קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
mkorman1 כתב:
להאשים את לובין ואת שירזי זה הכי קל
וגם הכי מקובל במקומותינו שבהם הש.ג
תמיד אשם
הבעיה היא לא בהם אלא בדוחף הלשון שמינה אחד מהם ולא ידע להפרד לשלום בצורה מכובדת מהשני
בעיה נוספת וחמורה הרבה יותר היא שאותו אחד ש״רכש״ את הקבוצה ( עיסקה שראוייה כשלעצמה לחקירה פלילית)
מתעסק באלף ואחד דברים אחרים והניהול בפועל , אם נתעלם מהבובות ששמותיהן רשומות באופן רשמי נמסר אכן לאוהדים
רק כך אפשר להסביר את בחירת הזרים השערורייתית (במקרה של פנטסיל בוודאות התערבו אוהדים) את החזרת כל אנשי מוני לתפקידיהם את שילוב האוהדים בתפקידים במועדון כאשר לא נבדקים כישוריהם למלא את התפקידים האלה
וכיוצ״ב
אם התיזה הזאת אכן נכונה הרי שניהול ע״י האוהדים או לפחות ע״י אותה קבוצת אוהדים שמנהלת את העמותה ואת הקבוצה נכשל כשלון חרוץ
לצערי אתה מבייש את עצמך , ולצערי הגדול יותר אותנו, בהתנסחות המביישת ובהוצאת טענות שאם יש לך בסיס רצוי שתפרט. להגיד פלילי מבלי לפרט מדוע , ועוד בתור עו"ד.
ונחזור לגבי הטענות לגבי אשמה. רמון לא אשם , יתכן ואולי שגה אבל אשם הוא לא. הוא מינה לתפקיד מאמן שזכה בגביע וגם אם לא אהבתי את המינוי עדיין מדבר במינוי לא מופרח. מי שלא ניצל את ההזדמנות למרות התקציב המפתיע שקיבל הוא האשם. ואל תשכח שהכסף שרמון השקיע בקבוצה קצת יותר משמעותי ממה שאתה השקעת. אם כוונתך בפלילי שהוא לא השקיע נא פרט לנו מי (ואל תגיד אני לא מנוע לפרט).
התיזה של קבוצה מצליחה כתוצאה משילוב של אוהדים בניהול מצליחה להפתעתך למרות שגם על הנהלת הכדורסל אינך חוסך במילים.
באמת מקווה שהדברים שאתה כותב אינם מגיעים לאוזניים הנכונות כי בזכות אוהדים שכמותך נמצא עצמנו שאפילו גדולי האוהדים לא מוכנים לנהל חוץ אולי מאלו שאתנ משווה לאוהדי ביתר , מעניין מה תאמר אז ?
אתה אומר שהפועל אינה פיוניאנג אבל קראתי גם שבקרת ברומא אז התנהגותך בהחלט מתאימה לימים האחרונים של האימפריה הרומית.
מצטער אבל הפסקתי להבין אותך לפני זמן מה וזה לא הולך ומשתפר
לעיקרי הדברים
רמון לא השקיע בהפועל להערכתי שקל מכיסו מה שעושה אותי וגם אותך למשקיעים גדולים יותר ממנו
כל העסקה עם טביב מעוררת סימני שאלה כל כך גדולים עד כדי כך שרק פאנאט עיוור כמו שאתה הפכת להיות ( לצערי הרב) לא מסוגל להודות בקיומם
ההתנהלות מאז הרכישה של רמון וחבובותיו ראויה להלמד בכל בית ספר למינהל עסקים כדוגמה לאיך לא מנהלים קבוצת כדורגל
אין כאן שום שקיפות אבל המון פופוליזם המוצא את ביטויו בהתחנפות בלתי פוסקת לאוהדים ואם נדייק יותר לקבוצה מסוימת בתוכם עד כי לפעמים נדמה שהם אלה שמנהלים את הקבוצה
את התוצאות העגומות של חוסר הניהול או הניהול הקלוקל והמופקר הזה אנו רואים מדי כמה ימים על המגרש אבל תמיד ימצא מישהו אחר להאשים בכך פעם אלה השופטים הרשעים פעם ההתאחדות המושחתת תמיד אלה הנבלים מתקשורת הספורט ועכשיו אתה מנהל קמפיין נגד שירזי שאשם לדעתך בכל תחלואי הקבוצה
אל תשכח גם את מזג האוויר הגשום ביום ראשון בערב על מנת שתוכל לתרץ את הדרבי
לשיטתך כולם אשמים פרט למושיע חורץ הלשון שגאל אותנו מטביב כדי להצעיד אותנו בחזרה למקומנו הטבעי במאבק חסר פשרות נגד הירידה
( אם עדיין לא שמת לב, לשם בדיוק דרכנו מובילה כרגע)
אם הייתי חושב שזה היה עוזר הייתי קורא לך להתעורר ולהכיר במציאות שבה אתה חי אבל אני חושב שזה כבר אבוד מבחינתך
ורק עוד הערה קטנה לסדר
זה שאני עו״ד במקצועי זה לא טיעון שצריך להעלות אותו בכל גילוי דעת שלך פשוט משום שהעובדה הזאת איננה רלבנטית לכלום
באשר לכדורסל שם עוד נותר אדם אחד שיודע לנהל וממשיך לעשות זאת למזלנו הרב אם חלילה יפסיק והניהול ימסר לעמיתיו שבחייהם עוד לא ניהלו כלום אזי נהיה בצרות גדולות גם בתחום זה
שבת שלום