תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 00:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שער 8 בדרבי
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
הורה שמביא את ילדו הרך לבלומפילד, ולא משנה לאיזה שער, לחזות בדרבי ובאותה נשימה מקווה שהילד לא יישמע חצי קללה הוא טמבל במקרה הטוב, והורה רע במקרה הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 00:13 
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:
להתנפל על בן אדם שמקלל את מכבי(ועוד לא באחת מהקללות השנויות במחלוקת) זה כמו להתנפל על מישהו על זה שהוא לא מעודד.
לא רוצה לקלל, אל תקלל, מה אתה סותם לאנשים אחרים את הפה?

כי זה יציע עם הרבה משפחות וילדים קטנים, יש הורים שמעדיפים שהילדים לא ישמעו את כל קשת הקללות, אלא רק עד גבול מסויים

ושער 5 זה יציע עידוד, נראה לך סביר שאני אתנפל על בן אדם שלא מעודד ואגיד לו שיעוף מהשער אם הוא לא מתכוון לעודד?

ואיזה גבול? הבן אדם אומר שהתנפלו עליו כשהוא שר פאק מכבי, זה אפילו לא בעברית.

אז בוא תגיד לי אתה איפה עובר הגבול? או שיכול ילד טמבל לבוא לשער 8 ולטנף מפה ועד מחר?

אולי אתה תגיד לי איפה עובר הגבול? או שכל אחד יכול להשתיק מי שלא נראה לו מה שהוא צועק במגרש?
לדעתי הגבול עובר בטווח הנורמה, לצעוק במגרש כדורגל פאק מכבי, זה נורמטיבי לגמרי. מזה אפילו בתקשורת לא מתרגשים. זו התשובה שלי, ושלך?

ולא ממש מעניין אותי בן כמה הילד\נער\איש הטמבל. זה לא רלוונטי לכלום.

לי אין בעיה עם פאק מכבי. ולאחרים אין בעיה עם תשרפו חיים ולאלה יש בעיה עם שתהיה שואה למכבי וכו' וכו'. מה שכן, יש לי בעיה עם איך שאתה מציג את הסיטואציה, כאיול התנפלו על הקורבן המסכן. אני לא יודע איך ביקשו ממנו, אבל גם מתוך המעט שהוא תיאר כאן יש הרבה תסריטים אפשריים לדיאלוג. אני מניח שאחרי שהוא לא הקשיב כמה פעמים לבקשות בסנון "וואו, אחי, תרגיע עם הקללות", בא בחור עם קצת יותר רגישות ודיבר אליו בשפה שלו.
כמו שאנטיגונה אמר, זה אולי מבאס, אבל לכל שער יש אופי שלו וצריך לכבד את זה. נורא פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 00:14 
שחר כתב:
19 כתב:
שחר כתב:
זה לא אתה שנותן תמיד את הדוגמא על האחות הנאנסת? מה לעשות שכדי להסביר משהו, צריך לפעמים ללכת לקיצוניות.
כן, להגיע לשער 5 עם חולצה צהובה ולצעוק הפועל זונה, זה שונה לגמרי מלעשות את זה בשער 8..

נו, אז לקלל בשער 8 זה כמו להיות נוצרי במדינת היהודים. כולנו מסכימים שצריך לקבל גם התנהגות קצת שונה משל עצמינו ומשל הרוב, ולהיות סובלניים.
גם אני יודע.

לכל אחד יש את ההתנהגות והקודים שלו, אם אתה לא מבין את ההבדל בין שער 5 לשער 8, אז אתה בבעיה ...יש כאלה שמבחינתם לשמוע בשער 8 קריאות שואה, זה קצת יותר מ"לקבל התנהגות קצת שונה".. ואגב, לא רק בשער 8.

בפעם השלישית באשכול
הוא דיבר בין היתר גם על "fuck maccabi"
מי שזה מחוץ לגבולות הנורמה שלו, שיישאר בבית. ולא יראה טלויזיה, או ישמע מוזיקה. כי זה גם שם.
במגרש כדורגל זה הכי נורמטיבי שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
הורה שמביא את ילדו הרך לבלומפילד, ולא משנה לאיזה שער, לחזות בדרבי ובאותה נשימה מקווה שהילד לא יישמע חצי קללה הוא טמבל במקרה הטוב, והורה רע במקרה הרע.

אני לא חושב שהם באמת מצפים שהוא לא יישמע קללות, אבל מנסים להרחיק את זה כמה שיותר, ברור לכולם שהם ישמעו קללות.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 00:15 
עמי נאווי כתב:

אתה יודע, תמיד יש כאלה שמגיעים לדרבי אחרי הרבה שנים בעשור האחרון בפעם הראשונה, באופן טבעי בגלל שלשער הזה יש כרטיסים הם מתרכזים בשער 8.
אני לא מצדיק אותם, אבל אני יכול להבין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 00:17 
19 כתב:
שחר כתב:
19 כתב:
שחר כתב:
זה לא אתה שנותן תמיד את הדוגמא על האחות הנאנסת? מה לעשות שכדי להסביר משהו, צריך לפעמים ללכת לקיצוניות.
כן, להגיע לשער 5 עם חולצה צהובה ולצעוק הפועל זונה, זה שונה לגמרי מלעשות את זה בשער 8..

נו, אז לקלל בשער 8 זה כמו להיות נוצרי במדינת היהודים. כולנו מסכימים שצריך לקבל גם התנהגות קצת שונה משל עצמינו ומשל הרוב, ולהיות סובלניים.
גם אני יודע.

לכל אחד יש את ההתנהגות והקודים שלו, אם אתה לא מבין את ההבדל בין שער 5 לשער 8, אז אתה בבעיה ...יש כאלה שמבחינתם לשמוע בשער 8 קריאות שואה, זה קצת יותר מ"לקבל התנהגות קצת שונה".. ואגב, לא רק בשער 8.

בפעם השלישית באשכול
הוא דיבר בין היתר גם על "fuck maccabi"
מי שזה מחוץ לגבולות הנורמה שלו, שיישאר בבית. ולא יראה טלויזיה, או ישמע מוזיקה. כי זה גם שם.
במגרש כדורגל זה הכי נורמטיבי שיש.

ואני התייחסתי לממשפט הזה שהוא כתב :
ציטוט:
עברתי למעלה וגם שם אנשים התעצבנו שקראתי להם נאצים

אבל תודה להם,הבנתי למה אני כל כך לא שייך לשם ושנה הבאה חייב לחזור להיות מנוי ל5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
הבהרה קלה
שהייתי למעטה ושם נתנו את הציטוטים מתחילת ההודעה זה היה בעקבות הקריאה פאק מכבי
אחרי שעליתי קצת למעלה הגוש של מכבי בשער 8 התחיל לשיר "שיישרף לכם הכפר" ואז צעקתי אליהם "השחקנים הכי טובים בקבוצה שלכם ערבים יא נאצים" ואז התנפלו עליי כל הלא אוהבי שירי שואה

נערך לאחרונה על ידי ההוא עם האדום בתאריך 14 נובמבר 2012, 01:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
עמי נאווי כתב:

אתה יודע, תמיד יש כאלה שמגיעים לדרבי אחרי הרבה שנים בעשור האחרון בפעם הראשונה, באופן טבעי בגלל שלשער הזה יש כרטיסים הם מתרכזים בשער 8.

שחר, זה עפיפונים או עב"מים. רבאק, הקהל של הפועל והכדורגל הישראלי הגיעו לחדשות לא פעם ולא פעמיים. זה לא משהו שנשאר בין כותלי הפורום/בלומפילד/מוסף הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 00:19 
ההוא עם האדום כתב:
הבהרה קלה
שהייתי למעלה ושם נתנו את הציטוטים מתחילת ההודעה זה היה בעקבות הקריאה פאק מכבי
אחרי שעליתי קצת למעלה הגוש של מכבי בשער 8 התחיל לשיר "שיישרף לכם הכפר" ואז צעקתי אליהם "השחקנים הכי טובים בקבוצה שלכם ערבים יא נאצים" ואז התנפלו עליי כל הלא אוהבי שירי שואה

טוב, להתעצבן מפאק מכבי זה באמת קצת מוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 00:22 
עמי נאווי כתב:
שחר כתב:
עמי נאווי כתב:

שחר, זה עפיפונים או עב"מים. רבאק, הקהל של הפועל והכדורגל הישראלי הגיעו לחדשות לא פעם ולא פעמיים. זה לא משהו שנשאר בין כותלי הפורום/בלומפילד/מוסף הספורט.

אם מישהו התעצבן מקללות זה לא מדגם מייצג. יכול להיות שמדובר באדם בודד. למרות שאם החבר ירד ממש למטה לאגף משפחות , איפה שהמקומות המסומנים כדי לדפוק עידוד של תרבות שער 5 אז גם הוא עב"ם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
עמי נאווי כתב:
שחר כתב:
עמי נאווי כתב:

אם מישהו התעצבן מקללות זה לא מדגם מייצג. יכול להיות שמדובר באדם בודד. למרות שאם החבר ירד ממש למטה לאגף משפחות , איפה שהמקומות המסומנים כדי לדפוק עידוד של תרבות שער 5 אז גם הוא עב"ם.

מקומות מסומנים לא היה שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 02:15 
חנה בבלי נימוסים והליכות את מוטי מורל טיפול במשברים בע"מ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 02:38 
אולי זה רק אני, אבל אני חושב שיותר גרוע לילד קטן לשמוע "בן זונה"/"מניאק"/"שרמוטה" (קללות בעברית שהוא מסוגל להבין) מאשר "שואה" שבטח אין לו מושג מה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 06:23 
סמל אישי של המשתמש
זה רק אתה....
זה נבלה וזה (אחושרמוטה) טרפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 06:44 
תמיד זה מרגש אותי מחדש לשמוע על אנשים שהם גם כל כך רגישים וגם בעלי עקרונות וערכים ברורים וחזקים כל כך שהם מסוגלים להיעלב ולכעוס על זה שמישהו מנסה לגזול מהם את הזכות האלמנטרית לשיר שירי שואה.
דמעות מציפות את עיניי...
דרך אגב כנראה שככל שקללות השואה והגועל ימשיכו ויחמירו כך תגלו שהאפקט הנגדי יתחזק גם הוא עד שלאנשים מסוימים גם פאק מכבי לא ישמע במקום ואפילו הרבה פחות מכך, בסוף אתם תהיו אחראים על קרוב ואהבה חדשים וידידות היסטורית שתפרוץ בין חלקים גדולים בקהל לבין המכבים הגיבורים רק כתגובת קונטרה לגועל מהצד השני.
אני קצת נסחף אני יודע אבל אל תזלזלו ביכולת הבלתי מודעת של אנשים לעשות דווקא, תסתכלו על עצמכם למשל...
(מוקדש כמובן לכל שרי, מדפיסי, כותבי וכו... השואה הנאמנים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שער 8 בדרבי
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 06:52 
סו אלן כתב:
חנה בבלי נימוסים והליכות את מוטי מורל טיפול במשברים בע"מ

אדם צועק את שחסר לו. לא חסר לו-לא צועק.
אדם משלים בדמיון מה שחסר לו. לא חסר לו - לא משלים בדמיון.
מ. אריאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 11:22 
טיש כתב:
תמיד זה מרגש אותי מחדש לשמוע על אנשים שהם גם כל כך רגישים וגם בעלי עקרונות וערכים ברורים וחזקים כל כך שהם מסוגלים להיעלב ולכעוס על זה שמישהו מנסה לגזול מהם את הזכות האלמנטרית לשיר שירי שואה.
דמעות מציפות את עיניי...
דרך אגב כנראה שככל שקללות השואה והגועל ימשיכו ויחמירו כך תגלו שהאפקט הנגדי יתחזק גם הוא עד שלאנשים מסוימים גם פאק מכבי לא ישמע במקום ואפילו הרבה פחות מכך, בסוף אתם תהיו אחראים על קרוב ואהבה חדשים וידידות היסטורית שתפרוץ בין חלקים גדולים בקהל לבין המכבים הגיבורים רק כתגובת קונטרה לגועל מהצד השני.
אני קצת נסחף אני יודע אבל אל תזלזלו ביכולת הבלתי מודעת של אנשים לעשות דווקא, תסתכלו על עצמכם למשל...
(מוקדש כמובן לכל שרי, מדפיסי, כותבי וכו... השואה הנאמנים)

סבבה והשלב הבא יהיה לשבת ולשיר שבת אחים גם יחד וקומבייה.
אני רוצה לראות שמישהו ינסה לסתום לי את הפה שאני צועק פאק מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 11:22 
לצערי אני יושב כבר כמה שנים טובות בשער הזה וברוב השנים האחרונות אני גם מנוי (מה לעשות שאתר בהצדעה מוציא מנוי מוזל רק לשער הזה).
לא פעם ולא פעמיים רבתי עם אוהדים שסתם קיללו את השחקנים, ולפחות 4 פעמים נאלצתי לנדוד ממקום מושבי בגלל שאוהדי הקבוצה האורחת (חיפה, בית'ר או מכבי) ישבו איפה שאני תמיד יושב.
כל שנה, בעיקר בהתאם להשיגים, ניתן לראות פרצופים חדשים בשער ולא סתם הוא כונה "יציע המשפחות". כי רק ביציע הזה ניתן לראות אבא שלובש צהוב ושם על הבן שלו צעיף שקנה בחוץ, רגע לפני ששאל "איפה זה שער 8?"
אני מבקש מכל האנשים הצדיקים מהשערים האחרים לא לנסות לחנך את האוהדים שכן רוצים לעודד ולצערם הם יושבים בשער 8, ושבכל דרבי צריכים לסבול מזה שרבע מהשער הוא אוהדי מכבי.
אתה לא רוצה שהבן שלך ישמע קללות? קח אותו לאנג'ל תראה איתו שם את המשחק.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
זאת השנה הראשונה וכנראה האחרונה שאני מנוי בשער 8 מאותם סיבות שצויינו פה בנושא,
אם מישהו חפץ בהחלפת מנויים לכל שער אחר צרו איתי קשר :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 12:38 
לצפות שאנשים לא יקללו בכדורגל זה קצת מוגזם, אבל מצד שני, יש גם כאלו שמגזימים בקללות ולא יודעים את הגבול. אני כן מצפה מאוהד כדורגל שיושב באזור של ילדים ומשפחות, שיבין את זה ושישתדל קצת לשלוט על הפה שלו. לא נראה לי כזה מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 18:37 
אנטיגונה כתב:
לכל שער יש את האופי שלו והכללים הלא כתובים שלו.
אני מצפה מכל אוהד להיות מודע אליהם, ולדעת לבחור לעצמו את השער שלו לפי מה שמתאים יותר לאופי הצפייה שלו והחיבור לאוכלוסיה באותו שער.
לא תמיד משיגים מנוי לשער שרוצים, אבל מה לעשות, ברגע שהגעת לשם צריך לכבד את הרוב באותו שער, ומקסימום בעונה הבאה לקנות מנוי לשער אחר.

נכון בגלל זה בתחילת העונה שנגמרו המנויים לשער 7 ונשאר רק ל8 הפכתי עולם בשביל לארגן ל7 כי אני יודע שבשער הזה לא הייתי מסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 18:53 
אני הולך עם ילדיי למגרשים מגיל קטן .
הייתי בכל השערים .בכל השערים ואני מדגיש בכל השערים ,שמעתי את אוהדי הפועל מקללים בצרה מגעילה.אני לא מדבר את היריבה אלא את שחקנינו.הלוואי ואלו היו מקללים רק את היריבה.
אני כבר שנים מקלל במגרשים ושומו שמיים ליד ילדיי שבאים איתי מקטנות.את הבת שלי שאלתי עד כמה זה מפריע לה ? והיא אמרה לי -"ראית כמה אלימות יש בבית הספר,בקניונים ,איזה ערסים איזו התנהגות .אני יודעת שזה רק במגרש ,זה חלק מהמשחק"
ותאמינו לי הבת שלי לא מוציאה חצי קללה מפיה,אפילו לחצות מעבר חצייה באדום היא לא מעיזה.ואת הערכים האמיתיים עם המון חינוך ואהבה היא דווקא ספגה במגרש הכדורגל במקום שמקללים.היא למדה מה זה לעזור לזולת,מה זו חברות,מה זו שמחה וכיף ואהבה ומה שאתם רוצים .מי שמכיר את הדברים יודע.
מה שיקבע את דמותו של הילד אלו לא הקללות במגרש.אלא החינוך שנעניק לילדנו בין אם זה במגרש ובין אם זה מחוצה לו
כל מה שנותר לי לומר-פאק מכבי

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
אל תתנשאו עלינו. אנחנו לפחות לא מקללים את השחקנים שלנו (שער 7) ועונים לשער 5 ב"הפועל היום יוצאים למלחמה" (שער 2).
הנהלת שער 8.
נ.ב. לרובנו יש פריצות דיסק בדרגות שונות ולכן אנחנו יושבים במי שלא קופץ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 22:15 
tadmored כתב:
הייתי בכל השערים .בכל השערים ואני מדגיש בכל השערים ,שמעתי את אוהדי הפועל מקללים בצרה מגעילה.אני לא מדבר את היריבה אלא את שחקנינו.הלוואי ואלו היו מקללים רק את היריבה.
אני כבר שנים מקלל במגרשים ושומו שמיים ליד ילדיי שבאים איתי מקטנות.את הבת שלי שאלתי עד כמה זה מפריע לה ? והיא אמרה לי -"ראית כמה אלימות יש בבית הספר,בקניונים ,איזה ערסים איזו התנהגות .אני יודעת שזה רק במגרש ,זה חלק מהמשחק"
ותאמינו לי הבת שלי לא מוציאה חצי קללה מפיה,אפילו לחצות מעבר חצייה באדום היא לא מעיזה.ואת הערכים האמיתיים עם המון חינוך ואהבה היא דווקא ספגה במגרש הכדורגל במקום שמקללים.היא למדה מה זה לעזור לזולת,מה זו חברות,מה זו שמחה וכיף ואהבה ומה שאתם רוצים .מי שמכיר את הדברים יודע.
מה שיקבע את דמותו של הילד אלו לא הקללות במגרש.אלא החינוך שנעניק לילדנו בין אם זה במגרש ובין אם זה מחוצה לו

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 23:19 
מי שרוצה שהילד שלו יחווה חוויה טהורה ומדהימה בלי קללות משקר לעצמו ולילד שלו והוא לא אוהד אמיתי. הדרבי זה מלחמה לא משנה מה הילד הקטן בן 5 צריך להבין את זה והוא גם יבין את זה. דרבי זה לא משחק משפחתי זה משחק מלחמה וככה הוא צריך לחנך את הילד שלו. כן בלומפילד זה מקום עם קללות ובמיוחד בדרבי ואם אבא לא רוצה שהבן שלו יחשף לכזה דבר מה שמובן לגמרי שלא יביא אותו איתו לדרבי או שלא יתלונן כי הדרבי זה לא המקום לחווית כדורגל לכל המשפחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
fankrashkin כתב:
אל תתנשאו עלינו. אנחנו לפחות לא מקללים את השחקנים שלנו (שער 7) ועונים לשער 5 ב"הפועל היום יוצאים למלחמה" (שער 2).
הנהלת שער 8.
נ.ב. לרובנו יש פריצות דיסק בדרגות שונות ולכן אנחנו יושבים במי שלא קופץ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: