s_emile כתב:
רב תודות לעירית נתניה על האצטדיון היפה והגדול , מגרש אשר גילה לנו כמה המלך הוא ערום.
במהלך המשחק. אגלה ואומר כי נזכרתי במגרש הקופסה וכל כך קיוותי לסגור את העיניים ולפותחם מוצא את עצמי בקופסה.
נזכרתי שמול נתניה אותה נתניה לפני כמה שנים חזרנו מ 3-0 והיינו קרובים לניצחון אבל השבוע ראיתי חושך.
אנשים יגידו השבוע יש לנו דרבי והדרבי מעל לכל , אבל צר לי להגיד לכל אלה : אני עוקב בעיניים פקוחות אחרי מה שעושה הפועל רמת גן והפועל חיפה ועיניי אינם נשואות למעלה בשום פנים ואופן.
העיוורון אצל האנשים גורם לנו להסתיר את אשר אנו לא רוצים לחשוב עליו אולם גם אם זה יכאב אני אעלה את זה ובקול רם
אנו הפסדנו בשלושה מגרשים גדולים ורחבים (רמת גן טדי ונתניה), מישהו שם לב לזה שהפועל לא מסתדרת במגרשים רחבים, כאב לי הירידה על שחקנים שונים ומשונים בהאשמות שווא על אחריות להפסד, או בכלל להאשים שופט וקהל בהפסדים פה ושם וממשיכים לטמון את הראש בחול.
קבוצת ש ש ש ( שירזי שביט שמשון) היא קבוצה שמחפשת את שריקת הסיום בדקה השלושים במקום הדקה ה90 , מעולם הפועל ת״א לא סבלה מפציעות כמו השנה , הפועל קבוצה שהייחוד שלה היא הכושר הגופני המצוין עמידה נכון במגרש והצליחה ללחוץ קבוצות בטובי המגרשים באירופה.
צר לי ידידי שחושבים על אליפות לבשר לכם שאנו נכנסים לסדרה של משחקים שבסופם נתראה במאבקי הירידה .
החוכמה להגיד לפני , קבוצת ש ש ש אני חושב שנכשלתם ועדיף לפני ההידרדרות להסיק מסקנות
המסגרת של הטענות שלך נכונה ואני מסכים עם הכל, אבל מפה ועד מלחמה על הירידה קצת הגזמת. במקרה הטוב מנצחים בדרבי ומנסים למשוך עד שזה יתחבר בכל זאת (ינואר וזה...), או שמתחילים להריץ את הבסיס להרכב לשנה הבאה ומתרכזים בלהשיג מקום באירופה, שהוא נתון הכי חשוב להפועל תקציבית, וגביע. ירידה? לא ריאלי.