19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:
להתנפל על בן אדם שמקלל את מכבי(ועוד לא באחת מהקללות השנויות במחלוקת) זה כמו להתנפל על מישהו על זה שהוא לא מעודד.
לא רוצה לקלל, אל תקלל, מה אתה סותם לאנשים אחרים את הפה?
כי זה יציע עם הרבה משפחות וילדים קטנים, יש הורים שמעדיפים שהילדים לא ישמעו את כל קשת הקללות, אלא רק עד גבול מסויים
ושער 5 זה יציע עידוד, נראה לך סביר שאני אתנפל על בן אדם שלא מעודד ואגיד לו שיעוף מהשער אם הוא לא מתכוון לעודד?
ואיזה גבול? הבן אדם אומר שהתנפלו עליו כשהוא שר פאק מכבי, זה אפילו לא בעברית.
אז בוא תגיד לי אתה איפה עובר הגבול? או שיכול ילד טמבל לבוא לשער 8 ולטנף מפה ועד מחר?
אולי אתה תגיד לי איפה עובר הגבול? או שכל אחד יכול להשתיק מי שלא נראה לו מה שהוא צועק במגרש?
לדעתי הגבול עובר בטווח הנורמה, לצעוק במגרש כדורגל פאק מכבי, זה נורמטיבי לגמרי. מזה אפילו בתקשורת לא מתרגשים. זו התשובה שלי, ושלך?
ולא ממש מעניין אותי בן כמה הילד\נער\איש הטמבל. זה לא רלוונטי לכלום.
לי אין בעיה עם פאק מכבי. ולאחרים אין בעיה עם תשרפו חיים ולאלה יש בעיה עם שתהיה שואה למכבי וכו' וכו'. מה שכן, יש לי בעיה עם איך שאתה מציג את הסיטואציה, כאיול התנפלו על הקורבן המסכן. אני לא יודע איך ביקשו ממנו, אבל גם מתוך המעט שהוא תיאר כאן יש הרבה תסריטים אפשריים לדיאלוג. אני מניח שאחרי שהוא לא הקשיב כמה פעמים לבקשות בסנון "וואו, אחי, תרגיע עם הקללות", בא בחור עם קצת יותר רגישות ודיבר אליו בשפה שלו.
כמו שאנטיגונה אמר, זה אולי מבאס, אבל לכל שער יש אופי שלו וצריך לכבד את זה. נורא פשוט.