תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 18:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כרטיס אשראי שניתן להזמין ממנו גם בחו''ל
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2012, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
טוב אז ככה, יש לי 2 כרטיסי אשראי, אחד דיירקט שכתוב עליו "צעיר" שהיה לי אותו לפני הצבא והוא עד עכשיו נשאר - עדיין פעיל, ועוד כרטיס שכתוב עליו "אפטרכרט" שזה של חיילים רגיל עם מסגרת אשראי רגילה של ישראכרט.
הבעיות -
1. זה מעיק להיות עם 2 כרטיסי אשראי.
2. משניהם אי אפשר לקנות ממקומות בינלאומיים כמו eBay וכאלה.

הלכתי לבנק, ומה שעשו לי זה כזה דבר - השאירו לי את האפטרכרט הזה שזה אשראי רגיל פה בארץ, וביטלו את הדיירקט הראשון, והזמינו לי עוד דיירקט שאפשר להזמין איתו דברים לחו''ל.
משום מה הפקיד התנגד בכל תוקף להזמין לי כרטיס אשראי שהוא גם פה בארץ רגיל וגם אפשר להזמין איתו לחו''ל
אני בבנק הפועלים, מישהו פה אולי חייל שיש לו כרטיס אשראי אחד שאפשר גם להזמין איתו לחו''ל והוא לא דיירקט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כרטיס אשראי שניתן להזמין ממנו גם בחו''ל
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2012, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
עם ויזה נטען של הדואר אתה יכול לרכוש גם בארץ וגם בחו"ל.
בשקלים - מקסימום כל הטענה 1000 ש"ח, כ-20 ש"ח עמלה.
בדולרים/יורו - חושב שהמקסימום להטענה הוא 2500 יורו/דולר.
בשני המקרים אין צורך בחשבון בנק, ובשניהם ניתן להשתמש גם בארץ וגם בחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2012, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
אני פשוט מעדיף ישראכרט רגיל עם חשבון בנק רגיל ומסגרת אשראי שפשוט אפשר להזמין איתה בחו''ל, אין כזה דבר לחיילים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2012, 17:24 
כרטיס אשראי בנקאי כזה לחיילים כנראה לא קיים אם לא הוציאו לך. כרטיס אשראי בנקאי שניתן לשלם איתו בחו"ל בדרך כלל כרוך בתשלום של עמלה חודשית או לחלופין אחת לרבעון (אתה משלם עמלה בסופו של דבר).
מה שאתה יכול לעשות, זה להתקשר לאחת מחברות האשראי החיצוניות (ישראכרט, לאומי קארד, ויזה כאל) ולבקש שינפיקו לך כרטיס אשראי בינ"ל (שישמש אותך גם בארץ). תוודא רק שעל כרטיס האשראי הזה , במידה ויאשרו לך להנפיק אותו, אתה לא משלם גם עמלה. אני לא בטוח שיאשרו לך כרטיס אשראי חוץ בנקאי אם אתה חייל אבל תנסה יכול להיות שיאשרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2012, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
לי יש כרטיס אשראי אחד שהוא כמובן גם לחו"ל וגם לארץ.
חייל.
בבנק לאומי.
שמרוויח אך ורק משכורת צבאית אגב.=)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 02:15 
שבתאי יחבס כתב:
חייל.
בבנק לאומי.

רק בבנק הפועלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 02:54 
שבתאי יחבס כתב:
חייל.
בבנק לאומי.

אז כנראה לאבא יש כסף או שזה כרטיס חייל שהוא גם בינלאומי משום מה. הסיבה שלרוב לא נותנים לחיילים מסגרת אשראי עם כרטיס בינלאומי זה כי חייל מרוויח את ה-300-700 שקל בחודש, וידוע שחיילים יכולים להתפרע. זה נדיר שנותנים לחייל כרטיס בינלאומי.

מוריסי- מה שכתבת זה גם לא נכון. אם אתה מתעמק בזה, אז אתה יכול שיהיה לך כרטיס אשראי ללא שום עמלה. לי למשל יש כרטיס אשראי בנקאי שפטור מעמלות כי אני סטודנט, אבל כל שני וחמישי יוצא כרטיס אשראי חדש שפטור מעמלות באיזה מבצע(כרטיס YOU, כרטיס לייף סטייל וכן הלאה). אם הוא יתקשר לחברות האשראי(אגב השם של האחרונה זה כ.א.ל לא ויזה כ.א.ל) סביר להניח שלא יאשרו לו הנפקה, כי הוא רק חייל.
בטח שלא יאשרו לו כרטיס בינלאומי ובמקרה הטוב(ויותר מעצבן) ישלחו לו כרטיס מקומי(כרטיס אשראי בינלאומי בכ.א.ל למשל מצריך מסגרת אשראי מינימום של 7000).

לפותח האשכול, כרטיס ויזה נטען של בנק הדואר זה כרטיס שאתה משלם בו מראש ואז אתה יכול להשתמש בו על פי כמה שהטענת אותו. אין כזה דבר בישראכרט.
אם זה רק להשתמש באיי בי כדאי לך. אתה גם יכול להנפיק כרטיס בינלאומי חד פעמי שתקף 3 חודשים, שקל להוציא. אבל זה כרוך בעמלה חודשית וזה תקף רק לשלושה חודשים. הכרטיס ויזה נטען תקף למשהוא כמו שנה והעמלה היא חד פעמית(בעת התשלום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 03:05 
סתם כי בא לי אדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
חייל.
בבנק לאומי.

אז כנראה לאבא יש כסף או שזה כרטיס חייל שהוא גם בינלאומי משום מה. הסיבה שלרוב לא נותנים לחיילים מסגרת אשראי עם כרטיס בינלאומי זה כי חייל מרוויח את ה-300-700 שקל בחודש, וידוע שחיילים יכולים להתפרע. זה נדיר שנותנים לחייל כרטיס בינלאומי.

מוריסי- מה שכתבת זה גם לא נכון. אם אתה מתעמק בזה, אז אתה יכול שיהיה לך כרטיס אשראי ללא שום עמלה. לי למשל יש כרטיס אשראי בנקאי שפטור מעמלות כי אני סטודנט, אבל כל שני וחמישי יוצא כרטיס אשראי חדש שפטור מעמלות באיזה מבצע(כרטיס YOU, כרטיס לייף סטייל וכן הלאה). אם הוא יתקשר לחברות האשראי(אגב השם של האחרונה זה כ.א.ל לא ויזה כ.א.ל) סביר להניח שלא יאשרו לו הנפקה, כי הוא רק חייל.
בטח שלא יאשרו לו כרטיס בינלאומי ובמקרה הטוב(ויותר מעצבן) ישלחו לו כרטיס מקומי(כרטיס אשראי בינלאומי בכ.א.ל למשל מצריך מסגרת אשראי מינימום של 7000).

יצאתי מהנחה שזה ברור מאליו שכרטיס אשראי סטודנט פטור מעמלות כמו חשבון סטודנט. כרטיס You ולייף סטייל הם כרטיסים חוץ בנקאיים (לייף סטייל מבית ישראכרט ויו אני חושב שהוא של כאל). לגבי הנפקה בחברת אשראי של כרטיס חוץ בנקאי גם אני אמרתי שכנראה לא יאשרו אבל שווה לנסות. כשאני השתחררתי בהתחלה לא אישרו לי אבל בזכות השתייכות למועדון מסוים אישרו לי בסוף (תמורה- ארגון המורים), בישראכרט זה נקרא כרטיס עם מועדון אשמורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 04:27 
morrissey כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
חייל.
בבנק לאומי.

יצאתי מהנחה שזה ברור מאליו שכרטיס אשראי סטודנט פטור מעמלות כמו חשבון סטודנט. כרטיס You ולייף סטייל הם כרטיסים חוץ בנקאיים (לייף סטייל מבית ישראכרט ויו אני חושב שהוא של כאל). לגבי הנפקה בחברת אשראי של כרטיס חוץ בנקאי גם אני אמרתי שכנראה לא יאשרו אבל שווה לנסות. כשאני השתחררתי בהתחלה לא אישרו לי אבל בזכות השתייכות למועדון מסוים אישרו לי בסוף (תמורה- ארגון המורים), בישראכרט זה נקרא כרטיס עם מועדון אשמורת.

גם בנקים יוצאים עם מבצעים של פטורים מעמלות, עבדתי בכאל כנציג בנקים וכל כמה חודשים בנק אחר היה יוצא עם מבצע(תעשו כרטיס תקבלו פטור מעמלות לשנה). לרוב זה הבנקים הקטנים.
הסיבה שלך הנפיקו זה כי השתחררת כבר מהצבא והיה לך מועדון של ארגון המורים. שאני ישתחררתי, משהוא כמו חודש אחרי עשו לי גולד, כי עבדתי בכ.א.ל. אם פותח האשכול כרגע בצבא, וסדיר, וסביר להניח שהוא לא הולך להיות משויך לשום ארגון מקצועי, אז כנראה שלא יאשרו לו.
זה פשוט עניין של ניהול סיכונים של חברות האשראי. חייל שמרוויח 700 שקל מסוכן יותר מאזרח משוחרר שיכול למצוא עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: