תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 10:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תחקיר לקראת ינואר
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 11:57 
ומה חלקו של קהל האוהדים בכשלון של הנהלת המועדון?
בסה"כ השתוללה אורגזמה רבתית בפורום כאשר נחתו אחד אחרי השני החיזוקים של הסגל בקיץ, חברי בית גיל הזהב עד 120. גם הרכבה של הנהלת המועדון זכתה לברכות חמות כאן.
שלא לדבר על כך שהשקיפות המיוחלת בניהול המועדון לא זכתה לפריחה מחודשת למרות הקמתה של עמותה.

הכשלון המרכזי של הנהלת המועדון: לעשות מה שאוהדים רצו ולא מה שהמועדון צריך.
במקום לנהל, עסקו בלרצות את גל ההתלהבות של האוהדים אחרי סילוקו של טביב. פופוליזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 16:35 
mkorman1 כתב:
להאשים את לובין ואת שירזי זה הכי קל
וגם הכי מקובל במקומותינו שבהם הש.ג
תמיד אשם
הבעיה היא לא בהם אלא בדוחף הלשון שמינה אחד מהם ולא ידע להפרד לשלום בצורה מכובדת מהשני
בעיה נוספת וחמורה הרבה יותר היא שאותו אחד ש״רכש״ את הקבוצה ( עיסקה שראוייה כשלעצמה לחקירה פלילית)
מתעסק באלף ואחד דברים אחרים והניהול בפועל , אם נתעלם מהבובות ששמותיהן רשומות באופן רשמי נמסר אכן לאוהדים
רק כך אפשר להסביר את בחירת הזרים השערורייתית (במקרה של פנטסיל בוודאות התערבו אוהדים) את החזרת כל אנשי מוני לתפקידיהם את שילוב האוהדים בתפקידים במועדון כאשר לא נבדקים כישוריהם למלא את התפקידים האלה
וכיוצ״ב
אם התיזה הזאת אכן נכונה הרי שניהול ע״י האוהדים או לפחות ע״י אותה קבוצת אוהדים שמנהלת את העמותה ואת הקבוצה נכשל כשלון חרוץ

לצערי אתה מבייש את עצמך , ולצערי הגדול יותר אותנו, בהתנסחות המביישת ובהוצאת טענות שאם יש לך בסיס רצוי שתפרט. להגיד פלילי מבלי לפרט מדוע , ועוד בתור עו"ד.
ונחזור לגבי הטענות לגבי אשמה. רמון לא אשם , יתכן ואולי שגה אבל אשם הוא לא. הוא מינה לתפקיד מאמן שזכה בגביע וגם אם לא אהבתי את המינוי עדיין מדבר במינוי לא מופרח. מי שלא ניצל את ההזדמנות למרות התקציב המפתיע שקיבל הוא האשם. ואל תשכח שהכסף שרמון השקיע בקבוצה קצת יותר משמעותי ממה שאתה השקעת. אם כוונתך בפלילי שהוא לא השקיע נא פרט לנו מי (ואל תגיד אני לא מנוע לפרט).
התיזה של קבוצה מצליחה כתוצאה משילוב של אוהדים בניהול מצליחה להפתעתך למרות שגם על הנהלת הכדורסל אינך חוסך במילים.
באמת מקווה שהדברים שאתה כותב אינם מגיעים לאוזניים הנכונות כי בזכות אוהדים שכמותך נמצא עצמנו שאפילו גדולי האוהדים לא מוכנים לנהל חוץ אולי מאלו שאתנ משווה לאוהדי ביתר , מעניין מה תאמר אז ?
אתה אומר שהפועל אינה פיוניאנג אבל קראתי גם שבקרת ברומא אז התנהגותך בהחלט מתאימה לימים האחרונים של האימפריה הרומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 16:35 
סימרוטיץ כתב:
יש פה כמה אנשים שלא מבינים מה זה תחקיר או בדיקה , אתה לא מוצא אשמים ואז מסמן סביבם עיגול , התחקיר אמור לשפר את ההתנהלות להבין איך הגיעו למצב שבו נמצאים עכשיו , בדרך כלל מוצאים עוד המון כשלים שבכלל לא מעלים על הדעת , לדוגמה:
אם באים לבחון את נושא הכושר הגופני ,מתחילים לבדוק מה היו ההגדרות והמטרות בעניין זה , מי הגדיר , מה התוצאות איך התקבלות ההחלטות בנושא ,מה עושים במקומות אחרים , האם דברים יכלו להיעשות אחרת ואם כן אז מה , מה תרומתו של כל מרכיב בתהליך ואיך משפרים לעתיד .
כך צריך לעבור נושא נושא ,להסיק מסקנות להמליץ המלצות ולשנות מצב קיים .
רק כך יהיה שינוי אחרת כולם ימשיכו לדבר וכלום לא יקרה .

נ.ב : מסכים עם פוגי , ההתנהלות של מכבי מרשימה אותי הרבה יותר מהסגל שלהם או יכולת המשחק שלהם ,לאורך זמן זה ייתן תפוקות שיחלחלו לכל שכבות הגיל במועדון שלהם , אם אנחנו לא נשנה את אופי ההתנהלות ונדמה להם , מהר מאוד נרד מאור הזרקורים , דרך אגב זה מאוד דומה למה שקורה אצלנו בכדורסל

כל מה שאתה כותב הוא נכון ואידיאלי לכדורגל מקצועני אירופאי. אני מזכיר לך שאתה חי במדינת החפרים, מדינת
השמור לי ואשמור לך, ויד רוחצת יד. אתה באמת מצפה שמישהו ירים את הכפפה לבצע תחקיר כזה? אפילו כספים
שנכנסו למועדון בתקופת העבריין, עד היום לא ברור איך טביב העלים אותם.
הבעיה השנייה היא שהקבוצה שלך נמצאת תחת חממה של התאחדות רקובה, שהיא בעצמה רחוקה מלהתנהל בשקיפות
ומקצועיות. אנחנו רואים שבוע אחרי שבוע כמה קבלת ההחלטות שם זה על גבול השחיתות, עם גיבוי עיוור כלפי שופטים שטעו,
ופסקי דין של איפה ואיפה שניתנים ע"י בה"ד של ההתאחדות.
אתה באמת מצפה שבכל הביצה המסריחה הזאת מישהו יטרח לבדוק איפה נכשלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
ההתנהלות של מכבי היא הרבה יותר מרשימה תקשורתית ממרשימה מקצועית.
אבל ככה זה שיש לך ים כסף, וכולם רוצים שתצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 17:03 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
mkorman1 כתב:
תמיד אשם
הבעיה היא לא בהם אלא בדוחף הלשון שמינה אחד מהם ולא ידע להפרד לשלום בצורה מכובדת מהשני
בעיה נוספת וחמורה הרבה יותר היא שאותו אחד ש״רכש״ את הקבוצה ( עיסקה שראוייה כשלעצמה לחקירה פלילית)
מתעסק באלף ואחד דברים אחרים והניהול בפועל , אם נתעלם מהבובות ששמותיהן רשומות באופן רשמי נמסר אכן לאוהדים
רק כך אפשר להסביר את בחירת הזרים השערורייתית (במקרה של פנטסיל בוודאות התערבו אוהדים) את החזרת כל אנשי מוני לתפקידיהם את שילוב האוהדים בתפקידים במועדון כאשר לא נבדקים כישוריהם למלא את התפקידים האלה
וכיוצ״ב
אם התיזה הזאת אכן נכונה הרי שניהול ע״י האוהדים או לפחות ע״י אותה קבוצת אוהדים שמנהלת את העמותה ואת הקבוצה נכשל כשלון חרוץ

לצערי אתה מבייש את עצמך , ולצערי הגדול יותר אותנו, בהתנסחות המביישת ובהוצאת טענות שאם יש לך בסיס רצוי שתפרט. להגיד פלילי מבלי לפרט מדוע , ועוד בתור עו"ד.
ונחזור לגבי הטענות לגבי אשמה. רמון לא אשם , יתכן ואולי שגה אבל אשם הוא לא. הוא מינה לתפקיד מאמן שזכה בגביע וגם אם לא אהבתי את המינוי עדיין מדבר במינוי לא מופרח. מי שלא ניצל את ההזדמנות למרות התקציב המפתיע שקיבל הוא האשם. ואל תשכח שהכסף שרמון השקיע בקבוצה קצת יותר משמעותי ממה שאתה השקעת. אם כוונתך בפלילי שהוא לא השקיע נא פרט לנו מי (ואל תגיד אני לא מנוע לפרט).
התיזה של קבוצה מצליחה כתוצאה משילוב של אוהדים בניהול מצליחה להפתעתך למרות שגם על הנהלת הכדורסל אינך חוסך במילים.
באמת מקווה שהדברים שאתה כותב אינם מגיעים לאוזניים הנכונות כי בזכות אוהדים שכמותך נמצא עצמנו שאפילו גדולי האוהדים לא מוכנים לנהל חוץ אולי מאלו שאתנ משווה לאוהדי ביתר , מעניין מה תאמר אז ?
אתה אומר שהפועל אינה פיוניאנג אבל קראתי גם שבקרת ברומא אז התנהגותך בהחלט מתאימה לימים האחרונים של האימפריה הרומית.

מצטער אבל הפסקתי להבין אותך לפני זמן מה וזה לא הולך ומשתפר
לעיקרי הדברים
רמון לא השקיע בהפועל להערכתי שקל מכיסו מה שעושה אותי וגם אותך למשקיעים גדולים יותר ממנו
כל העסקה עם טביב מעוררת סימני שאלה כל כך גדולים עד כדי כך שרק פאנאט עיוור כמו שאתה הפכת להיות ( לצערי הרב) לא מסוגל להודות בקיומם
ההתנהלות מאז הרכישה של רמון וחבובותיו ראויה להלמד בכל בית ספר למינהל עסקים כדוגמה לאיך לא מנהלים קבוצת כדורגל
אין כאן שום שקיפות אבל המון פופוליזם המוצא את ביטויו בהתחנפות בלתי פוסקת לאוהדים ואם נדייק יותר לקבוצה מסוימת בתוכם עד כי לפעמים נדמה שהם אלה שמנהלים את הקבוצה
את התוצאות העגומות של חוסר הניהול או הניהול הקלוקל והמופקר הזה אנו רואים מדי כמה ימים על המגרש אבל תמיד ימצא מישהו אחר להאשים בכך פעם אלה השופטים הרשעים פעם ההתאחדות המושחתת תמיד אלה הנבלים מתקשורת הספורט ועכשיו אתה מנהל קמפיין נגד שירזי שאשם לדעתך בכל תחלואי הקבוצה
אל תשכח גם את מזג האוויר הגשום ביום ראשון בערב על מנת שתוכל לתרץ את הדרבי
לשיטתך כולם אשמים פרט למושיע חורץ הלשון שגאל אותנו מטביב כדי להצעיד אותנו בחזרה למקומנו הטבעי במאבק חסר פשרות נגד הירידה
( אם עדיין לא שמת לב, לשם בדיוק דרכנו מובילה כרגע)
אם הייתי חושב שזה היה עוזר הייתי קורא לך להתעורר ולהכיר במציאות שבה אתה חי אבל אני חושב שזה כבר אבוד מבחינתך
ורק עוד הערה קטנה לסדר
זה שאני עו״ד במקצועי זה לא טיעון שצריך להעלות אותו בכל גילוי דעת שלך פשוט משום שהעובדה הזאת איננה רלבנטית לכלום
באשר לכדורסל שם עוד נותר אדם אחד שיודע לנהל וממשיך לעשות זאת למזלנו הרב אם חלילה יפסיק והניהול ימסר לעמיתיו שבחייהם עוד לא ניהלו כלום אזי נהיה בצרות גדולות גם בתחום זה
שבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 17:46 
mkorman1 כתב:
mkorman1 כתב:
תמיד אשם
וכיוצ״ב

מצטער אבל הפסקתי להבין אותך לפני זמן מה וזה לא הולך ומשתפר
לעיקרי הדברים
רמון לא השקיע בהפועל להערכתי שקל מכיסו מה שעושה אותי וגם אותך למשקיעים גדולים יותר ממנו
כל העסקה עם טביב מעוררת סימני שאלה כל כך גדולים עד כדי כך שרק פאנאט עיוור כמו שאתה הפכת להיות ( לצערי הרב) לא מסוגל להודות בקיומם
ההתנהלות מאז הרכישה של רמון וחבובותיו ראויה להלמד בכל בית ספר למינהל עסקים כדוגמה לאיך לא מנהלים קבוצת כדורגל
אין כאן שום שקיפות אבל המון פופוליזם המוצא את ביטויו בהתחנפות בלתי פוסקת לאוהדים ואם נדייק יותר לקבוצה מסוימת בתוכם עד כי לפעמים נדמה שהם אלה שמנהלים את הקבוצה
את התוצאות העגומות של חוסר הניהול או הניהול הקלוקל והמופקר הזה אנו רואים מדי כמה ימים על המגרש אבל תמיד ימצא מישהו אחר להאשים בכך פעם אלה השופטים הרשעים פעם ההתאחדות המושחתת תמיד אלה הנבלים מתקשורת הספורט ועכשיו אתה מנהל קמפיין נגד שירזי שאשם לדעתך בכל תחלואי הקבוצה
אל תשכח גם את מזג האוויר הגשום ביום ראשון בערב על מנת שתוכל לתרץ את הדרבי
לשיטתך כולם אשמים פרט למושיע חורץ הלשון שגאל אותנו מטביב כדי להצעיד אותנו בחזרה למקומנו הטבעי במאבק חסר פשרות נגד הירידה
אם הייתי חושב שזה היה עוזר הייתי קורא לך להתעורר ולהכיר במציאות שבה אתה חי אבל אני חושב שזה כבר אבוד מבחינתך
ורק עוד הערה קטנה לסדר
זה שאני עו״ד במקצועי זה לא טיעון שצריך להעלות אותו בכל גילוי דעת שלך פשוט משום שהעובדה הזאת איננה רלבנטית לכלום
באשר לכדורסל שם עוד נותר אדם אחד שיודע לנהל וממשיך לעשות זאת למזלנו הרב אם חלילה יפסיק והניהול ימסר לעמיתיו שבחייהם עוד לא ניהלו כלום אזי נהיה בצרות גדולות גם בתחום זה
שבת שלום

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 17:53 
הפסקתי לקרוא אחרי שדנוימן החליט שהוא השקיע יותר מרמון.

סלחו לי אבל האשכול הזה דוחה וחצאי שמועות בשילוב עם חצאי תיאוריות הופכות אצלכם לעובדות מוגמרות עליהן אתם בונים מסקנות ולכן כל המסקנות שלכם לא נכונות במקרה הטוב ונבזיות במקרה הרע - כמו למשל להשתמש בביטוי "דוחף הלשון".

לכל מי שמתכנן לרמוז שאני מקורב אני מסכים מראש שיכתוב את כל הדרכים שבהן אני כביכול מקורב או שיסתום את הפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

סלחו לי אבל האשכול הזה דוחה וחצאי שמועות בשילוב עם חצאי תיאוריות הופכות אצלכם לעובדות מוגמרות עליהן אתם בונים מסקנות ולכן כל המסקנות שלכם לא נכונות במקרה הטוב ונבזיות במקרה הרע - כמו למשל להשתמש בביטוי "דוחף הלשון".

לכל מי שמתכנן לרמוז שאני מקורב אני מסכים מראש שיכתוב את כל הדרכים שבהן אני כביכול מקורב או שיסתום את הפה

אז כדי שלא יהיו חצאי שמועות, ואפילו ירחם ה' שמועות מלאות רצוי שתהיה קצר יותר שקיפות ואז לדעתי משמעותם של השמועות והחצאי שמועות לא יהיה כל כך רלוונטי.
נידמה לי שמישהו הבטיח לנו שקיפות.
נידמה לי שיש עמותת אוהדים שדוגלת בשקיפות.

במה הישתפרנו בנושאהשקיפות מאז שכביכול התחלף הבעלים.

מקורמן :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 18:51 
כמדומני שהפועל הייתה על המדף במשך מספר חודשים בקיץ
כמדומני שאף אחד מהמבקרים פה של דוחף הלשון שתפר עסקה מפוקפקת לא הביא פתרון אחר
כרגיל אבל רגע אחרי אותם גיבורים יצעקו הוא לא שם שקל
בזה הם תמיד טובים
כמדומני אגב שעדין אפשר לקנות מקומות בדירקטוריון של הפועל
כמדומני אפילו אפשר להשיג שם רוב
אולי אחד מהקוטרים יוציא את האצבע מהתחת יעשה מהלך ויקנה מספר מושבים?
או שלעשות זה קשה ולספר בפורום סיפורים זה הרבה יותר קל
שבו בלול בקיצור או שתיקחו את הקבוצה ותראו לנו מה אתם יודעים לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 19:18 
מהפכה כתב:
בזה הם תמיד טובים

מכוון שאינני טוב בניהול קבוצת כדורגל, אינני מתיימר לנהל אותה וכל מה שנשאר לי זה לקטר כאן.
מצטער על כך. אני רק מקווה שאחרי שאתה כן הוצאת את האצבע מהתחת, לפחות רחצת אותה עם סבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 19:26 
moshiko כתב:
מהפכה כתב:
בזה הם תמיד טובים

מכוון שאינני טוב בניהול קבוצת כדורגל, אינני מתיימר לנהל אותה וכל מה שנשאר לי זה לקטר כאן.
מצטער על כך. אני רק מקווה שאחרי שאתה כן הוצאת את האצבע מהתחת, לפחות רחצת אותה עם סבון.

אני אפתיע אותך.
א. לא רחצתי
ב.אני לא עושה אבל גם הבנתי שרק לצעוק ולגרש זה לא עובד. לפני יומים צעקו פה לא טביב היום לא רמון אתמול לא סגול
אז מה כן?
ולמה הצועקים לא עשו כלום כשלכולם היה ברור שטביב רוצה ללכת?
ג.אתה היחיד פה שלא טינף על טביב. אז לך אני מרשה להמשיך לדחוף את אצבע לתחת בלי לעשות כלום
שבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 19:38 
אדום אופטימי כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אז כדי שלא יהיו חצאי שמועות, ואפילו ירחם ה' שמועות מלאות רצוי שתהיה קצר יותר שקיפות ואז לדעתי משמעותם של השמועות והחצאי שמועות לא יהיה כל כך רלוונטי.
נידמה לי שמישהו הבטיח לנו שקיפות.
נידמה לי שיש עמותת אוהדים שדוגלת בשקיפות.

במה הישתפרנו בנושאהשקיפות מאז שכביכול התחלף הבעלים.

מקורמן :ROSE:

אני חושב שלכל המעורבים מגיע הרבה יותר כבוד בדרך העברת הביקורת. גם אם חלק מהשאלות נכונות הן נשאלות בדרך שאינה מעודדת תשובה במיוחד.
בשילוב עם האקסיומות שמבוססות על כלום (כמו למשל כישורי הניהול של לובין, מידת ההשקעה של רמון, האם העסקה מלוכלכת בפלילים(!!) ועוד) יוצא אשכול מגעיל וקטנוני במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 19:42 
עצם ההודאה בכך שיש שאלות שטעונות תשובות היא כבר התקדמות גדולה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 19:43 
מהפכה כתב:
moshiko כתב:
מהפכה כתב:
בזה הם תמיד טובים

אני אפתיע אותך.
א. לא רחצתי
ב.אני לא עושה אבל גם הבנתי שרק לצעוק ולגרש זה לא עובד. לפני יומים צעקו פה לא טביב היום לא רמון אתמול לא סגול
אז מה כן?
ולמה הצועקים לא עשו כלום כשלכולם היה ברור שטביב רוצה ללכת?
ג.אתה היחיד פה שלא טינף על טביב. אז לך אני מרשה להמשיך לדחוף את אצבע לתחת בלי לעשות כלום
שבת שלום

אני מודה שהמוטיב של התחת , מגרה אותי.
שבת שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

אני חושב שלכל המעורבים מגיע הרבה יותר כבוד בדרך העברת הביקורת. גם אם חלק מהשאלות נכונות הן נשאלות בדרך שאינה מעודדת תשובה במיוחד.
בשילוב עם האקסיומות שמבוססות על כלום (כמו למשל כישורי הניהול של לובין, מידת ההשקעה של רמון, האם העסקה מלוכלכת בפלילים(!!) ועוד) יוצא אשכול מגעיל וקטנוני במיוחד.

יקירי,

לימדו אותי פעם שהשקר הטוב ביותר הוא האמת. מאוד פשוט. להיות אמיתי .
ואחד הכלים לחשיפת האמת גם אם היא לא תמיד נעימה היא השקיפות.

כל הכבוד לרמון על שעשה מהלך שאף אחד לא היה מוכן לעשות או לא מסוגל לעשות.
אבל הבטחות יש לקיים. והוא הבטיח שקיפות.

לא כל כך האמנתי לאף הבטחה שלו ( כמו לא לזו של תאומים) בעיקר בגלל ההיסטוריה.
אבל שניהם יצאו בסיסמאות שהם , לא אני, יזמו.

בקשר ללובין ולאחרים ( בין ששמם הוזכר כאן ובין שלא).
הם שכירים ומקבלים כסף מהמועדון עבור תפוקות שהם אמורים לספק.
כן מנהל צריך לספק תפוקות ולא רק לדאוג שהמשכורת תיכנס לבנק ויהיו מיים חמים בדודי השמש.
יש כאלה שאפילו בונים קריירה על חשבון הפועל או על הגב שלה ( ולא ארחיב).
אז מותר מכאלה לצפות לביצועים. ומותר לבקר אותם והם לא ראויים לכבוד מיוחד.
ועיני לא צרה בהם. בכייף שיצלינו ואפילו יעשו הרבה כסף ואחלה קרייה אבל לא צריך להתייחס אליהם באיזושהי יראת כבוד כמו שלדעתי לא נכון להתייחס לשחקן כדורגל באיזושהי ייראת כבוד חסינת ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
אני מצטרף לבעלי האג'נדה לתקוף באופן קבוע את מקימי ומשתתפי העמותות.
אני חושב שנכון לתקוף באופן תמידי את מקימי העמותות הנלוזים ולחרבן על תרומתם שאני נהנה ממנה, רק כי זה לא מתאיןם לאג'נדה שלי, אמשיך ואציין זאת גם בכל אשכול שאין לו כל נגיעה ישירה לנושא, חשוב לי שידעו זאת בכל מקום.
אתחיל באור הראל, גזען מטונף שהתנדב 5 שנים והקים קבוצה מעפר שהגיע לליגת העל, בגלל שהוא לא מתאים לאג'נדה האישית שלי, ולא תלה בכיכר העיר את האוהדים הגזענים של הפועל, יש לסקול אותו.
לאחר מכן מטונפים אחרים כמו ראצ'ו, ושלא לא לדבר על ליהי, שנתנו מזמנם וגרמו להעפת השרץ הגדול מאז הקמת הפועל, מדובר באנשים מטונפים ומקימי עמותה.
ובכלל, אמותות של אוהדי הפועל, חבורה של אלימים שעושים דרבים מטונפים כמו להקים קבוצת כדורסל הישטורית, ומצילים אותנו מאנשים כמו טביב.
לשרוף את מקימי העמותה, משתתפיה ותורמיה לאלתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
הנה התחקיר שלי לקראת ינואר:
עדיף 11 טובים על 18 בינוניים.
מחליפים מטבעם אמורים להיות פחות טובים מה-11. זה גם מה שנותן להם יתרון מנטלי ורצון להוכיח.

כל השאר זה מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 20:23 
אדום אופטימי כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

יקירי,

לימדו אותי פעם שהשקר הטוב ביותר הוא האמת. מאוד פשוט. להיות אמיתי .
ואחד הכלים לחשיפת האמת גם אם היא לא תמיד נעימה היא השקיפות.

כל הכבוד לרמון על שעשה מהלך שאף אחד לא היה מוכן לעשות או לא מסוגל לעשות.
אבל הבטחות יש לקיים. והוא הבטיח שקיפות.

לא כל כך האמנתי לאף הבטחה שלו ( כמו לא לזו של תאומים) בעיקר בגלל ההיסטוריה.
אבל שניהם יצאו בסיסמאות שהם , לא אני, יזמו.

בקשר ללובין ולאחרים ( בין ששמם הוזכר כאן ובין שלא).
הם שכירים ומקבלים כסף מהמועדון עבור תפוקות שהם אמורים לספק.
כן מנהל צריך לספק תפוקות ולא רק לדאוג שהמשכורת תיכנס לבנק ויהיו מיים חמים בדודי השמש.
יש כאלה שאפילו בונים קריירה על חשבון הפועל או על הגב שלה ( ולא ארחיב).
אז מותר מכאלה לצפות לביצועים. ומותר לבקר אותם והם לא ראויים לכבוד מיוחד.
ועיני לא צרה בהם. בכייף שיצלינו ואפילו יעשו הרבה כסף ואחלה קרייה אבל לא צריך להתייחס אליהם באיזושהי יראת כבוד כמו שלדעתי לא נכון להתייחס לשחקן כדורגל באיזושהי ייראת כבוד חסינת ביקורת.

כל מה שכתבת אולי נכון ואולי לא, אבל בוודאות לא רלוונטי למה שאני כתבתי. קשה להתקדם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא חושב שכן.
אבל אין לי בעייה שלא ניתקדם. ;)
בכל מקרה שבת שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 21:29 
צר לי שלקחתם את האשכול שלי והפכתם אותו שוב לשק חבטות בעד ונגד , האשכול הזה צריך להיות הרבה יותר מקצועי ומהותי ממה שחלקכם רשמתם כאן .
כל גוף גם המצליח ביותר צריך לדעת לבקר את עצמו לקבל ביקורת אך מאידך חשוב שהביקורת תהיה עניינית ,לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.
אם לא הובנתי נכון הכוונה לקחת נושא לבחון מה נעשה בו לא נכון ואיך משנים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 23:09 
סימרוטיץ כתב:
צר לי שלקחתם את האשכול שלי והפכתם אותו שוב לשק חבטות בעד ונגד , האשכול הזה צריך להיות הרבה יותר מקצועי ומהותי ממה שחלקכם רשמתם כאן .
כל גוף גם המצליח ביותר צריך לדעת לבקר את עצמו לקבל ביקורת אך מאידך חשוב שהביקורת תהיה עניינית ,לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.

מה בדיוק ציפית שיכתבו באשכול הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 00:25 
סימרוטיץ, אתה רומנטיקן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
לחתוך את פנסטיל וחוטבא ולהביא שני מגנים חדשים.
קשר אחורי נוסף וכמובן לחתוך לפחות שני בלמים ולהביא אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 02:24 
סימרוטיץ כתב:

בתפיסה זה נכון.
הקמת תהליך תחקיר כך שיהיה פרודוקטיבי הנו מורכב ונדרשת תרבות ארגונית מתאימה לזה.
המועדון עדיין רחוק מזה ועל מנת לקיים את זה נדרש לשלב יועצים המתמחים בזה. יועצים עולים כסף ובשיקולים כרגע עדיף להוציא את הכסף על שחקני חיזוק.
זה לא פוטר את המועדון מהצורך להפיק לקחים ואני מקווה שקיימים כאלה במועדון שמבצעים זאת לרבות הצוות המקצועי.
בוא נגיד שהרב המוחלט של הלקחים מופיעים כאן כי בכל זאת יש אוהדים שמבינים עניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 02:51 
סמל אישי של המשתמש
דנוימן1 כתב:

שנה שעברה ליורדות היו 26 ו27 נקודות. העונה זה גם כנראה יהיה מספרים באזור הזה, אבל נגיד שהם יוציאו 30. אז או שאתה חושב שהפועל תשיג עוד 15 נקודות ב20 משחקים שנותרו, או שאתה מזיין את השכל כדי להצדיק את הליכלוכים המסריחים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 06:37 
ברמת המקרו אין צורך בועדת חקירה.
רמון חילץ אותנו מטביב שהיה עלול לדרדר אותנו עוד יותר והעמיד תקציב של עשרות מליונים רבים (רק כי העיפו את טביב בזמן).
שירזי הפך חלק גדול מהזהב לזבל.
יוסי לא יכול לתקן תוך כדי ריצה את הסגל ואפילו לא את הכושר.
מה לא חד משמעי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 08:11 
Shacham כתב:
דנוימן1 כתב:

שנה שעברה ליורדות היו 26 ו27 נקודות. העונה זה גם כנראה יהיה מספרים באזור הזה, אבל נגיד שהם יוציאו 30. אז או שאתה חושב שהפועל תשיג עוד 15 נקודות ב20 משחקים שנותרו, או שאתה מזיין את השכל כדי להצדיק את הליכלוכים המסריחים שלך.

ניאו נאצים זה לא ימין ולא שמאל
איזו תובנה שגיבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 09:16 
גבעתיים כתב:
רמון חילץ אותנו מטביב שהיה עלול לדרדר אותנו עוד יותר והעמיד תקציב של עשרות מליונים רבים (רק כי העיפו את טביב בזמן).
מה לא חד משמעי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: תחקיר לקראת ינואר
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 10:11 
גבעתיים כתב:
מה לא חד משמעי ?

חוץ מהמשפט הראשון והחשוב ביותר, כמעט כלום לא חד משמעי, אבל תמשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
יוסי לא יכול לתקן תוך כדי ריצה את הסגל ואפילו לא את הכושר. מה לא חד משמעי ?

אז מה אבוקסיס כן עושה בקבוצה ?
למה הוא רץ ולקח את הפועל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: