תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 18:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 27/11
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

תמוז בלהבות
שלושער גדול של טוטו תמוז סידר 1:4 להפועל ת"א על הפועל ב"ש ואת המקום הראשון בטבלה השוער אוסטין אג'ידה יעדיף לשכוח את המשחק החלש שלו

לאחר שהיתה הקורבן בחניכת
האיצטדיון החדש בנתניה לפני שלושה שבועות (הפסידה ,(2:1 נהנתה אתמול הפועל ת"א מחוויה מתקנת, כשגברה על הפועל ב"ש ונותרה צמודה לשכנה מכבי ת"א ולאשדוד בצמרת הטבלה.
תתפלאו, אבל המאמן יוסי אבוקסיס הצליח להסתדר אתמול גם בלי עוזר על הקווים והביא את הקבוצה, זאת שכולם אומרים שלא פגעה בשום זר ועם מסדר פצועים לא נגמר, היישר אל המקום הראשון בטבלת הליגה.
הדמות המרכזית של המשחק אתמול היתה אוסטין אג'ידה, שוערה הניגרי של הפועל ב"ש, שרק לפני שבוע עמד בשער נבחרתו הלאומית במקום וינסנט אניימה ועשה היסטוריה. זה לא שהפועל בעטו כל כך הרבה לשער או הגיעו למצבים קורצים, אבל בעזרתו של אג'ידה כל כדור שנורה למסגרת שלו מצא את עצמו עובר בין הידיים שלו, אל תוך הרשת. מדהים.
כמו כן, אתמול ניתנה אינדיקציה נוספת מדוע הקבוצה של אלישע לוי נמצאת היכן שנמצאת ולא מממשת את הפוטנציאל הגדול שגלום בה, או שלא גלום בה. מה שלא יגידו בבירת הנגב, מדובר (שוב) במקרה של קבוצה בינונית לכל דבר, אוסף של שחקנים שאולי מרוויחים מעל הממוצע את המשכורות הנאות שאלונה ברקת משלמת להם, אבל כאן בדיוק זה נגמר. פעם להפועל ב"ש היה אפקט הרתעה אדיר, שכלל לפחות שחקן אחד או שניים הראויים לתואר "טאלנט" במונחים של הכדורגל הישראלי שיכלו להרים איתם. היו גם יותר שחקני בית שסחפו את העסק עד לצמרת. היום העסק מתיימר לשבת על כתפיו של אבירם ברוכיאן, שהגיע עם פוסט טראומה מהליגה הפולנית. ברוכיאן נראה כבוי כמו הנרות האחרונים שנותרים בחבילה בסיום חג החנוכה. חסרי מעוף ומאותגרי הניצוץ. כמו נר כבוי, גם ברוכיאן מתקשה למצוא את האור בעבור הבאר-שבעים.
מצד אחר, על טוטו תמוז אפשר להגיד את ההפך המוחלט. בכל מה שקשור לרמת ריכוז במהלך 90 דקות, לנחישות ולרעב לכיבושים, אין הרבה חלוצים בארץ שיכולים להתגאות במקבץ התכונות האלה. טוטו יכול.
יש משהו בקילריות שלו שמחפה פה ושם על טכניקה או על עמידה לא נכונה במגרש ועושה ממנו מה שהוא - חלוץ שראוי למצוא את מקומו בליגה איכותית יותר.
"כיף להיות ראשונים"
מאמן הפועל ת"א יוסי אבוקסיס נשמע מרוצה לאחר הניצחון הגדול על ב"ש: "זה היה ניצחון חשוב, במיוחד אהבתי את העובדה שדווקא בחצי השני הקבוצה לא התעייפה והשחקנים נתנו מעצמם יותר. זה מעיד משהו על הכושר הגופני שלנו," אמר המאמן.
אבוקסיס התייחס גם לעובדה שאתמול טיפס למקום הראשון בטבלה: "כיף להיות ראשונים, לא אגיד שלא. לא צריך לשכוח שאנחנו רק במחזור 11-ה והדרך בליגה עוד ארוכה מאוד."
טוטו תמוז, כוכב המשחק וכובש השלושער, אמר: "אני מאוד מקווה שנמשיך להיראות ככה גם במחזורים הבאים, בדיוק כמו ששיחקנו במשחק מול ב"ש. יש אווירה טובה בקבוצה וזה הכי חשוב."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 27/11
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
"אני מוכן להתפשר כדי לחזור להפועל"

ערן זהבי אמר הבוקר לאתר 'אדום עולה': "כבר אמרתי שאני אהיה מוכן
להתפשר כדי לחזור לשחק בהפועל. הבעיה שלא הייתה שום הצעה או
התענינות עד כה. הקהל של הפועל והאווירה בבלומפילד תמיד יישארו אצלי בלב".

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=4076

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 11:23 
למה אין לנו איזה דוד מיץ' שיביא את זהבי חזרה?
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 11:24 
צר לי, אבל צריך פשוט להפסיק את הסימפוזיון הזה
ערן זהבי שחקן על במונחי הליגה הישראלית, אבל הוא משחק בתקפקיד שאנחנו הכי לא צריכים מכל העמדות (טוב נו, חוץ משוער...)
צריך להפסיק לנסות לדחוף שחקנים בכח לקבוצה על ידי אוהדים ושמועות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 11:26 
ערן זהבי לטעמי, בפן ההתקפי, הוא בדיוק מה שהפועל צריכה.
השחקן הזה שדוחף קדימה, שפותר את הבור שיש בין דג'מבה לחלוצים.
הפועל עם ערן קבוצה מפחידה עם הגנה רעועה.

החתמה נכונה בהגנה וערן ואנחנו משתדרגים בטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
ערן זהבי שחקן על במונחי הליגה הישראלית, אבל הוא משחק בתקפקיד שאנחנו הכי לא צריכים מכל העמדות (טוב נו, חוץ משוער...)

:ROSE:

זהבי יבוא ע"ח גורדנה וחמ"ן. עדיף להשקיע את הכסף (שאין) במגן ימני ובלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 11:29 
דני גולפיטק כתב:

דני, אתה מסתכל על העונה הזו. תסתכל קדימה. זהבי וגילי ל-5 שנים, אם אכן זה הרצון שלהם, סוגר לנו את הקישור לכמה שנים טובות קדימה.
אני כבר לא מדבר על הקסטרופה אם הוא חו"ח מגיע למכבי.
זה נכון שמגן ימני ובלם (בסדר הזה) חשובים יותר לסגל הנוכחי של הקבוצה, אבל אם הפועל ימישכו במגמת השיפור, אפשר יהיה להסתדר בלעדיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:

אתה יודע שאני מחבב אותך אבל אני חולק עליך בעניין הזה. אם אתה מסתכל רק על עונת 2012/13 אז אולי אתה צודק. אולי. אבל תפקידה של ההנהלה טובה הוא לא לראות את המציאות דרך החור שבגרוש, לא להסתכל רק על ה-5-6 חודשים הקרובים ולעזאזל מה יהיה בעתיד. הנהלה טובה מתכננת כמה שנים קדימה ואמורה לבנות שלד של שחקנים שירוצו כבסיס לקבוצה כאשר בכל קיץ מחליפים 2-3 שחקנים לפי הצורך. אני בדעה שהשלד צריך להיות קליימן, שושן, בונדר, גורדנה, שי, זהבי, גילי, מרעי וכו'. לא כולם יהיו שחקני הרכב אבל לשחקני השלד יהיה חוזה ל4-5 שנים. (זאת מעבר לעובדה שמדובר בקרב על "6 נקודות" - גם תביא את זהבי להפועל וגם תמנע הגעתו למכבי. עד כה הפועל מנעה את המעבר של טוטו, ידין וגילי למכבי ולא צריך להיות גאון כדי להבין מה היה קורה עם השלושה היו מגיעים למכבי. אילו אניימה היה מתעורר חודש קודם, גם הוא היה בוולפסון ולא במכבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 11:33 
redrony כתב:
דני גולפיטק כתב:

דני, אתה מסתכל על העונה הזו. תסתכל קדימה. זהבי וגילי ל-5 שנים, אם אכן זה הרצון שלהם, סוגר לנו את הקישור לכמה שנים טובות קדימה.
זה נכון שמגן ימני ובלם (בסדר הזה) חשובים יותר לסגל הנוכחי של הקבוצה, אבל אם הפועל ימישכו במגמת השיפור, אפשר יהיה להסתדר בלעדיהם.

ערן, בניגוד לגילי, עוד יצא, או לפחות ינסה לצאת, שוב לאירופה. ככה שזה לא ל5 שנים.
ובהנחה שהוא ירוויח פחות או יותר כמו גילי, זה גם גומר לך את התקציב ל5 שנים. אלא אם ניקח אליפויות בסיטונאות...
תביא את ערן בינואר (ואתה לא, אל "תדאג"), מה תעשה איתו העונה? תרכיב לי קישור והתקפה מכל הסלט המטורף הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 11:40 
דני גולפיטק כתב:
redrony כתב:
דני גולפיטק כתב:

ערן, בניגוד לגילי, עוד יצא, או לפחות ינסה לצאת, שוב לאירופה. ככה שזה לא ל5 שנים.
ובהנחה שהוא ירוויח פחות או יותר כמו גילי, זה גם גומר לך את התקציב ל5 שנים. אלא אם ניקח אליפויות בסיטונאות...
תביא את ערן בינואר (ואתה לא, אל "תדאג"), מה תעשה איתו העונה? תרכיב לי קישור והתקפה מכל הסלט המטורף הזה...

לא יודע מה זהבי מתכנן, אני יודע שהוא רוצה חוזה ארוך טווח.
לגבי התקציב, לא יודע. אני לא מנהל אותו ואני מדבר עכשיו רק על צרכים מקצועיים. יבוא בן אדם ויגיד לי שאי אפשר, אני אקבל את זה. אני מקווה ומאמין שבהפועל עדיין מחפשים אדם בעל ממון שיוכל להשקיע בקבוצה ושלא נצטרך לסמוך כל שנה על הגעה לאירופה. ככה אי אפשר יהיה להתקיים לאורך זמן.

לגבי איפה לשים אותו, זה כבר החלק הקל. משחרר את אלרואי וקוטיניו וזה אומר שחנן ממן וגורדנה יצטרכו להלחם על המקום שלהם בהרכב, הגיוני לגמרי.
בהרכב קלאסי:
דג'מבה, גורדנה, גילי, ערן, טוטו/דמארי/טב"ח
או
דג'מבה, זהבי, גילי, טב"ח, דמארי, טוטו

יש הרחקות, פציעות, כושר לא טוב של שחקן זה או אחר, משחקים ספציפיים שדורשים שינוי באמצע.
לא מאמין שזה יקרה, אבל מבחינה מקצועית הפועל צריכים אותו ובטח אסור שיגיע למכבי או כל קבוצה אחרת בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
אני בכלל לא בטוח שיש צורך אמיתי בגרזן טהור, לא מכיר מספיק כדורגל אירופי כדי לחשוב על קבוצות שמשחקות עם שני שחקני 50-50 במרכז המגרש, אבל היה יכול להיות אדיר אם הפועל הייתה משחקת ככה. דג'מבה שחקן לא רע לדעתי, אבל הוא לא איזה חומה במרכז המגרש ומתקשה בניהול המשחק מאחורה (מה שגורם לגילי, ממן וטב"ח לבוא למרכז המגרש ולקחת כדורים באזור לא אפקטיבי). בעולם מקביל בו היה אפשר להביא את ערן הייתי משחק ב- 99% מהמשחקים בליגה עם חלק קדמי כזה:

--------גורדנה------זהבי--------
--------------ורמוט------------
-טב"ח--------------------דמארי-
--------------טוטו-------------

דג'מבה, טועמה וחמ"ן יכולים בקלות לגבות את הקישור מהספסל, לאלרואי לצערי אין מקום בהפועל.

אבל כל זה רק במידה ומביאים מגנים טובים קודם כל ורק אז מגלים שאפשר להנחית את זהבי. מגן ימני זה פשוט חובה, מגן שמאלי זה חובה רק אם רצים עם דנין בשמאל עד ינואר ומגלים שהוא לא מספיק טוב להרכב. את אנטבי הייתי משלב במחלקת הנוער של הפועל, הוא אישיות אמיתית, אבל כבר הרבה זמן לא שחקן כדורגל לגיטימי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 12:00 
גם אם זה יעלה בפירוק הקבוצה
יש דברים שפשוט אי אפשר להגיד להם לא
בעיקר אם זה אומר שהאופציה השניה היא מכבי

ואם כל הכבוד לממן ולגורדנה שהם אחלה שחקנים , זהבי זה זהבי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
אסור לשכוח את האופציה של ערן זהבי בצהוב. זה אסון שאסור שיקרה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
למכור את אדל בינואר ולהביא שלישיית הגנה חדשה .
( וואליד באדיר :HEART2: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 12:17 
מערכת אדום עולה כתב:
"אני מוכן להתפשר כדי לחזור להפועל"

ערן זהבי אמר הבוקר לאתר 'אדום עולה': "כבר אמרתי שאני אהיה מוכן
להתפשר כדי לחזור לשחק בהפועל. הבעיה שלא הייתה שום הצעה או
התענינות עד כה. הקהל של הפועל והאווירה בבלומפילד תמיד יישארו אצלי בלב".

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=4076

יש לי הרושם שערן זהבי מכין את קרקע לחתימה במכבי תל אביב.
חשבתי שמדובר על פייטר שלא ירים ידיים בכזו קלות על הסיכוי להצליח באירופה.
זהבי, גילי, שכטר,דאגלס,אניימה. כמה אני מעריך את ביברס (ואני חשבתי שהוא האיש עם פחות סיכויים להחזיק מעמד בחו"ל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 12:21 
אני גם מפחד שההודעות האלה זה הכנת קרקע ללבוש צהוב.

מפחיד. בבקשה שלא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
redrony כתב:
דני גולפיטק כתב:

הספסל של הפועל דיי חלש כרגע.
חוץ מטועמה הבינוני, אין לנו שום אפשרות התקפית סבירה על הספסל (אלרואי, מרעי).
אם יהיה לך את זהבי, תוכל לעשות רוטציה, ויהיה לך מה להעלות מהספסל במקרה חירום שצריך להציל את המולדת.

בכל מקרה זה מותרות, כי כרגע הכי חשוב לחזק את ההגנה הצולעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 12:24 
באזשהו שלב צריך להתחיל לחשוב מה טוב להפועל ולא איך למנוע משחקנים להגיע למכבי. זה נכון שמבחינה מקצועית אנחנו צריכים את זהבי, אבל מבחינה מקצועית אנחנו גם צריכים את מסי.
למרבה הצער, העמדה של זהבי היא אחת האחרונות שדורשות חיזוק כרגע ויש הרבה עמדות שצריכות חיזוק בדחיפות כשבעצם כסף- אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
19505 כתב:

אף קבוצה לא תקנה שחקן חצי שנה לסיום החוזה שלו, לא ביותר מ-200 אלף דולר.
בכל מקרה, תבינו שלא צריך הרבה כסף, כל מה שצריך זו עבודת סקאוטינג טובה.
בפורום הזה לבד יש לפחות שלושה משתמשים שבחצי מליון דולר מוצאים לקבוצה בלם, מגן וקשר שהסיכוי שיביאו לנו אליפות גדול מכל שחקן שבוחרת ההנהלה להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 12:30 
רואה שחורות כתב:
19505 כתב:

אף קבוצה לא תקנה שחקן חצי שנה לסיום החוזה שלו, לא ביותר מ-200 אלף דולר.
בכל מקרה, תבינו שלא צריך הרבה כסף, כל מה שצריך זו עבודת סקאוטינג טובה.
בפורום הזה לבד יש לפחות שלושה משתמשים שבחצי מליון דולר מוצאים לקבוצה בלם, מגן וקשר שהסיכוי שיביאו לנו אליפות גדול מכל שחקן שבוחרת ההנהלה להביא.

קזאן קנו את ביברס נאתכו חצי שנה לפני סיום החוזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
לכל אלו שדואגים מכך שערן יגיע למכבי - יש עוד קבוצות בעולם הזה חוץ מהפועל ומכבי.
אם הוא יהיה שם זה בגלל שהוא רוצה את זה, אין לזה שום קשר אלינו.

כשמכבי בכדורסל קונים שחקנים רק כדי שלא יהיו בקבוצה אחרת אנחנו יודעים טוב מאוד להתרעם ולהתעצבן.
אין שום סיבה שנשחוט את כל התקציב שגם ככה אין לנו על שחקן במשבצת שאנחנו לא צריכים רק כדי שלא יהיה במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 12:40 
שחר כתב:
באזשהו שלב צריך להתחיל לחשוב מה טוב להפועל ולא איך למנוע משחקנים להגיע למכבי. זה נכון שמבחינה מקצועית אנחנו צריכים את זהבי, אבל מבחינה מקצועית אנחנו גם צריכים את מסי.
למרבה הצער, העמדה של זהבי היא אחת האחרונות שדורשות חיזוק כרגע ויש הרבה עמדות שצריכות חיזוק בדחיפות כשבעצם כסף- אין.

מניעת שחקנים ממכבי דוגמת אניימה זהבי גילי שכטר וכ'ו.. זה טוב להפועל. בטח ובטח שהשחקנים מגיעים אלינו כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 12:54 
שחר כתב:

שים שנייה את עניין הכסף בצד.
העונה העמדה של זהבי פחות חשובה. נניח שיש על זה הסכמה. בגלל שצריך להתחיל לחשוב על מה טוב להפועל כפי שאתה כתבת, אז מה שטוב להפועל לא נגמר העונה. יש עוד עונות קדימה. וגם אם אתה מסתכל על העונה הזו, בהנחה שהיריבה העיקרית שלך לאליפות היא מכבי, אז אם הוא יגיע אליה זה גם "לא טוב להפועל".
יש פה גם עניין מוראלי ועוד הרבה דברים מקצועיים שאפשר להתווכח עליהם. אני לא אומר שהפועל תקרוס אם זהבי לא יגיע ולא אומר שזה ייתן אוטומטית למכבי אליפות, אבל בטווח הארוך זה שחקן שצריך להיות בהפועל.
עכשיו אם אתה רוצה לחזור ולדבר על כסף, זה כבר משהו אחר. אם אי אפשר אז אי אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לכל אלו שדואגים מכך שערן יגיע למכבי - יש עוד קבוצות בעולם הזה חוץ מהפועל ומכבי.
אם הוא יהיה שם זה בגלל ש הוא רוצה את זה , אין לזה שום קשר אלינו.

1. הקבוצה היחידה שיכולה לשכנע את זהבי להגיע אליה מלבד התל אביביות זו מכבי חיפה. ככה שזה לא שיש "עוד קבוצות" אלא רק עוד קבוצה אחת מלבד מכבי ואנחנו.
2. זהבי רוצה (כנראה) לחזור ארצה וסיבותיו עימו. הוא מעדיף לחזור להפועל, והשאלה היא האם הפועל תרים את הכפפה או שתיתן לו לחתום במקום אחר חוזה לטווח ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
רוני, מבלי להביע עמדה בוויכוח על זהבי, הדבר הכי טוב שיכול לקרות להפועל בטווח הארוך זה לקחת העונה אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 13:04 
יובל כתב:
רוני, מבלי להביע עמדה בוויכוח על זהבי, הדבר הכי טוב שיכול לקרות להפועל בטווח הארוך זה לקחת העונה אליפות.

זה כבר דיון אחר. ברור שכולנו רוצים אליפות, אבל אם אתה רוצה להכנס לדיונים על שחקני חיזוק בינואר, שלוקח להם זמן להתאקלם ואתה גם לא יודע את מי מביא, אז ההבאה שלהם לא מבטיחה לך כלום.
זהבי הוא שחקן מוכח שאתה יודע מה תקבל ממנו, בטח בטווח הארוך.
אני כבר כתבתי פה כמה פעמים, עם כל הבעיות בסגל של הקבוצה הנוכחית, הבעיה היתה ונשארה שיטת המשחק, כושר אישי של שחקנים וקבלת החלטות. כבר עכשיו יש מגמת עלייה ושיפור. ככל שהשחקנים בסגל הנוכחי יצברו בטחון ואם אסבוקסיס יידע לתקן דברים בסיסיים בשיטת המשחק, גם הסגל הזה יכול לקחת אליפות. אם מישהו חושב שבינואר הולכים להביא את אלבס ופויול, אז הוא כנראה יתאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
אם יש משהו שהפועל מצליחה להוכיח העונה, שבליגה המחורבנת הזו מספיק התקפה טובה בשביל להיות בצמרת.
ערן זהבי הוא חתיכת שינוי כוחות בכל מה שקשור לניהול משחק, יכולת התקפית וגם הגנתית.
עם כל הכבוד לרועי ולחנן, גם אם נחבר את שני השחקנים לכדי שחקן אחד הם עדיין לא מזכירים את ערן בשיא.

אם יש איזושהי אפשרות כלכלית להביא את ערן זהבי להפועל חייבים לעשות את זה.
כמובן אם נתחשב בזה שהוא לא בא בשביל לעשות פה עוד פעם סיבוב. אלא להגיע לטווח ארוך.

כמובן שחייבים גם חיזוק בהגנה, אבל אפילו במצב של שאלה של בלם זר או ערן זהבי,
כשאני קורא את השם ערן זהבי אני יודע מה אני מקבל, כשאני קורא את המושג בלם זר אני יודע שזו רולטה רוסית.
שכל אחד יעשה את חישובי הרווח והפסד שלו לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אם יש משהו שהפועל מצליחה להוכיח העונה, שבליגה המחורבנת הזו מספיק התקפה טובה בשביל להיות בצמרת.
ערן זהבי הוא חתיכת שינוי כוחות בכל מה שקשור לניהול משחק, יכולת התקפית וגם הגנתית.
עם כל הכבוד לרועי ולחנן, גם אם נחבר את שני השחקנים לכדי שחקן אחד הם עדיין לא מזכירים את ערן בשיא.

אם יש איזושהי אפשרות כלכלית להביא את ערן זהבי להפועל חייבים לעשות את זה.
כמובן אם נתחשב בזה שהוא לא בא בשביל לעשות פה עוד פעם סיבוב. אלא להגיע לטווח ארוך.

כמובן שחייבים גם חיזוק בהגנה, אבל אפילו במצב של שאלה של בלם זר או ערן זהבי,
כשאני קורא את השם ערן זהבי אני יודע מה אני מקבל, כשאני קורא את המושג בלם זר אני יודע שזו רולטה רוסית.
שכל אחד יעשה את חישובי הרווח והפסד שלו לבד.

בלם זר הוא רולטה רוסית רק בגלל שהמועדון שלנו הוא חובבני.
עם צוות סקאוטינג טוב שימצא מועמדים, יעקוב אחריהם תקופה ממושכת, ילמד את היתרונות והחסרונות של כל אחד וידע את מצבם הנוכחי ומחירם ביחס לאחרים, הסבירות שתיפול לא גבוהה.
בכל מקרה, צריך מגן ימני, בלם, קשר אחורי, מגן שמאלי ואז קשר קדמי.
אם יביאו את ארבעת הראשונים, אז שערן זהבי יהיה החמישי ולא יהיה מאושר ממני. העיקר שנדבק בסדר העדיפויות הנ"ל שלטעמי לפחות אין עוררין לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 13:33 
redrony כתב:
שחר כתב:

שים שנייה את עניין הכסף בצד.
.

אם נשים את הכסף בצד אז אפשר להביא את זלאטן, פויול, מסי, רונאלדו ולספסל את אסיין וסונג..

כיוון שאי אפשר להשים את הכסף בצד כי הוא האישיו העיקרי כרגע בהתנהלות של המועדון שאם לא שמת לב , בינתיים לא מצליח לשמור אפילו את השחקנים המשמעותיים בסגל הקיים היום, אז כל שאר הדיון הופך ללא רלוונטי.
וכפי הנראה (מה שמצער אותי מאוד) אין לנו תוכניות ארוכות טווח בשלב הזה של הקבוצה ושל מבנה ההנהלה, אלא המחשבה היא על הטווח הקרוב בלבד וכמו שזה נראה מהצד בסוג של מלחמת השרדות, אז לדבר על סגל לעוד חמש שנים זה גם לא ממש אופציה כרגע.
הלוואי שיביאו את זהבי, מצד שני אם זה יבוא על חשבון דברים חשובים הרבה יותר, זה יבאס אותי ואפילו יפגע בנו מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 14:09 
לא מאמין שערן זהבי יהיה בקבוצה בארץ בינואר. פלארמו לא פרייארים, והוא שחקן סגל לגיטימי שם, אם נרצה אותו או מכבי ירצו אותו הם יצטרכו להשכיב במקרה הטוב כמה מאות אלפים לא כולל שכר, ואני לא מאמין שהם יעשו את זה (וזה לא קשור לכמה יש או אין לגולדהאר, כי הם לא מתפרעים בסכומים כמו לפני שנתיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: