תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 10:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:38 
mkorman1 כתב:
20 כתב:
רדנקו כתב:
nirog כתב:
עמית גל: "צריך להוריד להפועל תל אביב עשר נקודות"
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2588642

וכל הכבוד לרמי על התשובה לענין: "מן הראוי אנשי שגליל/גלבוע לא ינסו לפתור את בעיותיהם בטבלה באמצעות הורדת נקודות לקבוצות אחרות. מוטב להם שיתעסקו בחוסר ההצלחה המקצועי של קבוצתם.

"לא שמעתי את עמית גל מגיב כאשר קבוצתו הייתה אחת מהתומכות הגדולות לשינוי החוק הרוסי לכך שיכלול שישה זרים, חוק ששונה שבוע בלבד לפני תחילת הליגה ובניגוד להחלטה קודמת שהתקבלה, רק כדי לקדם את האינטרסים האישיים שלהם. במקום ללמד אחרים דרך ארץ ראוי שעמית גל יבחן קודם כל את דרכי ההתנהלות שלו ושל קבוצתו". :ROSE:

אני מצטער אבל זו תגובה מביכה. ממש. מזכירה את כל התגובות של הקקורנפייניים "שהפועל תתעסק בעצמה ובקהל שלה". מה הקשר החוק הרוסי?
הייתי מצפה מרמי ומשאר ההנהלה להגיד משהו - בין אם זה באמת לא בסדר ואנחנו פועלים בעניין, לבין זו תגובה לגיטימית להבדיל מתופעות אחרות שאנחנו פועלים נגדן, או כל דבר אחר.
והכי מעניין לשמוע את מאור הראל שגם אם אין לו תפקיד רשמי בהנהלה, יש לו מעמד מרכזי בקהל

אכן תגובה מאכזבת משהו
אבל אני עדיין מצפה לתגובת ההנהלה לנוכח הארועים
תגובה שמבוששת להגיע משום מה
(אולי גם הם נסעו לספרד למשחק הסופר חשוב ואין להם זמן להתעסק בזוטות כגון דא)

קורמן , על איזה ארועים אתה מדבר ?
על כל קללה שלא מוצאת חן בעיני התקשורת ההנהלה צריכה להגיב ורק להעצים את הכלום שהתקשורת מפמפמת ?
טוב מאד שההנהלה לא נגררת למחול השדים שהתקשורת מנסה ליצר בגלל קללות לאיזה מאמן כושר עלוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:21 
כל משחק יש משהו פעם זה חזיז ופעם חולצה ופעם קללות ופעם שירים
עוד לא היה משחק בלי איזה ארוע וכיש רצף כזה אז אני מצפה שההנהלה תתערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
כל משחק יש משהו פעם זה חזיז ופעם חולצה ופעם קללות ופעם שירים
עוד לא היה משחק בלי איזה ארוע וכיש רצף כזה אז אני מצפה שההנהלה תתערב

היה גם את המקרה עם הפתק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:32 
רוי האדום כתב:
mkorman1 כתב:
20 כתב:
רדנקו כתב:
nirog כתב:
עמית גל: "צריך להוריד להפועל תל אביב עשר נקודות"
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2588642

וכל הכבוד לרמי על התשובה לענין: "מן הראוי אנשי שגליל/גלבוע לא ינסו לפתור את בעיותיהם בטבלה באמצעות הורדת נקודות לקבוצות אחרות. מוטב להם שיתעסקו בחוסר ההצלחה המקצועי של קבוצתם.

"לא שמעתי את עמית גל מגיב כאשר קבוצתו הייתה אחת מהתומכות הגדולות לשינוי החוק הרוסי לכך שיכלול שישה זרים, חוק ששונה שבוע בלבד לפני תחילת הליגה ובניגוד להחלטה קודמת שהתקבלה, רק כדי לקדם את האינטרסים האישיים שלהם. במקום ללמד אחרים דרך ארץ ראוי שעמית גל יבחן קודם כל את דרכי ההתנהלות שלו ושל קבוצתו". :ROSE:

אני מצטער אבל זו תגובה מביכה. ממש. מזכירה את כל התגובות של הקקורנפייניים "שהפועל תתעסק בעצמה ובקהל שלה". מה הקשר החוק הרוסי?
הייתי מצפה מרמי ומשאר ההנהלה להגיד משהו - בין אם זה באמת לא בסדר ואנחנו פועלים בעניין, לבין זו תגובה לגיטימית להבדיל מתופעות אחרות שאנחנו פועלים נגדן, או כל דבר אחר.
והכי מעניין לשמוע את מאור הראל שגם אם אין לו תפקיד רשמי בהנהלה, יש לו מעמד מרכזי בקהל

אכן תגובה מאכזבת משהו
אבל אני עדיין מצפה לתגובת ההנהלה לנוכח הארועים
תגובה שמבוששת להגיע משום מה
(אולי גם הם נסעו לספרד למשחק הסופר חשוב ואין להם זמן להתעסק בזוטות כגון דא)

על כל קללה שלא מוצאת חן בעיני התקשורת ההנהלה צריכה להגיב ורק להעצים את הכלום שהתקשורת מפמפמת ?
טוב מאד שההנהלה לא נגררת למחול השדים שהתקשורת מנסה ליצר בגלל קללות לאיזה מאמן כושר עלוב .

מסכים לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:36 
אתה סתם סטייק מתהפך ודעתך אינה נחשבת כלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד שהיה צריך להגיד לעמית גל הוא שלא ידחוף את האף הענק שלו לעניינים של קבוצה אחרת.
אה ושיוציא כבר מתישהו את הלשון מהתחת של הדון (אם כי זה לא קשור למקרה הנ"ל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אתה סתם סטייק מתהפך ודעתך אינה נחשבת כלל

סטייק, סטייק, אבל צודק.
ראיתי את השידור החוזר וסער כמובן גם חזר ל"אירוע" של הקריאות לאשקלון עם הקסאמים.
אינטרסנטים מבחוץ ינסו לנפח כל דבר. אסור לשתף עם זה פעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:45 
רדנקו כתב:
רוי האדום כתב:

מסכים לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:48 
יהלום אדום כתב:
הדבר היחיד שהיה צריך להגיד לעמית גל הוא שלא ידחוף את האף הענק שלו לעניינים של קבוצה אחרת.
אה ושיוציא כבר מתישהו את הלשון מהתחת של הדון (אם כי זה לא קשור למקרה הנ"ל)

זה בדיוק מה שהוא אמר (במילים קצת יותר עדינות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:50 
לא הבנתם בכלל
אני לא מצפה לאיזה תגובה תקשורתית
אני בהחלט מצפה לאיזה שהיא פעולה במסגרת העמותה
ושוב, זה יכול להיות גילוי דעת לחברים זימון אסיפה או כל דבר אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 14:58 
Kyahs כתב:
רדנקו כתב:
רוי האדום כתב:

מסכים לגמרי.

אפשר לחשוב, אז קיללו כמה קללות עסיסיות מאמן כושר. לא קללות שלא נשמעות פה כל הזמן.
אז זהו שלא-קיללו אדם על רקע אסון אישי שלו, אסון שכל המדינה מכירה. אתה יכול להתווכח כמה שאתה רוצה על מעשי האיש (ואני מניח שרוב אוהדי הפועל באותה דעה שלך והשנאה כלפי פנאן/ מזרחי ושותפיהם היא זהה).

התקשורת נטפלת לזה כיון שזה התחתית של התחתית. בדיוק כמו עם הבובה של אובראוב, בדיוק כמו שירי שואה ובדיוק כמו מקרה חבל התליה.
כל הניסיונות לטעון שמדובר בחלאה שגנב כסף וכו' לא רלוונטים כלל. שוב, מניח שרוב אוהדי הפועל יודעים בדיוק במי מדובר. בדיוק כמו שרוב אוהדי הפועל לא מחבבים את חולדאי בלשון המעטה, ועדיין זה לא מנע מהרוב השפוי של אוהדי הפועל לצאת נגד חילול הקברים של הורי חולדאי. האם גם אז מדובר בהרחבת ארסנל הפעולות שאנחנו אוסרים עליכם?

לצערי, כנראה שאין עם מי לדבר ואתם לא מבינים את כמות הגועל שנוטפת מהקללות האלה, והגועל לא מורגש על ידי אוהדי מכבי ו/או התקשורת הגועל הוא של אוהדי הפועל שכניכם ליציע...
אין מחלוקת (לפחות כך אני מאמין) לגבי מעשיו של פנאן ו/או מזרחי ו/או כל שונא הפועל אחר והשנאה כלפיו. מהשנאה הליגטימית ועד הקללות המאוד מאוד לא ליגטימיות המרחק רב.
מי קובע מה ליגטימי? הרוב. מה לעשות ככה זה. אדם לא נורמאלי הוא אדם שפועל בניגוד לרוב הנורמאלי גם אם בתוך תוכו הוא בטוח שהתנהגותו נורמאלית.
עכשיו, אתה יכול להילחם בכל מצקצקי הלשון מהתקשורת או מהקבוצות היריבות שאני מניח שרוב הקהל של הפועל מעדיף לא להתייחס אליהם וחושב את אותם דעות לגביהן. אתה לא יכול אבל להתעלם מהיחס שהקריאות האלה גוררות מתוך הקהל שלך, ההנהלה שלך והקבוצה שלך.
מי שהולך נגד החלטת הקבוצה/ עמותה/ מנהלי הקבוצה/ שחקני הקבוצה אין לו שום מקום בעמותה ו/או ביציעי הקבוצה.
אין מקום לקללות האלה לא במגרש הספורט ולא בכלל.
מבחינה משפטית אין שום עבירה בקללות האלה. לצערי, ככל הנראה, איגוד הכדורסל לא יראה זאת כך ויעניש את הפועל על הקריאות. מכוח מה? סעיף סל של התפרעות קהל כפי שהענישו את ביתר על שריקות הבוז בזמן דקת הדומיה.
לכן, אפילו אם לא תקבלו את הטענה הכה בסיסית של אוהדי הפועל שהקללות האלה מגעילות ואין להן מקום לפחות מפאת הרצון לא לפגוע בעמותה כדאי להפסיק עם הקריאות האלה. לא תפסיקו? לא מבין מה הבעיה לצלם כל אחד ואחד כפי שהציעו פה, הרי אותו אדם שמקלל לא מסתתר או מפחד מחשיפה. בנוסף על העמותה לתבוע כל אחד ואחד על הנזקים שנגרמים לעמותה ככל וייגרמו. למה? שוב כי גרמתם נזק כספי לעמותה. ואני מדבר על נזק מוחשי קנס ו/או משחקי רדיוס מהאיגוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 15:06 
אתה מבין את הבעיה קורמן?
עכשיו אתה כבר מצפה לתגובה של ההנהלה לקללות לרגב פנאן.
עוד שבועיים תצפה לתגובה גם לשימון מזרחי תתאבד? ומי קובע איפה עובר הגבול?
הכלל הוא שההנהלה צריכה להגיב על קריאות שמפריעות למשה קורמן?

הפילוג ביננו רק הולך וגדל, אולי זה עדיין לא נראה לכם נורא אבל יצרתם מפלצת.
מי שעסוק כל הזמן בלחפש מלחמות בתוך הקהל של הפועל יש לו אחלה של תרומה לפילוג הזה ולאן שהוא יוביל אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 15:09 
מה שבטוח הוא רק דבר אחד
ממך אני לא מצפה לכלום
(ביחוד אחרי השקר שלך בענין הישבן הנפוח שלי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה שלנו היא לא התקשורת, איתה נסתדר כמו צ׳יפס, הבעיה היא בתוכנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 15:41 
עשב שוטה כתב:
אתה מבין את הבעיה קורמן?
עכשיו אתה כבר מצפה לתגובה של ההנהלה לקללות לרגב פנאן.
עוד שבועיים תצפה לתגובה גם לשימון מזרחי תתאבד? ומי קובע איפה עובר הגבול?
הכלל הוא שההנהלה צריכה להגיב על קריאות שמפריעות למשה קורמן?

הפילוג ביננו רק הולך וגדל, אולי זה עדיין לא נראה לכם נורא אבל יצרתם מפלצת.
מי שעסוק כל הזמן בלחפש מלחמות בתוך הקהל של הפועל יש לו אחלה של תרומה לפילוג הזה ולאן שהוא יוביל אותנו.

איך אומרים - הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 15:58 
אולי הוא כן רואה שחם. אני לא אומר שהאשמה רק אצלכם, אני אומר שיש לכם חלק לא מבוטל.

אני מציע גם לך לחשוב רגע בשקט איפה זה התחיל ולאן זה המשיך.
אולי אפילו תסכים שיש פה דפוס בעייתי, ושאם יהיו פה מלחמות על כל שיר או שלט שלא נראה למישהו זה לא יגמר.

אני מקבל את זה שיש דברים שמפריעים לכם, וכדאי שאתם תקבלו את זה שיש אוהדים שחושבים אחרת מכם.
(ודרך אגב, בנושאים מסויימים יש לא מעט אוהדים שכן מוכנים להתפשר.
אני לא אומר שכולם, ואני לא אומר שבכל נושא, אבל הסכסוכים הפנימיים האלה לא יקדמו אותנו לשום מקום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 16:36 
תאום אדום כתב:

מבחינה משפטית אין שום עבירה בקללות האלה. לצערי, ככל הנראה, איגוד הכדורסל לא יראה זאת כך ויעניש את הפועל על הקריאות. מכוח מה? סעיף סל של התפרעות קהל כפי שהענישו את ביתר על שריקות הבוז בזמן דקת הדומיה.
לכן, אפילו אם לא תקבלו את הטענה הכה בסיסית של אוהדי הפועל שהקללות האלה מגעילות ואין להן מקום לפחות מפאת הרצון לא לפגוע בעמותה כדאי להפסיק עם הקריאות האלה. לא תפסיקו? לא מבין מה הבעיה לצלם כל אחד ואחד כפי שהציעו פה, הרי אותו אדם שמקלל לא מסתתר או מפחד מחשיפה. בנוסף על העמותה לתבוע כל אחד ואחד על הנזקים שנגרמים לעמותה ככל וייגרמו. למה? שוב כי גרמתם נזק כספי לעמותה. ואני מדבר על נזק מוחשי קנס ו/או משחקי רדיוס מהאיגוד

תזכיר לי מה העונש שבית"ר קיבלה על ביזוי דקת הדומיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 16:47 
מדהים שהאשכול הזה אגיע לתשע עמודים
קשה לי להאמין שיש מישהו שלא מבין שזה פוגע בקבוצה.
לדעתי אגב זה מחסל את הקבוצה יותר מהר ממה שאנחנו חושבים
יש כאלו שיותר חשוב להם לקלל מאשר שתהייה קבוצה
בפעם הבאה שנתרסק מעניין את מי נאשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
בפעם הבאה שנתרסק מעניין את מי נאשים
אתה רואה שכבר מאשימים את אלו שחוששים מהפגיעה בקבוצה, כי "הם מפלגים את הקהל".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 16:48 
קיצר, על הקללות כנראה תישאר מחלוקת, אבל נראה שיש כאן תמימות דעים לגבי פשעי מוני פנאן.
האם הנהלת הקבוצה תסכים שהשחקנים יעלו למשחקים הקרובים עם חולצות עם כיתוב "מאיפה הכסף של פנאן?" ו- "לחקור את פרשת בנק פנאן לאלתר"?
וכמובן שמתן נאור יישא כמה מילים בנושא בתור הקפטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 16:53 
מהפכה כתב:

קשה לי להאמין שיש מישהו שלא מבין שזה פוגע בקבוצה.
לדעתי אגב זה מחסל את הקבוצה יותר מהר ממה שאנחנו חושבים
יש כאלו שיותר חשוב להם לקלל מאשר שתהייה קבוצה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 16:58 
ואני באמת לא מצליח להבין.
אם אתם יודעים בדיוק מי אשם בפירוק הקבוצה ובמצבה הפיננסי העגום, למה לא לשלול מהם את האפשרות להיכנס למשחקים.
שתי ציפורים במכה. תוציאו את העשבים השוטים החוצה וכל חברי העמותה והספונסרים, שלא מגיעים אך ורק בגלל האלימות, יצטרפו.
בלי ציניות, אם זאת הבעיה, אז באמת שכ"כ קל לפתור אותה.
אלא אם כן גם אתם מעדיפים ציפור אחת ביד, מאשר שתיים על העץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 17:02 
הדיון הנקודתי עם פנאן או לא פנאן, רגב או מוני, ברק או הלוואה ושיק עם או בלי כיסוי הוא כ"כ לא רלוונטי...
מדובר כאן על סימפטום של תופעה ולא על מקרה נקודתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 17:08 
דני גולפיטק כתב:
הדיון הנקודתי עם פנאן או לא פנאן, רגב או מוני, ברק או הלוואה ושיק עם או בלי כיסוי הוא כ"כ לא רלוונטי...

בוא ותגיד לי למה לקלל את מוני פנאן זה סימפטום לתופעה ולקלל את שמעון מזרחי לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
דני גולפיטק כתב:

בוא ותגיד לי למה לקלל את מוני פנאן זה סימפטום לתופעה ולקלל את שמעון מזרחי לא?

לא לקלל את מוני פנאן, לקלל את רגב פנאן. על זה כל האשכול, על השאלה האם זה הגיוני לנפנף בחבל תלייה לבנאדם שאבא שלו התאבד בפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 17:33 
villa crespo כתב:
תאום אדום כתב:

תזכיר לי מה העונש שבית"ר קיבלה על ביזוי דקת הדומיה.

שני משחקי רדיוס מספיק טוב לך?

http://glz.co.il/newsArticle.aspx?newsid=9748

דרך אגב, שוב, מבחינה משפטית זה הזוי שהם נענשו ועומד בניגוד לחוקי מדינת ישראל. אבל היי אנחנו חיים בתוך מדינת ההתאחדות. לכן כדאי אולי גם לקיים את חוקי ההתאחדות גם הם לא לרוחך. ושוב, כמה שמשפטית הם לא צודקים, 99% מגבים את בית הדין לאור הגועל נפש הזה, מי רוצה להגיע למגרש כדורגל/סל ולהיתקל בהתנהגות כזאת? ולכן יש גיבוי מלא לפעול בניגוד לדין.
ואני מזכיר לך את העליהום שהיה על בית"ר על שריקות הבוז בזמן דקת הדומייה. תסכים איתי שטענות ביתר כנגד רבין הן משמעותיות הרבה יותר מכל טענה שיש לאוהדי הפועל או לכל מי שנפגע מהתנהגות מוני פאנן...
לכן, הטענה שרבג פנאן מקבל את שמגיע לו לא ליגטימית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 17:42 
בית"ר זוכתה בעליון מכל אשמה בעניין דקת הדומיה לרבין
כמו בהרבה מקרים אחרים, אצלנו ואצל אחרים, חוקי אבל נבזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 18:16 
אני לא הייתי במשחק אתמול,ולא ראיתי מה בדיוק קרה,
יחד עם זאת מאתמול אני רואה כאן דעות לכאן ולכאן ומתלבט ,
מצד אחד אני מאלו שחושב שלקלל במגרש ואת יריבנו זה הדבר הכי לגיטימי ואין עם זה לי עם זה בעייה ערכית
נהפוך הוא,מדובר במשהו בעיניי שהוא חלק מתחרות הספורט,
כל עוד שלא עובר את גבול הטעם הטוב ,ובטח ובטח לא כרוך באלימות או/ו בעבירה על החוק /תקנון וכד'.
למשל בנושא שירי השואה פעם היה ויכוח ערכי לגבי חופש הביטוי וכוונות המסר בשירים אלו ,לעומת אלו שחשבו אחרת.
ברגע שההנושא הפך לתקנוני ונאסר על ידי המנהלת/אגוד ,אחרת נענשים ,כאן הפך הנושא מעבר לערכי ,אלא נושא מחייב אחרת הקבוצה תיענש ובעצם אנו נפגע בקבוצה מבחינה כלכלית.
בנושא שדנים פה מדובר אך ורק במשהו ערכי שמחד האיבה והטינה למוני פנאן היא כזו גדולה ששירה בגנות האדם ,ילדיו וכד' נראית לגיטימית ,ומה שנראה בעיני אחרים כבזוייה,אבוד צלם אנוש וכל מה שנטען.
אין אפשרות בנושא זה לכפות את דעתו של אחד על השני ,אלא רק לנסות להסביר ולשכנע.
רק אנא מכם אל תעשו דה לגיטימציה לאוהדים שכאילו הם הקימו ואלו הרסו .לכל אוהד יש את הזכות לדעתו ואנא כבדו אחד את השני.
הפועל ת"א כדורסל היא לא סתם קבוצה,היא מתנהלת אחרת ,היא בנוייה אחרת ,האוהדים הם הבעלים ,קיים קשר הדוק וגם אישי בין האוהדים וההנהלה שהם גם אוהדים ,וגם הקשר עם חלק מהשחקנים הוא שונה במהותו לשאר הקבוצות,
מתן נאור הוא לא סתם שחקן ,החיבור שלו הוא גם כמנהיג מחוץ לפרקט ,יש באישיות שלו משהו שנותן ועוזר לקבוצה להיות מעבר למה שהיא הייתה בלעדיו.
נכון הוא רק שחקן עם חוזה וכו' ,אך לעיתים יש להסתכל מחוץ לקופסה ולחשוב מה הערך המוסף של השחקן .
מתן נאור משחק עבור הפועל ת"א ובמיוחד עבור הקהל אותו הוא ממש אוהב,
דבריו אתמול נגעו מאד לליבי ,הם נאמרו בצורה הכי מכובדת ,עם הרבה רגש .
נכון דבריו אינם מחייבים אף אחד,נכון שכל אחד יכול להגיד לו שישאר שחקן וזהו ,
אין ספק שמתן נאור עשה מעשה אמיץ,ובמידה מסויימת הוא הלך על חבל דק בנושא ההפרדה המוחלטת שאמורה להיות בין קהל לשחקן.
יהיו כאלה שיענו לבקשתו של מתן ויהיו שלא.
אני מתכוון במקרה הזה להענות לבקשתו
מתן :ROSE: :HEART2:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 18:47 
תדמור :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
האמת התעייפתי בשלב מסוים אבל חזרתי לקרוא את כל אוסף המילים שנשפכו פה ולהלן כמה דברים שעלו בראשי:
1.ההמבורגר ללירון פנאן היה הרבה יותר מצחיק ושנון והוא הרגיז לא מעט אנשים.
2.כמו שזכותם של אנשים לצעוק למר פנאן ג'וניור עובדןת,כך זכותו(ןחלק אף יגידו חובתו) של אלוהים להגיד את אשר על ליבו
3. בתחילת העונה רמי אמר שצריך לבחור את הקרבות שלנו-עם כל הכבוד על זה לא מתאבדים,עדיף להשקיע את הכוחות בהשתקת שירי השואה.
4. if you cant stand the hit,stay out of the kitchen-רגב פנאן
5.יש פה אנשים שמגיבים רק באשכולות מסוג זה(רמז ע.ב) וזה מחשיד עד כמה הם מתעניינים במושיין המסריח של ארז או בפיק אנד פופ.
6.אם בדרבי חלק מאיתנו יתעסק בקללות שואה וחלק יתעסק בלצעוק להם בוז,היחיד שירוויח מזה יהיה שימל'ה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: