תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 08:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הדגלים במשחק
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
לכל המגניבים שכתבו לי תעבור מקום, ניסתי לעבור מקום, לא הצלחתי !
הכל היה מפוצץ, ומדוע אחרי שהתיישבתי עם עוד 4 חברים שלי אנחנו צריכים לחפש מקום אחר רק כי מאגניב לכם לנופף בדגל המזדיין שלכם?!
דרבי לא דרבי, אנשים באים גם לעודד וגם לראות משחק, תתפלאו אבל זה ממש אפשרי !!!
איפה הסולידריות כלפי האחרים? כלפי האדומים האחרים?
לבוא לבקש כסף לתרומות לאולטראס אתם יודעים יופי נכון?
אבל לא להסתיר לאחרים קשה לכם?
אני אישית ביקשתי מ2 ילדים שישבו לפניי להפסיק לנופף, הם הפסיקו עד שראו שיש עוד אחד מאגניב בשורה השניה שמנופף בדגל ענק אז הם הצטרפו, כי אם לו מותר אז גם להם מותר !

וירדן- לא ביקשתי את הכסף חזרה, ביקשתי דבר אחד בפעם הבאה תשימו קצת יותר זין על החברים שלך ליציע, על כאלו שגם מבוגרים יותר ממכם !
תפסיקו לחשוב שאתם אולטראס בזה שאתם מנופפים דגל ענק מסתירים לכל העולם, ואתם עם הדגל דווקא רואים מצויין !
ילדים זבל.
סולידריות אעלק.

סולידריות היא לא חד כיוונית אתה יודע, היא מדברת על התחשבות לשני הכיוונים
וכן, אם אני ו3 ילדים יכולים לחפש מקום אחר, למה לא אתה ו4 חברים מבוגרים? ואם באמת היית מנסה היית רואה שיש יציע שהשורות בצד שלו כמעט ריקות, וביציע כולו לא הניפו אפילו דגלון.
הדגל "המזדיין" אכן מאגניב, אבל הוא גם חשוב כי מגובה השובך שלנו בקומה העליונה לא היו רואים אותנו אחרת.
ואם אתה לא רוצה לתרום לאולטראס אל תתרום (אני לא תורם, אגב) אבל אף אחד שם לא חייב לך כלום. לא קנית אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
אם בבלומפילד איזה ילד היה מנופף מולי כל המשחק בדגל, הייתי שובר לו אותו בלי למצמץ.
עם זאת, חייב לציין שבטלויזיה זה היה מפגן מרשים מאוד. היה יפה לראות א היציע של הפועל על כל הדגלים.
'קיצר, לא פרקטי ולא סוציאלי בעליל, אבל מצטלם ממש טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
לירון האדום כתב:
לכל המגניבים שכתבו לי תעבור מקום, ניסתי לעבור מקום, לא הצלחתי !
הכל היה מפוצץ, ומדוע אחרי שהתיישבתי עם עוד 4 חברים שלי אנחנו צריכים לחפש מקום אחר רק כי מאגניב לכם לנופף בדגל המזדיין שלכם?!
דרבי לא דרבי, אנשים באים גם לעודד וגם לראות משחק, תתפלאו אבל זה ממש אפשרי !!!
איפה הסולידריות כלפי האחרים? כלפי האדומים האחרים?
לבוא לבקש כסף לתרומות לאולטראס אתם יודעים יופי נכון?
אבל לא להסתיר לאחרים קשה לכם?
אני אישית ביקשתי מ2 ילדים שישבו לפניי להפסיק לנופף, הם הפסיקו עד שראו שיש עוד אחד מאגניב בשורה השניה שמנופף בדגל ענק אז הם הצטרפו, כי אם לו מותר אז גם להם מותר !

וירדן- לא ביקשתי את הכסף חזרה, ביקשתי דבר אחד בפעם הבאה תשימו קצת יותר זין על החברים שלך ליציע, על כאלו שגם מבוגרים יותר ממכם !
תפסיקו לחשוב שאתם אולטראס בזה שאתם מנופפים דגל ענק מסתירים לכל העולם, ואתם עם הדגל דווקא רואים מצויין !
ילדים זבל.
סולידריות אעלק.

סולידריות היא לא חד כיוונית אתה יודע, היא מדברת על התחשבות לשני הכיוונים
וכן, אם אני ו3 ילדים יכולים לחפש מקום אחר, למה לא אתה ו4 חברים מבוגרים? ואם באמת היית מנסה היית רואה שיש יציע שהשורות בצד שלו כמעט ריקות, וביציע כולו לא הניפו אפילו דגלון.
הדגל "המזדיין" אכן מאגניב, אבל הוא גם חשוב כי מגובה השובך שלנו בקומה העליונה לא היו רואים אותנו אחרת.
ואם אתה לא רוצה לתרום לאולטראס אל תתרום (אני לא תורם, אגב) אבל אף אחד שם לא חייב לך כלום. לא קנית אותם.

לירון, צר לי, כמה שאני אוהב אותך ומעריך אותך, אבל דיפ רד צודק לחלוטין.
לא יודע איך זה במשחקי חוץ בכדורגל (אליהם אני בקושי מגיע) אבל במשחקי חוץ בכדורסל, גם כשמגיעים רק חמישים איש ולא שבע מאות חמישים, מונפים דגלים גדולים.
אני נכנסתי אמש לאולם בשמונה. רוב היציע כבר היה גדוש ומפוצץ. מיד זיהיתי היכן ממוקם הגוש המעודד על דגליו, ופניתי לקצה השני. שוב - אין מה לעשות. יש חשיבות, דווקא כשאתה תקוע בפינה אפלולית נידחת של עליית הגג, להבליט את עצמך - ברעש, תופים ודגלים גדולים. זה הערך המוסף שלנו, האוהדים.
באמת שהיו עוד פינות אחרות ביציע שלנו שבהן היית יכול להשתלב, ולאו דווקא מאחורי הגוש המעודד.
יש מקום לדגלים במשחק כזה, וזה לא קשור להתחשבות או סולידריות. זה קשור בהבנה של חשיבות הדגלים במעמד כזה. זה באמת כמו הציפייה של הבחור (לא איש מבוגר במיוחד. לא יותר מבוגר ממני) שכולנו נשב כדי שלא נסתיר לו כשהוא יושב. בדר"כ אני מגן על שכאלה. לא אמש. לא במשחק אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
לירון,
מי שרוצה לראות משחק בלי שמנופפים מולו בדגלים, לא חייב לשבת בדיוק איפה שהקומץ.
בכל החלק השמאלי של היציע שהיה לנו (ששם ישב אתמול מחצית מהקהל והתמלא הרבה אחרי החלק הימני) לא הונף אפילו דגל אחד במהלך המשחק והיה אחלה עידוד ואווירה.
גם אני שונא שמניפים מולי דגל ומפריעים לי לראות את המשחק, לכן אני מראש מתיישב באיזורים כמו אלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 10:49 
אני בדרך כלל נמנע מלשבת באיזור הגוש המעודד בגלל הדברים האלו,
הפעם נכנסתי הרבה זמן לפני, התיישבתי ולא ידעתי ששם מצויים הדגלים.
רציתי לעבור מקום, אבל ראיתי שהכל מפוצץ אז העדפתי לא לראות כלום (אני גם ככה לא חובב כדורסל מושבע).
והיה ילד אחד עם הדגל שהיה מאד נחמד והחליט גם לעבור בשורה שלו מימין לשמאל כל פעם, ככה שפעם אחת לא ראיתי את החצי של ההתקפה ופעם אחת לא ראיתי את החצי של ההגנה.
הוא היה ממש נחמד הילד והחליט שכל פעם הוא יסתיר למישהו אחר.
כל הכבוד לו שאפו !

ודרך אגב כל מצדדי הדגלים- עדיין לא הבנתי למה זה טוב?
כי זה מצטלם טוב? כי בארגנטינה עושים את זה?
זה עושה אתכם אוהדים טובים יותר?
האם אי אפשר לעודד גם מבלי שדגל יהיה בתוך הפרצוף שלך?!
למה הם לא שמים את הדגל מול הפנים שלהם?!
ועוד אתמול מה היתה בעיה בלנופף את הדגל נמוך(מהשורה הראשונה) לעבר היושבים למטה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
במיוחד במשחק כמו אתמול הדגלים חשובים כדי להבליט כמה שיותר את הקהל שלנו אל מול הגועל הצהוב שהלך מסביב.
ושוב, ממליץ לך להבא במקום לנסות להלחם בדגלים, פשוט ללמוד שיש אזור אחד ביציע שתיקח בחשבון שיש סיכוי טוב שיניפו לך בו דגל מול הפנים. אני בטוח שאתה יודע יפה מאוד לזהות מראש איפה הוא יהיה. פשוט תדע לברוח ממנו מלכתחילה. לרוב זה גם האזור שיתמלא ראשון ובעיית המקומות באזורים האחרים היא לא בעיה בעצם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 12:07 
לירון האדום כתב:
עמי נאווי כתב:
כל מילה של לירון. יש בהפועל ילדים (ואל תטעו - מדובר בילדים) שחושבים שהם מעל הכל. מעל הקבוצה, מעל האוהדים ומעל העידוד.
הנה דוגמא לאחד:
עשב שוטה כתב:
זה לא קשור לארגנטינה. באים לדרבי כדי לעשות כל מה שאפשר בשביל לדחוף את הקבוצה.

אם נפעל לפי ההגיון שלו, אז אין ספק שלהסתיר לכל הקהל זה מה שידחוף את הקבוצה.

צאו מהתחת שלכם! אתם פוגעים בקבוצה, פוגעים באוהדים האדומים ופוגעים בעידוד.

:ROSE:

הבנתי, אם אתם רוצים אפשר גם ככה:
אנחנו לא עובדים אצלכם, אנחנו באים לעשות כל מה שאנחנו יכולים כדי לדחוף את הפועל,
וכן, לדגלים האלה יש הרבה השפעה על כל שחקן שזורק רגע את המבט ליציע שלנו - גם שחקן של הפועל וגם של ההם.
זה לא קשור לארגנטינה ואנחנו לא עושים לכם דווקא, אבל עם הדיבור המסריח הזה בטח שאין לכם מה לצפות לסולידריות - אם לא טוב לכם קחו את עצמכם ותעברו למקום אחר ביציע,
דגלים יש רק באמצע חוץ מבשתי דקות של הפתיחה.

ונאווי, אם ההסבר לא מספק אותך אני אשמח להיפגש מול חולון ולהסביר לך לאט, ועל הדרך תראה איזה ילדון אני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 12:24 
עשב שוטה כתב:
לירון האדום כתב:
עמי נאווי כתב:
כל מילה של לירון. יש בהפועל ילדים (ואל תטעו - מדובר בילדים) שחושבים שהם מעל הכל. מעל הקבוצה, מעל האוהדים ומעל העידוד.
הנה דוגמא לאחד:
עשב שוטה כתב:

וכן, לדגלים האלה יש הרבה השפעה על כל שחקן שזורק רגע את המבט ליציע שלנו - גם שחקן של הפועל וגם של ההם.
זה לא קשור לארגנטינה ואנחנו לא עושים לכם דווקא, אבל עם הדיבור המסריח הזה בטח שאין לכם מה לצפות לסולידריות - אם לא טוב לכם קחו את עצמכם ותעברו למקום אחר ביציע,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
עשב שוטה כתב:
לירון האדום כתב:
עמי נאווי כתב:
הנה דוגמא לאחד:
עשב שוטה כתב:

ונאווי, אם ההסבר לא מספק אותך אני אשמח להיפגש מול חולון ולהסביר לך לאט, ועל הדרך תראה איזה ילדון אני...

אפשר גם לא לאיים.
אפשר להבין מה היו השלטים שהרמנו של סמני קריאה ושאלה?
מה היה כתוב בשלט פריסה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 14:21 
באמת תהיתי אם זה יצא ככה... זאת לא הייתה הכוונה אלא באמת להסביר.
זה ממש לא היה איום, יש לי דברים קצת יותר טובים לעשות מלריב עם אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 14:36 
לירון האדום כתב:
spoof כתב:
חבל לא ישבת ביציע של מכבי שם אין דגלים

יש לך תשובה יותר בוגרת?
למה מי אתה בכלל שתסתיר לי עם דגל מזדיין?!

Frank Serpico כתב:
וואו, חזרת עצבני.

שמע, אין מה לעשות, באמת. מדובר בדרבי חוץ. לדרבי חוץ באמת שלא הולכים כדי לראות משחק.

מזכיר לי את ההוא שעד שמצאתי לעצמי מקום פנוי, עוד מעז לומר לי "אתה מתכוון לעמוד? אז לא לפני. אני רוצה לשבת".

הלכתי מאחוריו.

כן חזרתי עצבני רצח על הנושא הזה, בכדורגל זה דיי הופסק , אין סיבה שזה יהיה, בטח שלא במשחק חוץ בו אתה לא יכול לבחור את המקום שלך...
מילא לעמוד זה בסדר הגיוני, אבל לא הבנתי מה הקשר לדרבי חוץ או בית, למה להסתיר לאחרים?
בא לך לנופף בדגל כמו ילד מאגניב אולטראס בארגנטינה תנופף אותו מול הפרצוף שלך !
לא מול הפרצוף שלי!

אבאלה תרגע עם הדיבור הזה. אין לו מקום בפורום של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2012, 23:45 
deep red כתב:
היה המון מקום ושורות ריקות ביציע השני, בלי דגלים. נכנסתי עם הילדים ליציע הראשון, ראיתי שצפוף, זזתי לשני ליד יונתן, זייצ'יק וכו'

מה שכן, היו כמה ערסוואתים צעצוע שלא נעם להם הבוז וסימנו לי תנועות איום. פעם ראשונה שזה קורה.

נ. ב. מי שהמציא את "שימון רצח מוני" גאון, לא פחות.

זה מה שהיה קורה תמיד בדרבים כדורסל.

פתאום מגיעים אוהדים שלא באים לשום משחק אחר כי זאת הזדמנות לקלל את מכבי כמו שהם אוהבים.

קרה לי גם בדרבי ה-25 הפרש באוסישקין כשכמה בריונים איימו עלי במכות. גם אלה אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 00:16 
לירון, מגעיל אותי לשמוע אוהדים כמוך שמתנהגים ככה לאוהדים אחרים ומדברים עליהם. מאגניבים? ילדי אולטראס? הם אלה שדוחפים את הקבוצה ומשקיעים כדי לדחוף את הקבוצה כאשר אתה רוצה לשבת ולראות את המשחק שלך בכיף. אתה כפוי טובה כי בלעדיהם לא היית מגיע לשום מקום ובטח שלא לדרבי וגם אם כן אני לא בטוח כמה היית יוצא משם אז תפסיק להיות מנותק מהעולם אם אתה רוצה לראות משחק לא חסר מקומות שהם לא מאחורי הגוש או בתא כבוד. אל תבקש סולידריות עם התנהגות שכזאת - לא מגיע לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 00:41 
NF כתב:
לירון, מגעיל אותי לשמוע אוהדים כמוך שמתנהגים ככה לאוהדים אחרים ומדברים עליהם. מאגניבים? ילדי אולטראס? הם אלה שדוחפים את הקבוצה ומשקיעים כדי לדחוף את הקבוצה כאשר אתה רוצה לשבת ולראות את המשחק שלך בכיף. אתה כפוי טובה כי בלעדיהם לא היית מגיע לשום מקום ובטח שלא לדרבי וגם אם כן אני לא בטוח כמה היית יוצא משם אז תפסיק להיות מנותק מהעולם אם אתה רוצה לראות משחק לא חסר מקומות שהם לא מאחורי הגוש או בתא כבוד. אל תבקש סולידריות עם התנהגות שכזאת - לא מגיע לך.

לא היתי יוצא משם? מאיפה? מיד אליהו?
לא רוצה לשבת, לעמוד לעודד לקפוץ ולראות את המשחק זה בקשה מוגזמת?
לגבי המקומות כן היה חסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
הנושא הזה מצחיק, כי בשורה התחתונה הוא די נכון - במשחקי בית יש דגל כל המשחק שמסתיר לחצי יציע וקשה לחיות את המשחק ולהרגיש אותו (אפשר לעודד על עיוור, אבל אתה אתה לא מגיב לאירועים שמתרחשים על הפרקט ובואו נדבר תאכלס - כשיש לך דגל מול העיניים משחק שלם אתה מעודד פחות. ככה זה).

אבל, וזה אבל גדול - במקרה הספציפי הזה אני לא חושב שיש מקום לנושא. פאקינג דרבי, חלאס, יש מקרים יוצאי דופן, אפשר ללכת לצד השני של היציע אם זה ממש מפריע לך, ואפשר גם להתעלם מהדגל ולהבין שזה דרבי ותעודד בכל מקרה גם אם לא תראה (דבר שתאורטי אפשרי גם במשחקי ליגה רגילים נגד מ.ס הבקעה/אילת, אבל בפועל - זה לא קורה).

קיצר, מצחיק שדווקא במשחק היחיד בעונה שהתופעה הזאת לגטימית ואפילו מתבקשת החלטת להתלונן עליה. כמו שאמרו לך, מקסימום היית עובר מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 19:56 
עומרי בונדר כתב:
הנושא הזה מצחיק, כי בשורה התחתונה הוא די נכון - במשחקי בית יש דגל כל המשחק שמסתיר לחצי יציע וקשה לחיות את המשחק ולהרגיש אותו (אפשר לעודד על עיוור, אבל אתה אתה לא מגיב לאירועים שמתרחשים על הפרקט ובואו נדבר תאכלס - כשיש לך דגל מול העיניים משחק שלם אתה מעודד פחות. ככה זה).

אבל, וזה אבל גדול - במקרה הספציפי הזה אני לא חושב שיש מקום לנושא. פאקינג דרבי, חלאס, יש מקרים יוצאי דופן, אפשר ללכת לצד השני של היציע אם זה ממש מפריע לך, ואפשר גם להתעלם מהדגל ולהבין שזה דרבי ותעודד בכל מקרה גם אם לא תראה (דבר שתאורטי אפשרי גם במשחקי ליגה רגילים נגד מ.ס הבקעה/אילת, אבל בפועל - זה לא קורה).

קיצר, מצחיק שדווקא במשחק היחיד בעונה שהתופעה הזאת לגטימית ואפילו מתבקשת החלטת להתלונן עליה. כמו שאמרו לך, מקסימום היית עובר מקום.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 21:05 
עומרי בונדר כתב:

לאן הוא היה עובר?
כל היציע היה דגלים,ומכל מקום בו אי-אפשר היה לראות.ניסיתי.
גם לי זה הפריע,אבל לא עד כדי פתיחת אשכול כזה(כן היה חשוב לי להגיב בו).וגם,כמוך,הבנתי שזה דרבי,וקצת יותר חשובה ההופעה ביציעים מאיכות הצפיה שלי במשחק,אז לא התלוננתי גם ביציע,ואפילו עודדתי בטירוף,כפי שלא מאפיין אותי כיושב שער 2(מה לעשות,כשאני בדרבי,אני חייב את זה).
לא יודע על אילו דגלים אתה מדבר במשחקי הבית,אבל ביציע 2-4,שבו אני והוא נמצאים(כמו גם בשער 2 בבלומפילד) אין שום דגלים,ואפשר לראות משחק בכיף.אז מן הסתם,שאם הוא יתלונן,זה עכשיו(מה "מצחיק" בזה בדיוק?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
אורביט כתב:
עומרי בונדר כתב:

לאן הוא היה עובר?
גם לי זה הפריע,אבל לא עד כדי פתיחת אשכול כזה(כן היה חשוב לי להגיב בו).וגם,כמוך,הבנתי שזה דרבי,וקצת יותר חשובה ההופעה ביציעים מאיכות הצפיה שלי במשחק,אז לא התלוננתי גם ביציע,ואפילו עודדתי בטירוף,כפי שלא מאפיין אותי כיושב שער 2(מה לעשות,כשאני בדרבי,אני חייב את זה).
לא יודע על אילו דגלים אתה מדבר במשחקי הבית,אבל ביציע 2-4,שבו אני והוא נמצאים(כמו גם בשער 2 בבלומפילד) אין שום דגלים,ואפשר לראות משחק בכיף.אז מן הסתם,שאם הוא יתלונן,זה עכשיו(מה "מצחיק" בזה בדיוק?).

בצד שמאל של היציע לא היו דגלים, הם היו בצד ימין באזור הגוש. כנראה שלא ניסית מספיק טוב.

ובמשחקי בית אני מדבר על יציע 1, שלדעתי העידוד בו נדפק בגלל שיש דגל בשורות הראשונות במשך כל המשחק (ברוב שאר היציעים גם ככה לא מעודדים הרבה, לצערי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 00:19 
רדנקו כתב:
deep red כתב:
היה המון מקום ושורות ריקות ביציע השני, בלי דגלים. נכנסתי עם הילדים ליציע הראשון, ראיתי שצפוף, זזתי לשני ליד יונתן, זייצ'יק וכו'

מה שכן, היו כמה ערסוואתים צעצוע שלא נעם להם הבוז וסימנו לי תנועות איום. פעם ראשונה שזה קורה.

נ. ב. מי שהמציא את "שימון רצח מוני" גאון, לא פחות.

זה מה שהיה קורה תמיד בדרבים כדורסל.

פתאום מגיעים אוהדים שלא באים לשום משחק אחר כי זאת הזדמנות לקלל את מכבי כמו שהם אוהבים.

קרה לי גם בדרבי ה-25 הפרש באוסישקין כשכמה בריונים איימו עלי במכות. גם אלה אוהדי הפועל.

עכשיו אני זוכר איפה ראיתי אותך פעם ראשונה... אחי אני מצטער זה אמוציות של המשחק,תגיד תודה שאני לא גיא פניני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הדגלים במשחק
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
אורביט כתב:
לאן הוא היה עובר?

היו 2 יציעים לאוהדי הפועל. יציע אחד, קרוב למעודדות של מקבי היה נטול דגלים.
באמת, הפעם אין מה להתלונן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: