idan כתב:
הפועל כתב:
ואם אני אביא את הוידאו של המשחק ממשנה שעברה שמראה שריקות בוז רועמות לשירי השואה אז תשתכנע שעכשיו יש הרבה שתמנגדים לזה ותפסיק? או שלא ותשים על זה זין אחד גדול כמו תמיד?
ואחרי שתראה את הוידאו הזה ואולי תפסיק עם ההתממויות הילדותיות האלה גש לחבר הנהלה ותשאל אותו מה השירים האלה עושים לתדמית המועדון ויכולת גיוס הכספים שלו.
כי בינתיים למי שלא שם לב אנחנו הופכים לביתר ירושלים של הכדורסל - המועדון הזה עם "המון אוהדים" ש"הליגה חייבת אותו" ושיש במשחקים שלו "אוירה מדהימה". אבל מאחורי כל הדברים היפים האלה יש מועדון עם גירעון גדול ופחות ופחות אנשים וגופים שמוכנים לשים כסף, כי השם שלו הולך ונקשר עם חרא מצחין שאף אחד לא רוצה להיות מזוהה איתו.
הליגה בכדורסל ממש לא חייבת את הפועל ת"א.
היא הסתדרה יפה מאוד ופחות שתי אליפויות למכבי גם בלעדיה.
שום חבר הנהלה לא יצליח לשכנע אותי למה בגלל שירים של הקהל לא מגיע משקיע.
עידן, אתה מכיר אותי יותר משבוע.
כשדורון הרציקוביץ' רצה להכנס כשותף בהפועל תל אביב נושא השירים (ולא רק) היו אחד הדברים שהוא שם על השולחן ושאל איך אפשר להתמודד עם זה.
ולא רק הוא, גם אנשים שהיו אמורים לתרום כסף לעמותה הודיעו לנו חד משמעית שהם לא יסכימו לתרום כל עוד השירים האלו מושמעים. אז אולי הם צבועים,
אולי הם מנצלים את העובדה שיש להם כסף, אבל זו המציאות.
הפועל תל אביב כמועדון לא מצליחה להביא משקיעים לא בכדורגל ולא בכדורסל ולא מצליחה להביא חוזי אימוץ של ספונסרים שירצו להזדהות איתנו בדיוק בגלל הדברים
האלו. במקום שנהיה ממותגים כאלטרנטיבה, כדבר הטוב והנקי שיש בספורט, משהו שמפרסמים בהחלט יכולים להזדהות איתו - אנחנו נושאים על גבנו את הכתם הזה
של השואה ושות'.
גם אני שרתי פעם את השירים האלו, אבל כשהבנתי שזה פוגע בהפועל זה הפסיק. כל הטיעונים נכונים - אבל יש טיעון אחד שעומד מעל לכל והוא זה שתמיד
צריך לבחון: "מהי טובת הפועל תל אביב?" ואם זה עושה רע להפועל תל אביב אז אין שום סיבה לשיר זאת.
הטיעונים שהעלה פה גיא ברזל והניסיונות לחנך ולהשתמש במשטרה וכו' לא מכובדים וכל עוד אני משמש כחבר הנהלה לא אתן יד לכך. אבל גם מצד שני אני לא
יכול לתת יד למה שהורס את הקבוצה. לבוא ולהגיד שגם באוסישקין זה היה ושרדנו זה פשוט לא לקרוא נכון את המציאות ואת המצב היום. וכן, הליגה לא צריכה את הפועל,
אבל אנחנו כן צריכים את הליגה. אנחנו קבוצת ספורט תחרותית שרוצה להצליח והדברים האלו פוגעים והורסים לכולנו.
הגיע הזמן שנפסיק להיות צודקים וחכמים יותר מכולם ונחשוב מה באמת חשוב כדי שתהיה לנו קבוצה.