות העולם.

אבל אולי באמת די?
אני יודע שזה נהיה פופוליסטי ופתאום כולם התעוררו.
אבל זה באמת מגעיל.

אם אמא שלי מתקשרת אליי ואומרת לי מה זה הדברים האלו, ומה סבתא עברה במלחמה, אז כנראה שזה באמת כבר קיצוני.

לפחות בשבילי,
שאמא לא תתקשר אליי שוב עם סיפורי שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:05 
לחמן כתב:

אבל אולי באמת די?
אבל זה באמת מגעיל.

אם אמא שלי מתקשרת אליי ואומרת לי מה זה הדברים האלו, ומה סבתא עברה במלחמה, אז כנראה שזה באמת כבר קיצוני.

לפחות בשבילי,

90 אחוז מהקהל כבר בגישה שלך.
הבעיה שיש 10 אחוז שזה לא מעניין אותם.
אני קיוויתי שלפחות הפועל מעניינת אותם, ומסתבר שגם זה לא. הם ימשיכו בשלהם.
רדיוסים, קנסות, אפילו אובדן אליפות. יש מצב שהם פוגעים בהפועל הרבה יותר מכל מכביסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:09 
אם מניפי השלט יסגירו עצמם הפועל לא תענש
הם גם לא יקבלו עונש מי יודע כמה
בוא נראה אם יש להם את הסולידריות שהם תמיד מצפים שלשאר הקהל יהיה איתם
בוא נראה כמה אכפת להם מהקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:10 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
redrony כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

תגיד לי, מה יש לך?

אה? כל אשכול שני מישהו מעריך שיהיה לנו 7000 משחקי רדיוס.
וברור שזה לא צריך להיות העונש, לא צריך להיות עונש, צריך להיות גינוי של הפועל ותפיסת האשמים.
כתבתי מה יהיה, לא מה צריך להיות או מה שהייתי רוצה שיהיה.

אל תכתוב מה יהיה, כי אין לך מושג מה יהיה ועוד שעה פשכצקי הולך לכתוב באתר שלו שהפועל הולכים לקבל רדיוס כי זה מה שהוא קורא בפורום של אוהדי הפועל.
עוד לא הבנת שהעונשים נקבעים פה ע"י התקשורת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:16 
belos כתב:
לחמן כתב:

אבל אולי באמת די?
אבל זה באמת מגעיל.

לפחות בשבילי,

רדיוסים, קנסות, אפילו אובדן אליפות. יש מצב שהם פוגעים בהפועל הרבה יותר מכל מכביסט.

זה לא ממש חדש. איזה מכביסט פוגע בהפועל?
לפניני מזמן היינו צריכים לשלוח פרחים. לאוהדים שלהם גם.
זה רק אצלנו. כמו שאנחנו כל פעם מבקרים את ההנהלה שמצליחה לבאס דברים שמחים (מחירים לליגת האלופות, התנהלות מול שחקנים), ככה גם חלק מהאוהדים שלנו, שכל משחק שאני חוזר מבסוט (או לא) אני צריך להיות בלחץ על מה נועמד לדין הפעם.

זה כמובן לא נוגד את ההשקפה שלי שההעמדה לדין הנוכחית היא בושה וחרפה ובאמת כל פעם יוצרים תקדימים על גבינו ואם זה קורה, הפועל חייבים לצאת במסע הסברה שכולל עדויות של שירי טועמה מחבל מטדי ומיציעי מכבי.
ערוץ הספורט צילם!!! את אוהדי מכבי שרים טועמה מחבל ביד אליהו. רואים את זה בדיוק כמו את השלט באשדוד. איפה ההעמדה לדין פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
לא רעיון טוב רוני, צילמו גם אותנו שרים ששל. ברגע שזה בקטנה מאוד ושאר הקהל שורק בוז, זה מוכל. באותה מידה ברגע ששימון לקח מיקרופון וביקש להפסיק, נוצר מצב שלאף אחד לא כדאי להגיע לבית הדין. דגלים עפו, ירקו, גם השילוט הגדול ש. ש. ל.
בקיצור משנה זהירות בהגעה לבית הדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:31 
redrony כתב:
belos כתב:
לחמן כתב:

אבל אולי באמת די?
אבל זה באמת מגעיל.

לפחות בשבילי,

זה לא ממש חדש. איזה מכביסט פוגע בהפועל?
לפניני מזמן היינו צריכים לשלוח פרחים. לאוהדים שלהם גם.
זה רק אצלנו. כמו שאנחנו כל פעם מבקרים את ההנהלה שמצליחה לבאס דברים שמחים (מחירים לליגת האלופות, התנהלות מול שחקנים), ככה גם חלק מהאוהדים שלנו, שכל משחק שאני חוזר מבסוט (או לא) אני צריך להיות בלחץ על מה נועמד לדין הפעם.

זה כמובן לא נוגד את ההשקפה שלי שההעמדה לדין הנוכחית היא בושה וחרפה ובאמת כל פעם יוצרים תקדימים על גבינו ואם זה קורה, הפועל חייבים לצאת במסע הסברה שכולל עדויות של שירי טועמה מחבל מטדי ומיציעי מכבי.
ערוץ הספורט צילם!!! את אוהדי מכבי שרים טועמה מחבל ביד אליהו. רואים את זה בדיוק כמו את השלט באשדוד. איפה ההעמדה לדין פה?

הבעיה היא שהפכנו להיות קהל שמנסה להיות צודק, ולא חכם. הדי.אנ.איי של הקהל משתנה, הודות לאותם אוהדים.
זה משתרש גם בתודעה של הציבור, וקל יותר לדפוק אותנו ככה.
אז כן, אתה צודק. אני צודק. הפועל צודקים. אבל ממש לא חכמים.
אחרי אתמול אנחנו נתפסים שוב כקהל מטומטם ורק מחכים להעניש אותנו על זה.
כפי שכבר כתבתי, גם על טמטום נענשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:35 
http://www.youtube.com/watch?v=0uwC2M5QCC8 (מ1:57)

שירת "גסטאפו " וקריאה לשוטרים "נאצים "
מה עם העמדה לדין ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

למה לחכות שהפחדנים האלה יסגירו את עצמם? למה אף אחד לא מסגיר אותם?
לא מדובר באנשים זרים מן הסתם, אלא אנשים משער 5.

הגיע הזמן להפסיק את הטירוף הזה ש10 אלף איש נענשים בגלל 2-3 אידיוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 15:02 
כשהונף דגל כ"ח ביציע, בית"ר עמדו לדין?
כשהונף שלט עם תאריך פטירתו של רובי שפירא, חיפה עמדו לדין?
אבן עזרא ממשיך לעשות תקדימים על חשבון הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 15:06 
tamiror כתב:

ציטוט:

אני איתך, תאמין לי שברגע שיפסקו שירי השואה, נוכל להתפנות כעמותה ביחד ולפנות נגד שירי הגזענות. זה השלב הבא.
אבל צריך לבוא בידיים נקיות, אי אפשר ואף אחד לא יקשיב לך על זריקת בננה לטוטו (ואל תתחיל, זה הרבה יותר חמור אנ יודע, באמת בלי ציניות) שאתה בא עם חולצה שרשום עליה שתהיה שואה למכבי. אז בוא ננקה אצלנו את הקללות האלה ואז נתפנה להתעסק עם קהל אחר, עם קבוצה שלא מסכימה שאוכלסיה שלמה תשחק אצלה. אבל בינתיים כל טיעון שאתה מעלה כולם רואים מול העיניים שלהם שואה וככה לא מנצחים בויכוח.

האנלוגיה שלך היא בעייתית, רוב הקהל והשחקנים נגד שירי שואה, אתה ציינת, אם אני לא טועה שאתה כן שר ככה שהראיה היא שאתה לא מתייחס ליתר הקהל, גם הוא של הקבוצה האורחת ואחת כמה וכמה שלך, ולשחקנים שלך.
בלי קשר, גם לי יש את ההיגיון שלי, מן הסתם פקודה בלתי חוקי והכל, אבל כן רוב הקהל הוא שומר חוק ושיגידו לשבת הוא יישב ושיגידו מקומות מסומנים ויאכפו את זה אז הוא ישב במקומות מסומנים. ושיגידיו לא להשליך אבוקות הוא לא ישליך

אף אחד לא מציית פה כמו עיוור לחוקים, פשוט לאף אחד אין את הזין להילחם על חופש ביטוי שמדובר בכאלה קללות.
מעניין מה הולך בפורום של הצד השני אם גם שם חלק מהללים את פניני ותומכים במה שהוא אמר לאור התנהגות הקהל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
על איזה סעיף אנחנו עומדים לדין בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
הם אוהבים את הפועל בדיוק כמו בעל שמכה את אשתו וטוען שהוא אוהב אותה
עוד מעט קט הם יאהבו את הפועל כמו הבעל שרוצח את אשתו מרב שהוא מקנא לה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 15:12 
belos כתב:

הבעיה היא שהפכנו להיות קהל שמנסה להיות צודק, ולא חכם. הדי.אנ.איי של הקהל משתנה, הודות לאותם אוהדים.

בוא נפריד. ביקורת על הטמטום יש לי כמו שיש לך.
זה לא משנה את העובדה שאי אפשר להמשיך וליצור תקדימי העמדה לדין על גבינו ועל דברים שקבוצות אחרות עושים זה בכלל לא מוזכר.
אני זוכר שעמדנו לדין אחרי הדרבי ב-2011 (1:1 שמכבי אירחו) כי המשקיף המציא נהמות שלנו לסידיבה או מישהו ממכבי (שלא היו ולא נבראו), ומשום מה ממשיכים להתעלם מהעובדה שכל פעם שטועמה מרים קרן בדרבי הוא חוטף מטר חפצים מכל הבא ליד, ואותנו מעמידים על מצת שלא פגע באף אחד ושקיות גרעינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
המלך אגג כתב:

מה עם העמדה לדין ?!

מה שיש פה זה זהב טהור,שמישהו קודם כל יוריד למחשב לפני שיעלימו את זה
לקחת את זה,את כל הקריאות של מכבי ובית"ר,את אותו דגל פריסה של כ"ך וכל צילום או קטע וידאו שמראה קריאות נאצה של קבוצות אחרות שלא הועמדו לדין , לבוא לתקשורת ולבית הדין ולשאול למה רק אנחנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 15:27 
redrony כתב:
belos כתב:

זה לא משנה את העובדה שאי אפשר להמשיך וליצור תקדימי העמדה לדין על גבינו ועל דברים שקבוצות אחרות עושים זה בכלל לא מוזכר.
אני זוכר שעמדנו לדין אחרי הדרבי ב-2011 (1:1 שמכבי אירחו) כי המשקיף המציא נהמות שלנו לסידיבה או מישהו ממכבי (שלא היו ולא נבראו), ומשום מה ממשיכים להתעלם מהעובדה שכל פעם שטועמה מרים קרן בדרבי הוא חוטף מטר חפצים מכל הבא ליד, ואותנו מעמידים על מצת שלא פגע באף אחד ושקיות גרעינים.

משהו טוב עובר עליך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 15:27 
אורנה אוסטפלד כתב:
המלך אגג כתב:

מה עם העמדה לדין ?!

מה שיש פה זה זהב טהור,שמישהו קודם כל יוריד למחשב לפני שיעלימו את זה
לקחת את זה,את כל הקריאות של מכבי ובית"ר,את אותו דגל פריסה של כ"ך וכל צילום או קטע וידאו שמראה קריאות נאצה של קבוצות אחרות שלא הועמדו לדין , לבוא לתקשורת ולבית הדין ולשאול למה רק אנחנו

אתם מבינים שזה מ-2008, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
אז יש התיישנות?
איפה ההתאחדות והתקשורת היו אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 15:57 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
belos כתב:

אני חייב להיות טרחן ולהגיב ותסלח לי מראש.
מעולם לא חשבתי אחרת, מעולם גם לא התבטאתי אחרת.
גם אחרי מה שהיה בטדי כתבתי על חוסר אחידות וחוסר צדק בנוסף לדברים אחרים שהפריעו לי.
זה לא מוריד כלום מזה שאני עדיין לא חושב שצריך להתעסק יותר מדי בטעויות שיפוט ואני עדיין ינסה להפעיל את פרומיל ההשפעה שיש לי בשביל שהקהל שלנו יתנהג בצורה אחרת. הדברים האלה לא נוגדים אחד את השני ועובדים בקווים מקבילים.

זה שאני חושב שאנחנו לא צריכים לעמוד לדין על השלט הזה ואם כן, צריך להעמיד לדין על 100 מקרים אחרים שאנחנו לא קשורים אליהם, לא אומר שהשלט הזה לא מגעיל אותי וכל הקריאות לרגב פנאן לא מגעילות אותי ועוד 1000 דוגמאות.

ואני כן חושב שכל אחד צריך להסתכל קודם כל על עצמו במראה ולראות איך הוא מתנהג ורק אחרי זה להלחם נגד חוסר צדק ונגד דברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 16:11 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
belos כתב:

אני חייב להיות טרחן ולהגיב ותסלח לי מראש.
מעולם לא חשבתי אחרת, מעולם גם לא התבטאתי אחרת.
גם אחרי מה שהיה בטדי כתבתי על חוסר אחידות וחוסר צדק בנוסף לדברים אחרים שהפריעו לי.
זה לא מוריד כלום מזה שאני עדיין לא חושב שצריך להתעסק יותר מדי בטעויות שיפוט ואני עדיין ינסה להפעיל את פרומיל ההשפעה שיש לי בשביל שהקהל שלנו יתנהג בצורה אחרת. הדברים האלה לא נוגדים אחד את השני ועובדים בקווים מקבילים.

זה שאני חושב שאנחנו לא צריכים לעמוד לדין על השלט הזה ואם כן, צריך להעמיד לדין על 100 מקרים אחרים שאנחנו לא קשורים אליהם, לא אומר שהשלט הזה לא מגעיל אותי וכל הקריאות לרגב פנאן לא מגעילות אותי ועוד 1000 דוגמאות.

ואני כן חושב שכל אחד צריך להסתכל קודם כל על עצמו במראה ולראות איך הוא מתנהג ורק אחרי זה להלחם נגד חוסר צדק ונגד דברים אחרים.

רק שא' לא קשור לב' ואף פעם לא היה קשור. אתה תמיד כתבת שלא צריך להתרכז בטעויות שיפוט, וכשאנשים התרעמו על חוסר האחידות זה בד"כ לא עניין אותך וכתבת שנתרכז בעצמנו. אז סוף סוף הגעת לעניין הקווים המקבילים, שאצל חלק גדול ממי שהתלונן על הדברים האלו (ביניהם אנוכי ) היה קיים ועודנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 16:35 
לא ברור לי מה קורה בזמן האחרון.
כן אני הייתי שר שואה למכבי. לא מתייפייף. והייתי ממשיך גם לשיר כל עוד לא היינו עומדים על זה לדין. אבל רבאק, הדברים האלה פוגעים בקבוצה שהיא מעל לכל, מעל לכל השקפה שלי או של אוהד כזה או אחר.
הגיע הזמן להפסיק עם זה רק מהסיבה הזאת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 16:45 
joshsoos כתב:

רק שא' לא קשור לב' ואף פעם לא היה קשור. אתה תמיד כתבת שלא צריך להתרכז בטעויות שיפוט, וכשאנשים התרעמו על חוסר האחידות זה בד"כ לא עניין אותך וכתבת שנתרכז בעצמנו. אז סוף סוף הגעת לעניין הקווים המקבילים, שאצל חלק גדול ממי שהתלונן על הדברים האלו (ביניהם אנוכי ) היה קיים ועודנו...

שים לב שגם היום (שסוף סוף אהבת אותי ...) לא דיברתי על טעויות השיפוט, כי יש הבדל בין טעויות שיפוט להעמדות של בית דין.
אני מסרב להאמין שיש החלטה בהתאחדות ובאיגוד השופטים לדפוק את הפועל. מודה, אולי אני נאיבי, אבל זו האמונה שלי.
אם אני דבק בהנחה הזו, אז צריך אולי להתרעם על טעויות השיפוט בשביל לגרום ללחץ על שופטים, אבל יותר מזה, אין במה להתעסק.
כמובן שכשמשחקים גם כדורגל יותר טוב, אז משחק שלישי ברציפות שבו אנחנו מקופחים ע"י השופטים, לא משפיע על התוצאה ואנחנו יוצאים מנצחים (וזה כמובן לא אומר שאני מקבל את הטעויות האלה באהבה).
גם דרך אגב במקרה משיח, אני חושב שהוא שופט חצוף, אבל לא בגלל שהוא שונא הפועל, אלא בגלל שהוא אוהב לעשות דווקא.
שמתעסקים יותר מדי עם השופטים, זה משפיע על השחקנים, הם עולים עצבניים, מתעסקים לא בכדורגל וזה עושה רק רע.

בעניין בתי הדין וכל הירקות האלה, פה יש עניין של הסברה, דעת קהל ותקשורת שלצערי הרב קובעים את סדר היום, בטח בענף שמנהלים אותו אנשים חסרי ערכים, מוסר וחוט שדרה כמו הכדורגל הישראלי ושאני שומע את איינשטיין במשך שבוע מנהל דיון על מלפפון חמוץ אחרי שאתה מראה לי נהמות בטדי מתוך השידור של ערוץ 1 ואין אדם אחד בכל המערכת הזו שנקראת הפועל ת"א שמסוגל להביא את הקטע לידיעת הציבור, זה מעצבן אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

לא נראה לי שזה יעזור הפעם כי מבחינת המדינה הם לא עברו על שום חוק וההתאחדות לא יכולה להעניש אנשים בודדים בקהל.
מצד שני על איזה סעיף בכלל רוצים להעמיד אותנו לדין עוד לא הבנתי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 17:07 
סעיף סל שנקרא גועל נפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: