תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 13:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 382 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ***כולם באים היום לבית של רמון***
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
צעיף מעופף כתב:
19505 כתב:
מאיפה לך שהם בני 14 ?

מהסתכלות בתמונות. לפי דעתי זה הממוצע גיל בשחקן ה12

זה לא פרמטר , אתה סתם אומר שטויות שאנשים עוד יכולים לקנות את זה ,
אני בספק אם ילדים יגיעו להפגנה בהתרעה קצרה כזאת לרמה''ש כמו שאני בטוח שלא הגיעו ילדים שלנו לרמה''ש , אם זה כמה עשרות אז מדובר בגרעין ה''חזק'' שלהם ( זה שהארגון אוהדים שלהם עסוק בעידוד ורק עידוד ולא מוכן למלחמות זה כבר בעיה שלהם בלבד ) , אשמתם הבלעדית , הם ידעו שנגיע וזה היה ברור שזה לא בשביל לשיר פזמונים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:28 
ניצחת איתי הכל כתב:
19505 כתב:
kobster כתב:
והנה אוהדי הפועל האלימים שוב בכותרות.
מתי פעם אחת נצא חכמים ולא צודקים ?
לא חסר לכל החארות סיבות להיכנס בנו, הדבר האחרון שאנחנו צריכים לעשות זה לספק להם עוד כאלה.
מעבר לכל, זה היה צפוי. צפוי מדי.

אני לא מבין,
מה הבעיה בזה שהקהל שלנו מצטייר כאלים ?

:ROSE:

כמה פיגור בהודעה אחת ? אחרי זה לכו תתבכיינו שתמיד דופקים את הפועל , מפגרים אתם אלו שדופקים את הפועל אם לא הבנתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:29 
אנטיגונה כתב:
אדום אופטימי כתב:
אנטיגונה כתב:
זה ברור שההחלטה של אוהדי מכבי להפגין מול ביתו של רמון זאת החלטה שעלולה להלהיט את היצרים ולהבעיר את רמת השרון.
לכן אני מצפה מההתאחדות להעמיד את מכבי לדין בגין אירועי הערב.

כל אחד והציפיות שלו.

ואני לעומת זאת ציפיתי לפחות מחבר הנהלת עמותת הכדורגל שתבונה בראשו ויודע שההפגנה שלהם עלולה להלהיט את היצרים להשאיר את הטיפול למשטרה ולכוחות החוק ולקרוא לאוהדי הפועל להתעלם מהמחאה . במקום זאת הוא תמך בה וגם התגאה בכך שהוא מגיע+ 2.

אירגון השחקן ה-12 הוא עוד אירגון אוהדים טיפש יותר או פחות. יש הטוענים שמדובר בילדים. לא יודע.
אצלינו מדובר בבוגרים שאמורים להיות בעלי קלבסה.

התגובה שלי כוונה כרמז לתירוץ שבו תמוז הורחק.
כמו שכתבתי אז, האלימות מנצחת פה.
מוציאים צהוב לטוטו כי מפחדים שהקהל של בית"ר ישתגע, אבל לא הוציאו במקרים דומים כי השאר ילדים טובים.
אז הנה היום היתה אלימות. מחר מכבי ירצו לעשות הפגנה דומה, הם כבר לא יקבלו אישור מהמשטרה.
למה? כי היתה אלימות כבר במקרה כזה, והמשטרה לא אוהבת עבודה.
הנה, החבר'ה שלנו גם למדו את הטריק במדינה הזאת.

טבעוני שמעודד אלימות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
ומה חשבת שאיזה מסר יקלטו חלק מהאוהדים שלנו?
אומרים להם שהאלימות וההפחדה שולטים פה, אז אם ככה תצרפו גם אותנו למשוגעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

טבעוני שמעודד אלימות?

כשהצהוב מול העיניים אז אז כניראה שגם טיבעונים משתוקקים לבשר ולדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים מי שמתפרנס מתעשיית הניצול, ההתעללות ורצח החיות זה לא אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:38 
אנטיגונה כתב:

לא כתבת לפני כמה שעות שלא תהיה אלימות ועודדת בעצמך את הרעיון לגשת לשם? מעניין מאיפה הגיעו המסרים האלה.

יש אנשים לא אלימים שלפעמים יותר גרועים מכל מיני ילדי קפוצ'ונים שמשחקים אותה אולטראס ומחפשים ללכת מכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:40 
כל אוהדי הקבוצות האחרות וגם אנשי התקשורת, שלמה שרף ברקוביץ וכו', הצדיקו את המכות שטביב והמאבטח שלו נתנו לקטין כי הקטין בא לבית של טביב
מעניין יהיה לראות מה יהיה לאותם אנשים להגיד על המכות שקיבלו אלו שבאו לבית של רמון. על פי אותה לוגיקה, שלמה שרף מצדיק את המכות האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
נכון , אבל אני לא מכריז על עצמי כטבעוני או כצימחוני.
ואני עושה זאת מאהבה למה שאני עושה ולא משינאה.

ד"א שכחתי לצרף סמיילי להודעה הקודמת. היא היתה בציניות/הומור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:41 
segev כתב:
כל אוהדי הקבוצות האחרות וגם אנשי התקשורת, שלמה שרף ברקוביץ וכו', הצדיקו את המכות שטביב והמאבטח שלו נתנו לקטין כי הקטין בא לבית של טביב
מעניין יהיה לראות מה יהיה לאותם אנשים להגיד על המכות שקיבלו אלו שבאו לבית של רמון. על פי אותה לוגיקה, שלמה שרף מצדיק את המכות האלה

אוו..באמת הרבה זמן שלא התעסקנו עם המשואות המפגרות האלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:42 
אדום אופטימי כתב:
הוקיץ' כתב:

הבעיה שלי היא שהנוכחות שלך פה היא לא כדי לגרום לאנשים לא ללכת או לנסות לשנות משהו, אתה פה נטו כדי להראות לאנשים כמה יותר טוב וחכם מהם. הרי זה די על הזין שלך כל ההפגנה הזאת.
זוהי דעתי בכל אופן.

ההפגנה הזו היא לא על הזיין שלי.
כל מעשי האלימות הם לא על הזיין שלי. אני סולד מהם.
כתבת קודם שאני כאן בשביל לעשות פרובוקציה. איזה פררובוקציה אפשר לעשות ?
אין קורא אחד בפורום שהתכוון ללכת לשם שאפשר לשכנע אותו לא ללכת. בעיני אמירתך בנושא הזה היא דמגוגיה.
מי שמחפש ללכת מכות ימצא אותם. אם זה מול ביתו של רמון. אם זה בבלומפילד, אם זה ברחובות הסמוכים לבלומפילד או באיזשהו מועדון.
אני לא חושב שאני חכם מאלה שהגיעו לרמ"ש או מצדדים באלה שהגיעו לשם.
וגם אם אני נניח חושב שאני חכם מהם , מה הקשר בין זה לבין "פרובוקציה".

אני חושב שאלה שהלכו/נסעו לרמ"ש עשו זאת בשביל הפרובוקציה. אבל זה אני.

אין לי פיתרון לבעיות שלך . אני לא מצפה שתיפתור לי את הבעיות שלי.

זה שאתה סולד מהם הבנו, רק שלהפגנות האלו אתה בכל מקרה לא מגיע, לבלומפילד גם לא ואפילו חברות בעמותה אתה לא עושה.
מה אתה כן עושה זה כותב פה בחצאי רמיזות ובהתנשאות לא כדי להשיג משהו אלא נטו בשביל להרגיש נעלה (זאת תוספת שלי כבר).
ופרובוקציה לצורך העניין, זה לשאול שאלות כמו: "מה המטרה של ההפגנה?". הרי אתה לא מצפה לקבל תשובה, אתה כבר בטוח שאתה יודע את כל התשובות. זאת בעיני פרובוקציה.

לגבי השורה האחרונה, :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
segev כתב:

אז זה נכון ששלמה שרף וברקוביץ וכו' הם דאפרים וצבועים.
האם אנו צריכים לספק להם הוכחה שהם כאלה ?

ומאחר ובחרת אתה לעשות את ההשוואה , ומאחר וטביב והמאבטח מועמדים לדין על המכות שהיכה את הנער האם אתה חושב שצריך להעמיד לדין את מי שהרביץ היום מכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
צעיף מעופף כתב:
19505 כתב:
מאיפה לך שהם בני 14 ?

מהסתכלות בתמונות. לפי דעתי זה הממוצע גיל בשחקן ה12

איזה תמונות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ***כולם באים היום לבית של רמון***
לא יודע מה יותר, מגוחך או פאתטי, שכמה מהאנשים כאן עומד להם הזין מהפגנת האלימות של ילדי כאפות

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 03 נובמבר 2012, 22:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
לא יודע מה יותר, מגוחך או פאתטי, שכמה מהאנשים כאן עומד להם הזין מהפגנת האלימות של ילדי כאפות ברחוב של רמון.

חופשי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
segev כתב:

בערוץ הספורט גינו את ההגעה של אוהדי מכבי לבית של רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

זה שאתה סולד מהם הבנו, רק שלהפגנות האלו אתה בכל מקרה לא מגיע, לבלומפילד גם לא ואפילו חברות בעמותה אתה לא עושה.
מה אתה כן עושה זה כותב פה בחצאי רמיזות ובהתנשאות לא כדי להשיג משהו אלא נטו בשביל להרגיש נעלה (זאת תוספת שלי כבר).
ופרובוקציה לצורך העניין, זה לשאול שאלות כמו: "מה המטרה של ההפגנה?". הרי אתה לא מצפה לקבל תשובה, אתה כבר בטוח שאתה יודע את כל התשובות. זאת בעיני פרובוקציה.

לגבי השורה האחרונה, :LOL2:

להפגנות האלה בטוח שאני לא מגיע. סביר להניח חוץ ממקרה קיצוני שלא אגיע לכל הפגנה שאחשוד שהאולטראס מארגן ( נו זו גם פרובוקציה בעינך).
להפגנות נגד טביב הגעתי , לחלקם על קביים. אז יפה שאתה יודע לתקוף , אבל רצוי אך לא הכרחי שתדייק בהם.
לבלומפיד לא הגעתי בעונה שעברה כתוצאה מפציעה שאני לא מאחל אותה גם לשונאי רק לפני כמה חודשים התחלתי לנוע בחופשיות ולעבוד ללא מגבלה. מצטער , בלומפילד לא מספיק אטרקטיבי כדי שאגיע אליו עם קביים או על כיסא גלגלים.
לא עושה מנוי גם כמחאה וגם כי זה לא כדאי לי אישית כלכלית. אם כל המשחקים היו מתקיימים בשבת סביר מאוד להניח שהייתי עושה מנוי לעצמי + אחד נוער נוסף. אני מגיע למשחקים כשזה מסתדר לי עם העבודה ועם רמת העייפות שלי מהעבודה. לצערי אני לא צעיר וקם כל בוקר ב5 בבוקר ולא תמיד יכול להרשות לעצמי להגיע באמצע השבוע למשחק כדורגל. ד"א היית יבבלומפילד השנה פעמיים או שלוש ועד העונה שלפי הגעתי ליותר מ- 90% מהמשחקים בבלומפילד גם בלי להיות מנוי.
חברות בעמותה? מבחינתי משמעותה להיות בעלים של הקבוצה. מצטער יש לי נורמות מסויימות שלא מתאימות לי שהן מתקיימות בקבוצה שאני בעליה. חשבתי לתרום סכום של דמי חברות בעמותה כתרומה למאמץ ( כמו שעשיתי בכדורסל בעבר ) ולאחר התלבטות החלטתי שעמותת הכדורגל אינה ראויה לתרומתי.
אז אחרי שגמרת, או בעצם רק התחלת, לנגח אותי אישית על כך שאני לא מגיע לבלומפילד , ולא עושה חברות בעמותה ועל כולם קיבלת תשובות ( שאולי מבחינתך לא יהיו מספקות ) מה זה קשור לדעותי בפורום, חוץ מרצון לנגח אישית ?

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 03 נובמבר 2012, 23:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 22:53 
אני כשלעצמי מתבייש מאד להיות חבר בעמותה שמי שנחזה לעמוד בראשה מעודד אלימות ומשתתף על פי עדותו בארוע אלים
(אחר כך הוא גם מאד מתפלא למה אף ספונסר לא מוכן לגעת בהפועל ולהיות מזוהה איתה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אנטיגונה כתב:

לא כתבת לפני כמה שעות שלא תהיה אלימות ועודדת בעצמך את הרעיון לגשת לשם? מעניין מאיפה הגיעו המסרים האלה.

יש אנשים לא אלימים שלפעמים יותר גרועים מכל מיני ילדי קפוצ'ונים שמשחקים אותה אולטראס ומחפשים ללכת מכות.

לא התכוונתי שיהיו הפגנות דמוקרטיות שקטות.
כתבתי שזה לא בהכרח צריך להגיע למכות, אבל ציפיתי שדי מהר כוחות המשטרה יבינו לאיזה כיוון זה עלול ללכת, ושהם יפזרו את שני גושי האוהדים עוד לפני שמגיעים לקרבות רחוב.
בסדר, כל מיני אנשים קולטים מסרים שונים בשבוע האחרון, אני מאמין שגם המשטרה תקלוט.

כתבתי בנוסף שלי זה לא חשוב במיוחד להיות שם, כי באמת שהם לא מעניינים אותי יותר מדי, אבל אני יכול להבין אחרים שכן הרגישו צורך להיות שם בהפגנה של אוהדי היריבה מול ביתו של הבעלים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 23:04 
ברמה האישית אדום אופטימי היקר אתה מאוד מאכזב אותי שאתה לא עושה שום חבר עמותה...

זה בזיון אחד גדול,להצהיר בריש גלי שאתה אוהד הפועל תל אביב,לכתוב בהתמדה בפורום השדים (כנראה בגלל שזה בחינם).
ולספר סיפורים שאתה קם בחמש בבוקר לא עושה לי שום לחלוחית בעין.

גם אני עובד קשה וגם אני לא מגיע לכל המשחקים ונותן את הניקוב שלי אבל כשביקשו לשים כסף בעמותה,שמתי בלי לעניד עף עף..
שמתי את הסכום המינימלי אבל שמתי.
תבין שלשים כסף בעמותה זה החמצן שלנו,גם של הכדורגל ובטח של הכדורסל.
ואל תספר לי סיפורים על אולטרס שמולטראס,תגיד את האמת שלא בא לך לשים כסף מהסיבה שאתה קמצן.
מאות אנשים סולדים מהאוטראס ושמו כסף לקבוצה כי הם הפנימו שזה המוצא היחיד לקבוצה.

שב"ש
ואל תענה לי אין לי כוח להתווכח על משהו שאני במיליון אחוז צודק!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 23:08 
אנטיגונה כתב:
שחר כתב:
אנטיגונה כתב:

לא התכוונתי שיהיו הפגנות דמוקרטיות שקטות.
כתבתי שזה לא בהכרח צריך להגיע למכות, אבל ציפיתי שדי מהר כוחות המשטרה יבינו לאיזה כיוון זה עלול ללכת, ושהם יפזרו את שני גושי האוהדים עוד לפני שמגיעים לקרבות רחוב.
בסדר, כל מיני אנשים קולטים מסרים שונים בשבוע האחרון, אני מאמין שגם המשטרה תקלוט.

כתבתי בנוסף שלי זה לא חשוב במיוחד להיות שם, כי באמת שהם לא מעניינים אותי יותר מדי, אבל אני יכול להבין אחרים שכן הרגישו צורך להיות שם בהפגנה של אוהדי היריבה מול ביתו של הבעלים שלנו.

אני חושב שאנשים הבינו למה התכוונתי גם בלי שהרחבת ונתת דוגמא. תודה בכל אופן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
כתבת הרבה שטויות אדון חבק אותי.
ואם אתה עייף אל תקרא את תשובתי.
לא כולם מוכנים להקריב עבור הפועל כמוך. אתמוך בהענקת פרס פוליצר לך על תרומתך האדירה להפועל. סליחה על עידוד ולקהל.
לא כולם מוכנים ללכת למשחקי נוער של הפועל. אתה נהנה מיכך. יש כאלה שלא.
ואעצור כאן כי זה הופך לוייכוח אישי.

מישום מה אני חש שלפני שלושה חודשים לא הייתה כותב את אותה הודעה שכתבת אבל זו רק תחושה.
כל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 23:12 
שחר אני הבנתי אותך ואני אתמצת את זה...

אנטיגונה הוא מחברי האולטראס
אניטיגונה מעודד אלימות
אנטיגונה אדם אלים
אנטיגונה איש תחבולות ומלחמה.

שחר שבוע טוב ותודה שהארת את עיניי.
שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 23:14 
יש סרטון של התגרה בוואן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 23:16 
אדום אופטימי כתב:
כתבת הרבה שטויות אדון חבק אותי.
ואם אתה עייף אל תקרא את תשובתי.
לא כולם מוכנים להקריב עבור הפועל כמוך. אתמוך בהענקת פרס פוליצר לך על תרומתך האדירה להפועל. סליחה על עידוד ולקהל.
לא כולם מוכנים ללכת למשחקי נוער של הפועל. אתה נהנה מיכך. יש כאלה שלא.
ואעצור כאן כי זה הופך לוייכוח אישי.

מישום מה אני חש שלפני שלושה חודשים לא הייתה כותב את אותה הודעה שכתבת אבל זו רק תחושה.
כל טוב.

אתה בורח מהשאלה העיקרית כרגיל אתה מתייחס לטפל ולא לעיקר ולכן כתרומה לקהילה אני אשאל אותך שאלה באותיות קידוש לבנה...

למה אתה לא שם כסף בעמותה ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 23:19 
חבק אותי... כתב:
שחר אני הבנתי אותך ואני אתמצת את זה...

אנטיגונה הוא מחברי האולטראס
אניטיגונה מעודד אלימות
אנטיגונה אדם אלים
אנטיגונה איש תחבולות ומלחמה.

שחר שבוע טוב ותודה שהארת את עיניי.
שלום.

בכיף..תבוא כל יום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
יש סרטון של התגרה בוואן.

בושה שמול 30 שוטרים זה הגיע לאן שהגיע.
בטלנים.
וגם החברה שלנו שהתחילו את המכות לא חכמים מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
חבל לי שדיון הופך להשמצות אישיות, ועוד ע"י הדור המנוסה יותר.
קורמן ואופטימי, דעתי לגבי ההתכנסות המיותרת היום זהה לדעתכם אבל עזבו את בוכמן בצד ואם יש לכם משהו להגיד לו תעשו את זה כמו שצריך ולא מעל גבי הפורום כשאתם יודעים שהוא לא יגיב לכם.
חבק אותי, עם כל הכבוד העצום אליך, לקרוא לאופטימי קמצן זה הכי רחוק מהמציאות שיש והוא לא צריך אותי שאגן עליו ואספר על מה שהוא עושה בעסק שלו מדי יום.
זכותו המלאה לא לעשות מנוי ולא לעשות חברות בעמותה. אל תיכנסו לאף אחד לכיס ולשיקולים ובעיקר כדאי שנפסיק לדרג את האהדה להפועל. שכל אחד יעשה את המקסימום לפי מה שהוא מרגיש ויכול.
עם כל החרא מבחוץ, הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה גם לייצר חרא מבפנים ולהוציא אותו אחד על השני.
רוצים לנהל דיון ? תנהלו אותו לגופה של תגובה ולא לגופו של משתמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
אמרת שאין לך כוח לקרוא את תגובתי.
מהיכן שאבת פיתאום את הכוח לענות ? ;)

אני לא שם כסף בעמותה כי היא לא מייצגת אותי.
אני לא שם כסף בעמותה כי היא לא מגנה דברים שחשובים לי.
אני לא שם כסף בעמותה כי היא מגבה בשתיקת אלימות.
אחל מהיום אני לא יכול לשים כסף בעמותה כשאחד ממנהליה מעודד אלימות בפועל.

כשהעמותה תטיל על אוהדי הפועל אחריות אישית למעשים שפוגעים בקבוצה , כאשר היא תיסתייג מהאלימות ושירי שואה אני אשים כסף בכייף ואפילו כפול מדמי חברות שנתיים.

בכדורסל נהגתי כך במשך 3 שנים + מנוי למרות שכמעט ולא הגעתי למשחקים.
בשנה השלישית אפילו אתה העברת את הכסף לעמותה כסוג של שליח.
נתתי להם 3 שנים של זמן וציפיתי שאולי אוכל לבצע פשרה כי אי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאירה שלמה.
החלטתי שלא מתאים לי להיות חבר בעמותה למרות המעשים האדירים שנעשים שם.

חוץ מיזה שאתה חושב שאני קמצן אז תהנה. תרוויח.
ועדיין אני חושב שלפני 3 חודשים לא היית שואל את השאלות האלה אותי בפורום.
ואני חושב שהדיון האם אני חבר עמותה או לא ומדוע אינו רלוונטי לאשכול זה.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 03 נובמבר 2012, 23:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2012, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
הצבר כתב:
לא קשור לזה שהם היו יותר.

אנחנו הגענו להפגנה מסודרת לפי רשיון ולפי התחייבות להביא פחות מ 50 איש להפגנה.

במסגרת האמונה שלהם בצדק החברתי ובחופש הדיבור, הם זרקו אבנים וניסו לריב מכות כדי למנוע את הזכות שלנו להפגין נגד עליית מחירים ועושק האוהדים.
אם היינו מתעקשים היה בלאגן והיו עצורים משני המחנות לא זאת הייתה הכוונה והעבריין הצבוע חיים רמון לא ראוי שיעצרו בגללו אנשים. גם לא אוהדי הפועל.
הילדים שזרקו אבנים והפעילו אלימות לא אשמים ( בשביל זה גם עזרתי לשחרר את מי שאפשר ). מי שאשם זה אותם עסקנים ופוליטיקאים שתימרנו אותם לאלימות והיו מוכנים להקריב את אותם אנשים צעירים כדי לקדם את טובתם האישית.

פוליטיקאים וספורט תמיד היה שילוב גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 382 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: