דני גולפיטק כתב:
חיים רמון
דורית בייניש
אנשים שאוכלים את תפירת התיק של משרד המשפטים ובאמת חושבים שרמון הוא איזה עבריין מין

אם אנחנו בשוונג אז...
אריה דרעי *לב*
בניזרי *לב*
הירשזון *לב*
אני מכיר תודה לרמון על שהציל את הפועל ת"א מידי טביב. תמיד יש ספק, אך נראה שזו הייתה האופציה הטובה ביותר.
אני בטח לא חושב שזה מכשיר את המעשה שלו ויוצא נגד הפרקליטות, שבמבחן התוצאה סופר צדקה כשהגישה כתב אישום וכשרמון הורשע פה אחד בבימ"ש השלום, ולא עירער.
ולטיעון שהועלה קודם:
ציטוט:
לגבי טענתו של רמון כי תפרו לו תיק, כתבו השופטים "זהו מפלט של עבריין, שמנסה להימלט מחבל התלייה, הכרוך סביב צווארו".
העיוורון הזה של ללכת בכל מחיר אחרי מישהו כי אנחנו מכירים וכי הוא "משלנו" מתאים יותר לציבורים אחרים.
כשמישהו טועה, וכולם טועים, אפשר להכיר בזה. אתמול טעו כמה גורמים בקרב הקהל שלנו, מחלקם אין למה לצפות, חלקם נושאי תפקיד בלא שנבחרו וחלקם שנבחרו -ומהם חובה לצפות.
הסגנון של אופטימי ומקורמן לא עושה גם לי טוב, אבל אני כן מצפה ממבוגר אחראי כדוגמת ראשי הפועל, ראשי העמותה ומנהיגי קהל שהם לא אולטראס (הכוונה אליך, ראצ'ו) להרגיע את האווירה במקום לחמם אותה.
עובדה שכל מי שעיניו בראשו ראה מה מתפתח.
ואם השטות של אתמול נגמרה עם נפגע יחיד , זה מזל ותו לא. כי אם מישהו היה נדקר אתמול, האשכול הזה היה משמש את המשטרה לשלוף אחראים!
עברו 12 שעות מהמקרה, ועדיין לא ראיתי או שמעתי גינוי לאלימות שהייתה באירוע. התגובה הרפה לאלימות זו כבר תופעה חוזרת, ומהווה בעצם עידוד עקיף.
ולכן, אני יכול להבין את אופטימי ואת איתי לגבי האמירה שלהם על השותפות בעמותה.
כי מעל לזה שתהיה קבוצה מנצחת, מעל לזה שתהיה מחלקת נוער פורחת, מעל לכל זה אסור שתהיה אלימות.