תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 09:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 382 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ***כולם באים היום לבית של רמון***
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
אכן מדובר במהלך מתוכנן של הצד שמנגד, שעיקר מטרתו היא להציג אותנו כמי שנאבקים בהפגנה להורדת מחירים ולגרום לפילוג בתוכנו.
הרי להוריד את מחירי הכרטיסים הם בעצמם כבר יודעים שלא ניתן, אחרי שמאות מאוהדי הפועל קנו במחירים האלה.
וכמו שציינתי פה כמה פעמים ב-48 השעות האחרונות, הם האחרונים שיש להם זכות לפתוח את הפה על הבעלים שלנו במקרה הזה, שכן הם גובים את המחיר היקר ביותר בליגה מאוהדי החוץ במצטבר.

לגבי רמון, אני ממש לא אוהב את האיש הזה בלשון המעטה, וכתבתי לא אחת מה אני חושב עליו, ושהוא בעיקר הורס כל מקום שהיה תחת שליטתו.
אבל בנושא התיק המשפטי, זה ידוע שכך יעשה במשרד המשפטים כנגד מי שהם לא חפצים ביקרו.
תשאלו גם את יעקב נאמן בזמנו, שגם ממנו הצליחו למנוע פעם אחת את המשרה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 12:58 
Karl Marx כתב:
אירועי אמש מגלמים את כל הטרגדיה של הפוליטיקה בישראל: במקום להפגין ביחד נגד מהלך נבזי שפוגע בכולם, בוחרים להישאר מפוצלים וחלשים בעבור איזשהו "ניצחון" רגעי.
המשטרה, מחירי הכרטיסים, ההתאחדות לכדורגל - כל אלה מחככים ידיהם בהנאה. שוב הוכיחו אוהדי הכדורגל בארץ שאפילו למען מטרה המשותפת להם כולם הם לא מסוגלים להשאיר את היריבות בצד. ועוד בשביל מה, בשביל להגן על ביתו של איזה עבריין מין ומחרב האיגוד המקצועי היחיד שהיה קיים פה. עצוב.

זה נכון שמחירי הכרטיסים הם אינטרס משותף וזה נכון שצריכה להיות מחאה משותפת של כל הקהלים.
אבל לכתוב את זה בהקשר של אתמול, זה ממש לא נכון.
אתה אולי מוכן לשתף פעולה עם המוסר הכפול של אוהדי מכבי הצבועים. אני לא. ברגע שהם עושים הפגנה מול הבית של הבעלים של הפועל, וזה ממש לא משנה אם אני אוהב אותו או לא, אז הם שוב מסיטים את האש לעבר הפועל, כאילו אנחנו החוטאים היחידים בנושא מחירי הכרטיסים. כשהם יבואו וייצאו קודם כל נגד הבעלים שלהם וינסו לארגן מחאה משותפת, אז אולי יהיה אפשר להתייחס אליהם בכלל.
וכן, בכל מה שקשור במלחמה למען שיפור היחס לאוהדים בכלל ומחירי הכרטיסים בפרט, אנחנו סמרטוטים די גדולים. ליגת האלופות הייתה הוכחה מצוינת כשבלומפילד התמלא בכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
זה מה שבוכמן כתב:
ציטוט:
המחאה של אוהדי מכבי מוצדקת. אבל כשהם באים להפגין אצל אנשי הפועל בבית, גם אם הם צודקים, אנחנו כקהל לא צריכים לעמוד מנגד ולאפשר זאת.
זה ממש לא בגלל רמון ובטח שלא תמיכה בהחלטה שלו, אלא עניין עקרוני שלנו כאוהדי הפועל. אם אתה לא מקבל זאת זו כבר בעיה שלך.

מדהים! זה מאותו בנאדם שהנהיג את המחאה (המוצדקת לדעתו) שכללה הפגנות מול ביתו של בעלים של קבוצה?

ממש פולחן אישיות לפוליטיקאי הדוחה הזה שהורשע בפלילים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
שחר כתב:
זה מה שבוכמן כתב:
ציטוט:
המחאה של אוהדי מכבי מוצדקת. אבל כשהם באים להפגין אצל אנשי הפועל בבית, גם אם הם צודקים, אנחנו כקהל לא צריכים לעמוד מנגד ולאפשר זאת.
זה ממש לא בגלל רמון ובטח שלא תמיכה בהחלטה שלו, אלא עניין עקרוני שלנו כאוהדי הפועל. אם אתה לא מקבל זאת זו כבר בעיה שלך.

מדהים! זה מאותו בנאדם שהנהיג את המחאה (המוצדקת לדעתו ) שכללה הפגנות מול ביתו של בעלים של קבוצה?

ממש פולחן אישיות לפוליטיקאי הדוחה הזה שהורשע בפלילים.

לדעתו, לדעתי ולדעת הרוב הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 13:28 
חיים רמון :HEART2:
דורית בייניש :PUKE:
אנשים שאוכלים את תפירת התיק של משרד המשפטים ובאמת חושבים שרמון הוא איזה עבריין מין :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 13:51 
Karl Marx כתב:
אירועי אמש מגלמים את כל הטרגדיה של הפוליטיקה בישראל: במקום להפגין ביחד נגד מהלך נבזי שפוגע בכולם, בוחרים להישאר מפוצלים וחלשים בעבור איזשהו "ניצחון" רגעי.
המשטרה, מחירי הכרטיסים, ההתאחדות לכדורגל - כל אלה מחככים ידיהם בהנאה. שוב הוכיחו אוהדי הכדורגל בארץ שאפילו למען מטרה המשותפת להם כולם הם לא מסוגלים להשאיר את היריבות בצד. ועוד בשביל מה, בשביל להגן על ביתו של איזה עבריין מין ומחרב האיגוד המקצועי היחיד שהיה קיים פה. עצוב.

אם למכבי באמת היה אכפת ממחירי הכרטיסים , הם היו הולכים מיד אחר כך להפגין מול הבית של גולדהאר. אל תתן להם את הקרדיט בכך שתתן למחאה שלהם איזושהי מטרה נעלה יותר ממה שיש לה באמת. לאוהדי מכבי אכפת אך ורק מאוהדי מכבי (מוצדק או לא תחליט בעצמך). אם הם באמת היו מחליטים שהגיע הזמן לעשות מעשה כנגד מחירי הכרטיסים הגבוהים - הם לא היו עושים את זה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
אנשים שאוכלים את תפירת התיק של משרד המשפטים ובאמת חושבים שרמון הוא איזה עבריין מין :PUKE:

אם אנחנו בשוונג אז...
אריה דרעי *לב*
בניזרי *לב*
הירשזון *לב*

אני מכיר תודה לרמון על שהציל את הפועל ת"א מידי טביב. תמיד יש ספק, אך נראה שזו הייתה האופציה הטובה ביותר.
אני בטח לא חושב שזה מכשיר את המעשה שלו ויוצא נגד הפרקליטות, שבמבחן התוצאה סופר צדקה כשהגישה כתב אישום וכשרמון הורשע פה אחד בבימ"ש השלום, ולא עירער.
ולטיעון שהועלה קודם:
ציטוט:
לגבי טענתו של רמון כי תפרו לו תיק, כתבו השופטים "זהו מפלט של עבריין, שמנסה להימלט מחבל התלייה, הכרוך סביב צווארו".

העיוורון הזה של ללכת בכל מחיר אחרי מישהו כי אנחנו מכירים וכי הוא "משלנו" מתאים יותר לציבורים אחרים.
כשמישהו טועה, וכולם טועים, אפשר להכיר בזה. אתמול טעו כמה גורמים בקרב הקהל שלנו, מחלקם אין למה לצפות, חלקם נושאי תפקיד בלא שנבחרו וחלקם שנבחרו -ומהם חובה לצפות.
הסגנון של אופטימי ומקורמן לא עושה גם לי טוב, אבל אני כן מצפה ממבוגר אחראי כדוגמת ראשי הפועל, ראשי העמותה ומנהיגי קהל שהם לא אולטראס (הכוונה אליך, ראצ'ו) להרגיע את האווירה במקום לחמם אותה.
עובדה שכל מי שעיניו בראשו ראה מה מתפתח.
ואם השטות של אתמול נגמרה עם נפגע יחיד , זה מזל ותו לא. כי אם מישהו היה נדקר אתמול, האשכול הזה היה משמש את המשטרה לשלוף אחראים!
עברו 12 שעות מהמקרה, ועדיין לא ראיתי או שמעתי גינוי לאלימות שהייתה באירוע. התגובה הרפה לאלימות זו כבר תופעה חוזרת, ומהווה בעצם עידוד עקיף.
ולכן, אני יכול להבין את אופטימי ואת איתי לגבי האמירה שלהם על השותפות בעמותה.
כי מעל לזה שתהיה קבוצה מנצחת, מעל לזה שתהיה מחלקת נוער פורחת, מעל לכל זה אסור שתהיה אלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
Karl Marx כתב:

אם למכבי באמת היה אכפת ממחירי הכרטיסים , הם היו הולכים מיד אחר כך להפגין מול הבית של גולדהאר. אל תתן להם את הקרדיט בכך שתתן למחאה שלהם איזושהי מטרה נעלה יותר ממה שיש לה באמת. לאוהדי מכבי אכפת אך ורק מאוהדי מכבי (מוצדק או לא תחליט בעצמך). אם הם באמת היו מחליטים שהגיע הזמן לעשות מעשה כנגד מחירי הכרטיסים הגבוהים - הם לא היו עושים את זה ככה.

זה עדיין לא נותן לנו את הזכות לארגן מכות מתחת לבית של רמון (ושאף אחד לא ייתמם בבקשה שהוא חשב שדבר כזה יעבור בלי מכות), במקום לתת להפגנה שלא מעניינת אף אחד לחלוף כמו הרוח.
אני בטוח שרמון ממש גמר מצבא ההגנה החדש שלו ושזה ממש יעזור לו לגייס עוד משקיעים להפועל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

נערך לאחרונה על ידי ItaiH6 בתאריך 04 נובמבר 2012, 14:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 14:05 
deep red כתב:
דני גולפיטק כתב:

אם אנחנו בשוונג אז...
אריה דרעי *לב*
בניזרי *לב*
הירשזון *לב*

אני מכיר תודה לרמון על שהציל את הפועל ת"א מידי טביב. תמיד יש ספק, אך נראה שזו הייתה האופציה הטובה ביותר.
אני בטח לא חושב שזה מכשיר את המעשה שלו ויוצא נגד הפרקליטות, שבמבחן התוצאה סופר צדקה כשהגישה כתב אישום וכשרמון הורשע פה אחד בבימ"ש השלום, ולא עירער.
ולטיעון שהועלה קודם:
ציטוט:
לגבי טענתו של רמון כי תפרו לו תיק, כתבו השופטים "זהו מפלט של עבריין, שמנסה להימלט מחבל התלייה, הכרוך סביב צווארו".

העיוורון הזה של ללכת בכל מחיר אחרי מישהו כי אנחנו מכירים וכי הוא "משלנו" מתאים יותר לציבורים אחרים.
כשמישהו טועה, וכולם טועים, אפשר להכיר בזה. אתמול טעו כמה גורמים בקרב הקהל שלנו, מחלקם אין למה לצפות, חלקם נושאי תפקיד בלא שנבחרו וחלקם שנבחרו -ומהם חובה לצפות.
הסגנון של אופטימי ומקורמן לא עושה גם לי טוב, אבל אני כן מצפה ממבוגר אחראי כדוגמת ראשי הפועל, ראשי העמותה ומנהיגי קהל שהם לא אולטראס (הכוונה אליך, ראצ'ו) להרגיע את האווירה במקום לחמם אותה.
ואם השטות של אתמול נגמרה עם נפגע יחיד , זה מזל ותו לא. כי אם מישהו היה נדקר אתמול, האשכול הזה היה משמש את המשטרה לשלוף אחראים!
עברו 12 שעות מהמקרה, ועדיין לא ראיתי או שמעתי גינוי לאלימות שהייתה באירוע. התגובה הרפה לאלימות זו כבר תופעה חוזרת, ומהווה בעצם עידוד עקיף.
כי מעל לזה שתהיה קבוצה מנצחת, מעל לזה שתהיה מחלקת נוער פורחת, מעל לכל זה אסור שתהיה אלימות.

פרח לב פרח
ובעניין רמון, השיח בשדה המשפטי מסיט את הדיון מהמקום הערכי, ההתנהגותי, ששם אין בכלל ספק שהמעשה שלה היה בזוי ומגעיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 14:18 
deep red כתב:
דני גולפיטק כתב:

אם אנחנו בשוונג אז...
אריה דרעי *לב*
בניזרי *לב*
הירשזון *לב*

ולטיעון שהועלה קודם:
ציטוט:

.

אריה דרעי, בניזרי והירשזון לא היו שרי משפטים אשר לכאורה לא חפצו בייקרם של יקירי פרקליטות המדינה
אם כבר מישהו אנס לכאורה את המתלוננת, זה לא חיים רמון, אלא אנשי הפרקליטות, אשר אנסו אותה (לכאורה, לכאורה) להתלונן למרות שהיא לא רצתה בזה
לשלושה שציינת לא נתפר תיק בגלל יצר נקמה של מגלומנים בראשות דורית בייניש
לחיים רמון כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 14:22 
פאביו כתב:
SHAHAROT
אין לי שום ויכוח איתך
לגבי המנויים :
צריך לעשות מחירים מיוחדים (כמו שאנטיגונה פעם הציע) במיוחד לקרחות של שער 2 (שער 3 של פעם) ושער 13 שצמוד לגטו
זה לא הגיוני שמקום שם יעלה כמו במרכז שער 2
שערים 5 + 7 + 8 יש אחלה מחירים בארגונים , ואין שום טענה על כך
את שער 8 הייתי מנסה לשווק במחירים יותר זולים במיוחד למשפחות כמו מנוי אב ובנו במחיר של מנוי רגיל + 100 שח כדי למלא את השער שבכלל לא יהיה פתוח למכירה במשחקים.

לגבי משחקים שהם לא מושכי קהל
בוא ניקח את הפועל תל אביב - הפועל עכו בתור דוגמא :
הפועל עכו לא מביאה בכלל קהל אז תכלס המכירה היא לאוהדי הפועל.
משחק כזה צריך לתמחר גג 20-30 שח
המוצר הוא דיי עלוב
החניה מזעזעת
המתקן (שירותים,כסאות,קיוסק,מחירי ארטיקים וכו') לא במצב מזהיר

מבחינתי זה מוצר:
כמו צימר בצפון או קוטג או מחיר נופשון בכרתים או מלון בפראג.
אם אתם / הם / אנחנו משלמים למה שלא יעלו את המחיר ?
מה הסיבה?
ועוד הפועל הגנה על אוהדיה באמצעות העמותה,שזו הדרך החכמה ביותר.
השקעת 500 שח ואתה תכלס,נהנה מזכויות יתר עקב זאת - לגיטימי.

כמו באירופה... הציעו את זה באשכול של המשחק בנתניה

לפי קטגוריה וכל קטגוריה עולה אחרת...
כמובן שיש בעיה לעשות את זה בשער לא מסומן
אבל בשערים 2 ו-13 אין שום בעיה לעשות את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:

כל מילה!

(לא אשים פרחים, כי חוששני שאין מקום לפרחים באשכול הזה. בטח לא בביקורת הזאת).

מעבר לזאת - אתמול שמענו את הקריאה של ראצ'ו (חבר הנהלת הכדורסל שנבחר בקולות חברי העמותה). שמענו היטב. כמה פעמים.

מאז קולו נדם. הייתי רוצה לשמוע מה יש לו לומר על אירועי אמש, ובעקר - איך הוא מצדיק את הקריאה שלו לצאת אמש להפגנה המטופשת הזאת, ומה דעתו על מה שהיה שם ועל האופן שבו היא התנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 14:33 
Frank Serpico כתב:

מעבר לזאת - אתמול שמענו את הקריאה של ראצ'ו (חבר הנהלת הכדורסל שנבחר בקולות חברי העמותה). שמענו היטב. כמה פעמים.

מאז קולו נדם. הייתי רוצה לשמוע מה יש לו לומר על אירועי אמש, ובעקר - איך הוא מצדיק את הקריאה שלו לצאת אמש להפגנה המטופשת הזאת, ומה דעתו על מה שהיה שם ועל האופן שבו היא התנהלה.

ואני הייתי רוצה שתעלם לאיזה חודשיים מהפורום , נו אז אני רוצה .
מישהו חייב לך משהו ?
ראצ'ו , אם הלך , הלך בתור בן אדם פרטי שלא חייב לך דין וחשבון על כלום .
אולי בתור אדם צימחוני , המשתמש 19 צריך לבקש את תגובתו של ראצ'ו אחרי שהאחרון נצפה במקדונלד .
ואולי איש שעיר כמו המשתמש עזרא צריך לבקש את תגובת ראצ'ו לגבי חזהו החלק .
מה שבטוח טמבל כמוך צריך לבקש השתלת מוח , ולא תגובה של אף אחד .

מאיפה החוצפה של האנשים פה ?
כולה חברי עמותה אתם , אתם לא עושים טובה לאף אחד , אתם מצילים את הפועל תל אביב בשבילכם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 14:42 
ברגע שראצ'ו נבחר להנהלת הכדורסל ומציג עצמו כאחד מנהלי העמותה בכדורגל הוא אבד את היכולת ללכת כאדם פרטי בכל נושא שקשור לכדורגל או לכדורסל.
ככה זה כשאתה בעל תפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:

ואני הייתי רוצה שתעלם לאיזה חודשיים מהפורום , נו אז אני רוצה .
מישהו חייב לך משהו ?
ראצ'ו , אם הלך , הלך בתור בן אדם פרטי שלא חייב לך דין וחשבון על כלום .
אולי בתור אדם צימחוני , המשתמש 19 צריך לבקש את תגובתו של ראצ'ו אחרי שהאחרון נצפה במקדונלד .
ואולי איש שעיר כמו המשתמש עזרא צריך לבקש את תגובת ראצ'ו לגבי חזהו החלק .
מה שבטוח טמבל כמוך צריך לבקש השתלת מוח , ולא תגובה של אף אחד .

כולה חברי עמותה אתם , אתם לא עושים טובה לאף אחד , אתם מצילים את הפועל תל אביב בשבילכם .

דוגמאות לעניין, טוקינג אבאוט טמבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 14:54 
בני12 כתב:
ברגע שראצ'ו נבחר להנהלת הכדורסל ומציג עצמו כאחד מנהלי העמותה בכדורגל הוא אבד את היכולת ללכת כאדם פרטי בכל נושא שקשור לכדורגל או לכדורסל.
ככה זה כשאתה בעל תפקיד.

ראצ'ו נבחר להנהלת הכדורסל , אם הוא יראה ביד אליהו במשחק של המחלה לבוש בצהוב , נכנס בו רצח .
לא יודע מאיפה הבאת את זה שהוא אחד ממנהלי העמותה בכדורגל .

לדעתי זו פשוט חוצפה שהשם שלו עולה פה בלי הפסקה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 14:55 
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: אוי ההיתממות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:10 
Frank Serpico כתב:

אוי התככנות והרצון ליצור בלאגנים בחזות של שומרי צדק .
יאללה הבאנו את הקטע שלכם , אותה קבוצה מסויימת שעל כל שטות מרימה את הקלף של " שמנו כסף , אנחנו חברי עמותה , ניקח את הכסף שלנו חזרה , כי אנחנו ילדים קטנים עם כתמי פיפי וקקי על התחתונים " .
אלוהים כמה מעייפים אתם . , מזל שאופטימי לא שם כסף , כמה מנסה ליצור בלאגנים וסכסוכים בקהל עכשיו , שהוא לא חבר בכלום , רק ניתן לתאר מה היה הולך פה אם בטעות הוא היה שם 300 שקל באיזו שהיא עמותת אוהדים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:14 
רוי האדום כתב:
בני12 כתב:
ככה זה כשאתה בעל תפקיד.

ראצ'ו נבחר להנהלת הכדורסל , אם הוא יראה ביד אליהו במשחק של המחלה לבוש בצהוב , נכנס בו רצח .

מתוך אתר האדומים:
ציטוט:
ועד מנהל זמני:

פאר נדיר, בן 56, מנכ"ל קניוני עזריאלי.

אלון זנד, בן 47, מנכ"ל בית השקעות "מוניטר".

אסי שריב, בן 40, לשעבר קונסול ישראל בניו יורק ויועץ התקשורת של ראשי הממשלה אולמרט ושרון.

נמרוד בוכמן, בן 29, חבר הנהלת הפועל ת"א בכדורסל וממובילי מטה המאבק "מצילים את הפועל".

אמיר פורת, בן 35, בעלים ומנכ"ל "קונדיטוריית ביסקוטי".

עו"ד אסף אלוויה, בן 29, עו"ד פלילי וממובילי מטה המאבק "מצילים את הפועל".

אתה מזהה את השם שלו ברשימה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:

אוי התככנות והרצון ליצור בלאגנים בחזות של שומרי צדק .
יאללה הבאנו את הקטע שלכם , אותה קבוצה מסויימת שעל כל שטות מרימה את הקלף של " שמנו כסף , אנחנו חברי עמותה , ניקח את הכסף שלנו חזרה , כי אנחנו ילדים קטנים עם כתמי פיפי וקקי על התחתונים " .
אלוהים כמה מעייפים אתם . , מזל שאופטימי לא שם כסף , כמה מנסה ליצור בלאגנים וסכסוכים בקהל עכשיו , שהוא לא חבר בכלום , רק ניתן לתאר מה היה הולך פה אם בטעות הוא היה שם 300 שקל באיזו שהיא עמותת אוהדים .

כל מילה. גם הציטוט שלך אותי מדוייק.

(לא זוכר שדיברתי על כסף, אבל מה זה משנה).

בכל מקרה נניח לזה, הרי לא ייתכן שאני יודע דברים שאתה לא יודע.
ואם אתה לא יודע, אז כנראה שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
רוי האדום כתב:
בני12 כתב:
ככה זה כשאתה בעל תפקיד.

מתוך אתר האדומים:
ציטוט:
ועד מנהל זמני:

אסי שריב, בן 40, לשעבר קונסול ישראל בניו יורק ויועץ התקשורת של ראשי הממשלה אולמרט ושרון.

נמרוד בוכמן, בן 29, חבר הנהלת הפועל ת"א בכדורסל וממובילי מטה המאבק "מצילים את הפועל".

"ראצ'ו"? לא רואה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:26 
בני12 כתב:
רוי האדום כתב:
בני12 כתב:
ככה זה כשאתה בעל תפקיד.

מתוך אתר האדומים:
ציטוט:
ועד מנהל זמני:

הוא חבר זמני , הוא לא נבחר על ידי אף אחד , הוא לא הבטיח דברים שהוא לא מקיים , ללכת להפגין על דברים שחשובים לו , זה לא דבר שהוא עושה בשם העמותה , שיהיו בחירות לעמותה ואם וכאשר ראצ'ו ירצה להיות חלק מהנהלת העמותה , תשאל אותו מה שאתה רוצה .
ראצ'ו כרגע רק התנדב לעשות את מה שלי ולך לא היה מספיק נוח לעשות , כי זה דרש לקום מהספה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:31 
Frank Serpico כתב:

הנה עוד דבר שמאפיין אתכם , אתם יודעים המון , ומדברים ברמזים ובקודים פאטתים כאלה .
אני לא יודע כלום , טוב .
אתה יודע המון , טוב .
נו ו ...

ראצ'ו עדיין לא חייב לך כלום ושום דבר .
מי אתה בכלל ?

נערך לאחרונה על ידי רוי האדום בתאריך 04 נובמבר 2012, 15:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
ההפגנה של אוהדי מכבי מול ביתו של רמון לא הייתה על מחירי הכרטיסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:32 
זה לא משנה. כל עוד הוא חבר הנהלה (גם אם זמני) הוא לא אדם פרטי בהקשר של הכדורגל.
כאשר יתקיימו בחירות, במידה ולא יתמודד, יוכל לחזור להיות אדם פרטי.
עד אז הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:36 
[code][/code]
בני12 כתב:
זה לא משנה. כל עוד הוא חבר הנהלה (גם אם זמני) הוא לא אדם פרטי בהקשר של הכדורגל.
כאשר יתקיימו בחירות, במידה ולא יתמודד, יוכל לחזור להיות אדם פרטי.
עד אז הוא לא.

אפשר גם לא להסכים .
כל חבר זמני , שלא נבחר ולא הבטיח דברים אלא רק התנדב להיות שם באופן פורמאלי עד שיהיו בחירות יכול להמשיך לחיות את חייו ולעשות את מה שהוא מוצא לנכון בתור איש פרטי .
אם הוא מציע את עצמו לבחירה , אז נכון יהיה להציג לו שאלות ולדרוש גם תשובות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:45 
עדיין לא ראיתי הוכחה שראצ'ו או מישהו אחר מהעמותה שאתם מחפשים
בנרות- עודד, הזמין או פעל באלימות.

שאתם הולכים למשחק ויש אלימות שוטרים/אוהדים ביציע שלכם- זה אומר
שאתם חלק מהאשמים/ שהזמנתם את זה/ שאתם צריכים לתת את הדין על המתרחש?!

תשפטו אותו על ענייני התקשורת בכדורסל.
הוא לא הדובר שלכם לכל אירוע, ובטח שלא שולט בכל אירוע כאדם פרטי...
לא נמאס לכם להשמיץ ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:

הנה עוד דבר שמאפיין אתכם , אתם יודעים המון , ומדברים ברמזים ובקודים פאטתים כאלה .
אני לא יודע כלום , טוב .
אתה יודע המון , טוב .
נו ו ...

ראצ'ו עדיין לא חייב לך כלום ושום דבר .
מי אתה בכלל ?

ראצ'ו בן אדם מדהים עם המון זכויות והוא אחד האחרונים שאפשר לבוא אליהם בטענה על כל מה שקורה בהפועל.
חבל שמי שמגן עליו עושה את זה בצורה שאתה מתבטא. זה ממש לא מוסיף כבוד לאף אחד משניכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:49 
omered כתב:

לא נמאס לכם להשמיץ ?!

ראצו' :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 382 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: