joshsoos כתב:
kobster כתב:
joshsoos כתב:
ומה אתה חושב ששלי שלך תעשה עם ש"ס היה והתסריט הדי לא סביר הזה יקרה? זו שלי שתומכת בועדים הגדולים, שלי שתומכת בחולדאי, שלי שתומכת בנתניהו.
מה שכן, אני מייחל לכך שחיימוביץ' תקבל מהחברים החדשים שנכנסו מה שהיא עשתה מאז שהיא חברת כנסת- ישימו עליה פס.
ראינו לאיפה הביאה אותנו ההפרטה. אין שום דבר רע בועד גדול כל עוד הוא תחת רגולציה ופיקוח ממשלתי ונמצאים בראשו אנשים ראויים ומקצועיים ולא כל מיני גילה אדרעי.
מה זה תומכת בנתניהו ? זה שהיא תמכה ביציאה למבצע עמוד ענן זה אומר שהיא תומכת בביבי ? תעשה לי טובה.
היא עשתה לביבי את תרגיל "האישה המפרגנת" הידוע - תעשה מה שבא לך אבל כשתיכשל, ואתה תיכשל, אני אזכיר לך את זה עד סוף ימיך.
אין תסריט לצערי של קואליציה בראשות העבודה ללא ש"ס. הלוואי וזה לא היה המצב אבל הליכוד ביתנו+הבית היהודי+יהדות התורה הולכים להגיע לאיזור 45-50 מנדטים. לא רואה את העבודה יושבת עם אף אחת מהן.
היחס לש"ס הוא כמו היחס לניצן שירזי אחרי החלפת הבעלות . עדיף שירזי תחת בעלים נורמאלי מאשר שירזי תחת טביב...
ראית לאיפה מביאים אותנו הועדים הגדולים? איזה אנשים ראויים יושבים בועדי חברת חשמל, הנמלים, תעשיה האוירית, רשות התעופה? מושחתים בני מושחתים, שמוצצים את הדם של כולנו וגורמים למדינה הפסדי עתק עם נפוטיזם של עולם רביעי, ועל הנבלות האלה היא מגינה והולכת יד ביד. החלאה הזו יצאה נגד מאבק העובדות הסוציאליות, אבל לא תצא נגד הועדים האלה, להיפך- רק שיבחה אותם ושבה ושיבחה. היא והמושחת הגדול עיני החבר הקרוב שלה לשעבר יודעים היכן לערבב ולהתערבב. כך גם עם החבר חולדאי, איש יקר ותם, אופורטיוניסטית הייתה מאז ומתמיד.
בביבי היא תומכת כשסירבה להגיד שלא תיכנס לממשלתו, וכשדיברה על ההתנחלויות ועל כל דבר שקשור למה שאינו 'חברתי'.
שנינו מסכימים שהבעיה היא לא במנגנון של הועדים אלא במי שמפעיל אותו.
את ועד חברת חשמל ופועלו בתקופת אוברקוביץ' אני מכיר מהבית, ומה שיש עכשיו לא דומה אפילו בפסיק למה שהיה פעם.
גם ברכבת, ברגע שהעיפו את אדרעי, המצב נראה הרבה יותר טוב.
לגבי מאבק העובדים הסוציאלים זה מוזר מה שאתה אומר כי בוז'י נתן להם את הגב הכי חזק וברגע שהוא התפטר ועזב הם קרסו.
על חולדאי הנבלה הסרוחה אני אשמח לדלג. כל תמיכה שהיתה לה בחלאה הזה פסול בעיני, למרות שמבחינתה כנראה היתה לה סיבה טובה.
ביום האיחוד של ביברמן היא הצהירה שהיא לא תשב איתם בממשלה, מהלך שהיה מצוין כי זה היתה הפעם הראשונה שהיא באמת סימנה את עצמה כאלטרנטיבה היחידה.
שלי פולטיקאית ומנהיגת אחת משתי המפלגות הגדולות בישראל. לא מגיעים לזה בלי להתלכלך, אלו חוקי המשחק לצערי.
בפעם האחרונה שהעבודה בחרה מועמד עם תדמית נקיה (מצנע) היא קיבלה בראש ומצנע נבעט מהר מאוד מהמפלגה.
מפלגת העבודה הזו, ארץ אוכלת יושביה ומלאה בסכינאות, כבר לא קיימת והרשימה היום הוכיחה את זה.
שלי היא אולי הראש אבל יש גם רשימה ארוכה ועמוקה מאחוריה, אנשים דעתניים ומלאי אמביציה שהגיעו לפוליטיקה מהשטח בשביל לעשות שינוי אמיתי. כבל לא ישה עם אלקין, מיכאלי לא תשב עם רגב, פרץ לא ישב עם פייגלין ומזרחי בטוח שלא ישב עם ליברמן.
אחת מתוך העבודה והליכוד תשב בקואליציה והשניה תהיה באופוזיציה. עכשיו תבחר