תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 13:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 18:11 
גוש השמאל מרכז צריך 60 פלוס מנדטים בשביל למשוך את ש"ס פנימה איתם.
לא קרה בהיסטוריה שש"ס נתנה את השלטון לשמאל לדעתי, הסיכוי היחיד הוא שהם יבינו שממשלה תוקם גם בלעדיהם, ואז הם יהיו חייבים להכנס.
וקהל המצביעים של ש"ס זז כל הזמן ימינה וימינה בדיעות שלו, ככה שהיום שהם במודע ייתנו את השלטון לשמאל על חשבון הימין, הופך ללא סביר יותר ויותר.

בהצלחה עם זה שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 18:20 
kobster כתב:
Lion Den כתב:
קובסטר, על אף הסימפטיה לאופטמיות שבך, הדרך היחידה של שלי להיות רה"מ זה להיות ראש הסיעה הגדולה ולמוטט את המתמטיקה הבין-גושית יחד עם ש"ס והחרדים האשכנזים.
יש פער של כמעט 20 מנדטים נכון להיום, לא הייתי שם כסף שהוא יסגר תוך חודש וחצי.

1) מי אמר שש"ס ילכו אוטומטית עם הימין והחרדים ?

אחי,
אתה חי בסרט. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 18:24 
אלא אם כן יקרה משהו מאוד בלתי צפוי, אין שום סרט שביבי לא ראש ממשלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 18:26 
אוגוסטוס היל כתב:
אלא אם כן יקרה משהו מאוד בלתי צפוי, אין שום סרט שביבי לא ראש ממשלה

בדיוק.
רק יש גם משמעות לאם הוא ראש ממשלה של מפלצת של 95 ח"כים, או בראש קואליציה של 65.
ככה שגם אם מפסידים מראש, זה משנה גם בכמה, ולכן להצביע לא מיותר גם אם המנצח ידוע. (למי שחושב מתלכתחילה שלהצביע זה לא מיותר, אני מקבל גם את הגישה שטוענת שלהצביע זה מיותר בהגדרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
Lion Den כתב:
קובסטר, על אף הסימפטיה לאופטמיות שבך, הדרך היחידה של שלי להיות רה"מ זה להיות ראש הסיעה הגדולה ולמוטט את המתמטיקה הבין-גושית יחד עם ש"ס והחרדים האשכנזים.

אחי,
אתה חי בסרט. באמת.

לא יודע באיזו סביבה אתה חי ואת מי אתה מכיר אבל אני לא אומר את מה שאמרתי סתם.
כמו שגם הייתי הראשון לפרסם פה שאריה דרעי חוזר ואת מבנה ההנהגה של ש"ס, סמוך עלי שהדברים האלו לא נאמרים כלאחר יד אלא מתוך השטח ומהסביבה של מקבלי ההחלטות.
ש"ס לא בטוח עם ביבי בפנים, ויתרה מכך הקמפיין שלהם יתרכז במצביעים החברתיים של הליכוד שנותר ללא מזרחים מסורתיים ועם ליברמן האנטי דת ומסורת.
תשמור ותזכור. נראה אז באיזה סרט אני חי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
איכסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 19:06 
kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
Lion Den כתב:

אחי,
אתה חי בסרט. באמת.

כמו שגם הייתי הראשון לפרסם פה שאריה דרעי חוזר ואת מבנה ההנהגה של ש"ס, סמוך עלי שהדברים האלו לא נאמרים כלאחר יד אלא מתוך השטח ומהסביבה של מקבלי ההחלטות.
ש"ס לא בטוח עם ביבי בפנים, ויתרה מכך הקמפיין שלהם יתרכז במצביעים החברתיים של הליכוד שנותר ללא מזרחים מסורתיים ועם ליברמן האנטי דת ומסורת.

אתה הרי לא רוצה להנהיג את המדינה באמצעות קואליציה שבה שס מעניקה לך את הרוב. ששס היא לשון המאזניים. עדיף לשבת בצורה בוגרת באופוזיציה ולתת לביבי להיתקע עם קואליציית: ימין-חרדים. ואז, עוד 4 שנים, יהיה סיכוי למהפך. מה לעשות, לפעמים בחיים כדי שיגיע הטוב צריך להיות עוד קצת רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
Lion Den כתב:

אחי,
אתה חי בסרט. באמת.

אתה הרי לא רוצה להנהיג את המדינה באמצעות קואליציה שבה שס מעניקה לך את הרוב. ששס היא לשון המאזניים. עדיף לשבת בצורה בוגרת באופוזיציה ולתת לביבי להיתקע עם קואליציית: ימין-חרדים. ואז, עוד 4 שנים, יהיה סיכוי למהפך. מה לעשות, לפעמים בחיים כדי שיגיע הטוב צריך להיות עוד קצת רע.

אמרו בדיוק אותו דבר לפני 4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
ממליץ, כרגיל, לקרוא את הטור השבועי של יוסי ורטר ב'הארץ'. לטעמי הפרשן הפוליטי הכי מעניין היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
Lion Den כתב:

אחי,
אתה חי בסרט. באמת.

זה גם מה שחלק אמרו על טביב כשהפכנו את המחאה ליותר אקטיבית. אמרו שעדיף לתת לו עוד שנה לנהל את הפועל ואז כשיגמר לו הכסף הוא ימסור את הקבוצה בחינם.
אמרו שמקסימום נעביר עונה עם סגל בינוני מינוס, נסבול קצת, נקבל בראש במשחקים הגדולים אבל בסוף ניפטר ממנו.
כמה מזל שלא שמענו לאנשים האלה.
הסיבה היא אותה סיבה כמו עכשיו - עוד שנה תחת טביב ולא בטוח שהיתה לנו קבוצה להציל. עוד ארבע שנים תחת ביברמן ולא בטוח שתהיה מדינה להחליף בה את השלטון. מי שיכול, יברח מפה ומי שאין לו את האפשרות הזו הולך להיות אזרח של מדינה יהודית בה היהודים הם המיעוט והוא לא מסוגל לגמור את החודש.
כבר עכשיו מתכננים להעלות את המע"מ ומיסים נוספים כשעוד לא ברור מה יהיה התקציב, מה שבטוח שהגניבה ממנו (ראה מקרי שטייניץ וגפני) תמשיך ואפילו לא מאחורי הקלעים.
אז אם זה אומר חורבן כמעט ודאי של המדינה או קואליציה בראשות העבודה עם ש"ס בפנים, אין לי ספק במה אני בוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 20:06 
ומה אתה חושב ששלי שלך תעשה עם ש"ס היה והתסריט הדי לא סביר הזה יקרה? זו שלי שתומכת בועדים הגדולים, שלי שתומכת בחולדאי, שלי שתומכת בנתניהו.
מה שכן, אני מייחל לכך שחיימוביץ' תקבל מהחברים החדשים שנכנסו מה שהיא עשתה מאז שהיא חברת כנסת- ישימו עליה פס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 20:12 
יהיה לה קשה יותר לזחול לממשלת נתניהו עם רשימה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
ומה אתה חושב ששלי שלך תעשה עם ש"ס היה והתסריט הדי לא סביר הזה יקרה? זו שלי שתומכת בועדים הגדולים, שלי שתומכת בחולדאי, שלי שתומכת בנתניהו.
מה שכן, אני מייחל לכך שחיימוביץ' תקבל מהחברים החדשים שנכנסו מה שהיא עשתה מאז שהיא חברת כנסת- ישימו עליה פס.

ראינו לאיפה הביאה אותנו ההפרטה. אין שום דבר רע בועד גדול כל עוד הוא תחת רגולציה ופיקוח ממשלתי ונמצאים בראשו אנשים ראויים ומקצועיים ולא כל מיני גילה אדרעי.
מה זה תומכת בנתניהו ? זה שהיא תמכה ביציאה למבצע עמוד ענן זה אומר שהיא תומכת בביבי ? תעשה לי טובה.
היא עשתה לביבי את תרגיל "האישה המפרגנת" הידוע - תעשה מה שבא לך אבל כשתיכשל, ואתה תיכשל, אני אזכיר לך את זה עד סוף ימיך.

אין תסריט לצערי של קואליציה בראשות העבודה ללא ש"ס. הלוואי וזה לא היה המצב אבל הליכוד ביתנו+הבית היהודי+יהדות התורה הולכים להגיע לאיזור 45-50 מנדטים. לא רואה את העבודה יושבת עם אף אחת מהן.
היחס לש"ס הוא כמו היחס לניצן שירזי אחרי החלפת הבעלות . עדיף שירזי תחת בעלים נורמאלי מאשר שירזי תחת טביב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 20:47 
אני בהחלט רואה את העבודה באותה ממשלה עם ביברמן והבית היהודי.
יהיה לא קל אבל הם יתגברו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
בטח שיהיה להם קל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 21:49 
kobster כתב:
joshsoos כתב:

ראינו לאיפה הביאה אותנו ההפרטה. אין שום דבר רע בועד גדול כל עוד הוא תחת רגולציה ופיקוח ממשלתי ונמצאים בראשו אנשים ראויים ומקצועיים ולא כל מיני גילה אדרעי.
מה זה תומכת בנתניהו ? זה שהיא תמכה ביציאה למבצע עמוד ענן זה אומר שהיא תומכת בביבי ? תעשה לי טובה.
היא עשתה לביבי את תרגיל "האישה המפרגנת" הידוע - תעשה מה שבא לך אבל כשתיכשל, ואתה תיכשל, אני אזכיר לך את זה עד סוף ימיך.

אין תסריט לצערי של קואליציה בראשות העבודה ללא ש"ס. הלוואי וזה לא היה המצב אבל הליכוד ביתנו+הבית היהודי+יהדות התורה הולכים להגיע לאיזור 45-50 מנדטים. לא רואה את העבודה יושבת עם אף אחת מהן.
היחס לש"ס הוא כמו היחס לניצן שירזי אחרי החלפת הבעלות . עדיף שירזי תחת בעלים נורמאלי מאשר שירזי תחת טביב...

ראית לאיפה מביאים אותנו הועדים הגדולים? איזה אנשים ראויים יושבים בועדי חברת חשמל, הנמלים, תעשיה האוירית, רשות התעופה? מושחתים בני מושחתים, שמוצצים את הדם של כולנו וגורמים למדינה הפסדי עתק עם נפוטיזם של עולם רביעי, ועל הנבלות האלה היא מגינה והולכת יד ביד. החלאה הזו יצאה נגד מאבק העובדות הסוציאליות, אבל לא תצא נגד הועדים האלה, להיפך- רק שיבחה אותם ושבה ושיבחה. היא והמושחת הגדול עיני החבר הקרוב שלה לשעבר יודעים היכן לערבב ולהתערבב. כך גם עם החבר חולדאי, איש יקר ותם, אופורטיוניסטית הייתה מאז ומתמיד.
בביבי היא תומכת כשסירבה להגיד שלא תיכנס לממשלתו, וכשדיברה על ההתנחלויות ועל כל דבר שקשור למה שאינו 'חברתי'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 22:06 
אין ספק ששלי היא עקב האכילס של רשימת העבודה.
מצד שני, אני מתקשה לחשוב על מישהו ברשימה שהוא כיום מנהיג טוב ממנה.
עד שהצינון של גבי אשכנזי לא יעבור, נצטרך לחכות, וגם איתו אין לי ספק שיהיו בעיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
kobster כתב:
joshsoos כתב:

ראית לאיפה מביאים אותנו הועדים הגדולים? איזה אנשים ראויים יושבים בועדי חברת חשמל, הנמלים, תעשיה האוירית, רשות התעופה? מושחתים בני מושחתים, שמוצצים את הדם של כולנו וגורמים למדינה הפסדי עתק עם נפוטיזם של עולם רביעי, ועל הנבלות האלה היא מגינה והולכת יד ביד. החלאה הזו יצאה נגד מאבק העובדות הסוציאליות, אבל לא תצא נגד הועדים האלה, להיפך- רק שיבחה אותם ושבה ושיבחה. היא והמושחת הגדול עיני החבר הקרוב שלה לשעבר יודעים היכן לערבב ולהתערבב. כך גם עם החבר חולדאי, איש יקר ותם, אופורטיוניסטית הייתה מאז ומתמיד.
בביבי היא תומכת כשסירבה להגיד שלא תיכנס לממשלתו, וכשדיברה על ההתנחלויות ועל כל דבר שקשור למה שאינו 'חברתי'.

שנינו מסכימים שהבעיה היא לא במנגנון של הועדים אלא במי שמפעיל אותו.
את ועד חברת חשמל ופועלו בתקופת אוברקוביץ' אני מכיר מהבית, ומה שיש עכשיו לא דומה אפילו בפסיק למה שהיה פעם.
גם ברכבת, ברגע שהעיפו את אדרעי, המצב נראה הרבה יותר טוב.
לגבי מאבק העובדים הסוציאלים זה מוזר מה שאתה אומר כי בוז'י נתן להם את הגב הכי חזק וברגע שהוא התפטר ועזב הם קרסו.
על חולדאי הנבלה הסרוחה אני אשמח לדלג. כל תמיכה שהיתה לה בחלאה הזה פסול בעיני, למרות שמבחינתה כנראה היתה לה סיבה טובה.
ביום האיחוד של ביברמן היא הצהירה שהיא לא תשב איתם בממשלה, מהלך שהיה מצוין כי זה היתה הפעם הראשונה שהיא באמת סימנה את עצמה כאלטרנטיבה היחידה.
שלי פולטיקאית ומנהיגת אחת משתי המפלגות הגדולות בישראל. לא מגיעים לזה בלי להתלכלך, אלו חוקי המשחק לצערי.
בפעם האחרונה שהעבודה בחרה מועמד עם תדמית נקיה (מצנע) היא קיבלה בראש ומצנע נבעט מהר מאוד מהמפלגה.
מפלגת העבודה הזו, ארץ אוכלת יושביה ומלאה בסכינאות, כבר לא קיימת והרשימה היום הוכיחה את זה.
שלי היא אולי הראש אבל יש גם רשימה ארוכה ועמוקה מאחוריה, אנשים דעתניים ומלאי אמביציה שהגיעו לפוליטיקה מהשטח בשביל לעשות שינוי אמיתי. כבל לא ישה עם אלקין, מיכאלי לא תשב עם רגב, פרץ לא ישב עם פייגלין ומזרחי בטוח שלא ישב עם ליברמן.
אחת מתוך העבודה והליכוד תשב בקואליציה והשניה תהיה באופוזיציה. עכשיו תבחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר יקירי,
אני קורא את הודעותיך ואתה אופטימי אמיתי. מקווה שלא תתאכזב.
ד"א מה להערכתך הסיכוי שבבי לא יהיה ראש הממשלה הבאה ?

ודע לך "שהפרטנר לשלום" רק עוזר לביבי בנאום חוצב הלהבות השבוע באו"ם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
קובסטר יקירי,

עדיף להיות אופטימי מאשר לא להיות בכלל...

הפרטנר לשלום ישב במשך 4 שנים כמו ילד טוב, דאג לשקט באיו"ש תוך שיתוף פעולה פורה ומצוין בין השו"פים לצה"ל (מניסיון אישי), היה המנהיג הפלסטיני הראשון שהצהיר בפה מלא שהוא מוכן לוותר על זכות השיבה ומה הוא קיבל בתמורה ? כלום בריבוע ויחס משפיל מצד ביברמן שהתעלמו ממנו לחלוטין.
מצד שני, החבר הנחמד הניה וכל שאר החברים הנחמדים מרמת ג'עברי ומטה עשו בלאגן, בחרו בדרך הטרור והטילו אימים על הדרום וקיבלו הכרה רשמית מצד ביברמן כישות מדינית לכל דבר שמקיימים איתה מו"מ ומגיעים איתה להבנות.

ממשלת ישראל הנוכחית הוכיחה שוב ושוב שהיא מייחסת רק למי שמאיים עליה. אז אם הוא רוצה יחס מה הוא צריך לעשות ? אתה היית עושה משהו אחר ?
אז עכשיו גם הוא נראה תקיף ומאיים (שנינו יודעים שהוא לא באמת ככה) ומה הגאונים עשו כנגד זה ? אישרו עוד 3000 יחידות דיור כדי לא לצאת פראיירים. זה מי שאנחנו צריכים בהנהגה ? אחד שרוצה להראות שלו יש יותר גדול ?
ברגע שבצד שלנו יהיה מישהו נורמאלי שמכיר בחשיבות של אבו מאזן ויתייחס אליו כמנהיג העם הפלסטיני זה יראה אחרת לגמרי גם מהצד שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 23:14 
אתה אשכרה מאמין לטקסט שכתבת פה? אתה לא מבין מה קורה סביבך, בן אדם. תתעורר. אין אף מנהיג שיחיה שעה אחרי שהוא יוותר על ריבונות ועצמאות בירושלים, אין שום תמיכה לזה ולא תהיה. אתה מדבר על זה שהוא מנהיג את "העם", גם את זה בעזה? אבו מאזו ימח שמו וזכרו הוא מכחיש שואה טרוריסט ומנהיג טרור , ממשיך דרכו של יאסר היטלר עראפת הארכי מחבל, אחד שהצהיר עשרות פעמים על כוונת "עמו" להשתלט על כל פלסטינה- א"י . עד מתי הטמטום וההזיות האלה? אתם פשוט מביכים את עצמכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 23:38 
קומוניסים כתב:
אתה אשכרה מאמין לטקסט שכתבת פה? אתה לא מבין מה קורה סביבך, בן אדם. תתעורר. אין אף מנהיג שיחיה שעה אחרי שהוא יוותר על ריבונות ועצמאות בירושלים, אין שום תמיכה לזה ולא תהיה. אתה מדבר על זה שהוא מנהיג את "העם", גם את זה בעזה? אבו מאזו ימח שמו וזכרו הוא מכחיש שואה טרוריסט ומנהיג טרור , ממשיך דרכו של יאסר היטלר עראפת הארכי מחבל, אחד שהצהיר עשרות פעמים על כוונת "עמו" להשתלט על כל פלסטינה- א"י . עד מתי הטמטום וההזיות האלה? אתם פשוט מביכים את עצמכם.

אני לא חושב שבן אדם שחיי בעולם שלו יכול לדבר על מי מביך את מי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2012, 00:16 
יאיר לפיד נגד חנן קריסטל:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151254420696668

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2012, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
ממליץ, כרגיל, לקרוא את הטור השבועי של יוסי ורטר ב'הארץ'. לטעמי הפרשן הפוליטי הכי מעניין היום.

וגם זה
http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.1876990

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2012, 10:42 
EISEN כתב:
ערן כתב:

וגם זה

ההתבטאויות שלו על סתיו שפיר ומרב מיכאלי לא מוסיפות כבוד.

נערך לאחרונה על ידי zink בתאריך 01 דצמבר 2012, 10:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2012, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
קובסטר יקירי,

עדיף להיות אופטימי מאשר לא להיות בכלל...

הפרטנר לשלום ישב במשך 4 שנים כמו ילד טוב, דאג לשקט באיו"ש תוך שיתוף פעולה פורה ומצוין בין השו"פים לצה"ל (מניסיון אישי), היה המנהיג הפלסטיני הראשון שהצהיר בפה מלא שהוא מוכן לוותר על זכות השיבה ומה הוא קיבל בתמורה ? כלום בריבוע ויחס משפיל מצד ביברמן שהתעלמו ממנו לחלוטין.
מצד שני, החבר הנחמד הניה וכל שאר החברים הנחמדים מרמת ג'עברי ומטה עשו בלאגן, בחרו בדרך הטרור והטילו אימים על הדרום וקיבלו הכרה רשמית מצד ביברמן כישות מדינית לכל דבר שמקיימים איתה מו"מ ומגיעים איתה להבנות.

ממשלת ישראל הנוכחית הוכיחה שוב ושוב שהיא מייחסת רק למי שמאיים עליה. אז אם הוא רוצה יחס מה הוא צריך לעשות ? אתה היית עושה משהו אחר ?
אז עכשיו גם הוא נראה תקיף ומאיים (שנינו יודעים שהוא לא באמת ככה) ומה הגאונים עשו כנגד זה ? אישרו עוד 3000 יחידות דיור כדי לא לצאת פראיירים. זה מי שאנחנו צריכים בהנהגה ? אחד שרוצה להראות שלו יש יותר גדול ?
ברגע שבצד שלנו יהיה מישהו נורמאלי שמכיר בחשיבות של אבו מאזן ויתייחס אליו כמנהיג העם הפלסטיני זה יראה אחרת לגמרי גם מהצד שלהם.

לא עניתה לי ידידי,
"מה להערכתך הסיכוי שבבי לא יהיה ראש הממשלה הבאה ?"

ולגבי ההכרזות של ביבי על 3000 היחידות.
אני לא בטוח שזו לא הצהרה כדי לוודא שמערכת הבחירות תתנהל סביב הנושא המדיני ביטחוני ושחלילה ( מבחינתו) לא תעבור לכיוון החברתי.
גם ביבי הגיבור יודע שהוא יחטוף מהאמריקאים אם יוציא לפועל את התוכנית. להצהיר הצהרות בפוליטיקה לא עולה כסף בינתיים, ואני מציע שלא לקחת כל איום או הצהרה של ביבי בתקופת בחירות כראה וקדש.

לגבי הפלשתינאים , אני מאוכזב מביבי מאוד, כמוך. להבדיל אני מאוכזב מאבו מאזן הרבה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2012, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
EISEN כתב:
ערן כתב:

וגם זה

ההתבטאויות שלו על סתיו שפיר ומרב מיכאלי לא מוסיפות כבוד.

יכול להיות, אבל לפחות במקרה של מרב מיכאלי הוא צודק.
אם היא עולה על דוכן הנואמים ומתחילה עם ההתחכמויות שלה בלשון נקבה , זה יהיה ממש מביך ומיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2012, 11:38 
zink כתב:

גדול. איזה ילד מגודל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2012, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

קטע חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2012, 13:20 
kobster כתב:
joshsoos כתב:
kobster כתב:
joshsoos כתב:

שנינו מסכימים שהבעיה היא לא במנגנון של הועדים אלא במי שמפעיל אותו.
את ועד חברת חשמל ופועלו בתקופת אוברקוביץ' אני מכיר מהבית, ומה שיש עכשיו לא דומה אפילו בפסיק למה שהיה פעם.
גם ברכבת, ברגע שהעיפו את אדרעי, המצב נראה הרבה יותר טוב.
לגבי מאבק העובדים הסוציאלים זה מוזר מה שאתה אומר כי בוז'י נתן להם את הגב הכי חזק וברגע שהוא התפטר ועזב הם קרסו.
על חולדאי הנבלה הסרוחה אני אשמח לדלג. כל תמיכה שהיתה לה בחלאה הזה פסול בעיני, למרות שמבחינתה כנראה היתה לה סיבה טובה.
ביום האיחוד של ביברמן היא הצהירה שהיא לא תשב איתם בממשלה, מהלך שהיה מצוין כי זה היתה הפעם הראשונה שהיא באמת סימנה את עצמה כאלטרנטיבה היחידה.
שלי פולטיקאית ומנהיגת אחת משתי המפלגות הגדולות בישראל. לא מגיעים לזה בלי להתלכלך, אלו חוקי המשחק לצערי.
בפעם האחרונה שהעבודה בחרה מועמד עם תדמית נקיה (מצנע) היא קיבלה בראש ומצנע נבעט מהר מאוד מהמפלגה.
מפלגת העבודה הזו, ארץ אוכלת יושביה ומלאה בסכינאות, כבר לא קיימת והרשימה היום הוכיחה את זה.
שלי היא אולי הראש אבל יש גם רשימה ארוכה ועמוקה מאחוריה, אנשים דעתניים ומלאי אמביציה שהגיעו לפוליטיקה מהשטח בשביל לעשות שינוי אמיתי. כבל לא ישה עם אלקין, מיכאלי לא תשב עם רגב, פרץ לא ישב עם פייגלין ומזרחי בטוח שלא ישב עם ליברמן.
אחת מתוך העבודה והליכוד תשב בקואליציה והשניה תהיה באופוזיציה. עכשיו תבחר

המצב נראה יותר טוב איפה בדיוק? בחברת החשמל שם עלו המשכורות עשרות אחוזים בשנים האחרונות, התגלו קופות צדדיות של מיליארדים לעובדים, שום אזכור של רפורמה וזה בזמן של ניהול שערורייתי? ברכבת שם ממשיכים להתנהל כמו בעולם רביעי? בנמלים? שום דבר שם לא השתנה ולא משתנה. ועם מי שמפעיל אותם, כמו עופר עיני וחיים כץ היא שיתפה ומשתפת פעולה, כמו שאת העובדים הסוציאליים היא נטשה באחת, היא והחבר דאז עיני. וזה בשדה היחיד שבו היא משחקת.
לי אין ציפיות ממנה, לא מבין למה לך יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: