דני גולפיטק כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
מוות כתב:
אך, האירוניה.
אם שחקן זר נוחת פה ולא מרשים אחרי שלושה וחצי חודשים, זה בסדר, אנחנו קהל מבין ותומך וניתן לו את הגב שלנו כדי שיוכל להתאקלם בקלות.
אם הנהלה חדשה מגיעה ומנסה להקים את המועדון מחדש תחת קונספט שבו לאוהדים יש תפקיד עיקרי במועדון, אנחנו קהל כמו כל שאר הקהלים בישראל שיבקרו הנהלה חדשה שלא נראית להם.
לפעמים, דווקא כל אלה שמתיימרים להיות שונים מכל החרא מסביב מתנהגים בדיוק כמו כל החרא מסביב.
ההנהלה הזאת עשתה טעויות, עושה טעויות ותמשיך לעשות טעויות. אבל זאת ההנהלה שלי ולכן אני כלבלב גאה. וואף.
הבעיה היא שזאת לא הנהלה חדשה.
פרט לפרופסור הזה שהגיע בשביל להראות שיש כאן מישהו איכותי בין שלל החרא שחזר לצוף במועדון לסיבוב שני ושלישי,כולם פה כבר היו עונה או שתיים בכדורגל.
ככה שהתירוץ של הנהלה חדשה,קונספט וכל השטויות האלה לא רלוונטי למצב.
ד"א,מבטיח לך שאם לרמון היה מישהו שבא ושם חבילה של כסף ולוקח את הפועל ב12 מיליון,ופותר אותו "מהתיק" הזה,הוא שם בעיטה בתחת לעמותה,ולכל אחד אחר,והולך הביתה. אז את הקלישאות על כך שיש כאן הנהלה חדשה שטעתה,טועה ותטעה צריך לשמור לרגע שבאמת יהיה פה משהו חדש ומרענן,ולא אותה הגברת בשינוי אדרת,שזה המצב כרגע.
באמת חבל שלא לקחת את "התיק הזה" על עצמך במקום שרמון ייקח
גיבור גדול
ממש לא גיבור גדול.
אמרתי כבר,מגיע לו כל הקרדיט על כל ההצלה מטביב.
עדיין,זה שהוא עשה כן,לא אומר שהוא והנהלת הסמרטוטים שמנהלת אותנו חסינים לביקורת,ועל כך דבר שהם אומרים אנחנו צריכים להשתחוות ולהודות וחלק להם לבבות.
עובדה שהוא מוכר אחוזים בודדים לאנשים,כאילו הם קונים בסופר,דבר שעוד ייתנקם בנו כל כך הרבה (ע"ע רפי עגיב),ולא מחכה למישהו רציני שייקח את הקבוצה לבד.
מי אמר שקיים המישהו הרציני הזה?
ואיף בדיוק תחכה לו אם אתה צריך להביא כסף במועד מסויים שנקבע מראש?
לא יודע אם קיים מישהו רציני כזה,אבל אני חושב שעבור המועדון עדיף מישהו אחד ששולט בחלק מהמועדון,ומנגד עמותה שיש לה גם כמו אחוזים מסויימת במועדון.
ובקשר ללחכות לו,זאת לא בעיה שלי שרמון התחייב על תאריך שהוא לא מצליח לעמוד בו.
זה כבר באמת ממני והלאה,ואם הוא חתם חוזה ותאריך היעד שלו היה התאריך הזה,אז אני הייתי רוצה להאמין שהוא יכול היה לעמוד בו,בהנחה שעשה את כל הבדיקות הדרושות כדי לדעת לקראת מה הוא הולך.
בינתיים הוא לא עמד בו ודחה אותו,וגם את הכסף הוא מתקשה לגייס לצערי,ככה שאיך שלא תסתכל על זה,המצב לא מלהיב.
ולצערי בגלל הסיטואציה הזאת הוא מתחיל לעשות מהקבוצה,מה שבית"ר עשתה מטוטו תמוז.
ההוא מקבל רגל,ההוא מקבל יד,והאחר מקבל כליה.
כנראה שהמצב באמת כל כך קשה שהוא גם מוכר את אותם אחוזים בודדים,ואיך שזה מרגיש בינתיים,לא אתפלא אם יתחיל גם למכור חצאי ורבעי אחוז,בשביל לעמוד בהתחייבויות שלו.