el dudernio כתב:
כשיש נקודת פתיחה בדיון, וההתיחסות היא לנק' הפתיחה הזאת זה קצת בעייתי לקבוע להתחיל עכשיו את הדיון מנק באמצע.
יתר ההתיחסות שלך היא כבר "ספקולטיבית" או פועלת לכיוון הימין כי אם לא משנה אם מדברים או לא ומגיעים לאותה תוצאה סופית,
אז אין מה לדבר.
ושוב השורה התחתונה היא שבת"א הצביעו למרכז ימין, ככה שלהגיד שזה הלך "הצבעה" שונה מהותית זה לא בדיוק נכון,
להתחיל לקבוע מה הייתה המדניות בעקבות זה, הרי לפי ההצבעות כ 33 חברי כנסת היו משתנים, ומה הייתה הקואלציה וכו' זה
כבר לשחק בנראה לי. אם אתה בונה עכשיו תאוריות על נראה לי בכיף, אבל מציאות זה לא.
אל דוד, אני אמרתי משהו אחד, ואתה ייחסת לי שאמרתי משהו אחר. ואחרי זה אמרת לי שאני מתחמק מלהתייחס לנקודה חשובה, כשהתייחסתי אליה. פעמיים. מה לעשות. מציע לך להסתכל על עצמך ואיך אתה מתדיין, במקום לבקר אותי, שבסה"כ התייחסתי לנקודה מסויימת מבחינה עובדתית ואתה התעקשת ומתעקש עדיין להתפלפל סביבה במקום להודות בטעות.
וההתייחסות שלי לא ספקולטיבית כי המדיניות של ממשלת קדימה-עבודה הייתה שונה למדי מזו של הליכוד-ביתנו.
ממשלת אולמרט ניהלה מו"מ אינטנסיבי, ממשלת נתניהו לא. זאת עובדה.
ובת"א הצביעו מרכז שמאלה, והצביעו לקואליציה שונה לחלוטין מזו הקיימת. גם זאת עובדה.
אתה רוצה תקרא לזה מרכז ימינה אם זה עושה לך טוב לקרוא ל60 ומשהו מנדטים של קדימה-עבודה מרכז-ימין. ברור לכולם שאם תל אביב הייתה קובעת מי יושב בכנסת ההרכב היה שונה מאד, המדיניות הייתה שונה, הממשלה הייתה שונה.
מה לעשות, זה המצב.