תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 14:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 379 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אזעקה כרגע בתל אביב
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 12:05 
יוו זה מטורף

http://news.walla.co.il/?w=/2689/258737 ... 5/@@/media

עם כמה שצחקנו שאולי זה ייפול על קרית שלום, בסוף זה נפל כמה עשרות מטרים מחודורוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 12:27 
לא תתפוס אותי כתב:
כיפת ברזל גרסא 2s (כמו שטוענים ששמו על גוש דן) אמורה להיות רק עם טיל אחד על כל טיל

אמרו אתמול בחדשות שמטעמי זהירות עובדים כרגע במודל של 2 טילים בכל יירוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ofer23 כתב:
וואלה מבזקים:
11:03 - רכב עלה באש בחולון בשל נפילת חלקיק רקטה, אין נפגעים.
רכב החל לעלות באש במחלף וולפסון בחולון , זמן קצר (ראשון) לאחר שנשמעה האזעקה ברחבי גוש דן. הדליקה פרצה ככל הנראה מנפילת חלקיק רקטה על הרכב. אין נפגעים.

לפי רוטר.נט זה הרכב

מפחיד
תמונה

צר לי אבל זה ממש לא מפחיד......
כאשר זה יקרה כל שעה וחצי זה יהיה מפחיד.

רק בשביל לסבר את האוזן...

והפועל, טענת שהדרום העלה את ביבי לשלטון,מלכה הראתה לך מקומות בהם יש למרץ מעל 30% מהקולות, לעבודה מעל 30 אחוז מהקולות ולקדימה מעל 30% מהקולות.
יחסית אליהם, מי שהביא את ביבי לרשות הממשלה והצביע לו ב 26% זה תושבי ת"א. אז אני מבין שלחבר נירים מותר להגיד שאתה אריסטוקרט שיושב ושותה בבתי קפה
לאטה ושמאטה ומצביע לביבי בשם השוק החופשי כאשר הוא חוטף כל שני חמישי מרגמות וקאסמים, בשם המדיניות של הממשלה שבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
איפה אמרתי שהדרום העלה את ביבי לשלטון? ואיפה אמרתי משהו לחבר נירים או באר שבע או אנערף מה שאסור לו לאמר כלום?
זה מה שיפה בפורום אינטרנטי, שהכל כתוב ומתועד, ואי אפשר להמציא דברים. זה מה שכתבתי
הפועל כתב:

בשורה התחתונה - אם זה היה תלוי בתושבי תל אביב ב-4 השנים האחרונות אף אחת ממפלגות הקואליציה הנוכחית לא הייתה שם, והייתה קואליציה ומדיניות שונה לחלוטין. זאת עובדה. תתפלפלו ותכרכרו סביבה כמה שבא לכם עכשיו.

ואני עומד מאחורי זה. אם היו שואלים את תושבי תל אביב הייתה קואליציה+ממשלה+מדיניות X, אם שואלים את תושבי ישראל (בוודאי אם מנכים את תל אביב) מתקבלת קואליציה+ממשלה+מדיניות Y שהיא שונה לחלוטין.
לא שיש פה משהו לעמוד מאחוריו. זאת עובדה. סטטיסטיקה. זאת המציאות ואין בלתה. ולכן זה מה שאמרתי. לא פחות, לא יותר.
למרבה הצער גם הנבואה שלי התגשמה ובמקום פשוט לקבל אותה ולהודות בה, הכרכורים וההתפלפלויות ממשיכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
יוו זה מטורף

http://news.walla.co.il/?w=/2689/258737 ... 5/@@/media

עם כמה שצחקנו שאולי זה ייפול על קרית שלום, בסוף זה נפל כמה עשרות מטרים מחודורוב

גם היום נשלח טיל לתל אביב בזמן אימון של מכבי.
בסה"כ צריכים לדאוג ששעות האימון שלנו לא יחפפו לשעות האימון של מכבי ואנחנו מוגנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
מההודעה הזאת התחיל הדיון:
בר קולמוסא כתב:

בקיצור, לא רק שהממשלה (שאתה בחרת, שתל אביב הצביעה נגדה) מפקירה אותכם ברגיל, היא גם מכוונת אותכם לנתב את הכעס כלפינו, חלק אחר בעם שתורם המון בכל מקום, ואתה אוכל את הפיתיון.
חבל ועצוב.

בגללה ציינת למי הצביעו תושבי תל אביב, נוסף אתה תעלם ממה עשתה המששלה הקודמת של קדימה-עבודה, ככה שבגדול אתה מתייחס רק למה שנוח לך מהדיון, ומתעלם מכל השאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
בר קולמוסא כתב:

בקיצור, לא רק שהממשלה (שאתה בחרת, שתל אביב הצביעה נגדה) מפקירה אותכם ברגיל, היא גם מכוונת אותכם לנתב את הכעס כלפינו, חלק אחר בעם שתורם המון בכל מקום, ואתה אוכל את הפיתיון.
חבל ועצוב.

בגללה ציינת למי הצביעו תושבי תל אביב, נוסף אתה תעלם ממה עשתה המששלה הקודמת של קדימה-עבודה, ככה שבגדול אתה מתייחס רק למה שנוח לך מהדיון, ומתעלם מכל השאר.

אני מתייחס למה שאני כתבתי. מציע לך כשאתה מתדיין איתי לעשות אותו דבר. קשה לנהל דיון אחרת.

ואני לא מתעלם ממה שהממשלה של קדימה-עבודה עשתה. למעשה התייחסתי לכך במפורש, אולי היית עסוק בלקרוא הודעות של אחרים ולייחס אותם אלי, ולכן לא שמת לב. אז לשירותך (בסוף אני אביא פה פשוט את כל ההודעות שכתבתי מרגע שהתחלנו להתדיין וזהו)
הפועל כתב:
זה לא עניין של להאשים אחרים. יתכן בהחלט שהיינו מגיעים לאותה נקודה, רק בדרך שונה לחלוטין, כמו שהיה בתקופת אולמרט למשל.
אבל העובדות הן פשוטות וברורות לחלוטין, לא משנה איך תנסי לשחק איתן - יש כרגע קואליציה יציבה של למעלה מ50% מהח"כים שאם זה היה תלוי בתושבי תל אביב כהייתה הופכת לאופוזיציה מצומקת של בקושי שליש, כשאפילו לא אחת מהמפלגות שיושבת בה הייתה יושבת בקואליציה. עד כדי כך שונה דעתם של תושבי תל אביב על המדיניות שממשלת ישראל צריכה לנקוט, משל שאר המדינה.

הפועל כתב:
כן, הדרך של אולמרט שונה לחלוטין. היה מו"מ משמעותי ובלתי פוסק לאורך כל תקופתו.
וזה גם אגב מה שאני רואה שהאופוזיציה אומרת עכשיו - עברו 4 שנים שבהן לא עשינו כלום בתחום המדיני. ולא משנה מה נעשה עכשיו במבצע הצבאי, אם נמשיך לא לעשות כלום בתחום המדיני, בוודאות נתראה פה כולנו שוב עוד שנה-שנתיים-שלוש באותה נקודה בדיוק. הסיכוי היחיד שאולי אולי משהו ישתנה זה אם נצליח להגיע להסכם מדיני עם הרשות, ואולי אפילו נדבר אם החמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
כשיש נקודת פתיחה בדיון, וההתיחסות היא לנק' הפתיחה הזאת זה קצת בעייתי לקבוע להתחיל עכשיו את הדיון מנק באמצע.
יתר ההתיחסות שלך היא כבר "ספקולטיבית" או פועלת לכיוון הימין כי אם לא משנה אם מדברים או לא ומגיעים לאותה תוצאה סופית,
אז אין מה לדבר.

ושוב השורה התחתונה היא שבת"א הצביעו למרכז ימין, ככה שלהגיד שזה הלך "הצבעה" שונה מהותית זה לא בדיוק נכון,
להתחיל לקבוע מה הייתה המדניות בעקבות זה, הרי לפי ההצבעות כ 33 חברי כנסת היו משתנים, ומה הייתה הקואלציה וכו' זה
כבר לשחק בנראה לי. אם אתה בונה עכשיו תאוריות על נראה לי בכיף, אבל מציאות זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 18:53 
el dudernio כתב:
בר קולמוסא כתב:

חבל ועצוב.

זה בכלל לא משנה מה הייתה עושה הממשלה התל אביבית האלטרנטיבית סו קולד. המשפט בסוגריים בכוונה בתוך סוגרים. העובדה העצובה היא שהממשלה שקיבלה רוב (אני מקווה שעל זה לא נתווכח) במקומות כמו אופקים, נתיבות, ב"שׁ, אשקלון וכולי, היא נקטה במדיניות של הפקרה ולמרות זאת הזעם לא מנותב אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
ובמקומות אחרים במרחב המיועד היא קיבלה פחות מ 3 אחוז, אני מניח שגם עלזה לא נתווכח.
מרבית ההצבעות בפוליטיקה בארץ הן "שבטיות" ולכן להתחיל לנתח את הטענה מי עוזר למי וכו' היא ממש לא רצינית.
ובאמת תבדוק רגע עם עצמך האם אתה מצביע שונה מהותית מהוריך?

ושוב מה זה נקטה מדיניות של הפקרה? האם ממשלה של ליבני - מופז - ברק הייתה נוגהת בצורה שונה "מהותית"?
ממשלה של ליבני - מופז - ביבי? כי לדעתי ממש לא. לכן כל הדיון כאן הוא פשוט ריק מתוכן אמיתי, ולכן הוא נראה כמו
דיון שעיקרו הוא להראות שמדינת ת"א שונה ממדינת הדרום. הבעיה היא שת"א הצביעה מבחינת מגבמה בדיוק כמו כל הארץ,
מרכז ימינה, והנסיון לבדל אותה מהדרום (כאשר אתה מחשיב דרום "רק" אתצ עירות הפיתוח וכו' ולא את הקיבוצים בדרום,
זה קצת לשקר לעצמך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 20:27 
dr.avi כתב:
תמונה

הולי שיט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
כשיש נקודת פתיחה בדיון, וההתיחסות היא לנק' הפתיחה הזאת זה קצת בעייתי לקבוע להתחיל עכשיו את הדיון מנק באמצע.
יתר ההתיחסות שלך היא כבר "ספקולטיבית" או פועלת לכיוון הימין כי אם לא משנה אם מדברים או לא ומגיעים לאותה תוצאה סופית,
אז אין מה לדבר.

ושוב השורה התחתונה היא שבת"א הצביעו למרכז ימין, ככה שלהגיד שזה הלך "הצבעה" שונה מהותית זה לא בדיוק נכון,
להתחיל לקבוע מה הייתה המדניות בעקבות זה, הרי לפי ההצבעות כ 33 חברי כנסת היו משתנים, ומה הייתה הקואלציה וכו' זה

אל דוד, אני אמרתי משהו אחד, ואתה ייחסת לי שאמרתי משהו אחר. ואחרי זה אמרת לי שאני מתחמק מלהתייחס לנקודה חשובה, כשהתייחסתי אליה. פעמיים. מה לעשות. מציע לך להסתכל על עצמך ואיך אתה מתדיין, במקום לבקר אותי, שבסה"כ התייחסתי לנקודה מסויימת מבחינה עובדתית ואתה התעקשת ומתעקש עדיין להתפלפל סביבה במקום להודות בטעות.

וההתייחסות שלי לא ספקולטיבית כי המדיניות של ממשלת קדימה-עבודה הייתה שונה למדי מזו של הליכוד-ביתנו.
ממשלת אולמרט ניהלה מו"מ אינטנסיבי, ממשלת נתניהו לא. זאת עובדה.
ובת"א הצביעו מרכז שמאלה, והצביעו לקואליציה שונה לחלוטין מזו הקיימת. גם זאת עובדה.
אתה רוצה תקרא לזה מרכז ימינה אם זה עושה לך טוב לקרוא ל60 ומשהו מנדטים של קדימה-עבודה מרכז-ימין. ברור לכולם שאם תל אביב הייתה קובעת מי יושב בכנסת ההרכב היה שונה מאד, המדיניות הייתה שונה, הממשלה הייתה שונה.
מה לעשות, זה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2012, 23:50 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
el dudernio כתב:
אז אין מה לדבר.

אל דוד, אני אמרתי משהו אחד, ואתה ייחסת לי שאמרתי משהו אחר. ואחרי זה אמרת לי שאני מתחמק מלהתייחס לנקודה חשובה, כשהתייחסתי אליה. פעמיים. מה לעשות. מציע לך להסתכל על עצמך ואיך אתה מתדיין, במקום לבקר אותי, שבסה"כ התייחסתי לנקודה מסויימת מבחינה עובדתית ואתה התעקשת ומתעקש עדיין להתפלפל סביבה במקום להודות בטעות.

וההתייחסות שלי לא ספקולטיבית כי המדיניות של ממשלת קדימה-עבודה הייתה שונה למדי מזו של הליכוד-ביתנו.
ממשלת אולמרט ניהלה מו"מ אינטנסיבי, ממשלת נתניהו לא. זאת עובדה.
ובת"א הצביעו מרכז שמאלה, והצביעו לקואליציה שונה לחלוטין מזו הקיימת. גם זאת עובדה.
אתה רוצה תקרא לזה מרכז ימינה אם זה עושה לך טוב לקרוא ל60 ומשהו מנדטים של קדימה-עבודה מרכז-ימין. ברור לכולם שאם תל אביב הייתה קובעת מי יושב בכנסת ההרכב היה שונה מאד, המדיניות הייתה שונה, הממשלה הייתה שונה.
מה לעשות, זה המצב.

א. צודק, אבל אם כך אין באמת דיון כי אתה מתעקש לא לדבר על מה שאנחנו מדברים.
ב. קדימה היא המרכז, והיא קיבלה הכי הרבה מנדטים בת"א, עכשיו השאלה היא אם הנטייה מהמרכז היא שמאל או ימין, והתשובה היא ימין בצורה ברורה כי ביתינו-ליכוד-ש"ס קיבלו הרבה יותר מנדטים מ מרץ-עבודה-חדש, לא משנה כמה תתפלסף מסביב זאת עדין תישאר עובדה בשטח.
ג. מה ש"ברור" לכולם זאת ספקולציה, גם אם תתעקש להגיד שלא. ואני עדין לא מצליח להבין מאיפה הביטחון המלא שציבור שמעדיף את ביתינו-ליכוד-ש"ס על פני מרץ-עבודה-חדש, היה מעדיף
קואליציה בלעדיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו אני מבין איך הגעת למסקנה התלושה הזאת של מרכז-ימין. אתה יוצא מנקודת הנחה שלמרות שהציר שקדימה הקימה קואליציה על בסיסו היה עם מפלגת העבודה, הם היו לפתע משנים את דעתם, ולמרות שיש להם (לפי התוצאות בתל אביב) רוב בכנסת אפילו רק עם מפלגת העבודה, הם בכל זאת היו בוחרים לשנות את דרכם ולהקים קואליציה שמתבססת על הליכוד-ביתנו כשותפה הראשית + מפלגות ימינה ממנו.
זאת נראית לי הנחה לא סבירה, בלשון המעטה, שלא מבוססת על כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
עכשיו אני מבין איך הגעת למסקנה התלושה הזאת של מרכז-ימין. אתה יוצא מנקודת הנחה שלמרות שהציר שקדימה הקימה קואליציה על בסיסו היה עם מפלגת העבודה, הם היו לפתע משנים את דעתם, ולמרות שיש להם (לפי התוצאות בתל אביב) רוב בכנסת אפילו רק עם מפלגת העבודה, הם בכל זאת היו בוחרים לשנות את דרכם ולהקים קואליציה שמתבססת על הליכוד-ביתנו כשותפה הראשית + מפלגות ימינה ממנו.
זאת נראית לי הנחה לא סבירה, בלשון המעטה, שלא מבוססת על כלום

לך תסביר לו שהייתה שנאת מוות בין לבני לביבי והחרדים, והקולות שקדימה קיבלה מתל אביב ב-2009 זה בכלל של מצביעי שמאל שהצביעו אנטי-ביבי. טוב נו, למי שמצליח לעוות את המציאות כך שאלרואי כהן יותר טוב מערן זהבי לא אמורה להיות בעיה לטעות שבתל אביב הצביעו ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין איך לקח כמעט שבוע לעשות את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 14:48 
apu כתב:

זה אמיתי?

עריכה- עכשיו שמעתי את זה עד הסוף
עדיין ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 379 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: