תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 10:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ש.ש.ש הגיע הזמן להתעורר
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
רב תודות לעירית נתניה על האצטדיון היפה והגדול , מגרש אשר גילה לנו כמה המלך הוא ערום.
במהלך המשחק. אגלה ואומר כי נזכרתי במגרש הקופסה וכל כך קיוותי לסגור את העיניים ולפותחם מוצא את עצמי בקופסה.
נזכרתי שמול נתניה אותה נתניה לפני כמה שנים חזרנו מ 3-0 והיינו קרובים לניצחון אבל השבוע ראיתי חושך.
אנשים יגידו השבוע יש לנו דרבי והדרבי מעל לכל , אבל צר לי להגיד לכל אלה : אני עוקב בעיניים פקוחות אחרי מה שעושה הפועל רמת גן והפועל חיפה ועיניי אינם נשואות למעלה בשום פנים ואופן.
העיוורון אצל האנשים גורם לנו להסתיר את אשר אנו לא רוצים לחשוב עליו אולם גם אם זה יכאב אני אעלה את זה ובקול רם
אנו הפסדנו בשלושה מגרשים גדולים ורחבים (רמת גן טדי ונתניה), מישהו שם לב לזה שהפועל לא מסתדרת במגרשים רחבים, כאב לי הירידה על שחקנים שונים ומשונים בהאשמות שווא על אחריות להפסד, או בכלל להאשים שופט וקהל בהפסדים פה ושם וממשיכים לטמון את הראש בחול.
קבוצת ש ש ש ( שירזי שביט שמשון) היא קבוצה שמחפשת את שריקת הסיום בדקה השלושים במקום הדקה ה90 , מעולם הפועל ת״א לא סבלה מפציעות כמו השנה , הפועל קבוצה שהייחוד שלה היא הכושר הגופני המצוין עמידה נכון במגרש והצליחה ללחוץ קבוצות בטובי המגרשים באירופה.
צר לי ידידי שחושבים על אליפות לבשר לכם שאנו נכנסים לסדרה של משחקים שבסופם נתראה במאבקי הירידה .
החוכמה להגיד לפני , קבוצת ש ש ש אני חושב שנכשלתם ועדיף לפני ההידרדרות להסיק מסקנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ש.ש.ש הגיע הזמן להתעורר
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
צודק בהרבה דברים,אבל להאבק נגד הירידה זו כבר הסחפות וזה לא יקרה.
גם אני לא חושב שהפועל זו קבוצה לאליפות,בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:

אח שלי אתה מכיר אותי כל כך הרבה שנים ואם לא הייתי חושב לנכון לא הייתי כותב את הטור הזה ואני לא התלוננתי כאן המשך יותר משנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
לפי החתימה שלך רואים באמת שלא הייתה פה שנתיים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:17 
כן גם בגרונדמן שיחקנו מעולה השנה. ויש שם אצטדיון ענק.
שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
ולפי החתימה הנוכחית כאילו לא עזבת מעולם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
ששששששששששששש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
תכלס, wake the fuck up!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 20:15 
s_emile כתב:
רב תודות לעירית נתניה על האצטדיון היפה והגדול , מגרש אשר גילה לנו כמה המלך הוא ערום.
במהלך המשחק. אגלה ואומר כי נזכרתי במגרש הקופסה וכל כך קיוותי לסגור את העיניים ולפותחם מוצא את עצמי בקופסה.
נזכרתי שמול נתניה אותה נתניה לפני כמה שנים חזרנו מ 3-0 והיינו קרובים לניצחון אבל השבוע ראיתי חושך.
אנשים יגידו השבוע יש לנו דרבי והדרבי מעל לכל , אבל צר לי להגיד לכל אלה : אני עוקב בעיניים פקוחות אחרי מה שעושה הפועל רמת גן והפועל חיפה ועיניי אינם נשואות למעלה בשום פנים ואופן.
העיוורון אצל האנשים גורם לנו להסתיר את אשר אנו לא רוצים לחשוב עליו אולם גם אם זה יכאב אני אעלה את זה ובקול רם
אנו הפסדנו בשלושה מגרשים גדולים ורחבים (רמת גן טדי ונתניה), מישהו שם לב לזה שהפועל לא מסתדרת במגרשים רחבים, כאב לי הירידה על שחקנים שונים ומשונים בהאשמות שווא על אחריות להפסד, או בכלל להאשים שופט וקהל בהפסדים פה ושם וממשיכים לטמון את הראש בחול.
קבוצת ש ש ש ( שירזי שביט שמשון) היא קבוצה שמחפשת את שריקת הסיום בדקה השלושים במקום הדקה ה90 , מעולם הפועל ת״א לא סבלה מפציעות כמו השנה , הפועל קבוצה שהייחוד שלה היא הכושר הגופני המצוין עמידה נכון במגרש והצליחה ללחוץ קבוצות בטובי המגרשים באירופה.
צר לי ידידי שחושבים על אליפות לבשר לכם שאנו נכנסים לסדרה של משחקים שבסופם נתראה במאבקי הירידה .
החוכמה להגיד לפני , קבוצת ש ש ש אני חושב שנכשלתם ועדיף לפני ההידרדרות להסיק מסקנות

המסגרת של הטענות שלך נכונה ואני מסכים עם הכל, אבל מפה ועד מלחמה על הירידה קצת הגזמת. במקרה הטוב מנצחים בדרבי ומנסים למשוך עד שזה יתחבר בכל זאת (ינואר וזה...), או שמתחילים להריץ את הבסיס להרכב לשנה הבאה ומתרכזים בלהשיג מקום באירופה, שהוא נתון הכי חשוב להפועל תקציבית, וגביע. ירידה? לא ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
s_emile כתב:
עזרא כתב:

אח שלי אתה מכיר אותי כל כך הרבה שנים ואם לא הייתי חושב לנכון לא הייתי כותב את הטור הזה ואני לא התלוננתי כאן המשך יותר משנתיים

למה מחקת אותי מהפייסבוק? אני גיליתי אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
s_emile כתב:
עזרא כתב:

אתה בחיים לא נמחקת אצלי
אני מעז הרי אתה מהאליטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
s_emile כתב:
עזרא כתב:
s_emile כתב:
עזרא כתב:

אתה בחיים לא נמחקת אצלי
אני מעז הרי אתה מהאליטות

אני אליטה בפני עצמי,אבל בקרוב אבא שלי יחזור לעבוד ברפת או בדיר,כמו בימיו הראשונים בקיבוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: