תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 09:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 382 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ***כולם באים היום לבית של רמון***
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
אך, האירוניה.
אם שחקן זר נוחת פה ולא מרשים אחרי שלושה וחצי חודשים, זה בסדר, אנחנו קהל מבין ותומך וניתן לו את הגב שלנו כדי שיוכל להתאקלם בקלות.
אם הנהלה חדשה מגיעה ומנסה להקים את המועדון מחדש תחת קונספט שבו לאוהדים יש תפקיד עיקרי במועדון, אנחנו קהל כמו כל שאר הקהלים בישראל שיבקרו הנהלה חדשה שלא נראית להם.

לפעמים, דווקא כל אלה שמתיימרים להיות שונים מכל החרא מסביב מתנהגים בדיוק כמו כל החרא מסביב.

ההנהלה הזאת עשתה טעויות, עושה טעויות ותמשיך לעשות טעויות. אבל זאת ההנהלה שלי ולכן אני כלבלב גאה. וואף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
פאביו בהיותך כלכלן שמזכיר את מונח הקסם "היצע וביקוש" - אשמח אם תסביר לי מדוע המחירים גבוהים גם כשאין ביקוש?

כתבתי בהודעה שלי,שמשחק בין הפועל תל אביב לעכו המחיר 60 שח מוגזם.
אני מניח שהוא נועד להגן על המנויים,שזה דבר מטומטם ואידיוטי.

שהפועל מארחת : יש תכלס 3 משחקים מעניינים ,מושכי קהל וכו
ביתר
חיפה
ודרבי
יש הגיון רב שהמחיר יהיה גבוה ב-10% , מה עוד שהפועל תל אביב הגנה על אוהדיה באמצעות העמותה ומכרה כרטיסים במחירים רגילים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 04 נובמבר 2012, 10:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:56 
מעניין אותי לדעת איך מתמחרים כרטיס בישראל ? על מה בכלל משלמים פה את הסכומים ההזויים האלו ?
אם לקולנוע אנשים משלמים בסביבות ה 40 ש"ח לסרט (וזה לא משנה איזה סרט ) למה במקום שאני מקבל הרבה פחות אני צריך לשלם הרבה יותר כשאני לא מקבל אפשרות להחנות , המתקן ברמה בינונית מינוס וכל המסביב (מזון ) זה זבל ? על אחת כמה וכמה שב 90% מהמקרים ההיצע גדול הרבה יותר מהביקוש .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:58 
מן הראוי שאנשים לא יצאו בהתקפות אישיות מבלי לבדוק את הדברים עד הסוף.
זה שמישהו קרא להגיע להפגנה- לאו דווקא אומר שהוא השתתף, גרם או עודד את האלימות
שהתפתחה בה.
אבל כנראה שנוח לחלקם להשמיץ. תמשיכו.

ואגב, אני לא מדבר רק על ראצ'ו- היו עוד אנשים שהגיעו לשם ללא שום כוונה
להשתתף באלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:58 
מוות כתב:
אך, האירוניה.
אם שחקן זר נוחת פה ולא מרשים אחרי שלושה וחצי חודשים, זה בסדר, אנחנו קהל מבין ותומך וניתן לו את הגב שלנו כדי שיוכל להתאקלם בקלות.
אם הנהלה חדשה מגיעה ומנסה להקים את המועדון מחדש תחת קונספט שבו לאוהדים יש תפקיד עיקרי במועדון, אנחנו קהל כמו כל שאר הקהלים בישראל שיבקרו הנהלה חדשה שלא נראית להם.

לפעמים, דווקא כל אלה שמתיימרים להיות שונים מכל החרא מסביב מתנהגים בדיוק כמו כל החרא מסביב.

ההנהלה הזאת עשתה טעויות, עושה טעויות ותמשיך לעשות טעויות. אבל זאת ההנהלה שלי ולכן אני כלבלב גאה. וואף.

נו באמת, אתה לא שם לב שאלו תמיד אותם האנשים?
חלקם אפילו נוהגים חדשות ובקרים לצאת נגד הנהלת הכדורסל.
הם חיים מזה, תן להם, שיהיה להם לבריאות

ההנהלה החדשה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
אך, האירוניה.

הבעיה היא שזאת לא הנהלה חדשה.
פרט לפרופסור הזה שהגיע בשביל להראות שיש כאן מישהו איכותי בין שלל החרא שחזר לצוף במועדון לסיבוב שני ושלישי,כולם פה כבר היו עונה או שתיים בכדורגל.
ככה שהתירוץ של הנהלה חדשה,קונספט וכל השטויות האלה לא רלוונטי למצב.
ד"א,מבטיח לך שאם לרמון היה מישהו שבא ושם חבילה של כסף ולוקח את הפועל ב12 מיליון,ופותר אותו "מהתיק" הזה,הוא שם בעיטה בתחת לעמותה,ולכל אחד אחר,והולך הביתה.
אז את הקלישאות על כך שיש כאן הנהלה חדשה שטעתה,טועה ותטעה צריך לשמור לרגע שבאמת יהיה פה משהו חדש ומרענן,ולא אותה הגברת בשינוי אדרת,שזה המצב כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
בני12 כתב:
פאביו כתב:
אנטיגונה כתב:
זה לא 132 ש"ח, אבל קרוב.
הכרטיס היקר למכבי עולה 110 ש"ח פלוס 15 ש"ח עמלת אינטרנט/טלפון.
ביחד 125 ש"ח.

אז מה הפאקינג הבעיה שלהם ומה הבעיה של עוד כמה מיקירי הפורום ?
היצע וביקוש!
שהפועל תל אביב לוקחת לאוהדיה מול הפועל עכו 110 שח או 80 שח או 60 שח , אני יכול להבין.
מה הבעיה לקחת כאלו סכומים אם יש היצע?

כשבשנה הבאה ייקחו 90 ש"ח למשחק רגיל ויעלו את מחירי המנויים ב-10% תבין למה.

:ROSE:

מנויים :
אם יעלו את המחירים ויהיה אותה כמות מנוים זו החלטה נבונה של הפועל תל אביב.
אם יעלו את המחירים ויפסידו 1000 מנויים אבל ההכנסה תהיה אותו דבר זו החלטה גרועה של הפועל תל אביב
אם יעלו את המחירים ויהיו פחות מננויים וופחות הכנסה זו תהיה החלטה מטומטמת של הפועל תל אביב

מחירי הכרטיסים :
אני לא נוהג ללכת למשחקי חוץ בגלל הסיבה הזו,ואתה!?
המשחק היחיד שהייתי בו היה מול הפועל רג שכרטיס עלה בו 50 שח
לא אלך ולא הולך למשחקי חוץ ואשלם דלק (אין לי אוטו דלקן , צר לי) ו-90 שח למשחק.
אז החוכמה היא לעשות חרם ולא לעשות קליק קליק.

תראה איזה ציבור מטומטם פה במדינה הזו.
שנה שעברה היתה פה מחאה חברתית על יוקר המחייה (לא היתה העלאת מחירים),וחברות המזון שקשקו מאיתנו.
השנה הם העלו את המחירים וכולנו שותקים.
אז למה אתה מצפה?

תראה איזה ציבור מטומטם עם צרלטון
כל אלו שעשו את המנוי אליהם גרמו לכך ש-50-70 אחוז משידורי הספורט בתשלום,אבל יבכו שזה נורא יקר ויפתחו אשכולות בפורום ויבכו את המצב בשישי בערב עם החברה שלהם.
במקום לדבר,תחרימו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:05 
שער 7 הוא אדום כתב:
מוות כתב:
אך, האירוניה.

פרט לפרופסור הזה שהגיע בשביל להראות שיש כאן מישהו איכותי בין שלל החרא שחזר לצוף במועדון לסיבוב שני ושלישי,כולם פה כבר היו עונה או שתיים בכדורגל.
ד"א,מבטיח לך שאם לרמון היה מישהו שבא ושם חבילה של כסף ולוקח את הפועל ב12 מיליון,ופותר אותו "מהתיק" הזה,הוא שם בעיטה בתחת לעמותה,ולכל אחד אחר,והולך הביתה.
אז את הקלישאות על כך שיש כאן הנהלה חדשה שטעתה,טועה ותטעה צריך לשמור לרגע שבאמת יהיה פה משהו חדש ומרענן,ולא אותה הגברת בשינוי אדרת,שזה המצב כרגע.

באמת חבל שלא לקחת את "התיק הזה" על עצמך במקום שרמון ייקח
גיבור גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
omered כתב:
מן הראוי שאנשים לא יצאו בהתקפות אישיות מבלי לבדוק את הדברים עד הסוף.
זה שמישהו קרא להגיע להפגנה- לאו דווקא אומר שהוא השתתף, גרם או עודד את האלימות
שהתפתחה בה.
אבל כנראה שנוח לחלקם להשמיץ. תמשיכו.

ואגב, אני לא מדבר רק על ראצ'ו- היו עוד אנשים שהגיעו לשם ללא שום כוונה
להשתתף באלימות.

אם יש פה מישהו שמעודד אלימות וגזענות זאת המדינה, במחדליה בטיפול בתופעות הללו, ולעתים תוך כניעה והענקת פרס לאלימים ולגזענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:11 
mkorman1 כתב:
אני כשלעצמי מתבייש מאד להיות חבר בעמותה שמי שנחזה לעמוד בראשה מעודד אלימות ומשתתף על פי עדותו בארוע אלים
(אחר כך הוא גם מאד מתפלא למה אף ספונסר לא מוכן לגעת בהפועל ולהיות מזוהה איתה)

יש לי חדשות בשבילך, האיש שאתה מקנא בו הוא ונכנס בו בכל הזדמנות על רקע אישי עשה את מה שעשה ובצדק על דעת עצמו ולא בשם העמותה , והוא לא עודד שום אלימות הבן אדם הזה בניגוד אליך עובד רק מכוונות טובות.
שים את הסכסוכים האישיים שלך בצד ותתחיל לעשות דברים טובים בשביל הפועל.
אני מתבייש שאתה חלק מהקהל של הפועל.

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

נערך לאחרונה על ידי עבד 14 בתאריך 04 נובמבר 2012, 11:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
מוות כתב:
אך, האירוניה.

גיבור גדול

ממש לא גיבור גדול.
אמרתי כבר,מגיע לו כל הקרדיט על כל ההצלה מטביב.
עדיין,זה שהוא עשה כן,לא אומר שהוא והנהלת הסמרטוטים שמנהלת אותנו חסינים לביקורת,ועל כך דבר שהם אומרים אנחנו צריכים להשתחוות ולהודות וחלק להם לבבות.
עובדה שהוא מוכר אחוזים בודדים לאנשים,כאילו הם קונים בסופר,דבר שעוד ייתנקם בנו כל כך הרבה (ע"ע רפי עגיב),ולא מחכה למישהו רציני שייקח את הקבוצה לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:19 
שער 7 הוא אדום כתב:
chimpfive כתב:
Frank Serpico כתב:
אדום מטלי כתב:
עושה רושם שיש תחרות מי יותר מטומטם, הנהלת הפועל, או אוהדיה (כפי שהם מיוצגים במקרה של ההפגנה הזאת).
כרגע האוהדים מנצחים בנקודות, ואלוהים יודע שיש להם תחרות קשה.

מסכים לחלוטין.

האכזבה הגדולה היא לאו דווקא מהנהלת הקבוצה (שהוכיחה כבר את טימטומה לא פעם ולא פעמיים) ובטח לא מקהל האוהדים (שממנו אין לצפות להרבה), אלא דווקא מכמה נציגים רשמיים של האוהדים (ביניהם חברי הנהלת הכדורסל) שבאמת הייתי בטוח שהם מעט יותר שקולים ומסוגלים לפעול בחוכמה ובשיקול דעת, ולא מתוך אמוציות ומהבטן כאחרוני האוהדים.

מהם האכזבה הגדולה שלי הבוקר.

אם אתה מתכוון לראצ׳ו שהגיב כאן, הוא לא נבחר לנציגות רשמית של העמותה והוא לא מייצג את העמותה, נראה לי שהוא הלך ועודד אוהדים לבוא על דעת עצמו ולא כנציג העמותה וזו זכותו. כאשר ייבחר, אם ייבחר ובכלל יהיה מעוניין בתפקיד, אז אני אישית אצפה ממנו לדבקות במטרת העמותה כפי שפירט לקורמן באשכול המקביל, דאגה לקהילה, התנדבות וכו׳. אני חייב לומר, אני בעיקר מאוכזב מבחירת האנשים שמנהלים את המועדון היום, אין לי טענות לרמון שבאמת הגיע ואולי יוציא אותנו מהידיים של טביב, אבל עד היום ההנהלה היא בדיוק המייצגת של כל הדברים שאני ועוד רבים אחרים הפגנו נגדם, ניהול חובבני השחרת שם המועדון ניהול אוהדים מקורבים וכו׳, יש כמובן גם צדדים חיוביים, אך כרגע הסך השלילי מאפיל עליהם.

פרט להוצאה שלנו מידיו של טביב,אין שום דבר חיובי שההנהלה הזאת אחראית לה.
אני מניח לרגע בצד את העניין המקצועי שגם לגביו יש אי אילו שאלות מטרידות ומהלכים לא ברורים,אבל ברמת המנהלת וברמה של דאגה לקהל,אני מנסה ולא מצליח להיזכר אפילו בדבר אחד טוב שרמון והכלכלבים עשו פה בארבעת החודשים האחרונים.

עדיין לא יצאנו מהידיים שלו. ועשו דברים חיוביים, לא צריך להיות קיצוני לשום צד, אי אפשר לבטל את העניין שלשקם הריסות של טביב היה דרוש הרבה, אני דווקא נותן כאן קרדיט יותר לעמותה, פחות לאנשים שמנהלים את המועדון. והודעות פאתטיות של "הנהלה חדשה" מה חדש בהנהלה הזאת? אם אלה היו אנשים מקצועיים ראויים חדשים שבאמת עושים דברים ועל הדרך טועים אז כמובן שצריך סבלנות, עוד מעט יחזירו את מוני ויבקשו גם סבלנות כי הוא "חדש".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
Frank Serpico כתב:
טוב, עבר, היה, נגמר.

עכשיו צריכים לחזור ולהציף את השיח הציבורי בדיון נגד אלימות אוהדים (בית"ר) וגזענות ביציעים (טוטו תמוז, אירועי טדי).

כן,אין ספק שכרגע הסוגייה של העיפו או לא העיפו בננה ואלימות אוהדים,מעניינת יותר מאשר מריבה אלימה בין אוהדי הפועל ומכבי.
ברגע שקרה מה שקרה אתמול,אתה יכול לעטוף שגים עם כל כמות הנייר שנכתבה על שבוע שעבר,כי זה כבר ממש לא רלוונטי ולא יעניין אף אחד.

פראנק היה ציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
Frank Serpico כתב:
אדום מטלי כתב:
עושה רושם שיש תחרות מי יותר מטומטם, הנהלת הפועל, או אוהדיה (כפי שהם מיוצגים במקרה של ההפגנה הזאת).
כרגע האוהדים מנצחים בנקודות, ואלוהים יודע שיש להם תחרות קשה.

מסכים לחלוטין.

האכזבה הגדולה היא לאו דווקא מהנהלת הקבוצה (שהוכיחה כבר את טימטומה לא פעם ולא פעמיים) ובטח לא מקהל האוהדים (שממנו אין לצפות להרבה), אלא דווקא מכמה נציגים רשמיים של האוהדים (ביניהם חברי הנהלת הכדורסל) שבאמת הייתי בטוח שהם מעט יותר שקולים ומסוגלים לפעול בחוכמה ובשיקול דעת, ולא מתוך אמוציות ומהבטן כאחרוני האוהדים.

מהם האכזבה הגדולה שלי הבוקר.

אם אתה מתכוון לראצ׳ו שהגיב כאן, הוא לא נבחר לנציגות רשמית של העמותה והוא לא מייצג את העמותה, נראה לי שהוא הלך ועודד אוהדים לבוא על דעת עצמו ולא כנציג העמותה וזו זכותו. כאשר ייבחר, אם ייבחר ובכלל יהיה מעוניין בתפקיד, אז אני אישית אצפה ממנו לדבקות במטרת העמותה כפי שפירט לקורמן באשכול המקביל, דאגה לקהילה, התנדבות וכו׳. אני חייב לומר, אני בעיקר מאוכזב מבחירת האנשים שמנהלים את המועדון היום, אין לי טענות לרמון שבאמת הגיע ואולי יוציא אותנו מהידיים של טביב, אבל עד היום ההנהלה היא בדיוק המייצגת של כל הדברים שאני ועוד רבים אחרים הפגנו נגדם, ניהול חובבני השחרת שם המועדון ניהול אוהדים מקורבים וכו׳, יש כמובן גם צדדים חיוביים, אך כרגע הסך השלילי מאפיל עליהם.

ראצ'ו נבחר (בין השאר בקולי) להנהלת הכדורסל. ברור שפרוצדורלית ותפקודית אין בין זה לבין אירועי אמש כלום ושום דבר.
אבל בין זה לבין רמת הציפיות שלי ממנו יש ועוד איך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
פאביו כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
Frank Serpico כתב:
טוב, עבר, היה, נגמר.

עכשיו צריכים לחזור ולהציף את השיח הציבורי בדיון נגד אלימות אוהדים (בית"ר) וגזענות ביציעים (טוטו תמוז, אירועי טדי).

כן,אין ספק שכרגע הסוגייה של העיפו או לא העיפו בננה ואלימות אוהדים,מעניינת יותר מאשר מריבה אלימה בין אוהדי הפועל ומכבי.
ברגע שקרה מה שקרה אתמול,אתה יכול לעטוף שגים עם כל כמות הנייר שנכתבה על שבוע שעבר,כי זה כבר ממש לא רלוונטי ולא יעניין אף אחד.

פראנק היה ציני.

מדהים להכיר בן אדם מהפורום ולדעת מייד אם הוא רציני או ציני.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ***כולם באים היום לבית של רמון***
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:34 
החתול של שרדינגר כתב:
נועם שחם כתב:
כשאני קורא את האשכול הזה פתאום אני חושב שמשטרה ביציעים זה לא כזה דבר רע.

כן, כי מה שקורה מול הבית של רמון משקף את מה שקורה ביציעים.
או לחלופין היה עדיף שהבלגן בטדי היה נגמר עם 50 פצועים ו3 יציעים שהיו סופגים גז מדמיע.

עזוב, אני לא מתכוון לזה ברצינות. זה נאמר על רקע כל ה"גברים" שהגיבו פה באשכול והסבירו למה צריך לריב עם אוהדי מכבי, למה "אין בעיה שהקהל שלנו יתפס כאלים" וכו'. עם אנשים כאלו לא רק שאין לי שום דבר משותף, אלא שיש לי אינטרס שלא יהיו ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:40 
שער 7 הוא אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
מוות כתב:
אך, האירוניה.

גיבור גדול

ממש לא גיבור גדול.
עדיין,זה שהוא עשה כן,לא אומר שהוא והנהלת הסמרטוטים שמנהלת אותנו חסינים לביקורת,ועל כך דבר שהם אומרים אנחנו צריכים להשתחוות ולהודות וחלק להם לבבות.
עובדה שהוא מוכר אחוזים בודדים לאנשים,כאילו הם קונים בסופר,דבר שעוד ייתנקם בנו כל כך הרבה (ע"ע רפי עגיב),ולא מחכה למישהו רציני שייקח את הקבוצה לבד.

מי אמר שקיים המישהו הרציני הזה?
ואיף בדיוק תחכה לו אם אתה צריך להביא כסף במועד מסויים שנקבע מראש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:41 
פאביו כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
בני12 כתב:
פאביו כתב:
אנטיגונה כתב:
זה לא 132 ש"ח, אבל קרוב.
הכרטיס היקר למכבי עולה 110 ש"ח פלוס 15 ש"ח עמלת אינטרנט/טלפון.
ביחד 125 ש"ח.

אז מה הפאקינג הבעיה שלהם ומה הבעיה של עוד כמה מיקירי הפורום ?
היצע וביקוש!
שהפועל תל אביב לוקחת לאוהדיה מול הפועל עכו 110 שח או 80 שח או 60 שח , אני יכול להבין.
מה הבעיה לקחת כאלו סכומים אם יש היצע?

כשבשנה הבאה ייקחו 90 ש"ח למשחק רגיל ויעלו את מחירי המנויים ב-10% תבין למה.

מנויים :
אם יעלו את המחירים ויהיה אותה כמות מנוים זו החלטה נבונה של הפועל תל אביב.
אם יעלו את המחירים ויפסידו 1000 מנויים אבל ההכנסה תהיה אותו דבר זו החלטה גרועה של הפועל תל אביב
אם יעלו את המחירים ויהיו פחות מננויים וופחות הכנסה זו תהיה החלטה מטומטמת של הפועל תל אביב

מחירי הכרטיסים :
אני לא נוהג ללכת למשחקי חוץ בגלל הסיבה הזו,ואתה!?
המשחק היחיד שהייתי בו היה מול הפועל רג שכרטיס עלה בו 50 שח
לא אלך ולא הולך למשחקי חוץ ואשלם דלק (אין לי אוטו דלקן , צר לי) ו-90 שח למשחק.
אז החוכמה היא לעשות חרם ולא לעשות קליק קליק.

תראה איזה ציבור מטומטם פה במדינה הזו.
שנה שעברה היתה פה מחאה חברתית על יוקר המחייה (לא היתה העלאת מחירים),וחברות המזון שקשקו מאיתנו.
השנה הם העלו את המחירים וכולנו שותקים.
אז למה אתה מצפה?

תראה איזה ציבור מטומטם עם צרלטון
כל אלו שעשו את המנוי אליהם גרמו לכך ש-50-70 אחוז משידורי הספורט בתשלום,אבל יבכו שזה נורא יקר ויפתחו אשכולות בפורום ויבכו את המצב בשישי בערב עם החברה שלהם.
במקום לדבר,תחרימו.

למה לא להתחשב באוהדים פעם אחת ולהוזיל את המחירים במקום לעלות כל הזמן?
אולי במקום 9000 אוהדים בערך יהיו 11,000 מנויים . וגם אם ירוויחו פחות הכנסה, עדיף בלומפילד מלא בכל משחק ואוהדים מרוצים , מאשר בלומפילד לא מלא בכל משחק אוהדים משלמים ים כסף אבל העיקר ההנהלה מרוצה.

למה כרטיס רגיל צריך לעלות למבוגר 80-90 שקל{ואם אתה קונה גם בלאן אז תוסיף עוד 15 שקל למה יש כאלו שאין לאן זמן וכוח לעמוד בקופות} ולנוער/חייל 40-50{שוב תוסיף עוד 15 שקל} במקום לעשות 50-60 ו20-30 ? רק טוב זה יעשה לכולם.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
SHAHAROT
אין לי שום ויכוח איתך
לגבי המנויים :
צריך לעשות מחירים מיוחדים (כמו שאנטיגונה פעם הציע) במיוחד לקרחות של שער 2 (שער 3 של פעם) ושער 13 שצמוד לגטו
זה לא הגיוני שמקום שם יעלה כמו במרכז שער 2
שערים 5 + 7 + 8 יש אחלה מחירים בארגונים , ואין שום טענה על כך
את שער 8 הייתי מנסה לשווק במחירים יותר זולים במיוחד למשפחות כמו מנוי אב ובנו במחיר של מנוי רגיל + 100 שח כדי למלא את השער שבכלל לא יהיה פתוח למכירה במשחקים.

לגבי משחקים שהם לא מושכי קהל
בוא ניקח את הפועל תל אביב - הפועל עכו בתור דוגמא :
הפועל עכו לא מביאה בכלל קהל אז תכלס המכירה היא לאוהדי הפועל.
משחק כזה צריך לתמחר גג 20-30 שח
המוצר הוא דיי עלוב
החניה מזעזעת
המתקן (שירותים,כסאות,קיוסק,מחירי ארטיקים וכו') לא במצב מזהיר

מבחינתי זה מוצר:
כמו צימר בצפון או קוטג או מחיר נופשון בכרתים או מלון בפראג.
אם אתם / הם / אנחנו משלמים למה שלא יעלו את המחיר ?
מה הסיבה?
ועוד הפועל הגנה על אוהדיה באמצעות העמותה,שזו הדרך החכמה ביותר.
השקעת 500 שח ואתה תכלס,נהנה מזכויות יתר עקב זאת - לגיטימי.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
ההודעה הבאה מוקדשת לאנשים שהחליטו לנקוט באלימות. אתמול, לפני שנה, ובשבוע הקרוב. אוהדי הפועל ובכלל כל האוהדים.

אין לי בעיה בתור אוהד לבזבז את זמני, כספי ואף לקבל בהבנה את תדמיתי בסביבה בתור אוהד כדורגל במדינה שאין בה כדורגל.
אבל אני לא מוכן לבזבז את חיי ולסכן את בראותי בהליכה למשחקים, כאשר יש קבוצה של אוהדים שזה מה שהם מחפשים.
תגובות הנגד לא תמיד מגיעות בצורה מדויקת, ולרוב כל הסביבה סובלת מהם. כמו יריית זיקוק לתוך יציע או גילויי אלימות באזורי חניה מבודדים.
אני יודע שזה קיים בספורט, אני לא טיפש.
אני טיפש כי חשבתי שאצלנו בהפועל זה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:49 
פאביו כתב:
SHAHAROT
אין לי שום ויכוח איתך
לגבי המנויים :
צריך לעשות מחירים מיוחדים (כמו שאנטיגונה פעם הציע) במיוחד לקרחות של שער 2 (שער 3 של פעם) ושער 13 שצמוד לגטו
זה לא הגיוני שמקום שם יעלה כמו במרכז שער 2
שערים 5 + 7 + 8 יש אחלה מחירים בארגונים , ואין שום טענה על כך
את שער 8 הייתי מנסה לשווק במחירים יותר זולים במיוחד למשפחות כמו מנוי אב ובנו במחיר של מנוי רגיל + 100 שח כדי למלא את השער שבכלל לא יהיה פתוח למכירה במשחקים.

לגבי משחקים שהם לא מושכי קהל
בוא ניקח את הפועל תל אביב - הפועל עכו בתור דוגמא :
הפועל עכו לא מביאה בכלל קהל אז תכלס המכירה היא לאוהדי הפועל.
משחק כזה צריך לתמחר גג 20-30 שח
המוצר הוא דיי עלוב
החניה מזעזעת
המתקן (שירותים,כסאות,קיוסק,מחירי ארטיקים וכו') לא במצב מזהיר

מבחינתי זה מוצר:
כמו צימר בצפון או קוטג או מחיר נופשון בכרתים או מלון בפראג.
אם אתם / הם / אנחנו משלמים למה שלא יעלו את המחיר ?
מה הסיבה?
ועוד הפועל הגנה על אוהדיה באמצעות העמותה,שזו הדרך החכמה ביותר.
השקעת 500 שח ואתה תכלס,נהנה מזכויות יתר עקב זאת - לגיטימי.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
מוות כתב:
אך, האירוניה.

גיבור גדול

ממש לא גיבור גדול.

מי אמר שקיים המישהו הרציני הזה?
ואיף בדיוק תחכה לו אם אתה צריך להביא כסף במועד מסויים שנקבע מראש?

לא יודע אם קיים מישהו רציני כזה,אבל אני חושב שעבור המועדון עדיף מישהו אחד ששולט בחלק מהמועדון,ומנגד עמותה שיש לה גם כמו אחוזים מסויימת במועדון.
ובקשר ללחכות לו,זאת לא בעיה שלי שרמון התחייב על תאריך שהוא לא מצליח לעמוד בו.
זה כבר באמת ממני והלאה,ואם הוא חתם חוזה ותאריך היעד שלו היה התאריך הזה,אז אני הייתי רוצה להאמין שהוא יכול היה לעמוד בו,בהנחה שעשה את כל הבדיקות הדרושות כדי לדעת לקראת מה הוא הולך.
בינתיים הוא לא עמד בו ודחה אותו,וגם את הכסף הוא מתקשה לגייס לצערי,ככה שאיך שלא תסתכל על זה,המצב לא מלהיב.
ולצערי בגלל הסיטואציה הזאת הוא מתחיל לעשות מהקבוצה,מה שבית"ר עשתה מטוטו תמוז.
ההוא מקבל רגל,ההוא מקבל יד,והאחר מקבל כליה.
כנראה שהמצב באמת כל כך קשה שהוא גם מוכר את אותם אחוזים בודדים,ואיך שזה מרגיש בינתיים,לא אתפלא אם יתחיל גם למכור חצאי ורבעי אחוז,בשביל לעמוד בהתחייבויות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 12:15 
מי שחושב שתגובת הנגד לא תבוא פשוט אידיוט.

והבעיה הגדולה היא שכנראה זה יפגע בחפים מפשע על לא עוול בכפם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
אירועי אמש מגלמים את כל הטרגדיה של הפוליטיקה בישראל: במקום להפגין ביחד נגד מהלך נבזי שפוגע בכולם, בוחרים להישאר מפוצלים וחלשים בעבור איזשהו "ניצחון" רגעי.
המשטרה, מחירי הכרטיסים, ההתאחדות לכדורגל - כל אלה מחככים ידיהם בהנאה. שוב הוכיחו אוהדי הכדורגל בארץ שאפילו למען מטרה המשותפת להם כולם הם לא מסוגלים להשאיר את היריבות בצד. ועוד בשביל מה, בשביל להגן על ביתו של איזה עבריין מין ומחרב האיגוד המקצועי היחיד שהיה קיים פה. עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
אירועי אמש מגלמים את כל הטרגדיה של הפוליטיקה בישראל: במקום להפגין ביחד נגד מהלך נבזי שפוגע בכולם, בוחרים להישאר מפוצלים וחלשים בעבור איזשהו "ניצחון" רגעי.
המשטרה, מחירי הכרטיסים, ההתאחדות לכדורגל - כל אלה מחככים ידיהם בהנאה. שוב הוכיחו אוהדי הכדורגל בארץ שאפילו למען מטרה המשותפת להם כולם הם לא מסוגלים להשאיר את היריבות בצד. ועוד בשביל מה, בשביל להגן על ביתו של איזה עבריין מין ומחרב האיגוד המקצועי היחיד שהיה קיים פה. עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 12:19 
בעלים שנוא.
פיטורי קשטן.
הבאת מאמן כושל.
פסטיגל סביב שחקן.
שחקן "סמל" הופך למאמן.
הקהל מתחיל להיות מפולג.
מפגינים ומוחים על כל דבר.

הדבר הכי טוב שאני רואה בכל הסיפור הזה, זה שאולי יהיה לנו בעלים עשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 12:20 
Karl Marx כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 12:21 
Karl Marx כתב:

:HEART2: :ROSE: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:

סיכמת מצוין. מנטליות של ילדים ביסודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:

צר לי שאיני נמנה עם האופנה לחלק לך פרחים :
- המהלך אינו נבזי,אלא גאוני
- רמון אינו עבריין מין,ואם אתה בקיא במה שקרה,לא הייתי כל כך שולל את תיאוריית הקונספירציה שניסו להחליף פה שר משפטים בתעלול מבריק,והצליחו.
- לחרב איגוד מקצועי זה הדבר היחיד שאני יכול להזדהות עם דבריך

שאוהדי מכבי תל אביב יזמו הפגנה,ויילכו לבית של מיטש שלקח להם אתמול 110 שקלים (125 עם עמלה) , ויזמינו אותי להשתתף הייתי מוכן ומזומן
חבל שאתה וכל מחלקי הפרחים נופלים לציניות של אוהדי מכבי תל אביב ויוזמי ההפגנה שם .

חבל שאוהדי מכבי תל אביב לא יוזמים הפגנה נגד תקציבים מטורפים ותשלומים חסרי כל הגיון ובסיס לשחקנים ונוסעים לקנדה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 382 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: