תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 13:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 17:48 
נשיקה צרפhttp://www.shedim.com/bb/viewforum.php?f=8תית כתב:
תנסו שנייה לשכוח מכל מה שקראתם פה, תבואו עם "ראש נקי", ותענו בבקשה על השאלה הבאה:

האם זה הגיוני לשיר לבנאדם שלא עשה לנו שום דבר רע, על אביו שתלה את עצמו, ולנופף לו בחבל תלייה מול הפנים?

אתם כותבים פה "זה התחיל בשירי שואה, עכשיו מוני". מה שהיה אתמול זה שיא הזוועה, הרבה יותר גרוע מכל שיר שואה. למה? כי "שתהייה שואה למכבי" זו קללה כללית, לא לבנאדם אחד, לא למשפחה ולא לקבוצת אנשים, אלה לארגון גדול מאד שקשורים אליו אלפים. לשיר 50 אנשים לבנאדם אחד, בפרצוף, שאבא שלו התאבד בתלייה? להזכיר לו את הרגע הנורא בחייו, שכמעט אף אחד מאיתנו לא יחווה אותו דבר לעולם? זה לא לשיר איפה אבא של רגב בבלומפילד כשהוא לא נמצא. אשכרה לנופף לבנאדם בפרצוף עם חבל תלייה בגלל שאביו (הפושע) התאבד.

אני באמת מבקש שמי שעדיין חושב שזה היה הגיוני, שיגיב ויסביר את עצמו.

מה יש להסביר.
לשנאה שלנו למוני פנאן הכלב יש גבול אחד והוא החוק. אין לנו שום חמלה כלפי מי שניסה להרוס את הפועל בדרכים לא כשרות (בלשון המעטה).
ועשיתם מרגב פנאן קוזאק נגזל. הוא בעצמו שונא הפועל לא קטן וחי היום על חשבון הסבל שלנו.
לא ראיתי שהוא התנער מפשעי אביו.
מה יקרה כשאלוהים יגיע לחולדאי ושמעון מזרחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 17:52 
יאיר -

א. נתחיל בזה שהההנחה שלך שרגב פנאן אחראי למעשי אביו, היא בעיני מראשיתה מאד בעייתית.

ב. יש פה התממות בלתי רגילה מצידך. הרי השירה כלפי רגב פנאן לא באה כאמירה של מחאה או מצד קורבנות ה"בנק". היא באה כדי לקנטר ולפגוע ברגב פנאן. לא רק שזו לא גבורה גדולה, אבל זו פחדנות לשמה.

ג. בנפול אויבך אל תשמח, ובטח אל תבוא לחגוג לו על הקבר. אין דבר יותר בזוי מזה בעיני.

ד. אם המטרה של השירים היא מחאה נגד מכבי ופנאן, אז היא משיגה את המטרה ההפוכה. לא פלא שהנושא נקבר וטואטא אל מתחת לשטיח. השירה העלובה הזו רק פוגעת בלגיטימיות של כל ביקורת או טענה נגד מכבי.

ה. עם כל המילים היפות, מה שעומד מאחרי השירה הזו זו שמחה לאיד ורצון להעליב ולפגוע. אין בה שום מטרה אחרת ושום תועלת אחרת. אנשים קטנים ועלובים, שמרגישים גיבורים כשהם רומסים אדם אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
תנסו שנייה לשכוח מכל מה שקראתם פה, תבואו עם "ראש נקי", ותענו בבקשה על השאלה הבאה:

האם זה הגיוני לשיר לבנאדם שלא עשה לנו שום דבר רע, על אביו שתלה את עצמו, ולנופף לו בחבל תלייה מול הפנים?

אתם כותבים פה "זה התחיל בשירי שואה, עכשיו מוני". מה שהיה אתמול זה שיא הזוועה, הרבה יותר גרוע מכל שיר שואה. למה? כי "שתהייה שואה למכבי" זו קללה כללית, לא לבנאדם אחד, לא למשפחה ולא לקבוצת אנשים, אלה לארגון גדול מאד שקשורים אליו אלפים. לשיר 50 אנשים לבנאדם אחד, בפרצוף, שאבא שלו התאבד בתלייה? להזכיר לו את הרגע הנורא בחייו, שכמעט אף אחד מאיתנו לא יחווה אותו דבר לעולם? זה לא לשיר איפה אבא של רגב בבלומפילד כשהוא לא נמצא. אשכרה לנופף לבנאדם בפרצוף עם חבל תלייה בגלל שאביו (הפושע) התאבד.

מה יש להסביר.
לשנאה שלנו למוני פנאן הכלב יש גבול אחד והוא החוק. אין לנו שום חמלה כלפי מי שניסה להרוס את הפועל בדרכים לא כשרות (בלשון המעטה).
ועשיתם מרגב פנאן קוזאק נגזל. הוא בעצמו שונא הפועל לא קטן וחי היום על חשבון הסבל שלנו.

עוד פעם "אנחנו שונאים את מוני פנאן". מה הקשר? לרגב לא מגיע דבר כזה. כמעט לאף אדם בעולם לא מגיע דבר כזה. זה נשמע קצת ניסיון למצוא תירוצים בכוח "חי על חשבון אביו". נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 17:54 
villa crespo כתב:

מה יש להסביר.

באמת אני מתפלא איך זה שרגב פנאן הוא "שונא הפועל". איך יעלה על הדעת דבר כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 17:57 
yair כתב:
נועם שחם כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:
אנשים פשוט איבדו פה צלם אנוש.

הכדורסל בארץ הוא כם ככה לא ספורט ואם אסור לקלל את משפחת פאנן במשחקים של הפועל אז מצידי שיסגרו את הקבוצה ויסגרו את הליגה (במילא אף אחד לא ישים לב).

רק אל תשכח לשיר "עד המוות הפועל".
הרי המילים האלה הן תמצית הכול. מה שחשוב זה לא הפועל, אלא זכות לקלל.
ויש לי חדשות בשבילך. הרבה אנשים יהיו עצובים אם יסגרו את הפועל. העניין הוא שאלה שמקדמים את זה לא יהיו עצובים בכלל. הפועל לא מזיזה להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 17:58 
נשיקה צרפתית כתב:
villa crespo כתב:

מה יש להסביר.

עוד פעם "אנחנו שונאים את מוני פנאן". מה הקשר? לרגב לא מגיע דבר כזה. כמעט לאף אדם בעולם לא מגיע דבר כזה. זה נשמע קצת ניסיון למצוא תירוצים בכוח "חי על חשבון אביו". נו באמת.

חבר, קודם כל להפועל לא מגיע דבר כזה. לא מגיע לה שאנשים שהם אוהדיה יפגעו בה ויהרסו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 17:59 
purvis short כתב:
yair כתב:
נועם שחם כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

הכדורסל בארץ הוא כם ככה לא ספורט ואם אסור לקלל את משפחת פאנן במשחקים של הפועל אז מצידי שיסגרו את הקבוצה ויסגרו את הליגה (במילא אף אחד לא ישים לב).

ויש לי חדשות בשבילך. הרבה אנשים יהיו עצובים אם יסגרו את הפועל. העניין הוא שאלה שמקדמים את זה לא יהיו עצובים בכלל. הפועל לא מזיזה להם.

הרבה אנשים שלא דרכו במשחקים של הפועל בשנים האחרונות לשלטון שאול.
אותם אלה שכן התמידו והגיעו, עד המוות, לטעמי הם אותם אלה שסביבם הדיון.
אותם אלה שבזכותם יש לכם קבוצה עכשיו. אבל אלוהים אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:07 
yair כתב:
נועם שחם כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

אפשר לחשוב מה קרה.
כולה קיללו במשחק כדורסל. ביג פאקינג דיל. אנשים פה השתגעו לגמרי (ואני לא מדבר על אלה שקיללו).

זה לא לקלל משחק כדורסל. זה להתגרות מול הפרצוף במישהו שאביו התאבד. אלו שני דברים שונים לגמרי. לא נתפס בעיני איך אנשים מרשים לעצמם דבר כזה, ואני מוכן להתערב שאתה בעצמך, למרות שאתה לכאורה יוצא פה להגנתם, לא היית מעלה בדעתך לעשות דבר כזה.

בראיון שנה שעברה רות מיידוף(אשתו של ברני) התלוננה שהיא לא יכולה לצאת לרחוב ושאנשים קוראים כלפיה קריאות מגעילות כולל שאומרים לה שתלך בדרך של הבן שלה (התאבד ב2009) וזה בחברה שהיא הרבה הרבה יותר פוליטקלי קורקט מאוהדי כדורסל בארץ.

מוני פאנן והבנק שלו הם תמצית של כל מה שמסריח בדבר הביזארי(ספורט זה לא ממש) שנקרא כדורסל ישראלי. מהעובדה שהוא תכלס גנב כסף מהשחקנים הזרים שלו עד העובדה שהיו מושקעים בו שופטים, שחקנים ועסקנים מקבוצות יריבות ובכירים באיגוד ודרך העובדה שעיתונאים ידעו שנים ולא דיברו כי רצו מקום על הטיסה באירופה ושיזמינו אותם למסעדה בחו"ל. ועד להשתקה הכוללת של הסיפור אחרי מותו ללא חקירה למרות שהיו שם העלמות מס במיליונים (מעניין אם זה קשור לתפיד הכפול של איתן רוב?).
כל מי שקשור לפרשה צריך להיות מנודה ומבוזה בפומבי ע"י כל מי שהכדורסל הישראלי קרוב לליבו.

מאמן הכושר המוהלל (כמו אחותו הסוכנת שחקנים/אחראית קשרי קהילה/מסעדנית) נהנה מהאופרציה שאביו השימפנזה ניהל והוא חייב את כל עבודותיו לעובדה שהוא הבן של פאנן והמעסיקים שלו היו מושקעים אצל אבא שלו. זה שהוא בוחר להתפרנס במגרשי כדורסל וזה שלא מזכירים לו על בסיס שבועי כמה חלאה מושחתת האבא שלו היה זה רק מוכיח כמה המצב של הכדורסל הישראלי בקאנטים.

מי שהרס והורס את את הכדורסל הישראלי זה לא ה"קומץ" שלא יעמדו בפני הקידמה זה מכבי תל אביב וכל מלככי פינחה (וזה כולל גם כל מיני אוהדי הפועל) שמתעסקים בקוסמטיקה בזמן שהם ממשכים להרוס את הענף (רק השנה העבירו שוב חוק שמאפשר להם עוד זר שניה לפני המחזור) ואף אחד לא מדבר על זה שמישהו התאבד אחרי שהתברר שהוא הריץ הונאת פונזי והיו מושקעים אצלו שחקנים יריבים שופטים ובכירים באיגוד. ובעצם כל הדברים שטענו במשך שנים ואפילו אני בעצמי לא הייתי משכונע שהם לא קונספרציה היו נכונים התבררו כנכונים אז לא אכפת לאף אחד ומצד שני כולם נעלבים שמזכרים לנער הרך שאבא שלו היה גנב והתאבד בגלל זה.

שילכו להזדיין המנהלת(מה באמת עם הציוד וידאו לחתונה של הבת של קופל?), שיילך מדור הספורט של ידיעות בדרכו של מדור הספורט של מעריב( ובעיקר ידיד המערכת שאכל על חשבון פאנן באין ספור מסעדות בחו"ל) על ערוץ הספורט והחלאות שבו גם אין מה לדבר. הכדורסל בארץ הוא כם ככה לא ספורט ואם אסור לקלל את משפחת פאנן במשחקים של הפועל אז מצידי שיסגרו את הקבוצה ויסגרו את הליגה (במילא אף אחד לא ישים לב).

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:14 
נועם שחם כתב:
יאיר -

א. נתחיל בזה שהההנחה שלך שרגב פנאן אחראי למעשי אביו, היא בעיני מראשיתה מאד בעייתית.

ב. יש פה התממות בלתי רגילה מצידך. הרי השירה כלפי רגב פנאן לא באה כאמירה של מחאה או מצד קורבנות ה"בנק". היא באה כדי לקנטר ולפגוע ברגב פנאן. לא רק שזו לא גבורה גדולה, אבל זו פחדנות לשמה.

ג. בנפול אויבך אל תשמח, ובטח אל תבוא לחגוג לו על הקבר. אין דבר יותר בזוי מזה בעיני.

ד. אם המטרה של השירים היא מחאה נגד מכבי ופנאן, אז היא משיגה את המטרה ההפוכה. לא פלא שהנושא נקבר וטואטא אל מתחת לשטיח. השירה העלובה הזו רק פוגעת בלגיטימיות של כל ביקורת או טענה נגד מכבי.

ה. עם כל המילים היפות, מה שעומד מאחרי השירה הזו זו שמחה לאיד ורצון להעליב ולפגוע. אין בה שום מטרה אחרת ושום תועלת אחרת. אנשים קטנים ועלובים, שמרגישים גיבורים כשהם רומסים אדם אחר.

אתה משחק פינג-פונג עם עצמך?
אתה באמת מאמין לעצמך? אנחנו סתם מקללים את רגב פנאן כדי להעליב?
לא יכול להיות שאנחנו באמת שונאים את מוני פנאן בכל רמ"ח איברינו ואנחנו כן מרגישים שאנחנו הקורבנות של הפשעים שלו?
ולהבדיל מקורנות מיידוף, שזכו לתמיכה ואהדה מהציבור, מהתקשורת, ממערכת האכיפה וממערכת המשפט, אז לנו אף אחד לא הקשיב. קברו את הפרשה כאילו לא הייתה. העיקר לא לפגוע במכבי. כל מה שנשאר לנו זה לרקוד למי שנהנה מהפשעים האלה על הדם ומקווה שמשפחת פנאן היא לא האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:17 
purvis short כתב:
yair כתב:
נועם שחם כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

לא, לך היא מזיזה.
היא כ"כ מזיזה לך שבמשך שנים לא טרחת להגיע בכלל.
מי אתה בכלל שתגיד שהפועל לא חשובה לנו?
אנחנו שונאים את פנאן סתם כי הוא היה במכבי? כי משעמם לנו?
לא בגלל שהוא באמת פשע נגד האהבה הכי גדולה שלנו? אולי?
אפשר לחשוב שהמצאנו כאן איזו תיאוריית קונספירציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:23 
והדבר הכי עצוב בסיפור הזה, שבאמת גורם למחשבות, זה שפעם היית מרגיש חסר אונים נגד מכבי, אבל לפחות היינו מאוחדים נגדם.
היום אשכרה לקח לאנשים 3 שנים כדי לשכוח מי זה מוני פנאן ובסוף עוד מגנים על זבלים מכביסטים כמו רגב ופנאן ויוצאים נגדך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יאיר -

רגב פנאן לא אחראי למעשים של אביו, אבל הוא גם לא מנותק מהם. ה"קריירה" שלו והעבודה הנוכחית שלו הן פועל יוצא של "זכויות" מבית אבא.
אני בז לו ולמשפחה שלו ולא הייתי עצוב לשנייה שמוני פנאן התאבד.
לצערי, לא ניתן לפגוע בלגיטימיות של ביקורת על מכבי כי אין במדינת מכבי "ביקורת לגיטימית על מכבי", מבחינת אנשים פה זה פרדוקס. עובדתית גם הנושא נקבר וטואטא, ואם הפרקליטות מחליטה על הגשת כתבי אישום לפי שירת אוהדים במגרש....
אין ספק שיש לך כמה נקודות נכונות - המטרה בשירה היא להעליב ולפגוע, אם אפשר גם לרמוס. זה נעשה בתוך תחומי המגרש ולא מחוץ לו. זה לא שמחכים לו ברחוב או שרים לו באינטרקום.
בזוי ? בעיני המתבונן. פחדני? לא הבנתי למה, אבל נזרום איתך.
לי מספיקה בקשה של מתן כדי שאני אפסיק עם השיר הזה. בהחלט לא אמות בלעדיו.
אבל כמו שאני לא אצא למלחמה כדי להמשיך לשיר אותו, אני לא אצא למלחמה שיפסיקו לשיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:25 
r200 כתב:
dr.avi כתב:
villa crespo כתב:
עידן הסוהר כתב:
אני חושב שאמרתי את זה עוד בדיון הראשון שנערך בנושא של קריאות "שואה".
אני אישית לא רואה בעיה בקריאות "שואה". עם זאת, חשבתי שבגלל שיש אוהדים רבים שזה מפריע להם אולי כדאי ללכת לקראתם.
היה ברור שברגע שיגמרו עם השואה, יעברו לדבר הבא.
עכשיו זה מוני פנאן, מחר זה שימון מזרחי, ואחר כך לקרוא לשופט בן זונה.
תמיד ימצאו איך להכנס באוהדי הפועל, לא בהכרח כי מפריע מה שהם צועקים כמו שמפריע שהם בכלל צועקים.
אני אקלל את מוני, שימון, פרדמן, בלאט וכל מי שקשור למכבי.
ביום שאנשים כמו קורמן שחושבים שהמציאו את הפועל יחליטו מה לצעוק, מבחינתי שלא תהיה הפועל.
שלא נצעק כלום נשב בשקט כל המשחק וניתן לכל העולם לקלל אותנו ולדפוק אותנו, אולי גם הצבע האדום יפריע להרבה אנשים אז כדי "לא לפגוע בקבוצה" נעבור לשחק בצבע אחר, כמו שנעשה באיזה בית ספר צפונבוני ומסריח בתל אביב.

הסוהר, רק השבוע יצאו נגד השלט "לא מייצגים את ישראל" ואמרו שזה פוגע בנו.
ולפני שבועיים רשמו כאן שגם "גרמנים" אסור.
כל שבוע היריעה מתרחבת.
וגם הצביעות. אנשים שכסא לידי קיללו את אובארוב וצחקו עליו בפרצוף, וגם את רגב פנאן קיללו לא פעם, פתאום נהיו לי צדקנים גדולים.
אני אתמול נכנסתי לאוטו בהרגשה טובה שגם ניצחנו וגם המשחק עבר בשלום (בלי שואה, בלי בלאגן ובלי הצורך לראות התבכיינות בפורום) ופתאום אני מגלה שגם קללות על מוני פנאן, אחד מגדולי אויבנו, כבר אסור.

אפשר להעלות את כל הנושאים האלה להצבעה ולראות מה הרוב יקבע.

הצבעה על מה? על חופש הביטוי?
קצת התלהבתם יותר מדי עם לקחת להצבעה.

אני דווקא חושב שהפתרון של הצבעה הוא מאוד פשוט. משנה הבאה תהיה אמנת אוהדים שהינה תנאי לחברות בעמותה. מי שיסרב לחתום לא יוכל להצטרף לעמותה. האמנה תחובר על ידי הקהל ותעמוד להצבעה. כולי תקווה שמי שמחרף את נפשו בכדי לקלל תהיה לו ההגינות המינמלית לא לחתום על העצומה ובכך ימצא את עצמו מחוץ לעמותה.
השלב השני, הוא פשוט גם כן. ככל והפועל תועמד לדין על קריאות כאלה ואחרות, על העמותה לציין כי לצערה חופש הביטוי אינו מאפשר לה למנוע את הקריאות האלה. ככל והחוק ישתנה היא תשמח לעזור למשטרה למצוא את המגדפים ולהביא אותם לדין, אין סיבה שהפועל תשלם מכיסה על התנהגות אוהדים שניתן לאתרם בקלות.
כנראה שהמיעוט לא מבין, לאן הוא מוליך אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:28 
נועם שחם כתב:
יאיר -

כמו שאמרתי רגב פאנן בחר להתפרנס דרך קשריו של אביו מענף שאבא שלו היה מההורסים הראשיים שלו. אם היה בוחר לעבוד כקופאי בבורגר ראנץ אף אחד לא היה מארגן משמרות מחוץ לסניף שלו בשביל לקלל אותו.
זה אולי בזוי אבל כשחלאה מתה אני שמח. וכשמוני פנאן מת שמחתי אין לי כסף ולכן לא יכלתי כמו אופטימי לפתוח בקבוק קוניאק על גורג חבש אבל בכל זאת שמחתי. ורגב פאנן הוא לא ילד הוא יודע להתפנס יפה מאוד ולהפיק תועלת ממעשיו של אביו ולכן אני לא רואה כל צורך לרחם עליו גם אם זה משרת רק את החלקים הילדותיים של מבנה האישיות שלי(והם לא במקום נורמאלי הם היו מעלים שוב את פרשת פנאן לכותרות).
ואם אתה חושב שלא חקרו את פרשת פאנן בגלל שקיללו את הילדים שלו (לירון חטפה קללות בטורניר פתיחת עונה לפני שנתיים, למרות שגם קנו לה המבורגר...) ולא כי איתן רוב בכיר בראשות המיסים ושימון מזרחי מצליח להעביר הכל במדינה אז באמת שאין לי מה להגיד.

פרביס,
באמת שיפה שאתה מוציא מהקשר. אתה מכיר אותי בערך בשביל לדעת שאני לא מהאלה ששרים "עד המוות הפועל" ושאני די רחוק מהאולטראס "והקומץ", ולמען האמת אם נעשה השוואה אז אני הרבה יותר קרוב בדעותיי עליך ברוב המקרים. אבל אם כל הכבוד לבוא ולהתעסק כל הזמן רק בקללות של האוהדים של הפועל ולהאשים את כל התחלואים בהם זה ממש להיות שאול ולהודות שצדק שטען שאמר שאותם 20 חוליגאנים הרסו לו הכל. אולי תלך אליו כמו אדם אלי להתנצל?

האיגוד והמנהלת מצחיקים ומזיינים אותנו. (אני לא אתפלא אם באורך פלא מחר יופעל העונש על תנאי ולא ימכרו לנו כרטיסים לדרבי) כמו שהם עושים לכל מי שלא מתכוףף בפנ שימון. אז כן זה נראה מאוד אינפםנטלי לשבור את הכלים בגלל קללותת והאמת שזה באמת זה. אבל איפשהו צריך לשבור את הכלים ולהגיד בחוקים האלה לא משחקים ואצלי זה עובר כשאומרים לי שאסור לקלל את הצוררים ממכבי (למרות שאני אישית לא עושה את זה באופן מיוחד) ולעמוד מולם אז אצלי עובר הקו.

ובקשר לנושא הספונסרים. הם לא באים כי אין כזה ספורט שנקרא כדורסל ישראלי (ואליו התכוונתי שאף אחד לא ישים לב אם יעלם) ולמרות הקללות היינו מרחק מוטי אמסלם אחד מלהיות עם התקציב השלישי בגודלו וכמו שלא היית מוכן בשביל כסף לקבל את מוטי אמסלם על הספסל (גם אני לא רציתי) ככה אני לא מוכן לא לקלל את משפחת פאנן כשאני רואה אותם. גם אם מתן נאור ביקש (ואני באמת אוהב אותו כמו שלא אהבתי שחקן הרבה זמן) גם לו מותר לטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:31 
villa crespo כתב:
והדבר הכי עצוב בסיפור הזה, שבאמת גורם למחשבות, זה שפעם היית מרגיש חסר אונים נגד מכבי, אבל לפחות היינו מאוחדים נגדם.
היום אשכרה לקח לאנשים 3 שנים כדי לשכוח מי זה מוני פנאן ובסוף עוד מגנים על זבלים מכביסטים כמו רגב ופנאן ויוצאים נגדך.

חד משמעית.
אבל תיקון קל,
האנשים ש"שכחו", זה אנשים שאף פעם לא ידעו גם.
זה כאלה שתמיד עמדו בצד שמישהו אחר נלחם את המלחמות שלהם וחייכו חיוך דבילי של מבוכה.
אף אחד לא ספר אותם אז, ואף אחד גם לא סופר אותם היום וזה שקפטן הקבוצה צייץ היום לא שינה שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:31 
מתי עושים הצבעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
villa crespo כתב:

חד משמעית.
אבל תיקון קל,

עליתם עלינו.
אנחנו מתים על מוני,
מאז ועד עולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:36 
סבבה אז למה אתה לא רוצה לקלל אותו?
כי מתן נאור ביקש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
תאום אדום כתב:
r200 כתב:
dr.avi כתב:
villa crespo כתב:
עידן הסוהר כתב:
אני חושב שאמרתי את זה עוד בדיון הראשון שנערך בנושא של קריאות "שואה".
אני אישית לא רואה בעיה בקריאות "שואה". עם זאת, חשבתי שבגלל שיש אוהדים רבים שזה מפריע להם אולי כדאי ללכת לקראתם.
היה ברור שברגע שיגמרו עם השואה, יעברו לדבר הבא.
עכשיו זה מוני פנאן, מחר זה שימון מזרחי, ואחר כך לקרוא לשופט בן זונה.
תמיד ימצאו איך להכנס באוהדי הפועל, לא בהכרח כי מפריע מה שהם צועקים כמו שמפריע שהם בכלל צועקים.
אני אקלל את מוני, שימון, פרדמן, בלאט וכל מי שקשור למכבי.
ביום שאנשים כמו קורמן שחושבים שהמציאו את הפועל יחליטו מה לצעוק, מבחינתי שלא תהיה הפועל.
שלא נצעק כלום נשב בשקט כל המשחק וניתן לכל העולם לקלל אותנו ולדפוק אותנו, אולי גם הצבע האדום יפריע להרבה אנשים אז כדי "לא לפגוע בקבוצה" נעבור לשחק בצבע אחר, כמו שנעשה באיזה בית ספר צפונבוני ומסריח בתל אביב.

הסוהר, רק השבוע יצאו נגד השלט "לא מייצגים את ישראל" ואמרו שזה פוגע בנו.
ולפני שבועיים רשמו כאן שגם "גרמנים" אסור.
כל שבוע היריעה מתרחבת.
וגם הצביעות. אנשים שכסא לידי קיללו את אובארוב וצחקו עליו בפרצוף, וגם את רגב פנאן קיללו לא פעם, פתאום נהיו לי צדקנים גדולים.
אני אתמול נכנסתי לאוטו בהרגשה טובה שגם ניצחנו וגם המשחק עבר בשלום (בלי שואה, בלי בלאגן ובלי הצורך לראות התבכיינות בפורום) ופתאום אני מגלה שגם קללות על מוני פנאן, אחד מגדולי אויבנו, כבר אסור.

אפשר להעלות את כל הנושאים האלה להצבעה ולראות מה הרוב יקבע.

הצבעה על מה? על חופש הביטוי?
קצת התלהבתם יותר מדי עם לקחת להצבעה.

אני דווקא חושב שהפתרון של הצבעה הוא מאוד פשוט. משנה הבאה תהיה אמנת אוהדים שהינה תנאי לחברות בעמותה. מי שיסרב לחתום לא יוכל להצטרף לעמותה. האמנה תחובר על ידי הקהל ותעמוד להצבעה. כולי תקווה שמי שמחרף את נפשו בכדי לקלל תהיה לו ההגינות המינמלית לא לחתום על העצומה ובכך ימצא את עצמו מחוץ לעמותה.
השלב השני, הוא פשוט גם כן. ככל והפועל תועמד לדין על קריאות כאלה ואחרות, על העמותה לציין כי לצערה חופש הביטוי אינו מאפשר לה למנוע את הקריאות האלה. ככל והחוק ישתנה היא תשמח לעזור למשטרה למצוא את המגדפים ולהביא אותם לדין, אין סיבה שהפועל תשלם מכיסה על התנהגות אוהדים שניתן לאתרם בקלות.
כנראה שהמיעוט לא מבין, לאן הוא מוליך אותנו.

למה שהפועל תעמוד לדין על קללות שמותרות על פי חוק?

והנה אני מתחייב בפנייך שאם השטות הזאת תעמוד להצבעה ויאסרו קללות כלפי פנאן מזרחי ושופטים אני לא אחתום על האמנה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
כי מתן נאור ביקש?

מתן נאור לא ביקש את זה,
הוא ביקש לא לשיר על הפושע התלוי מול המנפנף,
אז כן, אני מוכן לעשות את ההקרבה העצומה הזאת! למען מתן והקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:42 
KingAlpaca כתב:
idan כתב:
כי מתן נאור ביקש?

מתן נאור לא ביקש את זה,
הוא ביקש לא לשיר על הפושע התלוי מול המנפנף,
אז כן, אני מוכן לעשות את ההקרבה העצומה הזאת! למען מתן והקבוצה.

חבל שאתה ציני כי אני מדבר ברצינות.
איך שירה על מוני פנאן פוגעת בקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:45 
להערכתי אחרי הדרבי יסגרו לנו את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
1. אני לא ציני.
2.
ציטוט:
שוב פעם לא מצליח לישון אחרי משחק

ציטוט:
לפני המשחק ניגש אלי שחקן של הקבוצה ואמר לי: "יש לי רק בקשה אחת מהמשחק הזה, שהקהל יעזוב את רגב..."

ציטוט:
באופן אישי, פוגעים גם בי. רמת האנרגיה יורדת בבת אחת כאשר אני שומע את השירים הללו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 18:52 
zink כתב:

זו הערכה שקיימת בערך מהרגע שעלינו ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 19:37 
idan כתב:
villa crespo כתב:

חד משמעית.
אבל תיקון קל,
זה כאלה שתמיד עמדו בצד שמישהו אחר נלחם את המלחמות שלהם וחייכו חיוך דבילי של מבוכה.
אף אחד לא ספר אותם אז, ואף אחד גם לא סופר אותם היום וזה שקפטן הקבוצה צייץ היום לא שינה שום דבר.

ברור. רק אתה החזקת את הפועל בחיים, אתה נלחמת לבדך נגד הריסת אולם אוסישקין, אתה הקמת את הפועל אוסישקין ורק בזכותך היא קיימת.

אתה גם מממן את השחקנים וכל הקבוצה. איזה מזל שאתה קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
zink כתב:

זו הערכה שקיימת בערך מהרגע שעלינו ליגה.

אני לא שותף לנבואות הזעם האלה.
יסגרו לנו את הקבוצה רק אחרי הדרבי בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:05 
היה ברור שהדיון הזה יגיע , אני מאמין שאחרי הדרבי השיר ״שימון מזרחי תתאבד כבר״ יהפוך ללא לגיטימי בעיני הקהל שלנו .
חבל שזה מה שנהיה , אבל זה היה ברור כבר לפני כמה שנים שאמרנו שעכשיו זה שואה למכבי ובסוף זה יהיה שימון תתאבד. ( הרי ברור שזה הולך לכיוון )

ובלי קשר , אני אישית לא הייתי מסוגל לצעוק לרגב על אבא שלו כי הייתי מרגיש לא נעים , אבל לא הייתי יוצא נגד המקללים , כי את השנאה אפשר להבין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
6 עמודים של דיון על החוליגנים ובלי אף תגובה של אופטימי ? לא יכול להיות.

כמה פלאלסף כולל של פותח האשכול שפיתאום לא יכול לסבול את התנהגות החוליגנים.

תמשיכו לקטר על מעשים לא יפים שלהם ועל קללות שלהם.
כולל אתה פרוויס יקר ואדון ברזל יקר.
אתם קשקשנים.

מחליקים נושא אחד , מצטרפים כשזה מתאים לכם לביטויי השינאה הקיצוניים, מסיתים כשבא לכם באופן "מעודן" לשינאה עד שזה .....

הגיע הזמן שתבינו שבנושא זה החיים הם שחור ולבן.
או שאתם איתם או שאתם נגדם.
או שאתם חברים באותה עמותה איתם או שלא.
אין חצי הריון.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 20 נובמבר 2012, 20:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
מי שלא רואה הבדל בין שירי השואה וטרמינולוגיית השואה בכלל לבין "שימון מזרחי תתאבד כבר" או "השופט בן זונה" מעיד על עצמו שהבעיה אצלו, שהוא באמת ובתמים לא מבין מה פסול בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
מעניין רוי. כי לי זה דווקא היה ברור ישר כשקראתי מה שמתן כתב שאף אחד לא ישתיו עליו ושבמקום להקשיב לו ולכבד את בקשתו או לדחות אותה בנימוס, ישר יתנפלו עליו ויהפכו את זה לעוד מסע קודש שמי שלא הולך איתו הוא אחד מאותם אפסים חסרי זכות בהפועל שהעז לא לבוא למשחקים ולעודד את הפועל שאול.
לכל אחד ברור משהו אחר כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: