deep red כתב:
לירון האדום כתב:
לכל המגניבים שכתבו לי תעבור מקום, ניסתי לעבור מקום, לא הצלחתי !
הכל היה מפוצץ, ומדוע אחרי שהתיישבתי עם עוד 4 חברים שלי אנחנו צריכים לחפש מקום אחר רק כי מאגניב לכם לנופף בדגל המזדיין שלכם?!
דרבי לא דרבי, אנשים באים גם לעודד וגם לראות משחק, תתפלאו אבל זה ממש אפשרי !!!
איפה הסולידריות כלפי האחרים? כלפי האדומים האחרים?
לבוא לבקש כסף לתרומות לאולטראס אתם יודעים יופי נכון?
אבל לא להסתיר לאחרים קשה לכם?
אני אישית ביקשתי מ2 ילדים שישבו לפניי להפסיק לנופף, הם הפסיקו עד שראו שיש עוד אחד מאגניב בשורה השניה שמנופף בדגל ענק אז הם הצטרפו, כי אם לו מותר אז גם להם מותר !
וירדן- לא ביקשתי את הכסף חזרה, ביקשתי דבר אחד בפעם הבאה תשימו קצת יותר זין על החברים שלך ליציע, על כאלו שגם מבוגרים יותר ממכם !
תפסיקו לחשוב שאתם אולטראס בזה שאתם מנופפים דגל ענק מסתירים לכל העולם, ואתם עם הדגל דווקא רואים מצויין !
ילדים זבל.
סולידריות אעלק.
סולידריות היא לא חד כיוונית אתה יודע, היא מדברת על התחשבות לשני הכיוונים
וכן, אם אני ו3 ילדים יכולים לחפש מקום אחר, למה לא אתה ו4 חברים מבוגרים? ואם באמת היית מנסה היית רואה שיש יציע שהשורות בצד שלו כמעט ריקות, וביציע כולו לא הניפו אפילו דגלון.
הדגל "המזדיין" אכן מאגניב, אבל הוא גם חשוב כי מגובה השובך שלנו בקומה העליונה לא היו רואים אותנו אחרת.
ואם אתה לא רוצה לתרום לאולטראס אל תתרום (אני לא תורם, אגב) אבל אף אחד שם לא חייב לך כלום. לא קנית אותם.
לירון, צר לי, כמה שאני אוהב אותך ומעריך אותך, אבל דיפ רד צודק לחלוטין.
לא יודע איך זה במשחקי חוץ בכדורגל (אליהם אני בקושי מגיע) אבל במשחקי חוץ בכדורסל, גם כשמגיעים רק חמישים איש ולא שבע מאות חמישים, מונפים דגלים גדולים.
אני נכנסתי אמש לאולם בשמונה. רוב היציע כבר היה גדוש ומפוצץ. מיד זיהיתי היכן ממוקם הגוש המעודד על דגליו, ופניתי לקצה השני. שוב - אין מה לעשות. יש חשיבות, דווקא כשאתה תקוע בפינה אפלולית נידחת של עליית הגג, להבליט את עצמך - ברעש, תופים ודגלים גדולים. זה הערך המוסף שלנו, האוהדים.
באמת שהיו עוד פינות אחרות ביציע שלנו שבהן היית יכול להשתלב, ולאו דווקא מאחורי הגוש המעודד.
יש מקום לדגלים במשחק כזה, וזה לא קשור להתחשבות או סולידריות. זה קשור בהבנה של חשיבות הדגלים במעמד כזה. זה באמת כמו הציפייה של הבחור (לא איש מבוגר במיוחד. לא יותר מבוגר ממני) שכולנו נשב כדי שלא נסתיר לו כשהוא יושב. בדר"כ אני מגן על שכאלה. לא אמש. לא במשחק אתמול.