el dudernio כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
האמת? כן. מה גם שהסיכוי שזה יקרה הוא דיי נמוך
א. עד היום היו לנו 8 משחקים, ב 4 מהם היו טעויות שיפוט "גורליות" נגדינו:
1. שער חוקי של טוטו נפסל ב הפסד 1:0 לרמה"ש.
2. עבירה ברחבה על אלרואי, שמזכה אותו בצהוב שני ואדום נגד סכנין.
3. אדום לטוטו נגד בית"ר כאשר התוצאה היא 2:1 לנו, הפסדנו בסוף להזכירך.
4. פנדל לזכותינו שלא נשרק נגד נתניה במצב של 0:0.
4 טעויות שמכריעות משחק ב 4 משחקים שונים מתוך 8 ששיחקנו, להגיד שהסיכוי שתהיה עוד טעות כזאת הוא נמוך זה נכון בתאוריה, אבל 50% משחקים שמוכרעים
ע"י שופט זה כבר לא תאוריה, זה מציאות עגומה ולפיה הסיכוי ש"זה יקרה" הוא של 50%, אם גם הפעם ה 50% האלו יהיו לרעתינו זה כבר יהיה יותר ממטריד
למען הסר ספק, אני נגד אלימות, אלא בעד לעודד במשך 5 דקות את השחקנים, לקלל במשך 5 דקות את השופטים וההתאחדות ואז ללכת הביתה לא משנה מה התוצאה
ומה הדקה ולקרוא לשחקנים לרדת מהמגרש.
קודם כל, אם כבר עשית את המתמטיקה הזו, תהיה הוגן ותעשה אותה עד הסוף, גם מה שהיה לזכותינו (ואם כבר, תוסיף גם את הפאול שנשרק לנתניה ב 1:1) ואם כבר זה 3 משחקים. המשחק הרביעי היה לטובתינו ולפי הלוגיקה שלך הוכרע לטובתינו בגלל טעויות שיפוט.
שנית, לדעתי, צריך להבדיל בין מקרים. הפנדל שנשרק לזכות הפועל נגד סכניו לא הכריע את המשחק בדיוק כמו שהשער של טוטו שנפסל נגד רמה"ש לא הכריע אותו. אלה היו טעויות שיפוט שאין ספק שהשפיעו על התוצאה, אבל אם לא היו קורות המשחק עדיין יכול היה להתפתח בכל מיני צורות.
ברור שלא כך המקרה בהרחקה בטדי ובמשחק נגד נתניה, דווקא בעבירה שנשרקה בדקה 70 שהמומנטום היה איתנו ובעצם גמרה לנו את המשחק בגלל הדקה הקריטית שבה היא נשרקה.
אני לא אומר שאין טעויות ושזה לא מעצבן, אבל עצם ההודעה שלך מראה כמה יש לך את היכולת לשפוט דברים באובייקטיביות.
כמו שכתבתי במספיק אשכולות אחרים. אפשר להתעסק בזה ולאבד את העונה תוך שבוע או לשים את הכל בצד ולנסות להוציא משהו מהעונה הזו.
כל הבלאגן הזה גורם לאווירה חרא סביב הקבוצה ובטח לא עוזר למטרות שלנו גם מול הממסד.
אנשים פה חושבים שכל העולם מתעסק רק בנו ושנראה לכולם מי אנחנו ואם לא נופיע לדרבי הכדורגל בישראל ייהרס. רק אנחנו נהרס.