דני גולפיטק כתב:
redrony כתב:
דני גולפיטק כתב:
צר לי, אבל צריך פשוט להפסיק את הסימפוזיון הזה
ערן זהבי שחקן על במונחי הליגה הישראלית, אבל הוא משחק בתקפקיד שאנחנו הכי לא צריכים מכל העמדות (טוב נו, חוץ משוער...)
צריך להפסיק לנסות לדחוף שחקנים בכח לקבוצה על ידי אוהדים ושמועות
דני, אתה מסתכל על העונה הזו. תסתכל קדימה. זהבי וגילי ל-5 שנים, אם אכן זה הרצון שלהם, סוגר לנו את הקישור לכמה שנים טובות קדימה.
אני כבר לא מדבר על הקסטרופה אם הוא חו"ח מגיע למכבי.
זה נכון שמגן ימני ובלם (בסדר הזה) חשובים יותר לסגל הנוכחי של הקבוצה, אבל אם הפועל ימישכו במגמת השיפור, אפשר יהיה להסתדר בלעדיהם.
ערן, בניגוד לגילי, עוד יצא, או לפחות ינסה לצאת, שוב לאירופה. ככה שזה לא ל5 שנים.
ובהנחה שהוא ירוויח פחות או יותר כמו גילי, זה גם גומר לך את התקציב ל5 שנים. אלא אם ניקח אליפויות בסיטונאות...
תביא את ערן בינואר (ואתה לא, אל "תדאג"), מה תעשה איתו העונה? תרכיב לי קישור והתקפה מכל הסלט המטורף הזה...
לא יודע מה זהבי מתכנן, אני יודע שהוא רוצה חוזה ארוך טווח.
לגבי התקציב, לא יודע. אני לא מנהל אותו ואני מדבר עכשיו רק על צרכים מקצועיים. יבוא בן אדם ויגיד לי שאי אפשר, אני אקבל את זה. אני מקווה ומאמין שבהפועל עדיין מחפשים אדם בעל ממון שיוכל להשקיע בקבוצה ושלא נצטרך לסמוך כל שנה על הגעה לאירופה. ככה אי אפשר יהיה להתקיים לאורך זמן.
לגבי איפה לשים אותו, זה כבר החלק הקל. משחרר את אלרואי וקוטיניו וזה אומר שחנן ממן וגורדנה יצטרכו להלחם על המקום שלהם בהרכב, הגיוני לגמרי.
בהרכב קלאסי:
דג'מבה, גורדנה, גילי, ערן, טוטו/דמארי/טב"ח
או
דג'מבה, זהבי, גילי, טב"ח, דמארי, טוטו
יש הרחקות, פציעות, כושר לא טוב של שחקן זה או אחר, משחקים ספציפיים שדורשים שינוי באמצע.
לא מאמין שזה יקרה, אבל מבחינה מקצועית הפועל צריכים אותו ובטח אסור שיגיע למכבי או כל קבוצה אחרת בישראל.