תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 18:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 28/11/2012
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 06:05 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

"הדרבי נתן לכולם כוחות מדהימים"
יום אחרי ההעפלה לפסגת הליגה, טוטו תמוז לוקח איתו רק דבר אחד מההרחקה ההיא בטדי: הצורך להתרכז במגרש ולא לחגוג יותר מדי. הוא ישמח לסיים העונה כאלוף, אבל "לא יודע מה יקרה בעוד שעה"
יניב טוכמן
לטוטו תמוז היתה הזדמנות מצוינת לסגור חשבון עם רבים. הפועל ב"ש אספה את השברים על כר הדשא בנתניה והוא אסף את כדור המשחק בדרך לעמדת הראיונות. באיפוק, מקסימום חיוך קל, דיבר חלוץ הפועל ת"א על ההצגה האישית שלו בדרך למקום הראשון. ללא הסבר על התקופה הקשה שעבר, על הערב הקודר ההוא בטדי ועל כל הסבל מאז תנועת היד שהשתיקה את האוהדים. "אני יודע שהמטרות שלנו לא נגמרות במשחק הזה," הסביר אתמול, "כבר ביום שני מצפה לנו משחק עונה נגד אשדוד, ואסור לנו לטעות. כקבוצה אנחנו צריכים לעלות מדרגה. לא לחגוג יותר מדי ניצחון כזה או אחר. החכמה היא ההמשכיות." הייתי בטוח שתתפרק קצת בסיום.
"אני אדם צנוע ולא רוצה להתפזר יותר מדי. רוצה להישאר בפוקוס ולהיות ממוקד במטרה, וליוסי יש חלק גדול במה שקרה לנו בשבועיים האחרונים. באנו חדים מול ב"ש, וכל הקרדיט ליוסי. הוא עושה עבודה גדולה בקבוצה. יש טביעת יד של מאמן." ערב הדרבי הוא דיבר על שינוי המומנטום. זה בדיוק מה שקרה.
"הדרבי נתן כוחות מדהימים לכולם. גם לנו וגם לקהל." מה הרגשת בימים אחרי ההרחקה בטדי?
"לא רוצה לחזור לזה. זה מאחוריי." לקחת משהו מכל הסיפור? אולי להתרכז רק במה שקורה במגרש?
"בדיוק, להתרכז רק במטרות של הקבוצה ושלי. לכן הלכתי והתנצלתי בפני חבריי, ולא בפני אף אחד אחר, על כך שהפקרתי אותם על הדשא בלעדיי. זה הדבר היחיד שאני מצטער עליו מאותו ערב." אתה שחקן חופשי בתום העונה. כשלא טסת למדריד, נפוצו שמועות על תחילת משבר בינך לבין הקבוצה.
"הכל שטויות. הפועל ת"א נתנה לי תמיכה כל כך גדולה ומדהימה לאחרונה. ההנהלה היתה מאחוריי ואין לי אלא להודות לה. לא יצאתי למדריד בשל מחלה, יוסי הבין שאני צריך לנוח ולכן נשארתי." ועדיין, אתה מצפה מהפועל להבין אותך אם תעדיף לצאת לאירופה.
"כל חיי רצופים ברגעים קשים ומאושרים. לא היו לי כמעט רגעים באמצע. החלום שלי הוא אירופה ולא אוותר עליו. אגשים את החלום ובטוח שאגיע עם הפועל לעמק השווה. כולם צריכים להרוויח מזה ואני רוצה שגם הם ייצאו מרוצים. מגיע להם, על כל מה שנתנו לי בימים קשים, ולעולם לא אשכח את זה." תסיים את העונה בהפועל?
"לא יודע מה יהיה בעוד שעה." האוהדים רוצים אותך עד סוף העונה, עם צלחת אליפות.
"אשמח מאוד אם כך נסיים את העונה, אבל אני גם רוצה שכולם יידעו, יזכרו ויכבדו אם בסוף אצא לאירופה ואגשים את החלום."
תצליח באירופה או שאחרי מספר שבועות תחמם את הספסל?
"אני מאמין גדול מאוד בעצמי ומאמין שצריך זמן. אני יודע שאנחנו לא באים ממעצמת כדורגל. אירופה זה עולם אחר ותרבות אחרת, וצריך להתאקלם שם מהר. בטוח שתהיה לי את הסבלנות ללמוד ולהשתפר, ואני בטוח שבסוף אצליח גם שם."
היה לך ערב מושלם. פירקת את הפועל ב"ש, ואוהדי בית"ר שהקניטו אותך פירקו את הקבוצה שלהם עם מצת.
"היה ערב מצוין כי ניצחנו והמצטיין של המשחק הוא רועי גורדנה. הוא שעשה התקדמות ענקית ואני מאמין מאוד בו ובשחקנים האחרים שלנו. שום דבר אחר לא חשוב."
ועכשיו, שלם על ארוחת בוקר
יום לאחר השלושער, התבשר אתמול תמוז כי עליו להזמין את שחקני הפועל ת"א לארוחת בוקר ביום חמישי, כעונש סמלי על האיחור לאימון הבוקר בשבת. המאמן יוסי אבוקסיס אמר אתמול לשחקנים: "אני שמח על השינוי בקבוצה ועל חזרת המומנטום החיובי, אבל לא הייתי מרוצה במשחק ובסיומו כשראיתי שמור שושן לא מספיק שמח על הניצחון והשערים. אני מכבד פה את כולם ומצפה שתכבדו אותי ואת הקבוצה."
סוכנו של בוריס קליימן, דודו דהאן, הבהיר לראשי המועדון כי השוער ישמח להאריך את חוזהו אם יובטח לו כי יהיה השוער הראשון בעונה הבאה. בקבוצה מעריכים מאוד את השוער, ושוקלים את העניין.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 28/11/2012
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2590987
"
הפועל ת"א: קליימן צפוי להיות שוער ראשון בעונה הבאה

בהפועל תל אביב הולכת ומתגבשת החלטה להעדיף את בוריס קליימן כשוער הראשון של הקבוצה בעונה הבאה ולוותר על השוער הקמרוני המצטיין אפולה אדל, זאת מתוך מבט לטווח ארוך.

כידוע, בשבוע שעבר נערכה פגישה סוכנו של קליימן, דודו דהאן, להנהלת הקבוצה, כדי לדון על הארת חוזהו של השוער, שמסתיים בתום העונה. האדומים רואים בשוער המשנה של הקבוצה את שוער העתיד של המועדון, אך האחרון סירב לחתום על חוזה חדש אם לא יובטח לו שהוא יהיה שוערה הראשון בעונה הבאה.

אתמול (שלישי) התייחס קליימן לנושא ואמר: "לא נתתי אולטימטום להפועל. אני מאוד אוהב את המועדון ואני רואה את עצמי משחק בו הרבה שנים, אבל אנשים צריכים להבין שאם אני לא אשחק היכולת שלי תיפגע וההתקדמות שלי תיעצר. עכשיו הדבר הכי חשוב לי הוא לשחק ואני מקווה שזה יהיה בהפועל".

בהפועל מודעים לעמדתו של קליימן ולמרות ההערכה העצומה לה זוכה אדל, בהנהלה מפעילים לחץ לוותר על הקמרוני שמסיים בעצמו את חוזהו בתום העונה, ולהפוך את קליימן לשוער הראשון – זאת מתוך ראייה לטווח ארוך. יש לציין שבצוות המקצועי מאוד מרוצים מהיכולת שגילה השוער הצעיר בשני המשחקים האחרונים, בהם החליף את אדל המורחק.

"בוריס הוכיח שהוא שוער מצוין ומגיעה לו הזדמנות", אמר בכיר בהנהלת הקבוצה אתמול. גם בסביבתו של קליימן קיבלו מסרים דומים ואם הצדדים יסכימו על תנאי החוזה, הוא יחתום על חוזה חדש בהפועל ויקבל את אפודת השוער הראשון החל מהעונה הבאה.

בהפועל אף אמרו אתמול כי ההצעה להאריך את חוזהו של אדל כבר לא רלוונטית, שכן השוער קיבל הזדמנות לעשות זאת בתחילת השנה, אך לא החזיר תשובה. בסביבת המועדון היה גם מי שרמז שאם הקמרוני יבקש לעזוב בינואר, הפועל לא תעמוד בדרכו. הטענות הללו הוכחשו על ידי גורמים אחרים, אך הקופה הדלילה יחסית של המועדון עשויה לגרום לקבוצה למכור את אדל אם תגיע עליו הצעה."

חלומי הרטוב מתגשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
קליימן שוער אדיר,ואין על כך ספק.
אבל אדל הוא באמת נכס להפועל ת"א,ולא רק ברמה המקצועית.
הוא מנהיג,איכפתי,וקצת הרבה מעבר של לבוא ולעמוד בשער - אלא סוג של דמות בקבוצה למרות שהוא זר.
ובטח בשנה הבאה אחרי שבאדיר ייפרוש נזדקק למישהו כמוהו,שיילכד את השורות.
לעניות דעתי,עצם זה שדודו דהאן הוא הסוכן של קליימן,די מצמצם את האפשרות שהוא יהיה פה בקבוצה,וגם אם כן,אני לא אתפלא אם זה יהיה אחרי ייסורים רבים.
לפי דעתי אסור לוותר על אדל כל כך בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
וואי וואי הדילמה שיכולה להיות אם תגיע בינואר הצעה על אדל.... מצד אחד הוא שוער ענק ועם כל הכבוד לקליימן, הנוכחות של אדל מכרעת והחלפתו עלולה לפגוע בסיכויי האליפות שזה הדבר היחידי שחשוב כרגע לעתיד המועדון.
מצד שני, אדל גם ככה מסיים חוזה ביוני ויעזוב, קליימן גם ככה יהיה שוער בעונה הבאה ומציג עד כה יכולת טובה ובמכירתו אדל משחרר את הפועל מחוזהו הכבד (הגבוה בקבוצה) ואף מכניס לקופתה כמה מאות אלפי דולרים מעצם מכירתו. הכסף הזה יכול להיות מופנה לרכש איכותי דוגמת בלם, מגן או אפילו ערן זהבי... שלא לדבר על כך שגם טוטו עלול לקבל הצעה בינואר ולהכניס את הפועל לדילמה כפולה ומכופלת.
מה שבטוח - יהיה מעניין, רק שיגיע כבר ינואר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
רק שיגיע כבר ינואר!

זה גם מה שנתניהו אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
הוא מנהיג,איכפתי,וקצת הרבה מעבר של לבוא ולעמוד בשער - אלא סוג של דמות בקבוצה למרות שהוא זר.
לעניות דעתי,עצם זה שדודו דהאן הוא הסוכן של קליימן,די מצמצם את האפשרות שהוא יהיה פה בקבוצה,וגם אם כן,אני לא אתפלא אם זה יהיה אחרי ייסורים רבים.

אבל תזכור שאחרי כל זה, אדל בניגוד לקליימן עולה המון כסף. אם להפועל יש מקום לחוזה גדול, צריך לבזבז אותו על טוטו שלו אין תחליף, ולא על אדל. עדיף קליימן וטוטו מאשר אדל.
וזה מעבר לעובדה שקליימן שוער מצוין ולטווח הארוך זו ההחלטה היחידה שניתן לקבל. תמיד אפשר למצוא סיבה למה לא לעשות מהלך כזה של לבנות על שוער צעיר ומוכשר בשער - אבל סיטואציה מתאימה מזו לא תהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:03 
בקטנה וכבר קצת ישן - אלמוג שריד ואבי רצון פוטרו מספורט מעריב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

אבל תזכור שאחרי כל זה, אדל בניגוד לקליימן עולה המון כסף. אם להפועל יש מקום לחוזה גדול, צריך לבזבז אותו על טוטו שלו אין תחליף, ולא על אדל. עדיף קליימן וטוטו מאשר אדל.
וזה מעבר לעובדה שקליימן שוער מצוין ולטווח הארוך זו ההחלטה היחידה שניתן לקבל. תמיד אפשר למצוא סיבה למה לא לעשות מהלך כזה של לבנות על שוער צעיר ומוכשר בשער - אבל סיטואציה מתאימה מזו לא תהיה.

מסכים שעדיפה הבחירה בטוטו וקליימן למשל על פני אדל,בהנחה ואין באמת מספיק כסף להכל.
אבל עדיין צריך לתת גם את היחס לזה שלא כל יום אחד כמו אדל יינחת פה,לא ברמה המקצועית ולא באמת המעבר לזה.
לצערי במצב הכספי של הקבוצה,לא נוכל להנות מכל העולמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
יובל כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

מסכים שעדיפה הבחירה בטוטו וקליימן למשל על פני אדל,בהנחה ואין באמת מספיק כסף להכל.
אבל עדיין צריך לתת גם את היחס לזה שלא כל יום אחד כמו אדל יינחת פה,לא ברמה המקצועית ולא באמת המעבר לזה.
לצערי במצב הכספי של הקבוצה,לא נוכל להנות מכל העולמות.

אני חושב שללכת עם קליימן זו ההחלטה הנכונה בלי קשר לעניין הכספי. הוא כבר עכשיו שוער מצוין עם פוטנציאל ענק.
אבל אלה שלא, שיקחו בחשבון שההעדפה שלהם באה עם נטל כספי לא קטן, כשאת הסכום הזה יהיה אפשר לתעל לחיזוקים נחוצים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לשיקול הכלכלי, ללכת על קליימן אומר שהרווחת שוער ל-10 שנים קדימה.
במקום להחליף שוער כל שנתיים, ולקוות שהזר שהבאת לא יהיה נפילה.
שוער ישראלי טוב, זה מצרך נדיר, ואסור לוותר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:56 
פישונט כתב:
בקטנה וכבר קצת ישן - אלמוג שריד ואבי רצון פוטרו מספורט מעריב

יש בכלל מעריב עוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
פרדי דוד נבעט מר"ג כי התעקש לשים את גיא סאלם בשער ולא את איתי ארקין, האח של הבעלים.

הבבונים עומדים היום לדין על ההשתוללות של האוהדים שלהם נגד חיפה (זרקית חפצים למגרש, זרקית מצית על הקוון, פריצת אוהד לדשא) וכל התקשורת בוכה על זה שהם יקבלו רדיוס ויפגעו להם בהכנסות.

כיף בכדורגל הישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
פרדי דוד נבעט מר"ג כי התעקש לשים את גיא סאלם בשער ולא את איתי ארקין, האח של הבעלים.

הבבונים עומדים היום לדין על ההשתוללות של האוהדים שלהם נגד חיפה (זרקית חפצים למגרש, זרקית מצית על הקוון, פריצת אוהד לדשא) וכל התקשורת בוכה על זה שהם יקבלו רדיוס ויפגעו להם בהכנסות.

כיף בכדורגל הישראלי

גיא סלומון, גיא סאלם משחק בנתניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:

כיף בכדורגל הישראלי

גיא סלומון, גיא סאלם משחק בנתניה

וואלה.
איך קבוצה בכלל לקחה אותו אחרי הדבר הזה - http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=htlFrIVROAI#t=120s

(קול של אדום נחמד משפריץ מרוב אושר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 11:38 
kobster כתב:

כיף בכדורגל הישראלי

או שפשוט הוא למד מעטר איך הולכים עם הכסף הבייתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
מסכים שאדל הוא נכס חברתי מדהים - השכנועים של דג'מבה, העצב הכנה על השופטים שדופקים אותנו, ההמלצה הכנה על קליימן כשוער ראשון (כבר בקיץ, כשביקש שחרור, אמר שיש לנו שוער טוב ממנו על הספסל), ההדרכה של הצעירים... באמת שאחרי אניימה הייתי בדאון רציני שלא חשבתי שיהיה לו מרפא, אבל הביאו לא רק שוער מצויין, אלא גם בנאדם מדהים.
עם זאת, בוריס עולה עליו בכל שיקול אחר (לטעמי לפחות): עלות, גיל, אזרחות ויכולת.
אני לא חושב שיש ספק מי צריך להיות השוער הראשון מהעונה הבאה, הדילמה היחידה היא אם להקדים את זה לינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

הבבונים עומדים היום לדין על ההשתוללות של האוהדים שלהם נגד חיפה (זרקית חפצים למגרש, זרקית מצית על הקוון, פריצת אוהד לדשא) וכל התקשורת בוכה על זה שהם יקבלו רדיוס ויפגעו להם בהכנסות .

כיף בכדורגל הישראלי

אם כך, שיתנו לבית'ר רדיוס אבל רק אחרי ההמשחק נגד מכבי בעוד שבוע וחצי ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
מסכים שאדל הוא נכס חברתי מדהים - השכנועים של דג'מבה, העצב הכנה על השופטים שדופקים אותנו, ההמלצה הכנה על קליימן כשוער ראשון (כבר בקיץ, כשביקש שחרור, אמר שיש לנו שוער טוב ממנו על הספסל), ההדרכה של הצעירים... באמת שאחרי אניימה הייתי בדאון רציני שלא חשבתי שיהיה לו מרפא, אבל הביאו לא רק שוער מצויין, אלא גם בנאדם מדהים.
עם זאת, בוריס עולה עליו בכל שיקול אחר (לטעמי לפחות): עלות, גיל, אזרחות ויכולת.
אני לא חושב שיש ספק מי צריך להיות השוער הראשון מהעונה הבאה, הדילמה היחידה היא אם להקדים את זה לינואר.
לגבי יכולת קצת הגזמת.
נסיון זה חלק עצום ביכולת לאורך עונה שלמה. לא חכמה לשפוט שוער שקם מהספסל ונמצא בשיא הריכוז בהזדמנות שקיבל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 12:48 
redead כתב:
kobster כתב:

כיף בכדורגל הישראלי

או שפשוט הוא למד מעטר איך הולכים עם הכסף הבייתה

או שפוטר בגלל ההישגים המדהימים שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 13:05 
שירזי לא יחזור לאמן השנה--וואן

בנימה אישית: תודה לאל !! :bang:
לאחר שהלל, שביט, ועכשיו שירזי, יצאו סופית מהמערכת, אפשר לומר שנספחי טביב מאחורינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
amirgk כתב:

לאחר שהלל, שביט, ועכשיו שירזי, יצאו סופית מהמערכת, אפשר לומר שנספחי טביב מאחורינו

בנימה אישית , שיהיה בריא :ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 13:12 
פאביו כתב:
amirgk כתב:

גם :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 13:12 
פאביו כתב:
amirgk כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 13:47 
כדורסל, אבל בכל זאת: שלב נוסף בקידום אולם הכדורסל החדש בדרייב אין. היום בועדה המקומית אישרו הוצאת היתר בניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 14:12 
ניצן שירזי לא צריך לחזור העונה לאמן את הפועל, כי הוא לא צריך לחזור בכלל לאמן את הפועל ת"א, רק בריאות, אבל לא תודה בקטע המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 14:23 
amirgk כתב:

אבוקסיס עדיין במערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 14:30 
כאילו היה צריך את one כדי לדעת ששירזי לא יחזור לאמן
זה היה דיי ברור
רק מאחל לניצן בריאות :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 14:43 
tadmored כתב:
כאילו היה צריך את one כדי לדעת ששירזי לא יחזור לאמן
זה היה דיי ברור
רק מאחל לניצן בריאות :ROSE:

בהנחה שהפועל לוקחת אליפות / מסיימת מקום שני אבל מציגה כדורגל טוב , מה קורה עם ניצן ואבוקסיס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
עפ"י וואן יציעו לאבוקסיס חוזה לעונה הבאה.
לדעתי צריך לחכות לסוף העונה ואם הוא זוכה באליפות להאריך לו חוזה, אם לא אז להביא בקיץ את בן שמעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
בן שמעון יילך לחיפה במאה אחוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: