תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 14:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הציפיות לחיזוק בינואר
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 10:18 
קודם כל אני מזלזל הרבה פחות ממך משחקנים שלקחו אליפות, חוץ מזה- גם במשחק מולם עכשיו הוא היה הכי טוב.
זה לא שהוא איזה פנסיונר כמו סבע (שגם אותו אני רוצה, במקום מרעי)- הוא בן 27 או משהו כזה.
הסיכוי שתפגע איתו גבוה יותר מהסיכוי שתפגע עם זר, זו עמדה שלא הביאו בה שחקן לארץ כבר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
זה שנכשלו עם הזרים בקיץ לא אומר שעכשיו צריך להסתפק בישראלים בינוניים (הכוונה לא לסבע, הוא חלוץ ענק אבל יש עמדות יותר דחופות מאשר חלוץ מחליף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 11:12 
Yalla Hapoel כתב:
דג'אני יהיה חיזוק אדיר לטעמי.

גם רמי אבז לבן היה.

הדשא של השכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 11:38 
אני מצטט את ההודעה הפותחת שלי באשכול הזה, כי הנה היום התבשרנו על ההחתמה הצפויה של פאביצ'ביץ' וזה תואם את רוח דבריי בפתיחת האשכול הזה.
ofer23 כתב:
לאחרונה, התקשורת מפמפמת שוב ושוב על החיזוק שהפועל צריכה לעשות בחלון ההעברות בינואר (בלם חדש, מגן חדש, קשר אחורי וכדומה).
גם כאן בפורום, זה נהפך לשגרה לציין ש"אחרי ינואר, עם חיזוק מתאים במספר עמדות בסגל, ... ".

אז הרשו נא לי להנמיך קצת ציפיות ואולי גם לחסוך לרבים מכם מראש אכזבות.

ההיצע בינואר הוא בד"כ מוגבל, ומורכב בעיקר משחקנים שלא משחקים באופן סדיר (אם בכלל), רבים מהם אינם עוברים אימונים סדירים, אינם בכושר מתאים, עברו פציעות בעת האחרונה, בסיכון גבוה להיפצע שוב ועוד. גם השחקנים שמשחקים באופן סדיר ולפחות לכוארה נמצאים בכושר תקין, הם בד"כ שחקנים אנונימיים ורב הנסתר על הגלוי לגבי יכולותיהם וכישוריהם.

זה מזכיר קצת את הרכש שלנו בתחילת העונה, לא ? (קוטיניו, פטקוביץ', חיימוביץ', אולי גם פנסטיל. שלא לדבר על תעלומת תומר בן-יוסף).

אז למה אנו מצפים בינואר, לעוד רכש בינוני, בכושר די ירוד והפעם עוד מהיצע מוגבל הרבה יותר, לעומת תחילת העונה ?

ההיסטוריה הקצרה שלנו עם חיזוק באמצע העונה, מלמדת שאכן היו מקרים יוצאי דופן - בפרט צמד הבולגרים שהגיעו בשלהי עונת גיא-לוזון -> גוטמן. יש שהיו מציינים גם את דה-רידר. לדעתי הרכש של צמד הבולגרים הוא היוצא-מן-הכלל שאינו מעיד הכלל ובכל מקרה:
1. הרכש הזה סייע להציל אותנו מירידת ליגה ולא במאבקי אליפות באותה עונה שבה הגיעו.
2. מספר השחקנים והעמדות שנדרש בהם חיזוק בינואר הקרוב הוא רב מדיי מכדי ש"נפגע בול" בכולם.

וכמובן - הלוואי ואתבדה ובסיום חלון ההעברות יהיה כאן משתמש שיקפיץ את האשכול הזה, על מנת להמחיש עד כמה טעיתי בהערכות אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: