הוקיץ' כתב:
זה שאתה סולד מהם הבנו, רק שלהפגנות האלו אתה בכל מקרה לא מגיע, לבלומפילד גם לא ואפילו חברות בעמותה אתה לא עושה.
מה אתה כן עושה זה כותב פה בחצאי רמיזות ובהתנשאות לא כדי להשיג משהו אלא נטו בשביל להרגיש נעלה (זאת תוספת שלי כבר).
ופרובוקציה לצורך העניין, זה לשאול שאלות כמו: "מה המטרה של ההפגנה?". הרי אתה לא מצפה לקבל תשובה, אתה כבר בטוח שאתה יודע את כל התשובות. זאת בעיני פרובוקציה.
לגבי השורה האחרונה,

להפגנות האלה בטוח שאני לא מגיע. סביר להניח חוץ ממקרה קיצוני שלא אגיע לכל הפגנה שאחשוד שהאולטראס מארגן ( נו זו גם פרובוקציה בעינך).
להפגנות נגד טביב הגעתי , לחלקם על קביים. אז יפה שאתה יודע לתקוף , אבל רצוי אך לא הכרחי שתדייק בהם.
לבלומפיד לא הגעתי בעונה שעברה כתוצאה מפציעה שאני לא מאחל אותה גם לשונאי רק לפני כמה חודשים התחלתי לנוע בחופשיות ולעבוד ללא מגבלה. מצטער , בלומפילד לא מספיק אטרקטיבי כדי שאגיע אליו עם קביים או על כיסא גלגלים.
לא עושה מנוי גם כמחאה וגם כי זה לא כדאי לי אישית כלכלית. אם כל המשחקים היו מתקיימים בשבת סביר מאוד להניח שהייתי עושה מנוי לעצמי + אחד נוער נוסף. אני מגיע למשחקים כשזה מסתדר לי עם העבודה ועם רמת העייפות שלי מהעבודה. לצערי אני לא צעיר וקם כל בוקר ב5 בבוקר ולא תמיד יכול להרשות לעצמי להגיע באמצע השבוע למשחק כדורגל. ד"א היית יבבלומפילד השנה פעמיים או שלוש ועד העונה שלפי הגעתי ליותר מ- 90% מהמשחקים בבלומפילד גם בלי להיות מנוי.
חברות בעמותה? מבחינתי משמעותה להיות בעלים של הקבוצה. מצטער יש לי נורמות מסויימות שלא מתאימות לי שהן מתקיימות בקבוצה שאני בעליה. חשבתי לתרום סכום של דמי חברות בעמותה כתרומה למאמץ ( כמו שעשיתי בכדורסל בעבר ) ולאחר התלבטות החלטתי שעמותת הכדורגל אינה ראויה לתרומתי.
אז אחרי שגמרת, או בעצם רק התחלת, לנגח אותי אישית על כך שאני לא מגיע לבלומפילד , ולא עושה חברות בעמותה ועל כולם קיבלת תשובות ( שאולי מבחינתך לא יהיו מספקות ) מה זה קשור לדעותי בפורום, חוץ מרצון לנגח אישית ?