תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 13:27 
ומי כמובן עצובה על לכתו של אחד האחראים הראשיים לכך שהיתה פה במשך קרוב ל 4 שנים את ממשלת הימין הקיצונית והגזענית בתולדותינו ?
הכלבה שלי יחימוביץ' .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:
ברק הודיע על פרישה מהחיים הפוליטיים.
פוליטיקאי כושל אבל אין עוררין על התרומה שלו לביטחון המדינה, גם בצבא וגם כשר ביטחון.
שיהיה לו בהצלחה רחוק מאיתנו.

זו התרומה הכי טובה שלו למדינה

37 שנה במדים (החייל הכי מעוטר בתולדות צה"ל) .

תלוי איך מסתכלים על זה. לברק הוענקו עיטור המופת (השלישי בחשיבותו) וארבעה צל"שי רמטכ"ל.
יש הטוענים כי זהו החייל המעוטר ביותר:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7% ... 7%95%D7%9F

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
:PIHUK:
ברק לא הלך לשום מקום. זז שניה הצידה.
ביבי יזכה, יחפשו שר ביטחון, וברק יעתר להפצרות בשעה קשה זו לעם ישראל.
יותר קל לעשות כזה דבר מסיטואציה בה הוא פרש מאשר מראש מפלגה שלא עברה את אחוז החסימה.
צמדחמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
לפני שאתם פותחים את השמפניות וחוגגים על הדם, ברק היה הגורם המתון בשלישיית המוסקטרים. ליברמן משך ימינה לכיוון בידוד, ברק שמר על שפיות מסויימת. מה יהיה בממשלה הבאה? ליברמן ואלקין יתחרו מי מושך יותר ימינה? תקראו את המצב, זה לא הכל או כלום, זה הרע במיעוטו. ואחרי לכת ברק, נתניהו תופס את המשבצת הזאת.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
לפני שאתם פותחים את השמפניות וחוגגים על הדם, ברק היה הגורם המתון בשלישיית המוסקטרים. ליברמן משך ימינה לכיוון בידוד, ברק שמר על שפיות מסויימת. מה יהיה בממשלה הבאה? ליברמן ואלקין יתחרו מי מושך יותר ימינה? תקראו את המצב, זה לא הכל או כלום, זה הרע במיעוטו. ואחרי לכת ברק, נתניהו תופס את המשבצת הזאת.

תאכל'ס, וזה די עצוב שביבי הוא הסמן השמאלני בקבינט הביטחוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
:PIHUK:
ברק לא הלך לשום מקום. זז שניה הצידה.
ביבי יזכה, יחפשו שר ביטחון, וברק יעתר להפצרות בשעה קשה זו לעם ישראל.
יותר קל לעשות כזה דבר מסיטואציה בה הוא פרש מאשר מראש מפלגה שלא עברה את אחוז החסימה.
צמדחמד

אני לא מאמין (בלשון המעטה) שביבי ייתן בחינם את הנכס הכי יקר מבחינה פוליטית שראש ממשלה יכול לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 18:08 
רוי האדום כתב:
ומי כמובן עצובה על לכתו של אחד האחראים הראשיים לכך שהיתה פה במשך קרוב ל 4 שנים את ממשלת הימין הקיצונית והגזענית בתולדותינו ?
הכלבה שלי יחימוביץ' .

0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
עמית סגל (ערוץ 2) בטוויטר:
ערב מעניין מאוד היום בליכוד. אם הרינונים מהשטח נכונים תהיה הערב שחיטה רבתי של חכים ובעיקר שרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4312033,00.html

ציטוט:

ההחלטה שהמערכת הפוליטית כולה חיכתה לה: יו"ר קדימה לשעבר ציפי לבני תכנס מחר (יום ג') בשעה 12:00 מסיבת עיתונאים בבית סוקולוב בתל-אביב, שבה תודיע על החלטתה לרוץ בראש רשימה עצמאית ולהתמודד על ראשות הממשלה.
לבני צפויה להשתמש בפלטפורמה של מפלגת "חץ", ששייכת לשר לשעבר אברהם פורז.

צפוי, גם ההחלטה להשתמש במפלגת חץ כפלטפורמה.
שתנסה לקחת כמה שיותר קולות מהימין, אולי זה ישנה את מאזן הגושים.
חבל בכל מקרה שלא הצטרפה לעבודה, זה היה יכול להיות מהלך עם יותר אימפקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
אם לבני מתאחדת עם יחיימוביץ' ולפיד, כשהיא בראש המשולש - אני מאמין שהיא תזכה שוב בבחירות.
וכמובן לתת ליחיימוביץ' את תיק הרווחה, וליאיר לפיד את החינוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
אם לבני מתאחדת עם יחיימוביץ' ולפיד, כשהיא בראש המשולש - אני מאמין שהיא תזכה שוב בבחירות.

כן, אחת שנכשלה בהובלת המפלגה הגדולה ביותר בכנסת ומגיעה מבית חירותניקי תהיה המובילה של גוש השמאל ותדלג לה למקום הראשון אחרי שאנשים אחרים קורעים את התחת כבר למעלה משנה.
יאיר לא מהווה אלטרנטיבה לכלום כי הוא באמת כלום ויצטרף בבוא העת גם לממשלה של ביבי אם הוא יציע לו.
מה שמעניין אותו זה להיות בקואליציה ותו לא.
לבני היתה יכולה להצטרף לעבודה ולגרום לתזוזה אמיתית בגושים םלוס יצירת מהלך תודעתי של איחוד שורות כדי להפיל את ביבי.
מעניין לראות גם מי יהיה ברשימה שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ירמי קדושי כתב:

כן, אחת שנכשלה בהובלת המפלגה הגדולה ביותר בכנסת ומגיעה מבית חירותניקי תהיה המובילה של גוש השמאל ותדלג לה למקום הראשון אחרי שאנשים אחרים קורעים את התחת כבר למעלה משנה.
יאיר לא מהווה אלטרנטיבה לכלום כי הוא באמת כלום ויצטרף בבוא העת גם לממשלה של ביבי אם הוא יציע לו.
לבני היתה יכולה להצטרף לעבודה ולגרום לתזוזה אמיתית בגושים םלוס יצירת מהלך תודעתי של איחוד שורות כדי להפיל את ביבי.

דווקא אני חשבתי שהיא תחזור ל"קדימה" ומופז ייתן לה לחזור להיות מס' 1 במפלגה כשהוא איש הבטחון ומס' 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4312033,00.html

ציטוט:

ההחלטה שהמערכת הפוליטית כולה חיכתה לה: יו"ר קדימה לשעבר ציפי לבני תכנס מחר (יום ג') בשעה 12:00 מסיבת עיתונאים בבית סוקולוב בתל-אביב, שבה תודיע על החלטתה לרוץ בראש רשימה עצמאית ולהתמודד על ראשות הממשלה.
לבני צפויה להשתמש בפלטפורמה של מפלגת "חץ", ששייכת לשר לשעבר אברהם פורז.

צפוי, גם ההחלטה להשתמש במפלגת חץ כפלטפורמה.
שתנסה לקחת כמה שיותר קולות מהימין, אולי זה ישנה את מאזן הגושים.
חבל בכל מקרה שלא הצטרפה לעבודה, זה היה יכול להיות מהלך עם יותר אימפקט.

חץ?
למה לא העצמאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
kobster כתב:
ירמי קדושי כתב:

דווקא אני חשבתי שהיא תחזור ל"קדימה" ומופז ייתן לה לחזור להיות מס' 1 במפלגה כשהוא איש הבטחון ומס' 2

כלומר אחרי שניצח אותה בבחירות לראשות קדימה הוא פשוט יתן לה לחזור להיות מס' 1 ?
אתה היית עושה את זה ?

red in blood, אהבתי.
במיוחד שזה יתקן את העוול הנורא ויבטיח לשלום שמחון מקום גם בכנסת הבאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ירמי קדושי כתב:

את זה כתבתי לך לפני יותר מחודש כאשר כתבת ולא פעם אחת שהיא תהיה המספר 2 של שלי. לא הסכמת אז.
ד"א למה שהיא תהיה מספר 2 ולא 1 ?
גוש השמאל הם העבודה + מר"ץ + המפלגות הלא ציוניות שמשמאל.
יאיר לפיד הוא לא גוש שמאל, ולכן אם ציפי נניח היתה עומדת בראש גוש של העבודה+ לפיד + מי שמצטרף למפלגה שתקים אי אפשר היה לראותה כמובילה של גוש השמאל אלא מובילה של המרכז עם פזילה קטנה שמאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
ירמי קדושי כתב:

את זה כתבתי לך לפני יותר מחודש כאשר כתבת ולא פעם אחת שהיא תהיה המספר 2 של שלי. לא הסכמת אז.
יאיר לפיד הוא לא גוש שמאל, ולכן אם ציפי נניח היתה עומדת בראש גוש של העבודה+ לפיד + מי שמצטרף למפלגה שתקים אי אפשר היה לראותה כמובילה של גוש השמאל אלא מובילה של המרכז עם פזילה קטנה שמאלה.

הסכמתי איתך אז ואני מסכים איתך גם היום. לא היה ואין שום סיכוי שהיא תהיה מס' 1.
אפשר להתווכח אם שלי ראויה להוביל את המחנה האלטרנטיבי לנתניהו אבל העובדה היא שהיא הגיעה למפלגה מרוסקת עם מס' חד ספרתי של מנדטים ותוך שנה הפכה אותה ב 180 מעלות למפלגה תוססת עם צפי של למעלה מ 20 מנדטים (הסקרים האחרונים גם מדברים על אזור ה 25 מנדטים) ומגיעה לה את כל הקרדיט על זה.
הדבר הכי חיובי בעיני שיוצא מהמהלך של לבני הוא הפיכת מפלגת הקואליציה של לפיד ללא רלבנטית בחישובי הגושים.
לתפיסתי, לבני לא תמליץ על נתניהו ותעדיף להיות הסמן הימני בקואליציה בראשות העבודה.
נחכה לראות מה הרכב הרשימה שלה, אופי האנשים שם יבהיר לאיזה כיוון היא הולכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
תוצאות ביניים:
דני דנון, ציבי חוטובלי ומשה פייגלין, יריב לוין, זאב אלקין
נבחרו ב-15 הראשונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
ירמי קדושי כתב:

הסכמתי איתך אז ואני מסכים איתך גם היום. לא היה ואין שום סיכוי שהיא תהיה מס' 1.
אפשר להתווכח אם שלי ראויה להוביל את המחנה האלטרנטיבי לנתניהו אבל העובדה היא שהיא הגיעה למפלגה מרוסקת עם מס' חד ספרתי של מנדטים ותוך שנה הפכה אותה ב 180 מעלות למפלגה תוססת עם צפי של למעלה מ 20 מנדטים (הסקרים האחרונים גם מדברים על אזור ה 25 מנדטים) ומגיעה לה את כל הקרדיט על זה.
הדבר הכי חיובי בעיני שיוצא מהמהלך של לבני הוא הפיכת מפלגת הקואליציה של לפיד ללא רלבנטית בחישובי הגושים.
לתפיסתי, לבני לא תמליץ על נתניהו ותעדיף להיות הסמן הימני בקואליציה בראשות העבודה.
נחכה לראות מה הרכב הרשימה שלה, אופי האנשים שם יבהיר לאיזה כיוון היא הולכת.

נראה לי שכדאי להזכיר שהעבודה הייתה עד לא לפני הרבה זמן המפלגה של המדינה, בטח ובטח של השמאל המרכזי.

המצביעים הכללים של העבודה תמיד היו שם. פשוט ברוב טמטומו מפלגות השמאל - מרכז התפלגו והתברחו במנהיגים מסריחים ומגעילים כל אחד יותר מהשני, כשברק הוא דגל הכותרת.
כל מיני אנשים הזוים ובעיקר פוליטיקיים בשקל, שנבחרו בלת ברירה. אז פעם אחרונה זה היה קדימה. היום זה עבודה/לפיד.

שלי לא עשתה איזה מהפך והפכה יש מאין. לקחה מפלגה עם יותר כוח פוטנציאלי או מורשת בשווי הגדול בארץ (בצוותא עם הליכוד) והפכה אותה להרבה פחות נסבלת.
וגם היום רוב האנשים שאומרים לי שמצביעים לשלי מצביעים "כי אין ברירה אחרת", והם צודקים. שלי היא דיי כלומניקית ברוב הדברים, חברת כנסת ראויה מאוד אך אינה ראויה להנהיג את העבודה, ויותר מכך היא לא כריזמתית והאופי שלי מעצבן מאוד חלק גדול מהאנשים ובסופו של דבר זה מה שקובע בבחירות. המערך בבסיסה היא המפגלה לדעתי הכי נכונה על הנייר ובעלת הדעות הכי נכונות במצע שלה וזה ככה כבר 80 + בעליות וגם במורדות. חבל שמי מנהל אותה זה אנשים חסרי מושג וחסרי בושה שמבריחים את המצביעים שלהם למנחי תוכניות בידור.

זה נכון שהמדינה לקחה סטייה חזקה ימינה 15 ומשהו שנה האחרונות אך אל תזזלו בציבור השמאל והשמאל - מרכז. הוא חיי ונושם ולהספיד אותו לקרוא כישלון על המדינה זאת טעות.
וכן גם מפלגה כמו המערך יכולה לחזור לימים הטובים שלי עם המנהיגים האופטימלים שהעם אוהב ויכול לסמוך עליו, היא יכולה לחזור לאיזור ה-30-40 מנדטים שמגיע לה.
כמו שאמרתי, חבל שהשמאל בארץ מנוהל בכזאת טיפשות וחוסר מנהיגות גם הפעם. והנה להן עוד 4 שנים של ימין פוליטי חברתי שכולם כולל כולם ידפקו את הראש בקיר.

חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
ירדן, הפעם האחרונה שהעבודה ניצחה בבחירות היתה לפני 20 שנה בדיוק ומאז 96 בכלל יש זליגה ימינה לכיוון המרכז והליכוד, הרבה בגלל הסכמי אוסלו.
בבחירות 99 ברק ניצח רק אחרי שצירף אליו את דוד לוי ומלכיאור, העבודה כעבודה כבר הרבה מאוד שנים רחוקה מאוד מעשרים מנדטים.
זה רק מגביר את ההישג של שלי, שאחרי למעלה מ15 שנה הצליחה להחזיר את העבודה לעשרים מנדטים.
אישה חסרת ניסיון מיניסטריאלי עשתה בית ספר לכולם ואחרי המון שנים יש חזית אחידה של כל בכירי העבודה מאחורי היו"ר. זו תעודת הזהות שלה וזה מה שעושה אותה ליותר מראויה להוביל את מחנה השמאל-מרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 23:36 
איזה רשימה הליכוד הרכיב , אלוהים ישמור .
הולך להיות כאן כיף חיים ב 4 שנים הקרובות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
הליכוד בוחר את אחת הרשימות הימניות ביותר שיכל לבחור, וזה עוד לפני האנשים של ליברמן.
אלקין,לוין,ריבלין,דנון,חוטובלי,רגב ופייגלין בחמש עשרה ראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 23:39 
kobster כתב:
הליכוד בוחר את אחת הרשימות הימניות ביותר שיכל לבחור, וזה עוד לפני האנשים של ליברמן.

ואתה או מישהו פה חושב שזה יפגע באמת?
זה עוד מנדט- שתיים. במקום 40 הם יעמדו עכשיו על 42.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:

ואתה או מישהו פה חושב שזה יפגע באמת?
זה עוד מנדט- שתיים. במקום 40 הם יעמדו עכשיו על 42.

הפוך גוטה.
עם רשימה כזו הם לא מגיעים ל 35.
תרשום ותשמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
:LAGUH!: ביבי :LAGUH!:

אלוהים ישמור, איזה רשימה דוחה. (אפילו בסטנדרטים הכמעט לא קיימים של הליכוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
:LAGUH!: ביבי :LAGUH!:

אלוהים ישמור, איזה רשימה דוחה. (אפילו בסטנדרטים הכמעט לא קיימים של הליכוד)

הם הולכים לנהל פה את המדינה, אז הסמיילי הזה יותר מתאים: :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
1. אני לא הולך להיות פה, אז הסמיילי המתאים הוא :D
2. זה בדיוק, אבל בדיוק מה שמגיע לעם המתועב הזה, אז הסמיילי נכון הוא כן :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
1. אני לא הולך להיות פה, אז הסמיילי המתאים הוא :D
2. זה בדיוק, אבל בדיוק מה שמגיע לעם המתועב הזה, אז הסמיילי נכון הוא כן :LAGUH!:

יש לך מקום במזוודה בשבילי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא יכול לעזוב לבד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ירדן, הפעם האחרונה שהעבודה ניצחה בבחירות היתה לפני 20 שנה בדיוק ומאז 96 בכלל יש זליגה ימינה לכיוון המרכז והליכוד, הרבה בגלל הסכמי אוסלו.
בבחירות 99 ברק ניצח רק אחרי שצירף אליו את דוד לוי ומלכיאור, העבודה כעבודה כבר הרבה מאוד שנים רחוקה מאוד מעשרים מנדטים.
זה רק מגביר את ההישג של שלי, שאחרי למעלה מ15 שנה הצליחה להחזיר את העבודה לעשרים מנדטים.
אישה חסרת ניסיון מיניסטריאלי עשתה בית ספר לכולם ואחרי המון שנים יש חזית אחידה של כל בכירי העבודה מאחורי היו"ר. זו תעודת הזהות שלה וזה מה שעושה אותה ליותר מראויה להוביל את מחנה השמאל-מרכז.

מצנע לא קיבל 19 בזמנו? או פרץ גם משהו באיזור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2012, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אתה לא יכול לעזוב לבד?

לעזוב לצמיתות זה סיפור...
אני בודק אפשרות לעזוב לקנדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: