תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 09:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשרי הגפרור
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם ינהמו או לא. אני מאוד מאוד מקווה שלא ינהמו, וזה בלי קשר לשבוע האחרון.
מה שכן, אני משוכנע שבתקשורת יחפשו אותנו, וגם את שריקות הבוז שיהיו, ויהיו, יציגו כנהמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 10:27 
גם ה"עבירה" שהביאה לבעיטה של הגול השני, היא תוצר של טיפשות של פטקוביץ, אבל בעיקר של דמיון מפותח של תבריזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
לא צריך להגיע לנהמות בכדי שנועמד לדין.
הוא כבר תודרך להסתובב לשער 5 בחימום ורק לחייך, לא יותר מזה.
זה יכול להספיק בשביל להדליק בן אדם אחד לפחות שיזרוק לכיוון שלו חפץ כלשהו.

על הפועל לצלם את זה ולהעביר מידית למשקיף.

טוטו נענש לא על התנועה אלא על "התססת הקהל", אם אנימה עושה זאת הוא "מתסיס את הקהל" בדיוק כמו טוטו.

אוגסטוס, נכון שזאת "עבירה מומצאת", אבל זאת לא טעות של "משחק" לפי ההגדרה, בדיוק כמו שהגול הראשון של בית"ר נגדינו
היה מעבירה מומצאת, ועדין זה טעות "לגיטימית". פנדלים / אדומים / שערים שנפסלים זה הרבה יותר משמעותי.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 06 נובמבר 2012, 10:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אנטיגונה כתב:

טוטו נענש לא על התנועה אלא על "התססת הקהל", אם אנימה עושה זאת הוא "מתסיס את הקהל" בדיוק כמו טוטו.

להעניש על חיוך?? מה השלב הבא, יענישו שחקן כי גירד באוזן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אנטיגונה כתב:

טוטו מחייך בשיניים לבנות וצחורות? זה היה מטריף את הבבונים

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 10:37 
el dudernio כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
האמת? כן. מה גם שהסיכוי שזה יקרה הוא דיי נמוך

א. עד היום היו לנו 8 משחקים, ב 4 מהם היו טעויות שיפוט "גורליות" נגדינו:
1. שער חוקי של טוטו נפסל ב הפסד 1:0 לרמה"ש.
2. עבירה ברחבה על אלרואי, שמזכה אותו בצהוב שני ואדום נגד סכנין.
3. אדום לטוטו נגד בית"ר כאשר התוצאה היא 2:1 לנו, הפסדנו בסוף להזכירך.
4. פנדל לזכותינו שלא נשרק נגד נתניה במצב של 0:0.

4 טעויות שמכריעות משחק ב 4 משחקים שונים מתוך 8 ששיחקנו, להגיד שהסיכוי שתהיה עוד טעות כזאת הוא נמוך זה נכון בתאוריה, אבל 50% משחקים שמוכרעים
ע"י שופט זה כבר לא תאוריה, זה מציאות עגומה ולפיה הסיכוי ש"זה יקרה" הוא של 50%, אם גם הפעם ה 50% האלו יהיו לרעתינו זה כבר יהיה יותר ממטריד

למען הסר ספק, אני נגד אלימות, אלא בעד לעודד במשך 5 דקות את השחקנים, לקלל במשך 5 דקות את השופטים וההתאחדות ואז ללכת הביתה לא משנה מה התוצאה
ומה הדקה ולקרוא לשחקנים לרדת מהמגרש.

קודם כל, אם כבר עשית את המתמטיקה הזו, תהיה הוגן ותעשה אותה עד הסוף, גם מה שהיה לזכותינו (ואם כבר, תוסיף גם את הפאול שנשרק לנתניה ב 1:1) ואם כבר זה 3 משחקים. המשחק הרביעי היה לטובתינו ולפי הלוגיקה שלך הוכרע לטובתינו בגלל טעויות שיפוט.

שנית, לדעתי, צריך להבדיל בין מקרים. הפנדל שנשרק לזכות הפועל נגד סכניו לא הכריע את המשחק בדיוק כמו שהשער של טוטו שנפסל נגד רמה"ש לא הכריע אותו. אלה היו טעויות שיפוט שאין ספק שהשפיעו על התוצאה, אבל אם לא היו קורות המשחק עדיין יכול היה להתפתח בכל מיני צורות.
ברור שלא כך המקרה בהרחקה בטדי ובמשחק נגד נתניה, דווקא בעבירה שנשרקה בדקה 70 שהמומנטום היה איתנו ובעצם גמרה לנו את המשחק בגלל הדקה הקריטית שבה היא נשרקה.

אני לא אומר שאין טעויות ושזה לא מעצבן, אבל עצם ההודעה שלך מראה כמה יש לך את היכולת לשפוט דברים באובייקטיביות.
כמו שכתבתי במספיק אשכולות אחרים. אפשר להתעסק בזה ולאבד את העונה תוך שבוע או לשים את הכל בצד ולנסות להוציא משהו מהעונה הזו.
כל הבלאגן הזה גורם לאווירה חרא סביב הקבוצה ובטח לא עוזר למטרות שלנו גם מול הממסד.
אנשים פה חושבים שכל העולם מתעסק רק בנו ושנראה לכולם מי אנחנו ואם לא נופיע לדרבי הכדורגל בישראל ייהרס. רק אנחנו נהרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 10:42 
שהאוהדים יתעסקו בזה כמה שהם רוצים, לצוות המקצועי צריך להיות ברור שהבעיה היא במשחק שלנו ולא בדברים חיצוניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
el dudernio כתב:
אנטיגונה כתב:

הענשה היא על ההתגרות והתססה לא על החיוך, זה לפחות מה שאומרים באיגוד השופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
יהלום אדום כתב:
el dudernio כתב:
אנטיגונה כתב:

הענשה היא על ההתגרות והתססה לא על החיוך, זה לפחות מה שאומרים באיגוד השופטים.

אז בן אדם שמחייך כי הוא מאושר תמידית הוא מתסיס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 11:17 
הקטע הוא שיש קו דק מאוד בין יצירת תקדימים על הגב שלנו לבין פשוט לזיין אותנו, שבשנים האחרונות הופך לדק יותר ויותר,
שיוצרים תקדימים הרציונל עוד איכשהו מקבל את זה שסתם היינו במקום הלא נכון בזמן הלא נכון, ש"בדיוק התחילו לאכוף את זה עלינו, סתם מזל רע",
הגבולות של הקו הזה כבר מטושטשים מאוד, ושהוא יחצה (ויש יגידו שכבר נחצה) אני מאמין שיהיו כמה שיאבדו את זה, ואני לא מאשים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
el dudernio כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
האמת? כן. מה גם שהסיכוי שזה יקרה הוא דיי נמוך

א. עד היום היו לנו 8 משחקים, ב 4 מהם היו טעויות שיפוט "גורליות" נגדינו:
1. שער חוקי של טוטו נפסל ב הפסד 1:0 לרמה"ש.
2. עבירה ברחבה על אלרואי, שמזכה אותו בצהוב שני ואדום נגד סכנין.
3. אדום לטוטו נגד בית"ר כאשר התוצאה היא 2:1 לנו, הפסדנו בסוף להזכירך.
4. פנדל לזכותינו שלא נשרק נגד נתניה במצב של 0:0.

4 טעויות שמכריעות משחק ב 4 משחקים שונים מתוך 8 ששיחקנו, להגיד שהסיכוי שתהיה עוד טעות כזאת הוא נמוך זה נכון בתאוריה, אבל 50% משחקים שמוכרעים
ע"י שופט זה כבר לא תאוריה, זה מציאות עגומה ולפיה הסיכוי ש"זה יקרה" הוא של 50%, אם גם הפעם ה 50% האלו יהיו לרעתינו זה כבר יהיה יותר ממטריד

למען הסר ספק, אני נגד אלימות, אלא בעד לעודד במשך 5 דקות את השחקנים, לקלל במשך 5 דקות את השופטים וההתאחדות ואז ללכת הביתה לא משנה מה התוצאה
ומה הדקה ולקרוא לשחקנים לרדת מהמגרש.

קודם כל, אם כבר עשית את המתמטיקה הזו, תהיה הוגן ותעשה אותה עד הסוף, גם מה שהיה לזכותינו (ואם כבר, תוסיף גם את הפאול שנשרק לנתניה ב 1:1) ואם כבר זה 3 משחקים. המשחק הרביעי היה לטובתינו ולפי הלוגיקה שלך הוכרע לטובתינו בגלל טעויות שיפוט.

שנית, לדעתי, צריך להבדיל בין מקרים. הפנדל שנשרק לזכות הפועל נגד סכניו לא הכריע את המשחק בדיוק כמו שהשער של טוטו שנפסל נגד רמה"ש לא הכריע אותו. אלה היו טעויות שיפוט שאין ספק שהשפיעו על התוצאה, אבל אם לא היו קורות המשחק עדיין יכול היה להתפתח בכל מיני צורות.
ברור שלא כך המקרה בהרחקה בטדי ובמשחק נגד נתניה, דווקא בעבירה שנשרקה בדקה 70 שהמומנטום היה איתנו ובעצם גמרה לנו את המשחק בגלל הדקה הקריטית שבה היא נשרקה.

אני לא אומר שאין טעויות ושזה לא מעצבן, אבל עצם ההודעה שלך מראה כמה יש לך את היכולת לשפוט דברים באובייקטיביות.
כמו שכתבתי במספיק אשכולות אחרים. אפשר להתעסק בזה ולאבד את העונה תוך שבוע או לשים את הכל בצד ולנסות להוציא משהו מהעונה הזו.
כל הבלאגן הזה גורם לאווירה חרא סביב הקבוצה ובטח לא עוזר למטרות שלנו גם מול הממסד.
אנשים פה חושבים שכל העולם מתעסק רק בנו ושנראה לכולם מי אנחנו ואם לא נופיע לדרבי הכדורגל בישראל ייהרס. רק אנחנו נהרס.

אני מודה שאני לא כל-כך מבין.
א. את המשחק נגד סכנין בהחלט ניצחנו אבל היה הפנדל לזכותינו בהחלט היה פנדל (הגיע כשאני חושב על זה גם פנדל לזכותם), אבל עדין האדום והפנדל שלנו הגיע
היה הרבה יותר מכריע ושינה לחלוטין את המשחק, למצב שסכנין ישבה על השער שלנו אחרי ההרחקה של אלרואי.

ב. מדובר ב 4 משחקים עם 4 טעויות קריטיות בכל מקרה, 4 משחקים שמוכרעים / מושפעים בצורה כל-כך קיצונית על ידי השיפוט, אם באופי של המשחק ואם בתוצאה
הסופית זה עדין הרבה יותר מידי ל 8 משחקים.

ג. איך אתה יכול להגיד על שער שוויון שנלקח ממך שזאת לא החלטה גורלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 11:35 
el dudernio כתב:

א. את המשחק נגד סכנין בהחלט ניצחנו אבל היה הפנדל לזכותינו בהחלט היה פנדל (הגיע כשאני חושב על זה גם פנדל לזכותם), אבל עדין האדום והפנדל שלנו הגיע
היה הרבה יותר מכריע ושינה לחלוטין את המשחק, למצב שסכנין ישבה על השער שלנו אחרי ההרחקה של אלרואי.

ב. מדובר ב 4 משחקים עם 4 טעויות קריטיות בכל מקרה, 4 משחקים שמוכרעים / מושפעים בצורה כל-כך קיצונית על ידי השיפוט, אם באופי של המשחק ואם בתוצאה

כמו שאמרתי, אובייקטיביות היא לא הצד החזק בהודעות שלך. הדעה הרווחת היתה שלא היה פנדל לזכותינו נגד סכנין.
ןלגבי השער שוויון, אני לא אומר שזה לא משמעותי, אבל אני רק מבדיל בין אירוע שקרה בדקה 30 לאירוע שקרה בדקה 70 או לטעות כמו הרחקה שמשפיעה עד סיום המשחק. אף אחד לא מבטיח לך שאם הגול היה מאושר היית מנצח את המשחק.
כמו שאם מחר הפועל ינצחו 0:1 משחק בגלל טעות שיפוט בדקה 30, יכול להיות שהיו מנצחים גם בלי הגול הזה. גול בדקה 70 הוא כבר יותר משמעותי. אבל עזוב, לא משנה. נניח שאפילו שכל הטעויות שוות.
קבוצה שרוצה אליפות חייבת לדעת להתגבר גם על דברים כאלה. אנחנו מתעסקים יותר מדי בזה ומאבדים פוקוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
נארח את בש במושבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
ומיד אחרי הדרבי מגיע ה-15 לנובמבר
בו רמון אמור להעביר את הכסף (שאין לו?) לטביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
nirog, מה שכיף בך זה שאתה תמיד רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
el dudernio כתב:

כמו שאמרתי, אובייקטיביות היא לא הצד החזק בהודעות שלך. הדעה הרווחת היתה שלא היה פנדל לזכותינו נגד סכנין.
לגבי השער שוויון, אני לא אומר שזה לא משמעותי, אבל אני רק מבדיל בין אירוע שקרה בדקה 30 לאירוע שקרה בדקה 70 או לטעות כמו הרחקה שמשפיעה עד סיום המשחק. אף אחד לא מבטיח לך שאם הגול היה מאושר היית מנצח את המשחק.
כמו שאם מחר הפועל ינצחו 0:1 משחק בגלל טעות שיפוט בדקה 30, יכול להיות שהיו מנצחים גם בלי הגול הזה. גול בדקה 70 הוא כבר יותר משמעותי. אבל עזוב, לא משנה. נניח שאפילו שכל הטעויות שוות.
קבוצה שרוצה אליפות חייבת לדעת להתגבר גם על דברים כאלה. אנחנו מתעסקים יותר מדי בזה ומאבדים פוקוס

א. כודרגל זה ענין של מוממנטום, להבקיע גול דקה 40 7 דקות אחרי שספגת גול זה משנה מומנטום של משחק.
ב. לגבי סכנין,
יש הבדל בין להגיד טעות ובין להגיד מה היה:
זה הדיווח לגבי ה"טעויות" באתרים השונים:
one:
"בדקה ה-18 ליאני שרק לפנדל אחרי שפייר אמבמבה ספק תפס ברחבה את טוטו תמוז."
"אלרואי כהן חדר לרחבה, נתקע בשמעון הרוש ונפל"
"קאסום נתפס ברחבה על ידי אריק דג'מבה דג'מבה"

ספורט 5:
"בדקה ה-19 השופט לירן ליאני זיהה תפיסה של פייר אמבמבה על טוטו תמוז ברחבה, ושרק לפנדל. החלטה גבולית"
" בדקה ה-52 הגיע רגע נוסף של מחלוקת. אלרואי כהן נפל ברחבה, במה שנראה כתיקול לגיטימי"
"דקרה ה-90 דג'מבה דג'מבה תפס בבירור את קאסום ברחבה, אבל ליאני בחר להתעלם והמארחת ניצלה"

<כלומר יש ספק לגבי הפנדל שלנו, לכן זה לא "טעות", אין ספק לגבי ההתחזות והפנדל שלהם. צריך לציין שהפנדל שלהם היה לאחר שינוי המומנטום של האדום ולא לפניו
ככה שאם אתה לא קורא את הפרשנות שהיא אנטי הפועל בצורה מובהקת אלא רק מסתכל על האירועים אני ממש לא משוחד. >.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 12:59 
el dudernio כתב:

א. כודרגל זה ענין של מוממנטום, להבקיע גול דקה 40 7 דקות אחרי שספגת גול זה משנה מומנטום של משחק.
ב. לגבי סכנין,
one:

ספורט 5:
"בדקה ה-19 השופט לירן ליאני זיהה תפיסה של פייר אמבמבה על טוטו תמוז ברחבה, ושרק לפנדל. החלטה גבולית"
" בדקה ה-52 הגיע רגע נוסף של מחלוקת. אלרואי כהן נפל ברחבה, במה שנראה כתיקול לגיטימי"
"דקרה ה-90 דג'מבה דג'מבה תפס בבירור את קאסום ברחבה, אבל ליאני בחר להתעלם והמארחת ניצלה"

<כלומר יש ספק לגבי הפנדל שלנו, לכן זה לא "טעות", אין ספק לגבי ההתחזות והפנדל שלהם. צריך לציין שהפנדל שלהם היה לאחר שינוי המומנטום של האדום ולא לפניו
ככה שאם אתה לא קורא את הפרשנות שהיא אנטי הפועל בצורה מובהקת אלא רק מסתכל על האירועים אני ממש לא משוחד. >.

לא. אתה אובייקטיבי לחלוטין, כמו כל הפורום הזה.
סבבה, המפלצת מאכילה את עצמה. עכשיו פירסמו שבית"ר לא יעמדו לדין על גזענות ושאדל יעמוד לדין מחר (2 החלטות מקוממות לכשלעצמן). אנחנו נמשיך להתעסק בזה והעונה נגמרת עוד שבועיים. ועם מה אנחנו נישאר? עם התסכול, רגשות הקיפוח והזין ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
el dudernio כתב:

ב. לגבי סכנין,
one:

ספורט 5:

סבבה, המפלצת מאכילה את עצמה. עכשיו פירסמו שבית"ר לא יעמדו לדין על גזענות ושאדל יעמוד לדין מחר (2 החלטות מקוממות לכשלעצמן). אנחנו נמשיך להתעסק בזה והעונה נגמרת עוד שבועיים. ועם מה אנחנו נישאר? עם התסכול, רגשות הקיפוח והזין ביד.

הבאתי ציטוטים משני אתרי הספורט המובילים בנוגע למאורעות המשחק? בשני המקרים נקבע כי סכנין קופחה שאלתי אותך אם זה משתמע גם מהתיאור? תשובה כאמור אין,
כי יש הבדל בין להגיד ספק, ללהגיד לא היה בנחרצות, כמו שאתה עושה. תודה שטעית לא יקרה כלום.

ומה זה המפלצת מאכילה את עצמה עם לא עוד משפט ריק מתוכן? הרי יש משפט הפוך, שמתאים בדיוק לנושא "זה שאני פרנואידי לא אומר שלא רודפים אחרי".
הרי גם אתה בהודעתך קבעת נחרצות ש"רק" היום פורסמו שתי החלטות מקוממות כנגד הפועל.

ודר"א לגבי האוביקטיביות, לא סתם לא הכנסתי את נושא העבירה נגד נתניה שהובילה ל 2:1, כמו שאמרתי כבר, פטקוביץ' אדיוט, זה לא משנה אם הוא תפס בסוף
או לא, התנועה, ה"חיבוק" וכו' היו שם, ולכן את ה"פאול" הוא עשה, נכון שלא הייתה עבירה אבל ממש אסור לנו לבכות על זה אלא להאשים את ניקולה בשטות הזאת,
ככה שכנראה שאני "קצת" יותר אוביקטיבי ממה שאתה חושב, גם אם אני לא סובל מתסמונת האישה המוכה שאימצת לעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 13:41 
el dudernio כתב:
redrony כתב:
el dudernio כתב:

ב. לגבי סכנין,
one:

ספורט 5:

הבאתי ציטוטים משני אתרי הספורט המובילים בנוגע למאורעות המשחק? בשני המקרים נקבע כי סכנין קופחה שאלתי אותך אם זה משתמע גם מהתיאור? תשובה כאמור אין,
כי יש הבדל בין להגיד ספק, ללהגיד לא היה בנחרצות, כמו שאתה עושה. תודה שטעית לא יקרה כלום.

ומה זה המפלצת מאכילה את עצמה עם לא עוד משפט ריק מתוכן? הרי יש משפט הפוך, שמתאים בדיוק לנושא "זה שאני פרנואידי לא אומר שלא רודפים אחרי".
הרי גם אתה בהודעתך קבעת נחרצות ש"רק" היום פורסמו שתי החלטות מקוממות כנגד הפועל.

ודר"א לגבי האוביקטיביות, לא סתם לא הכנסתי את נושא העבירה נגד נתניה שהובילה ל 2:1, כמו שאמרתי כבר, פטקוביץ' אדיוט, זה לא משנה אם הוא תפס בסוף
או לא, התנועה, ה"חיבוק" וכו' היו שם, ולכן את ה"פאול" הוא עשה, נכון שלא הייתה עבירה אבל ממש אסור לנו לבכות על זה אלא להאשים את ניקולה בשטות הזאת,
ככה שכנראה שאני "קצת" יותר אוביקטיבי ממה שאתה חושב, גם אם אני לא סובל מתסמונת האישה המוכה שאימצת לעצמך.

עזוב, ניצחת. אתה אובייקטיבי, אני האישה המוכה. אני בטוח שכל הבלאגן הזה טוב לנו. תשמע את התקשורת, את ההתאחדות, כולם איתנו ואני בטוח שאף שופט לא ידפוק אותנו בחיים יותר. תמשיכו במאבקכם הצודק והאפקטיבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 13:47 
רוני, במשפט אהוב כאן בפורום- קיצוניים לשני הצדדים וכו'. הוא אוביקטיבי כמו שאתה כזה, אתם שני צדדים של המתרס, וכמו שהוא טוחן ומנתח לנו על טעויות שיפוט אתה עושה אותו דבר על זה שאין להן קשר ושצריך להתמקד בעניין המקצועי. האמת היא כרגיל באמצע, הן מאוד משפיעות, אבל צריך גם להתסכל על העניין המקצועי.
אבל הכי גרוע, זה מה שאתה מתעלם ממנו וגורם לכל התחושות, אלה לא טעויות שיפוט של יד שקיבלנו או לא, אלא דברים גדולים בהרבה. זה לא שופט שדופק אותנו, זו כל המערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר בין הדברים?
ציינתי עובדות פשוטות, טענת שהם לא נכונות והעמדתי אותך על טעותך, אז אתה מסיט את הדיון למקום האחר?

יש מציאות פשוטה, והיא שלא כל-כך אוהבים אותנו במדינה הזאת, אלו הם כללי המשחק, הם לא ישתנו כי נצעק שלא אוהבים אותנו,
ולכן הצעקות הם לא רצניות אלא אם תפקידן הוא פריקת תיסכולים גרידא. יש מספר מצומצם של מעשים שניתן לעשות, שאולי יעזרו,
פניה לאופ"א, היא אחת מהן (לא יעזור המידי אבל יחייב את ההתאחדות לפעול בעתיד), בקשה להישפט ע"י שופטים מחו"ל, לא יעזור
במידי, אבל יעיד בצורה הטובה ביותר על חוסר ה"אמון" שיש לך באיגוד הנ"ל.

פעולה נוספת שניתן לעשות היא אישית,
אם באמת לא יאשימו את בית"ר בכלום על זריקת החפץ כי "אי אפשר להסתמך על תמונות", דאמרי צריך לתבוע את ההתאחדות בתביעה אזרחית,
על מקרה שנה שעברה, וכו'.

נ.ב. אין לזה קשר לזה שאנחנו משחקים חרא, זה שאנחנו חרא לא מקנה לשופטים אישור להיות חרא.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 06 נובמבר 2012, 13:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
ניצחון גדול בדרבי הטרחנים למשתמש אל דורדיניו,על רד רוני שנכנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 14:04 
joshsoos כתב:
רוני, במשפט אהוב כאן בפורום- קיצוניים לשני הצדדים וכו'. הוא אוביקטיבי כמו שאתה כזה, אתם שני צדדים של המתרס, וכמו שהוא טוחן ומנתח לנו על טעויות שיפוט אתה עושה אותו דבר על זה שאין להן קשר ושצריך להתמקד בעניין המקצועי. האמת היא כרגיל באמצע, הן מאוד משפיעות, אבל צריך גם להתסכל על העניין המקצועי.
אבל הכי גרוע, זה מה שאתה מתעלם ממנו וגורם לכל התחושות, אלה לא טעויות שיפוט של יד שקיבלנו או לא, אלא דברים גדולים בהרבה. זה לא שופט שדופק אותנו, זו כל המערכת.

אין פה אמת. אני עצבני בדיוק כמו כולם. אני חושב שהיה פה חוסר צדק ואני חושב שדפקו אותנו. אני פשוט לא רואה מה טוב יוצא מלשבת ולפרסם את כל סטטיסטיקות העבר ולהתעסק בזה כל היום.
זה נכון שאני לא מאמין (אולי מנאיביות) שבהתאחדות ובאיגוד השופטים התקבלה ההחלטה לחסל את הפועל. אני לא חובב תיאוריות קונספירציה.
אני חושב שמצב רע והוא מדרדר בכל יום שממשיכים להתעסק בדברים האלה.
אתה חושב אחרת, הבנתי. בואו נצא למלחמה נגד כל העולם. לא נופיע לדרבי וכל הדברים האלה.
מכל הסיפור, הראת לי קטע עם נהמות מהמשחק בטדי ואפילו את הנהמות האלה אין אחד שמסוגל להעביר להתאחדות או לפחות למאיר איינשטיין ואני צריך לשמוע אותו תוכנית שלמה מתמקד באיזה אוהד מפגר של בית"ר שזרק מלפפון חמוץ, בלון או את שקית האשכים שלו על תמוז.
אז תמשיכו לשבת ולהיות מקופחים ומתוסכלים, לחפור בכל היסטוריית טעויות השיפוט נגד הפועל. מה שעושה לכם את זה. אופרטיביות אני לא ממש רואה פה. אה כן, בואו לא נעלה לדרבי. שיהיה בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 14:35 
joshsoos כתב:
אבל הכי גרוע, זה מה שאתה מתעלם ממנו וגורם לכל התחושות, אלה לא טעויות שיפוט של יד שקיבלנו או לא, אלא דברים גדולים בהרבה. זה לא שופט שדופק אותנו, זו כל המערכת .

קבוצה שמזוהה עם האשכנזים מאמצת כתפיסת חיים תחושת הקיפוח של עדות המזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
למה? מישהו בכלל דיבר על מה המשמעות של נהמות לשחקן שחור? דיברו רק על אם היתה בננה

אתה באמת חושב שמישהו צריך הסבר על הסיפור של נהמות לשחקנים שחורים?

לפי תבריזי אם הן על רקע אישי אז הכל בסדר ואפילו לא צריך להופיע בדו"ח השופט.
כמובן שזה תקף רק לקבוצות שהן לא הפועל.
כמובן שזה לא צריך להיות תקף בכלל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 15:54 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

אין פה אמת. אני עצבני בדיוק כמו כולם. אני חושב שהיה פה חוסר צדק ואני חושב שדפקו אותנו. אני פשוט לא רואה מה טוב יוצא מלשבת ולפרסם את כל סטטיסטיקות העבר ולהתעסק בזה כל היום.
זה נכון שאני לא מאמין (אולי מנאיביות) שבהתאחדות ובאיגוד השופטים התקבלה ההחלטה לחסל את הפועל. אני לא חובב תיאוריות קונספירציה.
אתה חושב אחרת, הבנתי. בואו נצא למלחמה נגד כל העולם. לא נופיע לדרבי וכל הדברים האלה.
מכל הסיפור, הראת לי קטע עם נהמות מהמשחק בטדי ואפילו את הנהמות האלה אין אחד שמסוגל להעביר להתאחדות או לפחות למאיר איינשטיין ואני צריך לשמוע אותו תוכנית שלמה מתמקד באיזה אוהד מפגר של בית"ר שזרק מלפפון חמוץ, בלון או את שקית האשכים שלו על תמוז.
אז תמשיכו לשבת ולהיות מקופחים ומתוסכלים, לחפור בכל היסטוריית טעויות השיפוט נגד הפועל. מה שעושה לכם את זה. אופרטיביות אני לא ממש רואה פה. אה כן, בואו לא נעלה לדרבי. שיהיה בהצלחה!

מי אמר לך שיושבים, אולי יש אנשים שעושים? וגם זה שמקטרים כאן זה סבבה, כשכל עיתונאי העולם כולו שורצים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 16:51 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

מי אמר לך שיושבים, אולי יש אנשים שעושים? וגם זה שמקטרים כאן זה סבבה, כשכל עיתונאי העולם כולו שורצים כאן.

אולי. איך עדיין אין את קלטת המשחק שאתה בעצמך טרחת להראות לי עם הטיימינג של הנהמות בכל אמצעי התקשורת?
הרי יש ויכוח האם בכלל היו נהמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: